Fără categorie

Stăm bine la TRIATLON, cel mai greu sport din Lume.

  Duminică 20 Septembrie 2020, Team Triatlon România a participat la competiția Belgrade Triatlon Day cu un lot foarte numeros format din […]

 

Duminică 20 Septembrie 2020, Team Triatlon România a participat la competiția Belgrade Triatlon Day cu un lot foarte numeros format din 45 de sportivi cu vârste între 12 și 23 de ani. Din cauza restricțiilor impuse de statele Lumii, anul acesta 2020, s-au ținut extrem de puține competiții de orice fel, inclusiv de triatlon. Acest eveniment a fost o mare încurajare pentru echipa de tineret a Federatiei Române de Triatlon (FRTRI). În cadrul acestui eveniment s-au  desfășurat:

Cupa Europeană de Juniori (400 m înot, 12 km bicicletă, 2,5 km alergare) unde s-au remarcat Delia Dudau, Alice Perjoiu si Andreea Iordache, respectiv locul 7, 8 și 9 la fete și Erik Rogoz, Vlad Remzing si Albert Stratulat, respectiv locurile 9, 10 și 11,  Nanulescu Alexandru Nichita – loc 1 la categorie de vârstă, Maria Sufaru – loc 2 la general si loc 1 la categorie de vârstă.

Cupa Serbiei pe distanța sprint ( 750 m înot, 20 km bicicletă, 5 km alergare) unde Chindriş Mihail și Alex Toma au ocupat locul 1 și 2, o mare realizare în sine.

Cupa Serbiei Aquathlon (400 m înot, 2,5 km alergare) cu rezultate remarcabile:

Cadeti Fete, nascuti 2007/2008:
• Rusu Eremia Bianca – loc 1
• Singuran Maria Amalia – loc 2

Cadeti Baieti, nascuti 2007/2008:
• Teisanu Darius Octav – loc 1
• Jipescu David – loc 3

Cadeti Fete, nascuti 2005/2006:
• Chis Ariana – loc 1
• Iofciu Alexandra Sophie – loc 3

Cadeti Baieti, nascuti 2005/2006:
• Popa Carol – loc 1
• Petre Raul – loc 2
• Grigoriu Lucas – loc 3

“Pentru Triatlon România, această deplasare a fost foarte necesară pentru a păstra motivați sportivii într-un sezon cu foarte puține competiții. Nu în ultimul rând am avut ca obiectiv și o radiografie mai clară din punct de vedere al performanței și a altor aspecte cum ar fi lucrul în echipă în anumite situații, deoarece unul dintre obiectivele mele este ca dintr-un grup să devenim o echipă. Încă odată am fost impresionat de dorința acestor sportivi de a concura și de determinarea lor, deoarece a fost o deplasare foarte grea, cu multe ore de mers cu mașina din cauză că nu am avut voie să stăm peste noapte în Belgrad și am fost nevoiți să folosim un permis de doar 12 ore. Nu am auzit nici un sportiv care să se plângă, toți și-au dorit să concureze chiar și în aceste condiții dificile, pentru mine este un factor foarte motivant să lupt pentru acești copii” – Vlad Stoica – Președinte  FRTRI

                                                                                                           Redacția

Surse:

https://triatlonromania.ro/rezultate-team-triatlon-romania-la-belgrade-triatlon-day/

https://www.facebook.com/frtri

6 Comments

 1. Alexandru Balcu

  Felicitari din toata inima!
  Ar fi bine sa citeasca acest articol si “marii fotbalisti din Liga 1”, plin de mofturi si fite. De altfel, s-ar putea sa fie un semn de sanatate morala al natiei si al tinerei generatii in special, faptul ca excelam totusi la unele sporturi care nu sunt in atentia mediei “mainstream” si implicit a publicului larg, fiind astfel ferite de raul facut de banii (prea) multi, de tentatia impostorilor, de “sponsori” chipurile dezinteresati, de atentia gretoasa a politicienilor, etc. Personal cunosc ce inalt nivel au sportivii români in competitiile de arte martiale, mai ales in karate si jiu jitsu. Felicitari inca odata acestor adevarati sportivi. Doamne-ajuta!

  • Adrian Grigoriu

   Mulțumim din suflet pentru recunoștința dvs. și a celor care citesc dar sunt mai timizi să se exprime dar sunt cu sufletul la viitorul Poporului Român.

  • Adrian Grigoriu

   Doamne, ajută!

 2. elena

  Felicitari dragii nostrii Romani puternici si frumosi! Va iubim si va uram sa fiti victoriosi in toate competitiile la care participati! Domne ajuta!

  • Adrian Grigoriu

   Doamne, ajută!

 3. Privind cu o admiratie nespusa succesul unor romani in competitiile sportive,amintesc si de tenis,ma intreb unde e Virusula asta 9 covit,care nu-i ataca pe cei care lupta voiniceste in competitiile sportive pentru onoarea sa si a tarii sale,fara masti zise sanitare,in batae de joc.Une e mizerabilul?Sau fiara asteapta sa se termine competitia ca asii natiunilor competiotive sa-si puna masca aia asezata cu o perfidie jenanta,in mod politic,pe figura sarmanului campion modial,care a luptat singur fara masca cu un dusman asisderea lui fara masca si demn,in fata fiarei ascunse in spatele globalistilor feroci,care tin botnita asta in clestii sclaviei omenirii.Oameni de toate nationalitatile pastrati-va obarsia si esenta spirituala.Numai apartinand unei natii si unei religii dumnezeesti veti invinge fiara din umbra mastilor de forta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *