Colimator

Statul subteran și Mafia globalistă internațională și-au activat trompetele mass-media în sprijinul torționarei Kovesi și fiindcă cineva a îndrăznit să mai taie din bugetul enorm al SRI-ului

  Cineva vrea să corecteze nişte erori abjecte care au dat puteri incredibile SRI. Imediat ventilatoarele de căcat – sub […]

 

Cineva vrea să corecteze nişte erori abjecte care au dat puteri incredibile SRI. Imediat ventilatoarele de căcat – sub forma acoperiţilor din presă – încep să se tăvălească pe jos că „statul de drept”, că „independenţa justiţiei” şi tot tacâmul. Cel care vrea să corecteze înghite în sec. Ştie că asta e reacţia normală a duşmanului. Doar ei îşi vor pierde o mare parte a puterii în urma reformării. Şi-i dă înainte în ciuda presiunilor mediatice.

Treaba însă se amplifică. În media externă încep să curgă reportaje cum că în România „statul de drept”, „independenţa justiţiei” s.a.m.d. Se dau drepturi la replică, dar ele sunt luate în râs, iar autorii cererilor legitime de revenire cu picioarele pe pământ sunt batjocoriţi cu o obrăznicie rar întâlnită. OK, îşi spune cel care vrea să corecteze, asta e, cei din afară sunt dezinformaţi. Şi merge mai departe.

Peste ceva vreme, se primesc îngrijorări din partea organismelor europene. Birocraţii de la Bruxelles cântă în acelaşi cor: „că independenţa justiţiei”, că „statul de drept”, etc. Se dau răspunsuri la acuze, dar ele nici măcar nu sunt citite. Treaba se rostogoleşte. Instituţii altă dată respectate („Comisia de la Veneţia”, CEDO, etc) vorbesc pe aceeaşi voce. Cum e posibil aşa ceva? Instituţii cu prestigiu încalcă de bunăvoie propriile principii. Şi n-o fac discret, ci grosolan, în văzul lumii. E ca şi cum un grup de respectabili şi stimaţi lorzi şi-ar arăta genitalele în public.

Ce poţi să crezi când eşti asaltat de iraţional într-un asemenea hal? Te poţi gândi că ai luat-o razna sau, dacă mai ai puterea să gândeşti, poţi privi în faţă adevărul. Dar care-i adevărul, mă veţi întreba?

Adevărul e unul simplu şi deosebit de crud: suntem conduşi de Mafie. În spatele idealurilor, a sloganelor frumos văcsuite şi a principiilor sforăitoare stă o mafie care, de câteva sute de ani, îşi tot creează structura de putere. Modelul după care s-a format e unul simplu: o încrengătură de organizaţii oculte, promovând idealuri diverse, aparent unele dintre ele aflate în divergenţă cu altele, dar trăgând toate la aceeaşi căruţă. Rolul acestor organizaţii este acela de a strânge masa necesară de soldaţi, de idioţi utili care, în schimbul unei apartenenţe la „cercurile selecte ale puterii” să tragă în direcţia trasată. De sute de ani tehnicile de conducere ale boilor din masa de manevră s-au rafinat, devenind din ce în ce mai intruzive şi eficiente.

Ascensiunea către putere a Mafiei s-a produs în momentul în care organizaţiile pe care le controla au atins numărul critic de adepţi, menit a influenţa decisiv destinele ţărilor în care activau. Prima acţiune coordonată a fost seria de revoluţii de la 1848. Atunci Mafia a înţeles că poate ieşi la lumină şi că poate învinge, cocoţată fiind pe ideea de „progres continuu”. Cei care nu înţelegeau ceea ce li se întâmplă şi de ce lumea se schimbă atât de absurd, primeau răspunsul standard: eşti depăşit de progresul lumii.

Mafia aceasta ne-a adus cele două Războaie Mondiale, ne-a adus comunismul, ne-a adus teroarea unui sistem care e împotriva omului. Iar Mafia aceasta a ieşit definitiv la lumină după ce toate proiectele i-au fost îndeplinite punct cu punct.

Acum o vedem scoasă în faţă. Sub flamura steagului cu steluţe stau toţi cei care altădată se ascundeau prin case conspirative şi în spatele perdelelor negre. Nu mai au de ce să se ferească. Acum au acaparat întreaga putere, iar hoţia lor se poate desfăşura la lumina zilei sub aparenţa unei normalităţi şi, nu-i aşa, a unei depline legalităţi. Ei sunt cei care urlă toată ziua „democraţie” şi „justiţie” în timp ce instaurează un sistem dictatorial în care justiţia, după cum s-a văzut, e cea a bunului plac: dacă ne convine e legal, dacă nu trece în afara legii.

Adevărul pe care trebuie să-l înţelegeţi este că vă aflaţi sub autoritatea unor mafioţi care n-au reguli ci doar interese. De-aceea, în spatele oricărei aparenţe de normalitate se ascunde asteriscul excepţiei de la regulă. N-ai voie să furi, „dar dacă o faci pentru Mafie se iartă”.

Priviţi lucrurile aşa cum sunt, nu vă lăsaţi cuceriţi de spectacolul de lumini şi sclipiciuri pus în scenă cu dibăcie. Vedeţi că şefa torţionarilor din România, cea care ar trebui judecată pentru crime împotriva umanităţii se pregăteşte să-şi ia în primire rolul de primă torţionară Europeană. Priviţi cu atenţie întrucât experimentul care s-a desfăşurat în România se va generaliza pe tot Continentul. Dacă până acum, sperai să-ţi găseşti dreptatea la Bruxelles, de-acum înainte nici dracu’ nu te va mai scăpa.

Sunt o serie de comentatori mai spălaţi pe creier care, de fiecare dată când critic SUA & UE, îmi dau replica tembelă: „de ce nu fugi în Rusia dacă e aşa de bine acolo?”. Lor le spun că vor vedea în curând oameni care vor fugi nu în Rusi, ci în negurile Siberiei pentru a scăpa de teroarea Mafiei. Asta pentru că braţele sale lungi ajung peste tot în lume, iar de scăpat nu poţi scpa decât acolo unde nu e nici ţipenie de om. Trist, dar 100% real.

                                                                                                               Dan DIACONU

2 Comments

  1. Marian

    merita să spuneți ceva și despre Hellvig, Coldea, Dumbravă; mai mulți nu cunosc, dar cu siguranță mai sunt și alții.

  2. john

    Trist dar adevarat ,nu credeam ca o sa ajungem aceste momente ale istoriei , dupa ce am facut revolutie in 1989 pentru a schimba un sistem dictatorial ,comunist si speram ca vom avea parte de democratie si justitie ! Dar am dat peste un sistem mafiot ,abuziv, injust si hot !
    Oamenii ar trebui sa fie mai atenti pe cine sustin , sa nu mai stea linistiti si sa ia de bune ,sa nu se lase atrasi , pacaliti de partide,ONG-uri ,mafioti , cu sloganuri mincinoase !
    S-a ajuns intr-un punct unde nu se mai poate continua asa ,trebuie schimbati acesti politicieni europeni mafioti care au pus stapanire pe noi prin abuzurile justitiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.