Lichele

Șpăgarul Rareș Bogdan dat în gât de fugarul Cristian Rizea

  Observ că e „frăsuneala” mare între PNL și USR privind împărțirea candidaturilor la primăriile de sector!  După cum lesne […]

 

Observ că e „frăsuneala” mare între PNL și USR privind împărțirea candidaturilor la primăriile de sector!  După cum lesne se poate observa, la sectorul 2 Dan Cristian Popescu este vehement contestat în ciuda „susținerii ” celor doi lideri PNL, Ludovic Orban și Rareș Bogdan!

Dacă la Ludovic Orban e de înțeles această „susținere ” așa cum am precizat deja în Volumul I din „Spovedania lui Rizea”, șpăgile primite via Mișu Popescu (fratele lui Dan Cristian Popescu) pe vremea când acesta era consilierul personal al lui Lucovid la Ministerul Transporturilor, la Rareș Bogdan opinia publică nu prea înțelege care sunt resorturile de a-l susține pe actualul viceprimar de la sectorul 2 …

Secretul acestei „susțineri ” vine chiar de peste Atlantic, mai precis de la Miami, unde Mișu Popescu e rezident de câțiva ani de zile. Acolo, mai precis pe pontonul unei vile de lux din Hallandale Beach din cartierul milionarilor Diplomat, s-a pus la cale această susținere din partea lui Rareș Bogdan, înțelegere făcută de Mișu Popescu alias Mișu Pricopsitu și familia Narcisa (fostă Mirica) și Bogdan Georgescu, proprietarii acelei vile somptuoase achiziționată cu banii furați de Bogdan Georgescu pe vremea când acesta era director la RAPPS!

Ce nu știți voi este că acum doi ani, Rareșică ruj roz a intrat în posesia unei vile în Pipera oferită de soții Narcisa și Bogdan Georgescu fără a achita de fapt nici un ban! Nu ne spui Rareșică ce servicii ai oferit ca să primești un cadou (spagă ) de 500.000 euro?

Sau poate vrei să ne arăți ordinul de plată prin care ai plătit acea vilă, în cazul în care el există bineînțeles! Declarația ta de avere nu confirmă sub nici o formă faptul că ai fi avut în acel moment sumă respectivă necesară achiziționării acelei vile ….

Ce zici Rareșică, te-am bunghit?  Curând adevărul se va afla!

                                                                               Cristian RIZEA, Spovedania lui Rizea

Citiți și:

Fugarul Cristian Rizea: Supărarea lui Lucovid

Clanul „Pricopsiţii“, oamenii lui Orban şi Iohannis

 

 

4 Comments

 1. Nea Ion De La Raion

  Tiribomba Rares Bogdan, LA PUSCARIE ! De asemenea ipochimene se folosesc securistii teroristi ! Asta liberal, nene…

 2. Cornel-Dan NICULAE

  Mişu Popescu-Pricopsitu (fratele lui D.C. Popescu, „cuiul lui Pepelea“ dintre PNL şi USR) a venit la Bucureşti de la începutul lunii iunie 2020. Stă pe la Snagov mai mult, se pare. În acelaşi timp cu Mişu Pricopsitu a venit de la Miami şi româno-israelianul Ilan Laufer, care vrea să candideze la capitală împotriva lui Firea. Mult timp ei nu puteau să vină în România, căci Miami este, oficial, cel mai mare focar de coronavirus din SUA. Oare se circulă aşa liber când vii dintr-un focar pandemic? Mişu Pricopsitu a venit prin Grecia, însă, ca să se ocupe de candidatura lui frate-său. Ameninţă cu arme de foc.

  • Cornel-Dan NICULAE

   ERATA: Mişu Popescu-Pricopsitu a venit în România de la sfârşitul lui iunie, începutul lui iulie.

 3. ryzen

  Parcă mai era un bătăuș pentru popor care își petrecea timpul liber pe la miami?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *