Observator

Sorin Ovidiu Vîntu, primul mesaj din libertate: „Nu lăsați niște inepți ca Iohannis, Orban să decidă în locul vostru!”

  A ieșit Sorin Ovidiu Vîntu din închisoare și a transmis pe YouTube primul său mesaj din libertatate:     […]

 

A ieșit Sorin Ovidiu Vîntu din închisoare și a transmis pe YouTube primul său mesaj din libertatate:

                                                     Salut, generație!

Iată că după patru ani ne revedem. Eu ceva mai alb, cu părul neîngrijit, dar nu din vina mea, frizerul meu este arestat la domiciliu. Vina lui: are peste 65 de ani. Vina voastră: sunteți niște proști. Și hai să vă spun de ce. Fac întâi o paranteză pentru organele legii: eu nu instig pe nimeni la nerespectarea legii, dimpotrivă, vă invit pe toți să respectați legea. În rest, chestia cu arestul la domiciliu este o tâmpenie colosală.

Generație, fiecare om, de când se naște și până moare, după ce a căpătat conștiință de sine, are dreptul să decidă modul în care trăiește. Și tu ai dreptul să decizi modul în care trăiești. Dacă vrei să-ți asumi riscul să te îmbolnăvești, ți-l asumi. Dacă nu, stai închis în casă. Legea este tâmpită, de aia trebuie să luptați să o modificați.

Incapacitatea, imbecilitatea guvernanților, din nefericire nu doar în România, ci la nivel planetar, v-a arestat pe toți la domiciliu. Eu mai am mâncare, voi aveți? Cât o să mai aveți? Când n-o să mai aveți, o să ieșiți să dați în cap.

Tâmpeniile cu care a venit Guvernul vizavi de măsurile economice – lasă închisul în case – nu fac 2 bani. Veți muri cu toți de foame. Acest Guvern ignoră faptul că în România s-au întors peste un milion și jumătate de români, care n-au de niciunele. Cu ei ce fac? Le dau 75% din salariul pe care îl aveau în Italia, Germania, Spania, Franța? Nu, îi lasă să moară de foame.

Singură șansa a României este să iasă la muncă. Să se ridice, dracu’, toate interdicțiile. Iar cei care își asumă riscul se duc la muncă, cei care nu-și asumă riscul stau în case, e dreptul lor, iarăși. Fiecare alege cum vrea să trăiască.

Niciun dictator din lume nu are dreptul  – de aia a fost împușcat Ceaușescu! – , niciun dictator din lume nu are dreptul să decidă cum trebuie să trăiești, ce mod de viață să-ți alegi.

Suntem în Uniunea Europeană. De patru ani pledez ROexitul. Ce v-a dat Uniunea Europeană astăzi? Nimic! De patru ani pledez să rupem parteneriatul strategic cu America. Ce v-au dat americanii? Nimic! Toate speranțele se îndreaptă, culmea, spre Republică Populară Chineză.

Decideți-vă singuri soartă, domnilor! Hotărâți singuri pe viață voastră! Nu lăsați niște inepți ca Iohannis, Orban să decidă în locul vostru!

                                                                                                     Sorin Ovidiu VÎNTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.