Atitudini

Stăpânii coloniei au decis, STS este gata să execute comanda: Klaus Werner Iohannis va obține un nou mandat de președinte

             Care e arma secretă a lui Iohannis? M-am întrebat de multe ori până acum […]

 

           Care e arma secretă a lui Iohannis?

M-am întrebat de multe ori până acum la ce tertipuri ar trebui să recurgă Iohannis pentru a câștiga al doilea mandat de președinte. Are vreo armă secretă pe care să o folosească și cu care să-și pună la pământ adversarii? Dosarele de la SRI, scoase în ultima secundă, nu mai prind la mulțime. Și, chiar de-ar ieși așa ceva în spațiul public, ce să spună? Că Liviu Pleșoianu a citit în tinerețe lucrări și studii legionare? Păi am citit mai toți, căci e o bucățică din propria istorie. Că Dan Barna a recitat poezii cu Nicolae Ceaușescu și întâia savantă a țării și acum se dă capitalist? A scăpat vreunul fără să recite? Că Viorica Dăncilă a chiulit de la cules porumbul de pe tarlalele de la Dragalina? N-o fi fost la Dragalina, dar de scăpat n-a scăpat, cum nici noi nu am scăpat.

Teatralismul sau disperarea îl fac să scoată pe gură atâtea enormități? Ce ar putea să mai lanseze pe piață? Că nu știu care candidat e omul rușilor? Păi el, Iohannis, nu e al yankeilor? Sau al coanei Heil Merkel? Hunor nu e al ungurilor? Nici discursul cu PSD care fură nu mai este valabil. „Marele hoț” Dragnea e la pușcărie pentru altceva. „Justițea” lui Iohannis n-a fost capabilă să demonstreze că a furat un ou măcar, darămite o țară.

                                 Un partid împotriva naturii

Dicursul lui Iohannis de acum, că tot a venit vorba, nu mai face trimiteri la ce ar fi furat PSD. În schimb, scoate în evidență toxicitatea partidului. Fără probe, evident. Și mai scoate în evidență și „corupțea” guvernului. Tot fără probe. Este cea mai proastă guvernare din ultimii 30 de ani, nu pierde el ocazia să amintească celor care se uită în gura lui. Despre dezastrul „Guvernului Zero”, condus de Cioloș, niciun cuvânt. Logic, nu-și poate da singur în cap cu un guvern numit de el și ejectat de PSD la primele alegeri cu un scor ca la o miuță în curtea școlii. La fel, despre guvernările PDL cu școli și spitale închise, cu pensii și salarii tăiate, cu un exod masiv al forței de muncă în străinătate, nu scoate nicio vorbă. Nu prea îi dă mâna, ca să nu-și aducă aminte lumea că partidul care-l susține, după împreunarea cu PDL-ul lui Băsescu arăta ca un anus împotriva naturii.

                                    Al doilea Ceaușescu

Orația încă președintelui nu poate fi arma lui secretă. Este din ce în ce mai banală, repetitivă, șablonardă și plictisitoare. În cinci ani  de mandat nu a fost capabil să dezvolte o temă nouă de dialog. Aceleași expuneri incoerente cu PSD, aceleași obsesii cu statul de drept, libertatea „justiței”, parcursul european și lupta „anticorupțe”.

Plecată de ceva vreme din țară, lumea s-a cam convins cine este Europa și cam ce oferă. Acum, după ce salariile au început să fie cât de cât decente, românii vor acasă, semn clar că au plecat din cauza banilor, nu din cauza PSD, Dragnea sau Dăncilă. Debusolat de întorsătură, Iohannis încearcă să mute centrul de greutate pe tineri. Pentru început, pe cei din PNL. Asta să-i fie arma secretă? Iar tineretul liberal, bine dresat, i-a răspuns de parcă l-ar fi avut în fața ochilor pe Ceaușescu: „Nu ați făcut de-a lungul carierei dumneavoastră niciun compromis. V-aţi bazat pe criterii precum onestitate, integritatea, corectitudinea, sunteţi unul dintre cei mai respectaţi lideri la nivel european. Sunteți un președinte cool. Și, ce ne place nouă cel mai mult, tinerilor, sunteţi cel mai rău coşmar al PSD.

Laudele îi aparțin Marei Mareș, președintele TNL, cea cu scandalul generației de decreței și „Ghidul de nesupunere civică”. Deci, Iohannis trebuie votat pentru că este cel mai mare coșmar al PSD.

            Se bagă voturi proaspete la Obor. Cine mai vrea?

Cât de băgat în seamă a fost Iohannis am văzut la Summit-ul de la Sibiu, când se negociau funcțiile pentru actuala arhitectură a Uniunii Europene, iar președintele se învârtea de la unul la altul, nefiind băgat în seamă. Cât de corect, integru și onest a fost am văzut bine la procesul cu casele din Sibiu, obținute prin fraudă, și încă mai vedem, dacă e să vorbim despre nereturnarea celor peste 300.000 de euro datorați statului român. Cât de respectat este în Uniune, am văzut și asta. Nu a fost în stare să negocieze nimic pentru România. Iar vizita în SUA am văzut cu ce fiasco s-a soldat. Și atunci, care să fie arma lui secretă pentru a câștiga alegerile? L-o susține Trump, nimic de zis, dar nu îi poate obliga pe români să-l voteze. Poate pune presiuni pentru alegerea lui, dar atunci îmi fuge mintea la acel bazin de 1.000.000 de voturi aflate la dispoziția serviciilor, despre care se vorbește și de care prea puțini știu. Ăștia, în schimb, știu să le manevreze.

                                                                                                               Valentin BOERU

Sursa: Național
Notă „Justițiarul”: „Voturile fantomă”, acele voturi ale unui electorat inexistent cu care Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) schimbă rezultatul alegerilor, sunt 3.000.000, nu doar 1.000.000. Citiți următoarele materiale despre acest subiect:

„Electoratul fantomă”, cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători: Peste trei milioane votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Toți oamenii președintelui: Serviciul de Telecomunicații Speciale

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

Falsificarea rezultatului alegerilor: Solicitarea renumărării voturilor pare imposibilă fiindcă există o complicitate a politicienilor și ong-urilor cu serviciile secrete

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

 

7 Comments

 1. YATOU

  DACA SE MAI FURA VOTURI ,DESIGUR CA VA REUSI ACEST CORUPT!

  • Io

   Numai IGNORANTA SI PROSTIA ACESTEI NATIUNI IL VOR FACE PRESEDINTE IAR PE KLAUS. Numai ignoranta si prostia acestei natiuni l-au omorat pe unicul patriot care a construit tot ce exista in Ro pe Ceausescu. De 30 de ani tu ca popor sa votezi doar slugoi ai strainilor, doar tradatori de neam si tara, doar mafioti, doar justitie care judeca DOAR PE ŞPĂGI, INTERESE PERSONALE,PROSPATURI. Ai ce da la schimb iei ACHITARE, N-AI CE DA LA SCHIMB INFUNZI PUSCARIA INDIFERENT DE FAPTE,PROBE. Asta-i Ro. Un taram al prostiei, ignorantei, curvariei( vezi show-urile de la tv ce ne dau. EXEMPLE NUMAI CURVE DEZVELITE, PLASTICATE ,ARTIFICIALE astea sunt emisiuni cu exemple bune pt copii sau adulti????),mafiei,un taram al slugarniciei, al oamenilor fara demnitate, fara onoare . O rusine de natie.

 2. gigimutu

  gunoiule,

  mai vrei o tura presedinte, bulangiule?
  ar trebui sa dai inapoi toti banii pe care i-ai primit in astia cinci ani ca n-ai facut nimic, ai stat degeaba la trei coceni!!!

 3. BRAVO JUSTITIARUL!
  Ai punctat bine din titlu, cat s-a scremut Boeru Valentin sa ne spuna cum e cu arma si tot n-a spus-o.
  Asta este arma secreta a lui Iohanis, Softul STS-ului pentru BEC, care a fost setat de americani pentru Iohanis dupa ce acesta a cedat tot ce a vrut Wall Street-ul.
  Am fost revandu-ti avem un presedinte.
  Habemus Iohanis!

 4. Augusta

  Mai oameni buni! Citind comentariile voastre, am constat ca fiecare s-a resemnat cu aceasta hotie a STS. Oare noi chiar nu putem sa facem nimic? Stim ca fura si ne pacalesc, iar noi ne resemnam ca animalul asta de sas iese iar presedinte?
  Nu-mi vine sa cred ce citesc, ca trebuie sa ne resemnam, chiar nu se poate face nimic.
  Poate sa raspunda cineva pe sleau, ca nu se mai poate face nimic?

  • Augusta

   Erata: am constatat…

  • Malus Dacus

   Imaginati-va cum ar fi ca imparatul sa organizeze alegeri corecte pentru ca sclavii sa-si aleaga guvernatorul. Aberant? Singura posibilitate teoretica este o revolutie adevarata, urmata de o Proclamatie de Independenta. Mascarada cu alegerile si cu mimarea democratiei trebuie sa inceteze! Trebuie iesit masiv pe strazi pentru libertate, democratie, independenta si suveranitate. Abia dupa ce ne vom castiga dreptul la autodeterminare, putem organiza alegeri si putem merge cu incredere la vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *