Colimator

Soțul Anei Birchall în agenda pedofilului Jeffrey Epstein, evreul american care livra minore elitelor

       Lista lui Jeffrey Epstein: Mistere – bani, putere, crimă Jeffrey Epstein a fost un super bogătaș american […]

 

     Lista lui Jeffrey Epstein: Mistere – bani, putere, crimă

Jeffrey Epstein a fost un super bogătaș american cu gusturi pedofile. El a creat o imensă rețea de putere care includea chiar și șefi de state și guverne, alături de membri ai caselor regale, vedete de cinema, bancheri, magistrați, oameni politici etc, pe care o servea (cu plăceri trupești și ajutoare financiare), dar de la care primea favoruri (inclusiv judiciare), informație și influență politică. Ne putem lesne imagina câtă influență ocultă (evident ilegitimă) acumula un asemenea grup și de ce protecție uriașă se putea bucura fiecare din membrii săi în promovarea propriei agende și în mușamalizarea turpitudinilor sale.

Pentru a alimenta acest imperiu al consumului erotic, Epstein avea nevoie și de o altă rețea: rețeaua traficului de carne vie, indispensabilă organizării prostituției de lux, cu o masivă componentă pedofilă. Să fi fost și rețeaua românească, despre care se vorbește după crimele de la Caracal, parte a acestei rețelei globale Epstein? Există o „Romanian conection”?

De ce nu? Piața românească în materie este foarte ofertantă. Iată de ce s-ar putea ca recentele deplasări în România ale unor investigatori FBI să nu aibă legătură atât cu cele întâmplate pe plaiuri mioritice, cât cu reverberațiile lor transatalantice.

De asemenea, graba unor oficiali din spațiul carpato-danubian de a pune rapid capăt anchetei de la Caracal, pretinzând că totul a fost actul dement al unui psihopat singuratic, poate fi foarte bine explicată și printr-o comanda venită de la prieteni personali de aiurea sau, și mai rău, ca executare a unei obligații contractuale cu caracter privat asumate mai demult față de aceștia.

Un ministru american al justiției a fost obligat să demisioneze anul acesta, din cauza acuzațiilor (fondate sau nu) că în urmă cu mai mulți ani, în calitate de procuror, ar fi tratat cu complezență acuzațiile aduse magnatului tenebrelor.

Sub presiunea opiniei publice cazul, declanșat în 2008, a fost redeschis iar Jeffrey Epstein a fost încarcerat într-un penitenciar de maximă siguranță. Acolo unde, în mod inexplicabil, deși permanent supravegheat, s-a sinucis. Ori, mai degrabă, a fost sinucis. O sinucidere extrem de oportună pentru multele personalități „prietene” despre care ar fi putut spune, probabil, lucruri nu tocmai necompromițătoare.

Perchezițiile făcute la reședințele sale au scos la iveală însă „cartea neagră” pe care figurează numele personalităților, persoanelor și personajelor cu care Jeffrey Epstein avea contact direct. În această agendă, alături de Bill Clinton și Tony Blair, figurează și Martyn Birchall – bancher, fost director al „Citibank” și „Merrill Lynch & Co.”, fost și actual soț al Anei Birchall (indispensabilul, inevitabilul și irevocabilul ministru al Guvernului român).

Simpla prezență a unor nume pe „lista lui Epstein” nu dovedește că purtătorii lor s-ar fi făcut vinovați de ceva, că ar fi comis fărădelegi sau că ar avea pe conștiință păcate de moarte. Numai judecătorii ÎCCJ din școala lui Ionuț Matei condamnă pe bază de deducții logico-juridice. Prin urmare soții Birchall se bucură de prezumția de nevinovăție.

Deocamdată avem doar două ceritudini. Una este aceea că prin distinsa Ana Birchall, Guvernul român s-a legat de universul mirific al lui Jeffrey Epstein, după principiul potrivit căruia prietenii prietenilor noștri sunt prietenii noștri.

A doua certitudine este aceea că soțul Birchall își iubește atât de mult soția încât și-a abandonat afacerile profitabile din SUA pentru a se stabili în eterna și fascinanta Românie, unde juna Ana era destinată unei fabuloase cariere politice atât ca gestionar al parteneriatelor strategice, cât și ca protector al justiției selective. Sau poate că nu le-a abandonat chiar cu totul?

Oricum, această descoperire poate explica misterul ascensiunii Anei Birchall, pe care pentru profani nimic nu îl anunța. Să scoți parteneriatele strategice ale României din jurisdicția MAE și să le dai pe mâna unei tinere și neliniștite amatoare de politică, cunoscută ca politician doar din filmarea cu camera ascunsă operată de ea însăși, a momentului în care „achiziționa”, de la Mircea Geoană, un fief parlamentar, “donând” fonduri pentru campania electorală, este o decizie mai mult decât bizară. După cum bizară este și rămânerea doamnei Birchall în fruntea ministerului justiției, acolo de unde supraveghease cu ochi ager pe anchetatorii de la Caracal și pe medicii legiști de la București, chiar și după ce a fost eliberată din această funcție. Refuzul Președintelui Iohannis de a semna decretul de revocare, dublat de uluitoare și deloc diplomatice gesturi de susținere venite din străinătate, își pot găsi acum o explicație.

Cei relativ bine informați știau că aceste gesturi și aceste miracole erau doar în aparență cele ale administrației americane. Ei nu știau însă care este originea lor reală. Acum a apărut o pistă.

O pistă nu este însă o concluzie. Este de datoria ex ministrului Birchall, ca om politic responsabil, să ne arate unde duce această pistă. Și este datoria serviciilor noastre de informații, pe de o parte, și a presei, pe de alta, să o ajute a se achita rapid de această datorie. Sunt convins că toți își vor face datoria.

Procurorul general al SUA, William Barr, cel care aprecia la superlativ cooperarea cu ministrul Birchall, a anunțat că în cazul Epstein, chiar dacă acuzatul este mort, justiția este vie, procesul va merge mai departe și se va face dreptate până la capăt. Cu siguranță Ana Birchall îl va ajuta să întocmească o „foaie de parcurs”.

Până atunci puteți vedea în continuare reportajul Fox News dedicat vieții și operei lui Jeffrey Epstein. Chiar dacă este doar în limba engleză sunt convins că îl veți savura. Imaginile sunt grăitoare.

                                                                                                         Adrian SEVERIN

Citiți și:

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (IV)

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (III)

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (II)

Jocuri bizare pe axa Birchall-SUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.