Observator

Sorin Ovidiu Vîntu, primul mesaj din libertate: „Nu lăsați niște inepți ca Iohannis, Orban să decidă în locul vostru!”

  A ieșit Sorin Ovidiu Vîntu din închisoare și a transmis pe YouTube primul său mesaj din libertatate:     […]

 

A ieșit Sorin Ovidiu Vîntu din închisoare și a transmis pe YouTube primul său mesaj din libertatate:

                                                     Salut, generație!

Iată că după patru ani ne revedem. Eu ceva mai alb, cu părul neîngrijit, dar nu din vina mea, frizerul meu este arestat la domiciliu. Vina lui: are peste 65 de ani. Vina voastră: sunteți niște proști. Și hai să vă spun de ce. Fac întâi o paranteză pentru organele legii: eu nu instig pe nimeni la nerespectarea legii, dimpotrivă, vă invit pe toți să respectați legea. În rest, chestia cu arestul la domiciliu este o tâmpenie colosală.

Generație, fiecare om, de când se naște și până moare, după ce a căpătat conștiință de sine, are dreptul să decidă modul în care trăiește. Și tu ai dreptul să decizi modul în care trăiești. Dacă vrei să-ți asumi riscul să te îmbolnăvești, ți-l asumi. Dacă nu, stai închis în casă. Legea este tâmpită, de aia trebuie să luptați să o modificați.

Incapacitatea, imbecilitatea guvernanților, din nefericire nu doar în România, ci la nivel planetar, v-a arestat pe toți la domiciliu. Eu mai am mâncare, voi aveți? Cât o să mai aveți? Când n-o să mai aveți, o să ieșiți să dați în cap.

Tâmpeniile cu care a venit Guvernul vizavi de măsurile economice – lasă închisul în case – nu fac 2 bani. Veți muri cu toți de foame. Acest Guvern ignoră faptul că în România s-au întors peste un milion și jumătate de români, care n-au de niciunele. Cu ei ce fac? Le dau 75% din salariul pe care îl aveau în Italia, Germania, Spania, Franța? Nu, îi lasă să moară de foame.

Singură șansa a României este să iasă la muncă. Să se ridice, dracu’, toate interdicțiile. Iar cei care își asumă riscul se duc la muncă, cei care nu-și asumă riscul stau în case, e dreptul lor, iarăși. Fiecare alege cum vrea să trăiască.

Niciun dictator din lume nu are dreptul  – de aia a fost împușcat Ceaușescu! – , niciun dictator din lume nu are dreptul să decidă cum trebuie să trăiești, ce mod de viață să-ți alegi.

Suntem în Uniunea Europeană. De patru ani pledez ROexitul. Ce v-a dat Uniunea Europeană astăzi? Nimic! De patru ani pledez să rupem parteneriatul strategic cu America. Ce v-au dat americanii? Nimic! Toate speranțele se îndreaptă, culmea, spre Republică Populară Chineză.

Decideți-vă singuri soartă, domnilor! Hotărâți singuri pe viață voastră! Nu lăsați niște inepți ca Iohannis, Orban să decidă în locul vostru!

                                                                                                     Sorin Ovidiu VÎNTU

1 Comment

 1. Bine ca scoateti de la naftalina sau din joben, prin hocus pocus, vechi corupți ce dau acum lectii de verticalitate!
  Poporul ăsta are memorie scurta. De aceea si repetă istoria si se trezeste dupa ce este prea târziu.
  Mămăliga nu explodeaza decat la comandă. Si mămăliga se umfla-n vorbe. Pe net!
  Orice popor isi merita conducătorii…Si-și merită Ovidiu Vanții ridicati la rang de papagali consilieri.
  Ne scriem rusinoasa istorie pe internet. Cand urmasii nostri vor avea curiozitatea sa vada de ce nu mai au libertatea de a cuvanta, vor putea săpa in hățișul informațional de pe net,căutand cuvintele noastre, citind despre trista si rușinoasa capitulare a unui popor de oi care asteapta mereu salvatori. Fara a sti sa valorifice capacitatea interioara a fiecaruia dintre noi de a salva. Ceva…A salva un batran de rusinea unui sfârșit in saracie. A salva un copil. A salva o bucata de pamant transformand-o in Grădina Raiului. Popoare dominatoare se unesc in jaf si distrugere. De ce popoarele dominate sunt incapabile sa se uneasca spre propria lor apărare?
  Stiu ca ai nostri idioți masoni, cu labele bagate pana-n varful nasului in mierea din stupul țarii ne dezbina.
  Dar…nu mai avem SRI, armata si politie, structuri platite din banii nostri ca sa ne apere?
  Chiar au devenit toti șerpi fara coloana vertebrala?
  Ma gandesc la momentul in care Iohannis isi va implini o nouă pohtă. Aceea de a privatiza spitalele. Vor avea grija ca in perioada aceasta sa ” dovedească” ineficiența sistemului de sanatate de stat. Mai ales cu numarul mare de medici lipsiti de costume de protectie ce ” dezertează” ingroziți.
  Sa va vad, romani, cand or sa ne preleveze organele ca-n China. Sau or sa ne ia copiii fara sa ne-ntrebe. De ani multi se plang unii romani ca le-au disparut copiii…
  In tara in care bărbații poartă fuste si nu mai au in ei picătură de curaj, copiiii poate vor invata sa se apere singuri.
  Daca nu cumva vor fi toti spalati pe creier de mici si transformati in roboțeii sistemului, asmuțiți din cand in cand impotriva parintilor si bunicilor. Ca tinerii din # Rezist.
  Somn ușor, popor de oi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *