Colimator

SRI cochetează cu înalta trădare? 

  Când lansez această gravă întrebare din titlu nu mă refer doar la oameni izolați din SRI ci la instituție […]

 

Când lansez această gravă întrebare din titlu nu mă refer doar la oameni izolați din SRI ci la instituție în ansamblul ei, ca structură de putere. Precizarea de mai sus se impune în acest punct pentru că a devenit o modă printre „temerarii” critici ai sistemului subteran, ai statului paralel, ai abuzurilor comise sub pretextul apărării interesului național, să se acopere prin fraze de genul: „Evident, nu mă refer la instituție în ansamblul ei. În instituție trebuie să avem încredere căci, în covârșitoare majoritate, ea este populată de profesioniști onești și patrioți. Mă refer la ciurucuri izolate, strecurate în interior de grupuri de interese lipsite de scrupule, ciurucuri care fac jocuri la comandă, trecând la „opționale” constituția și legile țării”.

Din păcate această limitare, care o fi fost cândva valabilă, a rămas acum doar o iluzie. Boala s-a extins. A depășit nivelul de mulțime discretă (în sens matematic), unde „combinatorii” sunt minoritari și acționează răzleț. Boala s-a consolidat într-un mod îngrijorător, agresiv, prin leme de continuitate (vezi protocoalele secrete) și strategii subversive.

Lucrurile sunt conduse prin intermediul unor fanatici gălăgioși, într-o direcție neo-anarhică. Principalele caracteristici ale acestei direcții sunt violența, intoleranța și relativizarea democrației.

O minte genială, dar din păcate în egală măsură și diabolică, a creat un virus social pentru care  a găsit modalitatea de a-l face pandemic exact prin exploatarea ultimelor cuceriri tehnologice.

George Soros a imaginat  un relief planetar cu focare de infecție doctrinară în multe dintre țările importante ale lumii (el le-a numit  ONG-uri pentru „o societate deschisă”) apoi s-a folosit de Internet și de explozia Social Media printre componenții „generației grăbite” pentru a-l prolifera și a-l transforma într-o armă de creat haos și de preluat nedemocratic puterea în zone mai slabe de înger.

Eduard Helvig a fost bursier Soros. Sandra Pralong, actualmente consilier de stat al președintelui Iohannis, a înființat în anul 1993 Fundația pentru o Societate Deschisă în România. Guvernul Cioloș a fost instaurat, după tragedia de la Colectiv, cu sprijinul unor mișcări de stradă devenite ulterior #rezist și a numit la conducerea țării miniștri emanați de ONG-urile sorosiste (vă mai amintiți de „umanista” Raluca Prună, precedată de freedom-housista Cristina Guseth?) care și acum, după falimentul guvernării lor, încă mai fac gât și mai trag sfori!

Am devenit, ditamai țara, cât Ungaria, Cehia și Slovacia la un loc, jucăria unui magnat cinic care, ca și mustăciosul dictator al lui Chaplin, jonglează cu globul pământesc de parcă ar fi un balon populat de nevertebrate.

Iar SRI, care ar trebui să protejeze țara de orice i-ar ataca identitatea și statalitatea, nu doar că nu o protejează dar se face complice la dezsuveranizarea ei.

Această ceată de juni agitați care vor să întruchipeze miracolul transformării peste noapte a răului în bine, a vechiului în nou, fauna așa-zisului partid USR, nu reprezintă altceva decât produsul toxic al unor servicii secrete care acționează ca o juntă militară.

Faptul că o persoană îmbătată la un moment dat de putere (și acum mă refer clar la Florian Coldea) s-a gândit că își poate face (prin interpuși, evident) un partid propriu prin care să conducă țara indiferent cum aceasta votează, are precedente în istorie. Nu voi insista. Omul a pus degetul pe un ONG ușor de penetrat, Uniunea Salvați Bucureștiul, l-a împănat bine, în fiecare județ, cu oameni controlabili, apoi l-a înrudit cu toate ONG-urile sorosiste, l-a înregistrat ca partid, USR, a pompat în el ce trebuia ca să pară o emanație a societății civile (a… „societății deschise”) și l-a lansat la apă. Crucișătorul Potiomkin.

Finanțat prin ONG-urile afiliate, a început să pună la cale rebeliunea. Orchestrarea mișcărilor de stradă, declararea fățișă a intenției de a da jos puterea legitimă, apariția amenințărilor, a violențelor, a hărțuirii politicienilor neagreați, nu au fost decât primi pași. Au urmat uriașe campanii de propagandă și dezinformare pe plan extern și apoi, pe terenul astfel pregătit, elementele de doctrină neo-anarhică în formă pură. Exprimate cel mai răspicat de Andrei Caramitru, membru USR și consilierul președintelui USR Dan Barna: „Vreau să le zic clar (pesediștilor, n.a.): nu vă jucați cu focul. Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional – de ce nu am da și noi un OUG retroactiv în prima zi de guvernare care să anuleze tot ce ați făcut voi și să va și arunce în pușcărie imediat pe toți? Ce ne-ar împiedica dacă există precedent? Și de ce nu am face asta ÎNAINTE de a alinia toată legislația cu recomandările MCV si ale Comisiei de la Veneția? Așa scăpăm și de voi și rezolvăm și toată legislația juridică rapid (ca nu o sa mai aibă cine sa o blocheze – veți fi toți la Rahova și Jilava). Așa că gândiți-vă bine ce faceți!”.

Da, USR a fost la origine o creație artificială gândită de Florian Coldea. Dar acum?

Acum, iată, a fost adoptat de întregul SRI din moment ce abuzuri uriașe comise de membrii acestui partid sau pentru acest partid și împotriva coaliției de guvernare, trec în mod repetat neobservate, nemenționate, neinvestigate, nesancționate.

Alegerile europarlamentare din mai 2019 au dovedit cel mai clar, dacă mai era necesar, complicitatea SRI la imensa fraudă electorală produsă.

Aici nu mai poate fi vorba de o persoană sau un grup restrâns de persoane din respectiva instituție care a închis ochii la nenumăratele nereguli semnalate. Aici totul aduce a infracțiune instituțională, a acceptare și executare de ordin ilegal.

Apoi mai intră în discuție și modul perfect în care s-au așezat astrele pentru ca rezultatele acestor alegeri să respecte întocmai niște previziuni preelectorale, avansate de anonimi din sistem, rezultate care pareau de-a dreptul delirante. Dar, grație softului folosit și doar de cine trebuie controlat, acestea s-au împlinit întocmai: eliminarea ALDE, amputarea incredibilă a PSD, recompensarea Pro România și PMP cu trecerea pragului, sistarea oricărei numărători paralele.

Ei numesc rezultatul acestor alegeri reformare a clasei politice. Modernizare, progres, triumful statului de drept. Doar că sunt contraziși de chiar omul-miracol al acestei perioade, președintele USR Dan Barna, care, probabil amețit de vertijul sondajelor care-l dau pe cai mari pentru prezidențiale, a declarat nici mai mult nici mai puțin că „magistrații CCR sunt vârful de lance al penalilor din politica românească”. Doamne ferește de așa împuterniciți!!!

Țara alunecă, pe zi ce trece, spre dezordine, violență, pierdere a identității naționale, cedare de suveranitate. Prima instituție care ar trebui să descopere aceste derapaje și să tragă semnalul de alarmă este SRI.

Din păcate însă SRI nu face asta deoarece este prea ocupat cu jocurile politice. În loc să apere cu dinții poporul și țara, în loc să demanteleze rețeaua sorosistă care a paralizat practic orice exprimare onestă și transparentă a societății civile, în loc să descopere ce resorturi străine și ce interese ostile României se ascund în spatele unor demagogi toxici precum Klaus Iohannis, Dacian Cioloș și Dan Barna, domnul Hellvig și ai lui se joacă de-a democrația fără democrație.

Ceea ce, în codurile de exprimare eufemistică, s-ar putea traduce prin „fentarea voinței populare”.

Dar în codurile juridice, cu formulări mult mai directe și mai  lipsite de menajamente, s-ar încadra la  „înaltă trădare”.

Dacă în această instituție, ce s-a abătut în ultima vreme tot mai mult de la menirea ei constituțională, există și patrioți adevărați, aceștia ar trebui să facă ceva pentru readucerea ei la matcă.  Măcar acum, în ceasul al 12-lea.

                                                                                                      Contele de Saint Germain

Citiți și:

Gelu Vișan îl acuză pe directorul Eduard Hellvig (SRI) de trădare și periclitarea siguranței naționale prin ascundere de informații vitale

Trădare și înaltă trădare

Hell Hellvig

Klaus Iohannis, SRI și formarea securistului de tip nou, lipsit de patriotism și devotat cauzei globalismului

Securitatea a trădat, după care s-a reinventat… „Pe băieţii deştepţi nu-i interesează naţiunea, ţara sau alte prostii, ci propriul profit”

Protocoalele semnate cu SRI, poliție politică „pas cu pas”

Aleșii noului SRI german, roboții Klaus și Mureșan!

Eduard Hellvig, omul inventat de Soros, joacă acum rolul vieţii sale

SRI – CEA MAI MARE AMENINȚARE LA ADRESĂ SIGURANȚEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI!

Dormiți liniștiți, Iohannis și Hellvig uneltesc pentru voi!

Evreul soroșist Hellvig pus șef la SRI de alogenul Iohannis, lupul pus paznic la oi de alt lup

În loc să apere resursele ţării, SRI-ul face lobby „de specialitate” la legea offshore pentru multinaţionale şi în dauna României

Axul Klaus Iohannis – SRI, piesa de bază din angrenajul statului paralel

Klaus Iohannis și S.R.I.-ul

Ascensiunea fulminantă a alogenului Eduard Hellvig, recomandat de vocea și talentul lui Soros

Hellvigul – unitatea de măsură a intelligence

Propaganda statului subteran sare în apărarea trădătorului George Maior

George Maior, un impostor și trădător

Marioneta trădătoare George Maior: Planul „Minerva” de preluare a controlului asupra României cu ajutorul instituțiilor de forță (SRI-DNA) și impunerea unei conduceri dirijată din exterior

Trădătorul George Maior: Ambasadorul României în SUA este agent de influență al americanilor și tot el a subordonat SRI-ul serviciilor secrete americane!

Axul Klaus Iohannis – SRI, piesa de bază din angrenajul statului paralel

Serviciile germane atacă CIA în România!

Klaus Iohannis și S.R.I.-ul

CIA și protocoalele SRI

Trădătorii

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Am avut cândva o țară…

 

 

12 Comments

 1. Cum adică “Lucrurile sunt conduse prin intermediul unor fanatici gălăgioși, într-o direcție neo – legionară.” ? Linia instituției SRI este una globalistă, neo-marxistă și tradătoare, condusă de un jidan. Cum îți permiți să-i asociezi pe slujitorii Bestiei cu legionarii, cei mai români din istoria recentă a țării? Da Soroș, e neo-legionar? Induci confuzie. Mai citește o carte înainte să folosești termeni aiurea.

  • Alexandru Balcu

   Exact asta vroiam sa intreb si eu.

 2. Radu Enache

  “Lucrurile sunt conduse prin intermediul unor fanatici gălăgioși, într-o direcție neo – legionară. Principalele caracteristici ale acestei direcții sunt violența, intoleranța și relativizarea democrației.”

  Hai serios, să înțelegem că Helvig jidovul e Căpitanul și Serviciile sunt cuibuiri? Democrația inexistentă din România poate fi relativazată? Cu asemenea gafe, vrute sau nevrute, cert este că se folosește un limbaj care creează confuzie, restul inscrisului nu mai are nici o valoare! Rolul oamenilor care se definesc naționaliști, în primul rând, este să respecte momentele de înălțare ale ființei naționale. Folosirea de către autor a “scutului Legionar” pentru a se proteja de propria lașitate, este semnul unui suflet pierdut, cel puțin pentru neam. Contele de Monte-Cristo, lasă-ne și du-te înapoi pe insulă. Citește ceva cărți… De neiertat!

 3. Militaru Vasilică

  Acest Conte de Saint Germain are o educație formată la școala comunistă. Defectul profesional îl obligă să asemene orice acțiune de stradă cu Mișcarea Legiunii. Însăși prezentarea faptului că rezistenții și USR sunt opera serviciilor, denotă o proastă comparație cu legionarii care erau vânați de serviciul secret al lui Mihail Moruzov (care a fost asasinat la Jilava tocmai de o echipă de legionari) și apoi de autoproclamatul “dușman de moarte” al legionarilor, șeful S.S.I.. Eugen Cristescu. Ca să nu mai vorbim că Mișcarea nu a fost finanțată de un Soros, care aparține unei etnii “alese” de însuși Dumnezeul Vechiului Testament. Dimpotrivă.
  Obsesia contelui cu neo-legionarii îl trădează și face ca tot demersul său să fie un eșec de analiză. Tovarășe Saint Germain, te rog să mai citești niște cărți, altele decât cele scrise de propaganda comunistă la școlile de pregătire a cadrelor Securității Statului. Îmi amintești de un alt personaj celebru, ajuns în fruntea Bisericii, obsedat de “legionarul” Iustin Pârvu. Acum este nevoit să înghită propaganda Bisericii cu “sfințenia” legionarului. Banul să iasă. Dumnezeul personajului alege mai curând banii decât înfierarea antilegionară. Și ăsta mai știe că e la modă să te dai prolegionar. Așa se întâmplă când ești crescut de Sfânta Securitate!
  Cu regret, recomand Justițiarului reciclarea articolului. Este varză.

  • Corect, am remarcat și noi.

   • Contele de Saint Germain

    Din respect pentru partea justa a unor comentarii de mai sus am inlocuit in articolul de pe blog neo – legionarism cu neo – anarhism. Oricum, paralela pe care o facusem avea in vedere doar unele asemanari (enumerate acolo) si nicidecum identitatea.

    • O să modificăm și noi, mulțumim pentru atenționare!

  • Amy

   PERFECT ARTICOLUL. ESTE EXACT ASA PRECUM A SPUS CONTELE DE SAINT GERMAN.. de ce nu va convine voua ? Pai nu va convine ca loveste in toata mafia SRI si nu doar in cativa 2-3 asa cum vreti voi si rusinile de comentatori de pe la tv. Exact asa este cum spune contele. Tot sistemul este un cancer, nu doar 2-3 oameni. Exact aceasta fraza nu va convine cel mai mult ?!?”Când lansez această gravă întrebare din titlu nu mă refer doar la oameni izolați din SRI ci la instituție în ansamblul ei, ca structură de putere. ” exact aceasta fraza este CHEIA SI MARELE ADEVAR. CU 2 -3 oameni gasiti vinovati, totul e o mare farsa si mafioteala, adica o pacaleala si mai mare. Tot sistemul este un cancer care distruge Ro.

 4. alex

  Ar trebui cenzurate articolele acestui ” conte”! Sunt diversiuni periculoase!

  • gelu

   @zise alex sau securistul de serviciu care o baga si el cu diversiunile ca doar atata stie sa faca.

 5. gelu

  Cretinii #rezist ce se manifesta violent fizic si verbal pe strazi si-n mediul on-line nu au de aface nimic cu legionarismul. Legionarii erau credinciosi si cu dragoste de tara si nu se comportau ca descreieratii astia. Legionarii au construit azile de batrani, scoli, au deschis magazine comerciale in care marfurile nu se vindeau la preturi de specula, au deschis cantine…. Cretinii #rezist nu au construit nimica si ei se lupta numai ca sa distruga Romaniai si s-o dea pe tava definitiv corporatiilor straine ca s-o mulga si mai mult. Cretinii #rezist sunt un amalgam intre Camasile Brune si bandele muncitoresti bolsevice care amandoua prin teroare si exterminarea fizica a opozantilor politici au reusit sa aduca la putere hitlerismul si bolsevismul in Germania si Rusia Tarista. Singura deosebire intre cretinii #rezist si cei pomenti mai sus este aceea ca Helvvig si CIA nu i-a inarmat inca pe idiotii #rezist. Iar faptul ca SRI ii ghidoneaza pe cei din #rezist este faptul ca procurorii nu se ating de agitatorii si batausii imbecili #rezist si-i lasa in continuare sa-si faca de cap terorizand cetatenii care nu gandesc si se comporta ca ei.

 6. Militaru Vasilică

  Domnilor de la JUSTIȚIARUL. Tovarășul conte, ăsta, chiar ne ia de proști pe toți românii? Este inadmisibil să înlocuiască cuvântul “neo-legionari” cu “neo-anarhiști” dar să păstreze în articolul de pe propriul blog referiri la “rebeliune” și comparația din final dintre Barna și “Căpitan”. Știu că are dreptate, când devoalează că unii încearcă să plagieze Mișcarea Legiunii, negând orice fel de asemănare. Iar Barna, Johannis și Compania fac acest lucru mizerabil.
  Dar tovarășul conte ar trebui să mai cunoască și faptul că rebeliunea din 21-23 ianuarie 1941 a fost provocată de S.S.I.-ul lui Eugen Cristescu, iar legionarii lui Sima au căzut în plasa acestui personaj macabru.
  Tovarășul conte ar trebui să mai știe că, în urma Rebeliunii legionare, Antonescu a dispus arestarea a 4000 de legionari și a comandat, înaintea comuniștilor criminali, condamnarea a sute de români liceeni. A făcut-o românul Antonescu și nicidecum “aleșii”.
  Acest fapt ar fi trebuit să-l sublinieze tovarășul conte, pentru ca niște români exaltați să nu mai cadă în plasa unor lichele politicianiste.
  Deci, haideți să învățăm ceva din Istorie și să fim atenți și la cozile de topor românești, înainte de a arunca pe piață teme “naționaliste” slab argumentate. Subliniați românilor faptul că democrația Companiei se bazează pe instigarea românilor de a ieși în stradă. și nicidecum pe argumente democratice solide. Barna, Johannis și Compania se folosesc ca și regele Carol al II lea și mareșalul Ion Antonescu de românii de bună credință, până își ating interesele.
  Iar eu nu mai doresc românilor, să-i văd gazați pe străzile României, ca să apere “democrația” lui Johannis sau Barna. Să învățăm ceva din drama Mișcării Legiunii.
  Tovarășul conte, dacă l-ar fi studiat pe Codreanu, ar fi aflat că acesta îi acuza, în primul rând, pe românii care au participat, împreună cu alogenii, la jaful României interbelice. Codreanu a fost asasinat cu binecuvântarea Primului ministru Miron Cristea, care era și patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Dar propaganda țipă că numai alogenii l-au omorât.
  O concentrare a atenției pe elementele românești trădătoare, ar rezolva și astăzi multe probleme. Pentru S.R.I., dați Legi clare privind competențele și modul de control, și veți evita derapajele instituționale. Ce-a făcut “patriotul” Dragnea când a avut puterea??? Cu legile imprecise din anii 90, oricine s-ar juca după bunul plac. În baza acelor legi, SRI vânează și acum, pe banii publici, potcoave de cai maorți ale legionarilor morți deja și ei.
  M-am cam săturat de placa stricată cu “De vină sunt numai străinii” precum tagma lui Dănuț care strigă “De vină sunt numai dracii”. Întreb și eu retoric: “Și-atunci, Dumnezeu ce mai face?”. Iar eu cred că românii nu mai au nici un Dumnezeu. Dumnezeu și Dracul sunt amestecați într-un amalgam macabru.
  Restul este manipulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.