Abuzuri

Statul Paralel și maimuțoiul Iohannis

    El a fost primul care l-a negat. De ce? Pentru că în acest moment este condus de Statul […]

 

 

El a fost primul care l-a negat. De ce? Pentru că în acest moment este condus de Statul Paralel, nu el îl conduce, ci este condus.

Să începem cu începutul: Definiția Statului Paralel. El nu a apărut în România prima dată, ci în SUA, care folosește un alt termen cu același înțeles în definiție: „The deep state”  („Statul Profund”), în România, „Statul Paralel”.

Statul Paralel este Statul în care deciziile politice și de putere se iau în altă parte decât în cadrul Instituțiilor de Putere alese Democratic, și anume de către Instituțiile de Forță. Mai explicit:

Statul Paralel apare atunci când Instituțiile de Forță, Cu rol Coercitiv în Stat, preiau controlul Puterii Legislative, Executive și Judecătorești într-o țară. Apariția Statului Paralel este echivalentul Dictaturii Mascate de o aparență Democratică; și mai concret:

Rolul Parlamentului, al Guvernului și al Puterii Judecătorești au fost preluate de SRI și DNA, două instituții de forță, numite, nu alese.

Exemplele din ultimii ani ne arată că România este acaparată de aceste două instituții; Găselnița prin care au acaparat Statul se numește „Lupta Anticorupție”, iar Greșeala principală a fost în momentul în care Corupția a fost introdusă în Strategia Națională de Securitate, de unde trebuie Scoasă. Aceasta a dat prilejul SRI să pună pe același plan Corupția cu Terorismul, iar de aici până la introducerea unei Instituții Militare, SRI-ul în Justiție și în toată Societatea Românească nu a mai fost decât un pas, acela al alierii cu DNA, care a devenit și ea o Instituție condusă după criterii exclusiv Militare, adică la un singur ordin.

Pasul următor a fost acela ca Șefii celor două Instituții, SRI și DNA să acapareze puterea totală, ceea ce au și făcut: Maior-Coldea-Koveși, mai ales că între Coldea și Koveși s-a pornit și o relație personală care a dus la formarea unui cuplu Koveși-Coldea.

Ulterior, având toată puterea, au preluat controlul asupra tuturor instituțiilor democratice, au înlocuit Parlamentul cu vocea Haștagienilor bine manipulați, pentru că toate Dictaturile, de la Hitler la Stalin, Ceaușescu la toți dictatorii, fie ei din Coreea de Nord sau de aiurea, folosesc Strada pentru a-și impune voința politică și de exercitare a puterii preluând rolul Parlamentului și al Guvernului.

Vedem deci că în România nu numai că este un Stat Paralel, ci că România este o Dictatură cu componente Militare, în toată Regula, lucru pe care îl afirm zi de zi din 2015 încoace și care reprezintă principalul motiv al Războiului cu Statul Paralel sau Sistemul, așa cum a mai fost definit în România.

Faptul că PSD-ul recunoaște după ani de zile existența Statului Paralel de care vorbim de atâta timp, nu le scuză greșeala de a fi încurajat acest Stat, dar această recunoaștere, ar putea însemna și creșterea Rolului Parlamentului și a Instituțiilor Democratice în Readucerea după mult, foarte mult timp, aproape 100 de ani, a Democrației în România.

Așa se explică și poziția maimuțoiului Iohannis, ținut din scurt de Statul Paralel cu dosarele cu casele furate și nu numai, care nu ratează nici un prilej de a nega evidența și de a susține Statul Paralel, altfel îl paște pușcăria, și pe el și pe consoarta primă doamnă.

 

Lupta Anticorupție și instaurarea Neomarxismului în România; Imperiul Suprastatalelor și Sfârșitul Democrației

 

M-am tot gândit de ce s-a inventat pentru România DNA. Suntem singura țară din Europa și din lume care are un astfel de Parchet. Care sunt resorturile care au generat în capul politicienilor români și străini apariția DNA, a Luptei Anticorupție care generează abuzuri incredibile?

In urma unei analize de ani de zile, răspunsul este de-a dreptul stupefiant:

România este o țară „ Pilot” în introducerea Neomarxismului ca și condiție a existenței noului tip de „Societate a Suprastatalelor”.

La Nivel Mondial, Capitalismul și Democrația, așa cum le cunoaștem noi, sunt pe cale să fie înlocuite de un alt tip de Societate: Societatea Suprastatală Neomarxistă;Democrația fiind considerată depășită.

                                       Fapte și argumente:

Singurele rezultate ale Luptei Anticorupție în România sunt:

* Pierderea a milioane de ha de teren prin vânzarea către străini

* Cedarea unor părți importante de Suveranitate Națională;

* Distrugerea Capitalului Românesc și înlocuirea lui cu cel Străin

* Transformarea României în Piață de Consum pentru Produsele din Occident.

* Dominația Supranaționalelor, care controlează toată economia, prin politica forței de muncă și a prețurilor, inclusiv la produsele alimentare autohtone, cum e cazul în zilele acestea.

* Transformarea Poporului într-o „Populație” Docilă, de „roboței”, destinată consumului de produse și servicii străine.

* Dizolvarea Clasei Politice și înlocuirea ei cu reprezentanți ai Supranaționalelor.

Acestea sunt rezultatele cele mai importante în urma „Luptei Anticorupție”; Practic, în 10 ani de la Integrarea în UE și de „Luptă”, România a devenit o „Colonie Modernă” a unui Imperiu al SupraStataleor sau Supranaționalelor, așa cum le cunoaștem noi.

Singurul Dușman al acestui nou tip de Societate implementată în România este Națiunea, care va trebui să fie îngenuncheată definitiv în favoarea Proiectului Statelor Unite ale Europei, în dauna Europei Națiunilor.

Nu întâmplător, în anul Centenarului Marii Uniri, România este Prezentată ca

„Emblema Corupție”  în Lume, nu ca cea mai veche Civilizație Europeană.

Acesta este și Scopul „Luptei Anticorupție”: Prezentarea României ca cea mai coruptă țară din UE, o NAȚIUNE CORUPTĂ prin definiție, un Popor de hoți și de corupți.

Această analiză ar trebui mult detaliată și argumentată într-un alt context, dar convingerea mea este că următorul Pas, ultimul ( din „Pas cu Pas”, cum spune Iohannis, parte a planului) este:

Fărâmițarea Națiunii Române și a Statului Național Unitar, ca și condiție a ocupării definitive a unei Străvechi Civilizații, leagăn și bastion al Ortodoxiei.

Notă: Știu că voi fi acuzat de Naționalism, de „Vadimism”, de Scenarită și de Interese Ascunse și în favoarea servirii cauzei „Penalilor”, de aceea voi face eu o Clarificare:

Sunt Naționalist și am declarat public lucrul acesta de nenumărate ori în ultimii zece ani; Sunt un adversar al Globalizării și cred în forța și rolul Națiunilor în lume; sunt pentru o Europă a Națiunilor și sunt împotriva Constituirii Statelor Unite ale Europei, ca Federație Statală cu conducere unică, lucru pe care Deasemenea l-am declarat public de nenumărate ori.

                                                                                                                                Gelu Visan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.