Colimator

Șocant: Medic dintr-o unitate Covid-19 din Franța explică cum statul orchestrează un genocid

  În calitate de medic solicitat să ajute în această criză epidemică, aș dori să vă împărtășesc ceea ce se […]

 

În calitate de medic solicitat să ajute în această criză epidemică, aș dori să vă împărtășesc ceea ce se întâmplă în spitale, care răspund orbește tuturor injoncțiunilor ordonate de guvern. În primul rând, trebuie să știți că toate spitalele publice și private din teritoriu sunt goale. În acest mare război purtat împotriva Covid-19, toate celelalte patologii sunt retrogradate pe planul doi, chiar al treilea. Ce înseamnă: toate spitalizările și intervențiile chirurgicale programate pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri au fost anulate.

Oamenii care sunt somați de guvern și mass media să rămână acasă, ajung să moară tot acasă din cauza insuficienței cardiace, de exemplu, pentru care nu vor primi tratamentul necesar într-un anumit interval de timp. Pentru că ar trebui să se știe că această panică generalizată întreținută artificial, pentru a opri propagarea unui virus care există oricum, este dublată de directive oficiale menite să împiedice o acțiune reală și organizată pe plan național, face ca toți medicii liberali, precum și generaliștii și  specialiștii, să-și închidă cabinetele.

Prin urmare, pacienții nu mai văd un medic și nimeni nu poate evalua o posibilă deteriorare la pacienții cu boli cronice și, ca atare, dacă nu mor acasă, ajung prea târziu într-un serviciu spitalicesc. Așadar, de trei săptămâni, în Franța,  toți medicii și chirurgii sunt șomeri!

Niciunul dintre noi nu înțelege în prezent ce se întâmplă. Cu toții ne întrebăm: unde au dispărut pacienții? Iată un exemplu care să vă arate absurditatea acestei situații: dacă un pacient sună la numărul de urgență 15 pentru că simte o ușoară durere toracică în baza dreaptă cu o ușoară tusă și puțină febră, i se va spune că acestea sunt semne frecvente ale Covid- 19 și că trebuie să rămână acasă, va trece peste câteva zile. Ghinion, este de fapt o embolie pulmonară, iar pacientul se poate găsi în șoc hipovolemic în orice moment, pe lângă necroza plămânilor.

Acum să vorbim despre singurele servicii spitalicești care continuă să funcționeze la „capacitate maximă”: urgențele sunt utilizate pentru a analiza pacienții cei mai suspectați de infecție cu Covid-19 sau pacienții care pot avea urgențe reale care pot pune viața în pericol, care trebuie îngrijiți foarte repede, ca de obicei. Rețineți că în aceste unități va fi internat un pacient infectat  care este considerat a fi un „individ fragil” (fie sub 70 de ani cu antecedente semnificative, fie peste 70).

Am fost rechiziționat cu ceva timp în urmă să lucrez într-una din aceste unități. Cum arată? Serviciile spitalului sunt goale, fiind rechiziționate pentru a pacienții Covid-19. Înainte de a fi transferați de la serviciile de urgență în aceste unități, pacienții sunt etichetați: fie au sub 70 de ani și sunt etichetați ca „resuscitabili” (dacă starea se deteriorează, vom face tot ce se poate pentru salvarea lor), sau au peste 70 de ani și sunt etichetați „LATA”, ceea ce înseamnă Limitarea și întreruperea terapiei intensive. Voi încerca să explic pe scurt ce facem pentru un pacient resuscitat și ce facem pentru un pacient LATA în acest tip de situație.

Vă reamintesc că tabloul clinic al unei infecții severe „coronavirus” corespunde pneumoniei, o infecție a plămânilor care atacă alveolele pulmonare. Faza terminală a acestui tip de infecție corespunde, în general, cu ceea ce se numește șoc septic cu punct de plecare pulmonar, germenul inițial prezent în plămâni și tractul respirator trece în sânge și atacă toate organe vitale: inimă, creier, ficat, rinichi. Toate acestea duc la o comă care interferează mai mult cu respirația, tensiunea arterială scăzută, deoarece inima nu mai poate funcționa corect, o creștere a toxicității în organism (fie din cauza medicamentelor, fie din cauza deșeurilor produse de corpul nostru permanent) ) deoarece ficatul și rinichii nu mai funcționează.

Situația pacientului etichetat „resuscitabil” din departamentul nostru: ajunge cu oxigen pur în mască pentru a-l ajuta să respire, noi adaptăm fluxul de oxigen în funcție de nevoile sale (estimat prin saturarea oxigenului) și în majoritatea cazurilor: nu-i schimbăm deloc tratamentul! Aceste servicii, care sunt prezentate ca zone de război total copleșite, sunt de fapt unități de supraveghere unde nu facem aproape nimic. Nu am avut niciodată zile atât de pașnice ca de la începutul acestei crize. Dacă unul dintre acești pacienți începe să se decompenseze, pentru a intra într-o stare de detresă respiratorie acută cu hipotensiune arterială, pseudo-coma etc. protocolul ne spune să intuim, să infuzăm acest pacient cu 2 până la 3 L de soluție salină timp de 3 ore pentru a crește tensiunea arterială și a iriga astfel organele vitale, să băgăm antibiotice și noradrenalină pe cale intravenoasă dacă soluția salină nu a funcționat cum trebuie. Toate acestea pentru a stabiliza funcțiile vitale pentru a oferi timp antibioticelor să-și facă treaba.

Am petrecut suficient timp de mai multe ori în secții de urgență și reanimare, așa că știu că vârsta nu este întotdeauna factorul determinant atunci când decidem dacă resuscităm un pacient sau nu. Am văzut deja încercări de resuscitare la pacienții cu vârsta de 80 de ani, pentru că există o maximă pe care ne place să o repetăm ​​pentru conștiință: avem o obligație de mijloace, dar nu de rezultate. Ceea ce înseamnă că pentru orice pacient care ajunge în mâinile noastre, trebuie să facem tot ce putem pentru a-l salva, chiar dacă se dovedește că a pornit prost din start.

Acum să vorbim despre pacienții LATA din Unitatea Covid-19: prin urmare, ei au adesea vârsta de peste 70 de ani. La fel ca tinerii, ajung în serviciile noastre cu Oxigen pe nas, cel mai adesea cu un debit de 2 până la 3 L / min. Dacă vreodată acești pacienți bătrâni încep să necesite un flux mai mare de oxigen, de la 6 la 7 L / min (ceea ce poate fi explicat prin faptul că acești bătrâni și-au târât pneumonia de aproximativ 7 zile, de când li s-au spus să rămână acasă), se consideră că nu vor supraviețui infecției lor. 6 sau 7 L / min de oxigen este limita dintre viață și moarte în aceste Unități. Odată atinsă această etapă, va intra în joc eticheta LATA. Având în vedere că acești bătrâni vor muri oricum (din moment ce nu îi vom resuscita, salut, obligația mijloacelor…), îi injectăm cu un cocktail de Morfină și Hypnovel intravenos.

De asemenea, folosim aceste două molecule în îngrijirea paliativă: ele induc o comă artificială, un efect bine cunoscut și au și un efect depresiv respirator. Acestea au un efect relaxant muscular, în special în mușchii respiratori (diafragmă, mușchi intercostali, mușchi faringieni etc.) și, prin urmare, provoacă asfixie medicamentoasă. Medicii, dacă sunt dedicați eticii, o numesc „moarte ușoară”. Prin urmare, în aceste unități, ucidem în mod artificial pacienți care sunt condamnați imediat ce părăsesc situația de urgență. În niciun moment nu căutăm să practicăm medicină cu ei. Aceste decese sunt considerate apoi victime ale Coronavirusului, când sunt de fapt victimele medicilor francezi.

Familiile acestor victime nici măcar nu pot realiza nimic din ce se întâmplă pentru că, nu au dreptul la nicio vizită. Pacienții pe sfârșit de viață (cei care au beneficiat de cocktailul LATA) au dreptul la o singură vizită pe zi. Așadar, rudele trebuie să se aranjeze să decidă cine va merge pentru a vedea viitorul mort. Iar acest vizitator nu va avea voie să viziteze din nou în săptămâna curentă. Prin urmare, nu au cum să aprecieze progresul clinic al persoanei dragi, pentru că mai rar avem pacienți care rezistă mai mult de o săptămână pe Morfină și Hipnovel. Prin urmare, politicienii noștri orchestrează morți cu lopata în spitale și folosesc aceste decese pentru a crea o psihoză generală pentru un scop pe care încă nu îl pot înțelege?…

                                                                                                  Traducerea Mihnea Codrescu

Sursa: Un docteur d’une unité Covid19 explique à Démocratie Participative comment l’Etat orchestre les décès du Coronavirus – Démocratie Participative

Notă: Suplimentar pentru cunoscătorii limbii francize, destăinuirile unui medic despre protocoalele de eutanasiere a seniorilor, după paravanul Covid-19, prin folosirea Rivotril.

https://youtu.be/bIpQe0sPImU

 

56 Comments

 1. gigimutu

  macron = criminal, ar trebui belit de viu si expus pe virful turnului Eifel!!!

  • E o mizerie totala mai bine sa se apropie àcel meteorit de pamant sa sature lacomii lumii, nu exista altcineva in locul lui Dumnezeu si decat sa fim condusi de satanistii inbuibanti numai de inbuibari si desfrauri mai bine murim toti si mergem martiri cu Dumnezeu

 2. Ionela Ionescu

  Deci se prăbușesc burse, fabrici și uzine, firmuțe și firmoaie, economii și țări la rând doar pentru exterminarea cu un aer de legalitatea a boșorogilor ?
  Eu v-am spus că bătrâneii ie periculoși, vedeți acum ce costisitoare este exterminarea lor , înseamnă că și merită toate costurile astea, nu ?
  Ai naibii de bătrânei cu memoria lor vie cu tot, cum țin ei în loc resetarea globală autocratistă ntz ntz ntz…

  • Cornelius

   Doamna, domnisoara,
   V-a spus cineva cat de mare va este imbecilitatea?
   Daca nu, vi-o spun eu!
   Iar cand veti fi si Dvs pe patul reanimarii, aduceti-va ca eu va tin pumnii ca sa va faceti bine!

   • Ionela Ionescu

    Vă mulțumesc foarte deosebit.
    La reanimare nu ajung fiindcă m-am preocupat (începând încă din ziua de 26 ianuarie) să mă informez dacă boala este reală sau nu, am văzut (la timpul lor) și circa 12 videouri chineze actualmente șterse, în plus iau zilnic 50 de picături de tinctură de propolis, multivitamine, coenzima Q10, vitamina D3 și Zinc…. Ceea ce vă doresc și dvs.
    Un supliment alimentar ca să vă de-stresați și să puteți înțelege ironiile, nu știu vreo marcă potrivită să vă recomand.
    Dar vedeți că mai jos mai scrie cineva că bătrâneii sunt percepuți de către globaliști ca fiind un factor împiedecător al dezvoltării, luați-vă și de dânsul că să nu mă simt eu vreo specială.
    PS: sunt o duamnă, 58 years young.

    • Danone

     Batranei Sunt toti aceia care ne Sunt leaderi.
     Si tu Esti un batranel care chiar daca ai in jur de 35 de ani vei crapa pana sa atingi 50

    • supermario

     Fetițo! … dacă ai 58 de ani (in caz că nu minți, deși nu exclud sa minți), ai o mintiuța de copil de 5 anișori…Si daca ai vreo 35 de ani sa zicem, ai o mintiuță de găină!
     Vai de mintiuța ta, si de părinții care te-au educat…apropo, inseamna ca si părinților tăi care ti-ai dat VIAȚĂ!! , le doresti la fel, obraznica ce esti!??

     Nu uita! Totul in viata se plătește! Iti vine si tie rândul, daca nu te smeresti, cu toate tincturile tale de propolis si alte minunății cu care te lăudai mai sus, nu o sa fi tu veșnic nemuritoare, stai linistită.. 😉

    • Camelia

     Ionela,te iubesc fara sa te cunosc!!!!❤❤❤❤❤

    • elena

     Ma simt datoare sa imi cer scuze pentru cei ce nu v-au inteles fina ironie. Ironie amestecata cu amaraciune.

   • Mircea

    Hei, va inteleg zelul, dar probabil nu aveti perceptia umorului fin. Doamna chiar tine cu baranii. Empatizeaza ce ei. Va grabiti sa o judecati.

    • Florin

     Asa am avut si eu impresia din cele citite. Saj fiecare citeste cum vrea?

   • John Doe

    Cand va fi si cum va fi nu este un argument, ci doar dupa ce se intampla.
    Daca ceva din ai spus are valoare de argument, este caracterul de *cacao pe care il ai si-l afisezi discreditand asemeni cocalarilor de pe strada.

    Dar daca prin absurd chiar ai ceva util de spus, spune-o.

  • Ana Maria

   Nici macar ca o gluma,desi sinistra, nu se poate califica ceea ce ai spus ! Incredibil! Cata nemernicie,poate sa zaca intr-o persoana.Si ca tine..tragic este, ca exista milioane de astfel de bolnavi mintali.Daca tot ai vrut sa fii ”glumeata” sau ”serioasa” ,trebuia sa faci un calcul,sa vezi..de ce intr-adevar se vor batranii exterminati.Dar nu te duce capul.Esti si neavenita si nesanatoasa.Ma intreb,tu cu ”tineretea” ta,de ce faceti umbra pamantului degeaba.!?

   • Florin

    OARE nu cumva sunteti prea dură? Nu sunteti conștientă de faptul că de câțiva ani încoace multe țări au ajuns la concluzia ca in scurt timp banii de pensii vor fi greu de acoperit? Ca pt multe state “radierea” a de exemplu 10000 de pensionari înseamnă alte calcule bugetare? Din pacate sunt si oameni, guvernări si alte cele organizate într-un fel sau altul cărora chiar le convine. Chiar daca noua, muritorilor de rand, NU!

  • daniela

   Daniela
   Duduie draga dumneata ai o problema. Ai fost cumva abandonata la nastere?

  • Lidia

   Ionela Ionescu, tinând cont ca vârsta a treia incepe intre 55-60 de ani, sinteti in aceiasi categorie cu « bosorogii » care « ie periculosi » si care-si « merita » exterminarea !
   Va laudati ca ati terminat o facultate… însa stiti ce e va lipseste stimata « duamna » ?… nu picatura nu de propolis… ci de decenta !

 3. Roman

  Din patriotism, din iubire pt tara, pt parintii vostri, pentru bunicii vostri, dragi medici romani va asteptam inapoi in tara! Romania v-a facut mari, in Romania ati invatat , Romania v-a dat aripi sa zburati in tari straine! Aveti o datorie fata de Romania! Statul sa va ofere posibilitatea sa va intoarceti in tara!

 4. Mihnea Codrescu

  Bătrânii eutanasiați sunt necesari să întrețină curbele disperării necesare propagandei mass-media, în susținerea și introducerea agendei autoritaro-“liberală” dorită de super-clasa mondială: monetar, sanitar, social, libertar etc. și ce gândiți… Chiar o să meargă!

 5. Lucian

  Pune pe o hartie urmatoarele:
  “vaccinare obligatorie, nanotehnologie si 5G-FR2”
  Și vezi ce rezultate

 6. Cornelius

  Azi, 09.04.2020, mortalitatea in principalele tari europeene este: Italia 17.662 decedati, Spania 14.792, Franta 14.662, Germania 2.246.
  De ce o asa mare diferenta dintre ultimele doua, Franta avand o populatie mai mare Franta?
  Pentru ca autoritatile MINT cu nerusinare. Iar francezii au o lunga experienta!
  Dupa catastrofa de la Cernobil, ministrul francez al industriei si comertului, Alain Madelin, a declarat ca norul radioactiv s-a oprit la ……. frontiera Frantei cu Germania! Ani mai tarziu a recunoscut minciuna spunand ca ” altfel, fructele si lactatele produse deja trebuiau vandute”
  In anul 2003, Franta a suferit o luna de canicula. Amploarea dezastrului a fost sezizata doar din datele statistice publicate. Murisera 19.490 persoane, majoritatea batrani internati in casele de batrani.
  Datele comunicate de autoritati reprezinta doar pe cei internati si DECEDATI IN SPITALE. Ori, in Franta sunt 9146 case de batrani care adapostesc 728.000 pensionari. Daca in fiecare a murit doar un pacient, sunt 9000 decedati in plus la care se adauga cei morti acasa.
  Se pare ca cifra celor morti in Italia cuprinde pe TOTI cei decedazti in aceasta perioada. Despre Spania nu stiu nimic dar numarul de morti din Romania si Germania mi se pare diminnuat pentru motive pe care doar le banuiesc……

 7. Ionela Ionescu

  Datele diferă de la țară la țară în funcție de interesul POLITIC primordial din țara respectivă : unii vor să se dea bine la propriul alegător, alții vor o imagine bună a țării pe plan internațional, alții vor o imagine bună doar a sistemului spitalicesc pentru viitorii turiști medicali, alții vor să se dea victime ulterior că să pună mâna pe fonduri sau să își justifice noi împrumuturi externe, alții vor să se dezvinovățească minimalizând starea de fapt în totalitatea ei sau pe regiuni, pe grupe de vârstă.
  În funcție de interesul politic, fiecare țară face mai multe sau mai puține testări (și re-testări
  !!!) căci dacă nu faci testări nu poți băga omul în nici o statistică, un caz ne-descoperit el nu există : unii fac testări la maximum , lucrând la foc continuu cu toate laboratoarele din țară , alții fac la minimum, unii testează doar viii, unii testează și morții, unii testează doar morții anterior luați în evidență ca suspecți, unii doar morții anterior internați în spitalele, unii testează toți morții că să izoleze regiunea geografică.
  Poate ați văzut că în UK și Olanda e mai mare numărul morților decât al celor refăcuți… Pentru că nu îi interesează cei refăcuți dat fiind că nici nu i-au acceptat să fie internați, au făcut boala și s-au refăcut pe cont propriu. Ambele țări au comunicat inițial poporului că se va proceda la imunizarea de turmă, adică cine se îmbolnăvește treaba lui, cine moare se imunizează prin deces, cine scapă bravo lui, totul se va desfășura ACASĂ , deși au plătit asigurările de sănătate, acum la greu se vor “imuniza” pe cont propriu, fiecare la casa lui…deci acolo cine dă telefon că are febră e trecut în registrul național că e infectat și primește (acasă) vizita unei echipe medicale care îi dă SFATURI, dacă moare îl trece și în registrul de morți , dacă scapă nu-l trece nicăieri pentru că nimeni nu a mai ținut legătura cu el .
  Deci situațiile sunt foarte diverse iar pe parcursul timpului chiar au fost situații când aceeași țară s-a răzgândit abandonând interesul inițial de imagine și deci modificându-și politica de testare și comunicare.

  • Ivan Dan

   Ionela, meriți un premiu pentru elocvenţã! Nu eşti singurã şi te felicit cã nu ai fãcut “tâmpit” pe nici unul care te-au numit în fel şi chip doar pentru cã ei sunt imposibil de convins cã omul nu a pãşit încã pe Lunã!

 8. Ionela Ionescu

  Am absolvit facultatea de statistica si chiar am un hobby personal in a trage concluzii din cifre scapate de unii si de altii.
  Despre coronavirus m-am interesat din prima zi cand s-a dat ceva public deoarece parea ciudat ca o tara in goana dupa export sa isi inchida singura ditamai orasul si apoi judetul , paralizand atatea fabrici si uzine in mod voluntar.
  Apoi am aflat ca eu insami m-as incadra la grupa de risc si deci am inceput sa urmaresc si canalele medicale despre aceasta boala si cum sa ma protejez eu pe mine.
  In acelasi spirit , sectiunea site-ului worldometers.info/coronavirus am urmarit-o chiar de cand s-a infiintat si deoarece am absolvit facultatea de statistica m-au ingrijorat procentele si nu cifrele brute, nebunia fiind abia la inceput…. pentru mine procentele inseamna un model de comportament , de actiune/reactiune din cadrul unei situatii si de aceea intotdeauna ma ghidez dupa ele.
  Dar de cateva zile, pe site au aparut doua coloane in plus si in acest moment m-am luminat si zic sa va depresurizez pe toti, dragi concetateni.
  Exista o cifra despre care nimeni nu vorbeste, dar care acum fiind postate noi informatii (coloanele din dreapta Total Tests si Tests/ 1 million population) iese singura la suprafata.
  Este cifra celor care nu se imbolnavesc de nimic, iar procentul acesta este relativ stabil de vreo o saptamana de cand il urmaresc eu.
  De exemplu , la aceasta ora avem postate urmatoarele cifre :
  -in SUA s-au facut 2346008( 100%) teste din care infectati au fost 462391 (19.70%), adica restul de 80% nu sunt bolnavi… NU SUNT, desi au fost testati, tocmai testele ne spun ca nu sunt.
  – in Spania s-au facut 355000 teste (100%) din care infectati sunt 152446(42.94%) , deci restul de 57% nu sunt bolnavi
  – in Italia s-au facut 853369 teste (100%) din care infectati sunt 143626(16,83%) , deci restul de 83% nu sunt bolnavi
  .
  .(etc.)
  .
  – In Romania s-au facut 51802 teste (100%) din care cei infectati sunt 5202 (10,04%) adica restul de 90% nu sunt bolnavi de nimica.

  Sigur ca boala exista si e nasoala si odata intrati in ea, circa o treime ies din ea sub forma de decedati, dar pe de alta parte, nu poti sa tii incuiata in casa o populatie intreaga cand din STRUCTURA testarilor efectuate iti rezulta ca acea populatie are o imunitate de 90% sau 87% sau 80%.
  Este ca si cum ai pune reflectoarele pe o minoritate, aceea a imbolnavitilor, minoritate pe care ai exacerba-o pana la cer, asa cum in istoria recenta au mai fost exacerbate si alte minoritati gen : minoritati nationale sau minoritati sexuale.
  Nu poti sa pedepsesti majoritatea dupa criteriile minoritatii.
  Recunosc, pana cand nu am vazut aceasta structura stabila a celor care NU se imbolnavesc, am fost si eu spaimofila.
  Acum insa, mi-a trecut si zisei sa va zic.
  Ca sa ne mai de-stresam, cei 90% care nu ne imbolnavim.

  Ceea ce spun eu aicea se poate constitui si intr-o cerere oficiala adresata Guvernului de a reporni economia in aceasta tara in care 90% dintre cetateni NU se imbolnavesc de Covid 19.
  (daca cineva doreste sa initieze o asemenea cerere oficiala.)
  Desi cifrele brute se schimba zilnic pe site, ele fiind in continua evolutie, totusi structura procentuala a celor infectati versus neinfectati ramane cam aceeasi pentru cate o tara, diferita de la o tara la alta in functie de anotimp, dieta, politica de testare, etc..Cine are rabdare si is face print-screen cateva zile (preferabil pe la ora 2 noaptea, cand cam toata lumea a inaintat raportul zilei) are material de analiza beton.

  • Susanne aMza

   Interesant ar fi de știut câți mor de gripă normală anual.

  • Andreea

   Ionela, scuze de intrebare, esti in U K? Eu nu ma risc sa fiu intre cei min 10% din populatie care ajung in spital, pentru ca locuiesc intr-o zona de majoritar anti-imigranti si nu cred ca m-ar trata ca pe unul de-al lor. Gresesc?

 9. Ionela Ionescu

  Deci, subliniez : faptul ca 90% din populatia Romaniei are imunitate la acest virus nu este vreo parere a mea, vreo conspiratiune sau ceva ci este rezultatul oficial comunicat international al testarilor facute.
  FACUTE.
  (testatii minus imbolnavitii = NEimbolnavitii validati prin testare)

  • Niceaev

   Nu se numără teste, ci prestații, adică oamenii.

  • Ali Cranta

   Ionela Ionescu, dvs bateti campi cu statistica dvs cu tot! Cine se testeaza, doamna? Sunt testate persoanele care vin din zonele rosii sau galbene, persoanele care ies din carantina, fecare persoana care prezinta simptome, fiecare persoana care a urmat un tratament pentru COVID si pentru a fi declarate vindecate trebuie sa aiba cel putin 2 treste negative in zilele 13 si 14 de tratament. Dupa alte 14 zile sunt din nou testate si apoi la alte 14 zile. Avem pacienti care au prezentat simptome clare, au analzie de sage, tomograf pulmonar si abdominal cu leziuni clare de COVID si cu 3-4 teste negative! Doamna, daca habar nu aveti, nu mai induceti lume ain eroare cu prostiile dvs. Personalul care lucreaza este testat de 2 ori pe saptamana in multe tari.

   • luigi

    Buna ziua,sa stiti ca in Italia personalul medical nu este testat decat daca prezinte sintomele bolii,asa ca ceea ce zice d-na Ionescu este foarte adevarat

 10. Laurențiu

  Din păcate raționamentul are o mică hibă. Se fac minim 3 teste la fiecare pozitiv, de multe ori chiar 5-6. Numărul de teste este mult mai mare decât numărul de persoane testate….

  • Ionela Ionescu

   Mulțumesc pentru observație, am scris la site cu rugămintea să modifice titlul celor două coloane astfel încât să reiasă fără dubii dacă cifrele respective sunt numărul de persoane în viu sau sunt seturi de buletine de analiză.
   Deci să așteptăm să ne clarifice.

   • mike

    si ce va spune dvs faptul ca se testeaza de 5-6 ori?
    mie mi se pare ca se incearca cu tot dinadinsul sa gaseasca oamenii infectati cu coronavirus. este evident..halal medicina..

 11. Serbulea Adrian

  Raționamentul dvs. ar putea avea 2 scăpări… Una dintre ele se refera la faptul ca nu toți dintre cei 90% testați negativ ar putea fi imuni, ci poate sunt teste fals negative sau, pur și simplu, persoanele testate nu intraseră în contact cu virusul. A doua scăpare, deși straduinta dvs. de a ne destresa este lăudabilă, este faptul ca niciunul dintre noi știe în care procent se încadrează… cei posibili 90% imuni sau cei 10% care vor dezvolta boala. Oricum, straduinta dvs. merita apreciata!

 12. Grg

  Daca cineva iese negativ la un test nu inseamna neaparat ca este imun. Inseamna doar ca nu a luat virusul (probabil a fost testat deoarece este contact al unei persoane infectate, a venit dintr-o zona de risc, prezinta simptome, etc.)
  Mai exista si restul rapid care iti plate spune daca ai anticorpii dar acelea nu cred ca sunt trecute in date de care vorbiti.

 13. Diana

  Eu cred că nu înţelegi ce citeşti, nu există ca 90% să fie “imuni”, de unde şi până unde această “imunitate”?! Oamenii nu au intrat in contact cu virusul, nu că ar fi imuni.
  Ce prostie !

 14. Nu

  Tu esti cam prost de felul tau, nu-i asa? Daca ai fost testat negativ de un virus(ORICE virus, inclusiv covid-19) inseamna ca nu ai intrat in contact cu el, nu ca esti imun.

 15. Shivani

  Mai cititi o data ce ati scris, in spécial ultima fraza ! Si nu, nu suntem datori cu nimic, nimanui ! Intr o societate in care misiunea de medic e redusa la cursa pentru supravietuire si exercitiul medical in conditii de lumea a 3 à, nu, nu suntem datori nimanui !

 16. Ana Maria

  Nu numai Macron,ci Presedintii tuturor tarilor.Au ordine de mai”sus”,bine stabilite.

 17. Adrian

  In acest caz, Laurentiu draga, inseamna ca procentul celor neinfectati din totalul celor testati e chiar mai mare! Oricum, testati au fost doar cei care au (avut) simptome si au ajuns in spital (si niscai politicieni… vreo 700) sau cei din linia intai care au fost in contact cu un bolnav! Concluzie: procentul celor imbolnaviti de coronavirus NU justifica punerea pe butuci a economiei! Doar daca asta e SCOPUL.

 18. Sanda

  Degeaba ii ai (58 years young!), duamna ! Nu ai inteles nimic din …aceasta perioada de viata ! Rautatea, indiferenta si cinismul cu care comentezi denota asta. Nu uita ca in curand (Doamne ajuta!) o sa atingi varsta acelor batranei incomozi, bolnavi si periculosi si, fereasca D-zeu, sa ai soarta lor. Nu se stie niciodata ! Cat despre “vitaminizarea” ta inteligenta si documentata, in fata lui “virusache” …nu se stie cum reactioneaza organismul tau. Eu, personal, iti doresc sa nu te imbolnavesti ca altfel “resetarea globala autocratista” se va face si fara…tine.

 19. Tamaris

  Am fost cind au venit minerii in Bucuresti. Erau pe marginea strazilor numai batrini care le ofereau flori si aplaudau.

  Acum vad ei ce au facut.

  Am auzit ca actualii guvernati le dau premii celor ce ajuta la disparitia pensionarilor.

 20. Nowhere Man

  Buna ziua Ionela Ionescu. Dvs. scrieti : ” Sigur ca boala exista si e nasoala….” Pe ce va bazati cand scrieti ca boala exista ? Pe “statistici” ?Eu unul, pana acum, nu am vazut o singura dovada certa, concreta, cu privire la : 1) identificarea virusului , nu cu nume ci ca structura — asta se face experimental , pe esantioane de cateva sute pacienti , folosinduse microscopie electronica .Si trebuie ca rezultatele sa fie reproductibile . Nu s-a facut asa ceva, nicaieri pana acum. Ceea ce vedeti publicat in jurnale academice sant structuri obtinute in laborator , prin manipularea unor virusi existenti deja, nu prin precesarea de tisue prelevate de la “bolnavi” 2) testul RT-PCR nu este relevant calitativ — prin marirea numarului de cicluri se poate “demonstra” artificial, existenta in corp a miliarde de virusi de un tip. Pt. a stabili starea de imbolnavire se face analiza cantitativa si nu calitativa, iar PCR nu e un test cantitativ . 3)fara dovada existentei precise a unui virus nou si fara dovada existentei unei “boli noi” nu se poate vorbi de pandemie. Cat despre statisticile de care faceti vorbire, well ….Preum cred ca stiti, in lume exista trei categorii de minciuni : lies, big lies and statistics !

 21. Gab Riel

  Esti pe gustul meu Ionela!
  Ai dreptate in ce spui. In primele zile de CV-19 spuneam ceva asemenator referitor la media dar fara baze aritmetice\practice\palpabile si mi s-a sarit in cap. Si surpriza mare a fost ca tocmai cunoscutii mei au fost cei mai vocali!
  Deci a trebuit ~sa ma dau cu tendinta generala~ si nu am mai vorbit deloc.
  Ce ai spus eu am gandit cu ceva timp in urma si nu am vorbit pentru ca, neavand studii superioare si\sau medicale, pot fi considerat ~aiurea-n tramvai~!
  Cele bune oameni buni! 😀

 22. Qola

  Azi 11 aprilie 2020, ora 16:20 situl de referinta in limba franceza ESTE BLOCAT.
  Eu sunt rezident in Franta, deci pare-se ca-i “un pic normal”!
  Rog pe cineva sa-mi trimita si mie articolul original de la adresa de mai sus din articol (sau mai jos in comentariul meu!) la adresa de email; [email protected];
  Multumesc cu anticipatiune.
  https://democratieparticipative.me/un-docteur-dune-unite-covid19-explique-a-democratie-participative-comment-letat-orchestre-les-deces-du-coronavirus/

  • Nous publions ici le courrier lu à l’antenne lors de l’émission S05E14. C’est le témoignage d’un docteur réquisitionné pour soigner des patients Covid19 qui explique comment l’Etat gonfle le bilan des morts en organisant sciemment le décès des personnes de plus de 70 ans admises à l’hôpital. Morts auxquels il faut ajouter ceux des EHPAD arbitrairement classés comme décédés du Coronavirus sur simple déclaration.

   En tant que médecin réquisitionné pour aider à faire passer cette crise épidémique, j’aimerais partager avec vous ce qu’il se passe dans les hôpitaux qui répondent tous aux ordres de la république juive.

   Premièrement, il faut savoir que la totalité des hôpitaux publics et privés du territoire sont vides. Dans cette grande guerre menée contre le coronavirus, toutes les autres pathologies sont reléguées au second, voire troisième plan. Ce que ceci veut dire, c’est que toutes les hospitalisations programmées et les chirurgies programmées de personnes qui ont réellement besoin de soins sont annulées. Les gens ayant pour consigne de rester chez eux pour ne pas attraper un rhume, finissent par mourir chez eux d’une insuffisance cardiaque, par exemple, pour laquelle ils n’auront pas eu la prise en charge nécessaire dans un délai donné. Car il faut savoir que cette panique généralisée ayant poussé au confinement, dans le but d’enrayer la propagation d’un virus « qui est déjà là » fait que la totalité des médecins libéraux, aussi bien généralistes que spécialistes, ferment leur cabinet. Les patients ne voient donc plus de médecin, et personne ne peut donc évaluer une éventuelle dégradation de leur pathologie chronique et ainsi les orienter vers un service hospitalier. Cela fait donc plus de 2 semaines en France occupée que la quasi-totalité des médecins et chirurgiens sont au chômage technique. Actuellement, aucun de nous ne comprend ce qu’il se passe. Nous nous demandons tous : « Où sont passés ces patients qui remplissent nos services toute l’année ? »

   Les patients ressentant des symptômes inhabituels ont donc pour consigne de d’abord appeler le 15 afin qu’on leur dise quoi faire : « restez chez vous » ou bien « allez aux urgences ». Voici un exemple pour vous montrer l’absurdité de cette consigne : un patient ressentant une légère douleur thoracique en base droite avec une légère toux et un peu de fièvre, le Centre 15 lui dira que ce sont des signes fréquents de l’infection Covid-19 et qu’il doit rester chez lui, ça passera dans quelques jours. Pas de chance, c’est en fait une embolie pulmonaire et le patient peut se retrouver en état de choc hypovolémique à tout moment, en plus de nécroser ses poumons. On ne fait pas de diagnostic par téléphone. Sauf en cette période, visiblement.

   Parlons maintenant des seuls services hospitaliers qui continuent de tourner à plein régime : les Urgences et les Unités Covid.

   Les Urgences servent à filtrer les patients les plus suspects d’infection Covid, ou bien les patients qui peuvent avoir de vraies urgences vitales que l’on doit prendre en charge très rapidement, comme à leur habitude.

   Il faut savoir qu’un patient Covid+ que l’on considère comme « individu fragile » (soit moins de 70 ans avec des antécédents importants, soit plus de 70 ans) sera hospitalisé dans ces unités Covid.

   J’ai été réquisitionné il y a un moment pour travailler dans une de ces Unités. A quoi ressemblent-elles ? Les services hospitaliers totalement vides, dont je vous ai parlé, sont réquisitionnés pour y entreposer des patients Covid+. Avant d’être transférés des Urgences vers ces Unités, ces patients sont étiquetés : soit ils ont moins de 70 ans et on les étiquette comme « réanimables » (s’ils se dégradent, nous ferons tout ce qu’on peut pour essayer de les sauver), soit ils ont plus de 70 ans et sont étiquetés LATA qui veut dire Limitation et Arrêt des Thérapeutiques Actives.

   Je vais tenter d’expliquer brièvement ce que l’on fait pour un patient réanimable, et ce que l’on fait pour un patient en LATA dans ce genre de situation. Je rappelle que le tableau clinique d’une infection sévère au « coronavirus » correspond à une pneumonie, une infection des poumons qui s’attaque aux alvéoles pulmonaires. La phase terminale de ce type d’infection correspond en général à ce que l’on appelle un choc septique à point de départ pulmonaire : Le germe initialement présent dans les poumons et les voies respiratoires passe dans le sang et s’attaque à tous les organes vitaux : cœur, cerveau, foie, reins. Tout ceci entraîne un coma qui gêne davantage la respiration, une hypotension artérielle car le cœur ne peut plus fonctionner correctement, une augmentation de la toxicité dans l’organisme (soit à cause des médicaments, soit à cause de déchets produits par notre corps en permanence) car le foie et les reins ne fonctionnent plus.

   Un patient réanimable dans notre service : Il arrive avec de l’oxygène pur aux lunettes ou au masque pour l’aider à respirer, nous adaptons le débit d’oxygène en fonction de ses besoins (estimés par la Saturation en Oxygène) et dans la majorité des cas : nous ne touchons absolument pas à son traitement ! Nous rajoutons des antibiotiques en comprimé dans certains cas, ils ne sont pas du tout prescrits de manière systématique. Les médicaments qu’il prend à la maison, nous les lui donnons, et nous ne faisons rien d’autre. Ces services que l’on nous présente comme des zones de guerre, totalement débordés, sont en fait des unités de surveillance où nous ne faisons presque rien. Je n’ai jamais eu de journées aussi tranquilles que depuis le début de cette crise. Si un de ces patients se met à décompenser, à passer dans un état de Détresse Respiratoire Aiguë avec une hypotension artérielle, un pseudo-coma, etc. le protocole nous dit de l’intuber, de perfuser ce patient avec 2 à 3L de solution salée sur 3 heures pour faire monter la pression artérielle et ainsi irriguer les organes vitaux, de balancer des antibiotiques en intraveineuse, de balancer de la noradrénaline en intraveineuse si le remplissage par la solution salée n’a pas fonctionné comme prévu. Tout ceci afin de stabiliser les fonctions vitales pour laisser le temps aux antibiotiques de faire leur travail.

   Je suis passé plusieurs fois dans des services d’urgences et de réanimation, je sais donc que l’âge n’est pas toujours le facteur déterminant quand nous décidons de réanimer un patient ou non. J’ai déjà vu des tentatives de réanimation chez des patients de 80 ans passés, car il y a une maxime que nous aimons répéter pour nous donner bonne conscience : Nous avons une obligation de moyens, mais pas de résultat. Ce qui veut dire que n’importe quel patient qui arrive entre nos mains, nous nous devons de faire tout notre possible pour le sauver, même s’il s’avère que c’est mal parti dès le début.

   Parlons maintenant des patients LATA en Unité Covid :ceux-là ont donc souvent plus de 70 ans. Comme les jeunes, ils arrivent dans nos services avec de l’Oxygène sur le nez, le plus souvent avec un débit de 2 à 3 L/min. Si jamais ces vieux patients commencent à nécessiter un débit plus important d’oxygène, de 6 à 7 L/min (ce qui peut être expliqué par le fait que ces vieillards traînent leur pneumonie depuis environ 7 jours le plus souvent, vu qu’on leur ordonne de rester chez eux), on considère qu’ils ne survivront pas à leur infection. 6 ou 7 L/min d’oxygène, c’est la limite entre la vie et la mort dans ces Unités. Une fois ce stade atteint, l’étiquette LATA entre en jeu. Considérant que ces vieilles personnes vont de toute façon mourir (vu qu’on ne les réanimera pas, coucou l’obligation de moyens), nous leur injectons un cocktail de Morphine et d’Hypnovel en intraveineuse. Ces deux molécules, nous les utilisons par ailleurs en Soins Palliatifs : elles induisent un coma artificiel, effet bien connu, et elles ont également un effet dépressif respiratoire. Elles ont en fait un effet décontractant musculaire, particulièrement au niveau des muscles respiratoires (diaphragme, muscles intercostaux, muscles du pharynx, etc.) et entraînent donc une asphyxie médicamenteuse. Les médecins, si attachés à l’éthique, appellent ça une « mort douce ». Dans ces unités, nous tuons donc artificiellement des patients que l’on condamne dès leur sortie des Urgences. A aucun moment nous ne cherchons à faire de la médecine avec eux.

   Ces décès sont ensuite comptabilisés comme victimes du coronavirus, alors qu’ils sont en fait les victimes des médecins français.

   Les familles de ces victimes ne peuvent même pas se rendre compte de quoi que ce soit. Avec ce confinement, les jeunes patients n’ont droit à aucune visite. Les patients en fin de vie (ceux qui ont bénéficié du cocktail LATA), ont droit à une seule visite par jour. Les proches doivent donc se mettre d’accord pour décider qui ira voir le futur mort. Et ce visiteur n’aura pas le droit de visiter à nouveau dans la semaine en cours. Ils n’ont donc aucun moyen d’apprécier l’évolution clinique de leur proche, car nous tenons rarement plus d’une semaine sous Morphine et Hypnovel.

   Nos politiques sont donc en train d’orchestrer des décès à la pelle dans les hôpitaux, et utilisent ces morts pour créer une psychose générale dans un but que je n’arrive pas encore à visualiser.

   Conclusion : l’opinion est manipulée et la mort de gens mise en scène « spectaculairement » par l’oligarchie.

 23. Oana

  Bravo d-nule Nowhere Man ! Asa este! Eu stiu lucrurile astea de cateva săptămâni si m- am întrebat cum de Cercel,Arafat sau doctorii invitați pe la tot felul de emisiuni idioate nu au spus ce ati spus d- voastra

 24. Dan

  Traducere de stire falsa. Raportez site-ul la MAI!

  • Fals ești tu, nemernicule! Exact asta ești: un turnător anonim ticălos, la fel ca idolul lui, impostorul sas! Și imbecil pe deasupra fiindcă reclamă un site francez la autoritățile române.

 25. Cristian

  Mai stiu unul ceva mai tanar care era tot atat de increzator in imunitatea lui si ca e doar o banala gripa. A cam murit…Nitel. Promit ca vars o lacrima si pentru tine…

 26. Elena

  Stima mea, Ionela! Ce păcat că unii nu înțeleg dincolo de cuvinte!

 27. Valentin

  Numele medicului și al unității spitalicești unde le aveți? La dezinformări sunteți specialiști! Nu vă întrece nimeni! Nu mai dezinformați opinia publică!

  • În primul rând este o traducere, cu sursa originală a articolului la vedere. În al doilea rând, medicul nu era idiot să-și dezvăluie identitatea și locul de muncă fiindcă automat își pierdea seviciul, dreptul de practică și sistemul ar avea grijă să-l facă dispărut. În ultimul rând, dacă ești așa sigur că noi dezinformă, de ce ne citești? Sau ai sarcină trasată de agenție?

  • Nicoleta

   Handicapatule, este o traducere, informatia exista si este reala! Asa s-a intamplat si in Italia! Mars de aici!

 28. Alice

  Aveți dreptate!

 29. flori

  Tu nu ai parinti, bunici, unchi-matusi? tu ne vei ajunge batrana? daca gandesti asa poate ca Dumnezeu nu-ti va ajuta sa-ti vezi copiii si nepotii…nu meriti!

 30. Ce aiurea… Complet aiurea. Mor oamenii din cauza altor boli. Cine răspunde pentru asemenea acțiuni? Acțiuni care s-au luat de altfel și in România… Dacă cei care au luat asemenea măsuri ar fi răspuns cu viața cred că s-ar fi gândit de mai multe ori înainte să se joace cu viețile oamenilor. Așa și-au permis să facă ce vor fără să li se întâmple nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *