Atitudini

Speranțe la început de an: Redeșteptarea României

  Anul care a trecut a fost Anul Nazistului și al Anticreștinismului. Început optimist, cu anunțarea unor măsuri care speram […]

 

Anul care a trecut a fost Anul Nazistului și al Anticreștinismului. Început optimist, cu anunțarea unor măsuri care speram să trezească din adormire demnitarea națională, anul care se încheie a arătat mai degrabă o populație ușor manipulabilă, obsedată de ziua de mâine și de ce și cât să bage în gură, de ce mărgele colorate să-și mai atârne la gât.

Creștinismul, lovit în plin pe de o parte de neparticiparea la Referendumul pentru Familie, iar pe de altă parte de politicieni obsedați de funcții și bani, speriați și de umbra unui procuror, a fost înlocuit cu un materialism feroce.

România, ca națiune, se prăbușește sub ochii orbiți de ură ai românilor. Primul pas al ruperii Ardealului a fost făcut odată cu „testul Wallachia” de pe Google. Românii – în marea lor majoritate – și nici un politician nu au reacționat. Ținta, constând în măsurarea reacției la inducerea manipulatorie a termenului Wallachia a fost atinsă: Reacția a lipsit

Românii, sub diverse scuze, de la lupta anticorupție promotoare a urii nedisimulate, la înjuratul preoților și a Catedralei, s-au lepădat de Dumnezeu. Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului a fost înlocuită de fuga patologică prin supermarketuri, iar cuvântul naționalism se dorește a fi scos din vocabular.

România și poporul român se prăbușesc în gol împinși de Nazist și de șleahta lui, cu concursul politicienilor de mucava făcuți pe ei de frică, sau mult prea proști pentru a vedea ce se întâmplă;
Economic, Nazistul și aliații săi, fie că vorbim de Cioloș, Barna, Băsescu, Tăriceanu sau Ponta, sau vânduții din PSD, sub aripa globalistă a Celui De-al Patrulea Reich, pregătesc vânzarea la bucată a ceea ce a mai rămas din România, iar pe români să-i transforme în sclavi ai GLOBALISMULUI INTERNAȚIONALIST.

Și totuși…

Mulți români au început să se trezească, și mai mulți au început să-și pună întrebări în legătură cu Uniunea Europeană care se dovedește mai rea decât URSS. Dacă integrarea noastră în UE înseamnă renunțarea la națiunea creștină, mai bine lipsă.

De asta le este cel mai frică: De REDEȘTEPTAREA ROMÂNIEI!

Ca Politician și ca Naționalist care, timp de treizeci de ani nu am făcut altceva decât să-mi slujesc poporul, le transmit derbedeilor vânzători de țară că momentul Redeșteptării României și Românilor se apropie!

Această țară nu este a voastră, jivinelor năimite, ci a fiecărui român ai cărui înaintași au plătit cu sânge dreptul de a fi demn! România sunt și eu, și Dumneavoastră, iar NOI NU SUNTEM DE VÂNZARE! Așa să ne ajute Dumnezeu!

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

LA MULȚI ANI, ROMÂNI ADEVĂRAȚI!

                                                                                                                     Gelu VIȘAN

 

5 Comments

 1. Ionela Ionescu

  Să fim realiști, după 1945, oriunde pe glob a existat un conducător patriot , el a fost intensiv demonizat, lichidat, gașca lui exterminată în mod coordonat și întreaga țară aspru pedepsită disciplinar.
  Rezistența trebuie făcută underground, iar a pune un președinte patriot este sinucidere curată, în această epocă istorică…. Cu atât mai mult în cazul nostru , care încă nu ne-am terminat stagiul de pedeapsă de pe urma lui Ceașcă.
  E bine că înțelegem ce ni se întâmplă dar trebuie să jucăm în limitele posibilului, nu să visăm imposibilul și să ajungem bombardați pe centimetrul pătrat că Irak, Siria, Yemen, Libia, etc.
  Românul e inventiv, eu am încredere că totuși nu mai suntem naivi ca în 1989, ca fata-mare de la sat față în față cu violatorii de la oraș…. cred că totuși vom supraviețui, cumva, nu prea știu cum, dar instinctul îmi spune că vom supraviețui că nație…. Cred că ne vor salva învățămintele transmise copiilor și nepoților noștri pe cale orală, în familie, pe astea nu le poate opri globalismul …. iar dacă de mii de ani vorbim aici aceeași limbă , avem același port, tradiții, cântece, poezii și mâncare, înseamnă că se poate….

 2. Mani

  Salvarea e una singura; adapostul cel mai bun care sa ne pastreze ca neam si indivizi il cunoastem din trecutul nostru; ni se cere in schimb o dezbracare de toate relele pe care cu bucurie, mandrie si prostie le-am adapostit in suflete :necredinta, paganism, desfrau de tot felul, crime impotriva neamului si copiilor nenascuti, hotie,ura de frati de neam si de aproapele; lepadare de toate valorile pe care stramosii le-au tinut cu sangele lor. Vom face aceasta renastere in duh si adevar sau vom pieri ca neam, la fel ca multe alte neamuri din istorie, fara de Dumnezeu.

 3. Așa e!

 4. Augusta

  La multi ani și dvs., Gelu Vișan!

 5. GICA

  SALVAREA E SA NU NE MAI MINȚIM SINGURI CA DE 30DE ANI NE MINTE SATAN CA VREA GUVERN MONDIAL ȘI OMUL NOU CARE DE FAPT SE VREA SATAN IN OGLINDA DOAR ORTODOXIA ȘI CREDIINTA TREAZA VA SUFLA IN FARISEII CARE NE CONDUC , CA INTR O LUMANARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.