Cadran international

Statul de drept a murit: Nu va exista recurs legal pentru cei afectați de noile vaccinuri Covid-19 care vor fi în curând de vânzare

    AstraZeneca este una dintre cele douăzeci și cinci de companii farmaceutice care au încheiat contracte pentru vaccinuri fără răspundere, cu […]

 

  AstraZeneca este una dintre cele douăzeci și cinci de companii farmaceutice care au încheiat contracte pentru vaccinuri fără răspundere, cu guvernele din întreaga lume. Aceste contracte corupte  oferă producătorului de vaccin imunitate legală atunci când vaccinurile lor dăunează oamenilor, oferind companiilor farmaceutice puterea asupra instanțelor. Statul de drept este în mod oficial mort, deoarece milioane de victime sunt aliniate pentru a fi injectate prin inoculări experimentale, în cazul în care nu va exista un recurs legal pentru vreun efect secundar, reacție, dizabilitate, vătămare sau deces.

Ruud Dobber, unul dintre executivii principali ai AstraZeneca, a declarat pentru Reuters: „În contractele pe care le avem, solicităm garantare. Pentru majoritatea țărilor, este acceptabil să-și asume acest risc pe umeri, deoarece este în interesul lor național.” El a adăugat: „Aceasta este o situație unică în care noi, ca companie, pur și simplu nu ne putem asuma riscul dacă în … patru ani vaccinul prezintă reacții adverse.

FDA amenință că va folosi dispozițiile de utilizare de urgență pentru a scoate pe piață vaccinurile contra Covid-19 fără răspundere

Pentru a înrăutăți situația, Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente – FDA (The Food and Drug Administration având acronimul FDA) declară deja că noile vaccinuri contra Covid-19 vor fi probabil lansate pe piață, utilizând dispozițiile de utilizare de urgență din „reglementările FDA” . O scutire prevăzută la 21 CFR 56.104 (c) permite unui medicament sau produs biologic să ocolească revizuirea și aprobarea prealabilă de către comitetele de examinare instituțională și investigatori. Utilizarea de urgență este destinată unui  medicament de investigare sau a unui produs biologic (vaccin) la un subiect uman care se confruntă cu o situație de pericol pentru viață în care nu este disponibil un tratament standard acceptabil și în care nu există suficient timp pentru a obține aprobarea instituțională a comisiei de revizuire. Pentru a obține acest drept de  utilizare de urgență, trebuie să existe suficiente dovezi că produsul biologic este necesar pentru tratarea unei boli „grav debilitante” care provoacă „morbiditate ireversibilă”.

Problema este că vaccinurile nu sunt tratamente; ele sunt doar o promisiune de protecție împotriva unei potențiale infecții. Pentru a obține o autorizație de utilizare în situații de urgență, toată lumea trebuie să fie convinsă că este infectată sau sunt în permanență în pericol de o boală mortală.

Acesta este motivul pentru care protocoalele de tratament eficiente sunt cenzurate online, de ce medicii independenți sunt amenințați și concediați atunci când vin cu povești de succes. Situația trebuie să arate cât se poate de sumbră. Covid-19 trebuie să aibă mai mare rată a mortalității și să fie percepută ca o boală „grav debilitantă” la care nimeni nu este „imun”. Acesta este motivul pentru care nu există nicio discuție cu privire la întărirea răspunsului imunitar uman, de ce există pretenții exagerate de completare a UCI și de ce există constant raportarea mass-media a „hotspoturilor” și a „creșterii numărului de cazuri”. Face parte dintr-un mare plan de vânzare disperată de vaccinuri.

Guvernele garantează producătorilor de vaccinuri imunitatea legală, chiar și atunci când debilitatea și moartea rezultă din vaccinuri 

Partea cea mai rea este că niciunul dintre acești producători de vaccinuri nu se va confrunta cu acțiuni legale pentru efectele secundare cauzate de vaccinurile lor grăbite. Un senior executiv pentru AstraZeneca a declarat deja că compania sa este imună la acțiuni legale referitoare la efectele secundare cauzate de noile vaccinuri.

Pentru vaccinul Moderna, studiile clinice arată deja că 80 la sută dintre beneficiarii de vaccin vor prezenta simptome după ce s-au injectat (https://www.naturalnews.com/2020-07-27-more-people-symptoms-modernas-mrna-covid19-vaccine.html ), dar această știință este irelevantă, deoarece aceste vaccinuri sunt destinate utilizării de urgență pentru o boală prin care nimeni nu trebuie să supraviețuiască! Mai mult, FDA va aproba vaccinurile, atâta timp cât injecțiile sunt la fel de eficiente ca un flip al monedei (50%). Aceasta înseamnă că nimeni nu va ști dacă sunt eficace sau nu. Douăzeci și cinci de companii farmaceutice își testează deja produsele pe oameni și primesc autorizația de a testa sute de milioane de doze pe populații din întreaga lume. AstraZeneca a beneficiat deja de 12,6 miliarde de dolari în ultimele șase luni, iar vaccinul nu a reușit nici măcar să ajungă la bun sfârșit și nu a ajuns pe piață. Chiar dacă sunt plini de bani, AstraZeneca nu va fi făcută responsabilă pentru daunele care decurg din candidatul lor vaccin „de nădejde”.

Deoarece producătorii de vaccinuri precum AstraZeneca sunt despăgubiți de procese atunci când oamenii sunt răniți de vaccinurile grăbite, statul de drept este mort. Nu contează dacă leziunea vaccinului cauzează boală, leziuni neurologice, convulsii, tulburări autoimune sau reacții grave care pot pune viața în pericol: fabricanții de vaccinuri nu sunt responsabili în justiție. Produsele lor vor continua să se bucure de licență și de exclusivitatea pieței, dăunând mai multor persoane pe parcurs. Unele țări înființează fonduri publice pentru a compensa pe cei răniți de vaccinuri. Aceste sisteme finanțate de contribuabili permit companiilor farmaceutice să dăuneze oamenilor printr-o „carte albă”, totul pentru „un bine mai mare”.

Nu doar producătorii de vaccinuri sunt corupți, întreprinderile criminale rulează maniac. Este conducerea fiecărei țări care respectă cerințele producătorului de vaccinuri. În contractele lor cu fiecare țară, AstraZeneca este de acord să furnizeze vaccinurile lor numai dacă liderii țării garantează că vor fi despăgubiți, împiedicând orice parte vătămată de la recursul legal dacă și când vor fi vătămate de către vaccin. Majoritatea țărilor cedează la aceste cerințe, aruncând la gunoi statul de drept și permit câtorva companii vaccinale selectate să guverneze omenirea, să domnească prin teroare, să domine și să omoare oamenii după propria lor voință.

                                                                                                   Lance D. JOHNSON

Rămâneți la curent cu Vaccines.News .

Sursele includ:

RT.com

Forbes.com

FDA.gov

WashingtonPost.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Sursa articol: https://newstarget.com/2020-08-05-no-legal-recourse-injured-covid-19-vaccines.html  via  burebista2012.blogspot 

 

8 Comments

 1. oioioi

  Pocedura de acordare a imunitatii „big pharma” in fata cererilor de despagubire sau chiar a urmaririi penale este „business as usual” prin marile „democratii” si state de drept(i) apusene – nimic nou sub soare.

 2. andrei

  Ca la orice escrocherie, pentru a afla numele escrocului trebuie luata urma banilor. Ei, iaca…industria farmaceutica, acesta e numele escrocului din spatele plandemiei.

 3. oioioi

  Jidaricanii au un fond pentru despagubire de miliarde (National Vaccine Injury Compensation Program) – evident din buzunarul contribuabilului.

 4. satan existã

  Sunt convins că și Romånia este una din țãrile semnatare.

 5. cotescu

  interesant sa vedem in cativa ani o comparatie intre efectele secundare ale acestui vaccin fata de cel anuntat de rusi.

 6. Dl.av.Gh.Piperea a precizat ca in baza legislastiei de protectie a consumatorului si a pacientului, putem cere ca medicul/ clinica ce face vaccinarea sa-si asume responsabilitatea inclusiv a reactiilor necunoscute si a despagubirii in caz ca ne imbolnavesc. In caz ca refuza, avem voie sa nu ne vaccinam. Eu personal am solicitat avocatului sa-mi intocmeasca contra cost aceste cereri cu temeiurile legale.
  Ieri au aparut informatii ff pretioase, despre faptul ca vaccinurile nu sunt sigure si despre intentia ocultei de a ne modifica genetic, pt Omul 2.0.

  Doua video din care putem vedea ca oculta a demarat inceputul sfarsitului vremurilor. Cele doua video sunt in legatura

  Informatiile sunt de pe situl de incredere: https://www.technocracy.news/the-siamese-twins-of-technocracy-and-transhumanism/

  Humans 2.0: GMO Vaccinations and Transhumanism

  GMO-Modificat genetic
  Am gasit un site care extrage subtitrarea in engleza, o traduce in romana, si o putem descarca.
  Descarcati videoul de pe youtube la adresa https://getvideo.org/en#youtube/vjHAcZY6l00

  descarcati subtitrarea tradusa in romana la adresa subtitle.to/https://www.youtu.be/vjHAcZY6l00 facand click pe butonul SRT din dreptul limbii romane.
  Si apoi il puteti viziona in propriul computer, tragand fisierul pe ecranul de vizionare al videoului (sa aveti VLC media player)
  Apocalipsa a inceput, odata cu plandemia. Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui si Maica Domnului sa ne acopere de tot raul sub preasfantul ei Acoperamant! Doamne, ai mila de noi toti!

  „Human 2.0”? A Wake-Up Call To The World Humans 2.0: GMO Vaccinations and Transhumanism

  NU LUATI VACCINUL! APEL CATRE LUME AL DR. CARRIE MADEJ

  Pentru a viziona filmul in limba romana in propriul computer, am scris o instructiune mai jos. Am gasit un site care extrage subtitrarea in engleza, o traduce in romana, si o putem descarca.

  Descarcati videoul la adresa: https://getvideo.org/en#youtube/ywuCRVJVDqs

  descarcati subtitrarea tradusa in romana la adresa subtitle.to/https://www.youtu.be/ywuCRVJVDqs dand click pe butonul SRT din dreptul limbii romane.

 7. Ionela Ionescu

  Au fost luate la rand pentru a fi exterminate , cate o categorie pe an : cai, gaini, vaci, porci, oi, urmam NOI.
  Era previzibil.

 8. satan existã

  @@@Augusta, pe mine și sper că și pe mulți alții, nu mă încălzește cu nimic chiar și de m-ar asigura cu 💰 sau alte foloase materiale;atât timp cât Bill Gates a declarat că el vrea să decimeze populația lumii pe motiv că suntem prea mulți, este clar ce se urmărește; ce mă fac eu dacă rămân mutilat sau mor? cu ce mă ajută banii lor care îi pot tipări oricât și oricând???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *