Atitudini

Soroșistul Răzvan Orăşanu atacă Partidul Neamul Românesc

    La umbra lui CTP, dl Nimeni, alias Răzvan Orăşanu latră la noi la ordinul stăpânului SOROS Transformarea unor […]

 

 

La umbra lui CTP, dl Nimeni, alias Răzvan Orăşanu latră la noi la ordinul stăpânului SOROS

Transformarea unor întreprinderi în fier vechi. Mii de locuri de muncă dizolvate. Mii de vieţi distruse. Asta este munca asasinului economic Răzvan Orăşanu dusă împotriva conaţionalilor săi.

Ştiam cu mult înainte ca partidul Neamul Românesc să primească personalitate juridică că vom fi atacaţi, spurcaţi, că ne vor bate cu pietre şi vor cere să ni se ia capul. Acelaşi lucru îl ştiau şi cei care au format nucleul patriotic al partidului, dar şi cei ce au aderat ulterior.

Într-o Ţară potopită de hoţi, plină de spioni şi de tradatori nemernici nu te poţi aştepta la altceva, cu atât mai mult cu cât aceste lepre s-au învăţat să fie în capătul meselor pline cu bucate.

După Iulian Fota cel Pârdalnic, iată că a venit vremea unui sorosist dovedit, un neica nimeni în esenţă, să încerce să maculeze imaginea Partidului Neamul Românesc, în chiar primul său articol publicat de platforma Republica girată de numele lui C.T. Popescu. Noul lătrător inutil se numeşte Răzvan Orăşanu. Ştiu că nu vă spune nimic acest nume pentru că nu are cu ce să se laude. Adică ar avea el, dar toate sunt nasoale, cum ar spune reprezentanţii minorităţii rome.

Ca orice băieţel de mingi, mintea fiindu-i ocupată cu nimic, recurge la vorbele lui I.L. Caragiale ca să mestece şi el tema românilor verzi grefată (că aşa vrea sorosistul), brusc pe imaginea Partidului Neamul Românesc.

Folosindu-se de jenante asocieri, maţe-fripte încearcă o caterincă studenţescă la adresa patriotismului românesc şi a conştiinţei naţionale. Cam ăsta este nivelul intelectual de care dispune noul amploaiat al lui CTP, Răzvan Orăşanu.

Dacă vă întrebaţi ce l-a apucat pe acest RO să se ia de noi, vă lămurim pe loc: frica.

Ca beneficiar al milei lui Soros este obligatoriu să se dea doberman, lătrând cu bale către noi, cei care ne-am declarat, curajos, pe faţă, asumat, împotriva ideologiei multiculturalist-progresiste de tip neobolşevic a miliardarului maghiar.

Reacţie de slugă, caracter de slugă, viaţă de slugă. Dar una cu adevărat nemernică.

Iată cine este cu adevărat Răzvan Orăşanu, încă o putreziciune pe care poporul român o tolerează cu răbdare dumnezeiască: un sorosist ordinar! Cum altfel poate fi numit unul care a cerşit la picioarele marelui neomarxist ungur? Bref, Orăşanu a primit, o bursă de la SOROS. Ca orice fidel bine spălat ideologic pe cortex, aceeaşi fantoşă de om a făcut parte şi din Societatea academică a doamnei Pippidi, societate finanţată şi azi din banii aceluiaşi SOROS.

Şi atunci, cum să nu se ia el de Partidul Neamul Românesc? Păi nu trebuie să vadă stăpânul lui în ce a băgat bani grei? Nu trebuie el să demonstreze că a fost bine dresat şi gata oricând să apere să-i calce în picioare pe cei care îi sunt potrivnici lui SOROS? Şi dacă o face în Republica, nu ar fi natural să înţelegem că această platformă are o finanţare care pute tot ca subţiorile aceluiaşi SOROS? Oare aşa de jos să fi ajuns şi CTP încât să cerşescă de la unul dintre principalii inamici ai Europei? Într-o ţară ocupată de politicieni deveniţi vechili, ar putea şi Popescu să pună botul la jegul neobolşevic şi la banii murdari care îl propagă-n lume.

Despre SOROS, ce să mai spun. Dacă şi ungurii lui spun că este o bestie antinaţională şi el se mai şi jură că este inamicul naţiunilor, ce să mai spunem, noi, românii? Că ne iubeşte mizerabilul? Hai, că sunt glume mult mai bune.

Dar, Orăşanu nu este numai atât. Pe când tocmai se învăţase să nu se mai încalţe cu scufiţa, vechilul de azi, dl Tăriceanu, îl ia consilier personal pe probleme economice. Astfel el devine un soi de coordonator al celor şapte agenţii care sunt direct subordonate cancelariei primului ministru: ANRE, ANRGR, ANRM, CNCAN, Agenţia Nucleară, ARIS şi ANIMMC. Piţigoiul avea 24 de ani pe atunci!

Ca să ajungi cineva la vârsta asta, ori eşti geniu, ori te impune cineva. Cin’ să fie, cin’ să fie? Ei bine, singuri vă veţi răspune la acestă întrebare citind mai departe.

Tot la 24 de ani, acelaşi piţigoi ajunge şef al AVAS. Al Agenţei de Valorificare a Activelor Statului, oameni buni! Un copil pe nume Răzvan ( despre care nici nu ştim dacă văzuse pe atunci Vidra în altceva decât poze) urma să pregătească mari privatizări. În traducere liberă, să facă praf ce mai rămăsese din economia Ţării. Un program pe placul inamicilor României. Cum ar fi SOROS. Dar şi al altora, cum veţi vedea destul de repede… N-a stat el mult acolo, dar şi-a făcut excepţional treaba de mic gropar al economiei româneşti.

După unele cifre, s-ar fi ocupat de 82 de privatizări, a se citi, transformarea unor întreprinderi în fier vechi. După alte cifre, cică sunt sub 60. El zice că ar fi fost mult mai puţine, se poate, dar şi ce s-a făcut praf după el, sunt dosare pregătite tot de el şi de echipa lui. Un nemernic!

O întrebare meritorie ar fi: şi câte milioane de euro ai produs aşa? Sunt ele bine plasate prin conturi offshore,Orăşanule sorosist care eşti tu?

Dar să contiuăm. În perioda ilustrei sale şefii la AVAS, s-au imediat după, au dispărut societăţi precum Laminorul Brăila, Tractorul Braşov, Rulmentul Braşov, Elecroputere Craiova sau Nitramonia Făgăraş.

Mii de locuri de muncă dizolvate. Mii de vieţi distruse. Asta este munca sorosistului Orăşanu dusă împotriva conaţionalilor săi. O putem numi chiar crimă, dar cui să te plângi, când cei ce conduc azi România sunt de aceeaşi teapă.

Dar, lucrurile nu se opresc aici. O foarte interesantă privatizare, rezultată cu acelaşi fier vechi este aceea legată de Laminorul Brăila care a fost vândută unei societăţi cu nume de sonoritate germană, dar cu acţionariat… rusesc. Deja ştiţi cine are bani în Europa de Est. Ca şi în România, banii sunt la foştii securişti. În cazul ruşilor, este vorba despre foştii KGB-işti.

Şi, acum, o ultimă poveste legată de rapandula Răzvan Orăşanu: gherţoiul care are tupeul golănesc să se ia de Partidul Neamul Românesc a avut un dosar penal pentru că ar fi sustras 30.000 de documente de la AVAS în perioada în care se preocupa să distrugă ce a mai rămas din economia românescă, o idee dragă lui SOROS. Desigur, nu numai în România, dar aici s-a putut mai uşor. Cică ce s-a sustras a ajuns tot pe la ruşi.

Deci, scârba care încearcă să ne discrediteze are doi stăpâni. Asta dacă nu a dat SOROS mâna cu kaghebiştii ajunşi mari afacerişti în acest colţ de lume.

Şi acum un mesaj pentru Răzvan Orăşanu: Mioriţa o păstrăm noi. Laie – bucălaie, o vidră şi un viezure ţinem pentru tine, să vezi şi tu despre ce vorbeşti, kindere.

                                                                                                                        Ninel PEIA

                                                                                                         Preşedinte Partidul Neamul Românesc

P.S.  Orăşanule, aceşti „generali zaharisiţi” cum îi numeşti tu, mi-au făcut o surpriză de zile mari. O analiză OSINT despre numitul Răzvan Orăşanu, unul dintre cei mai prolifici „asasinii economici” ai României. Cred că DIICOT-ul nu a mai lecturat aşa ceva de mulţi ani. Hasta la vista!

 

1 Comment

  1. gabriela

    bravo dlor…incep sa mai respir un pic usurata,pt ca simt ca cineva incepe sa inchege nucleul luptei impotriva tradatorilor acestui neam..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *