Cadran international

Știri din Europa multiculturală

                          ȘTIRI MULTICULTURALE   O doamna de 65 […]

 

 

                      ȘTIRI MULTICULTURALE

 

O doamna de 65 ani din Jönköping este urmarita de justitia suedeza pentru „incitare la ura rasiala”. Ea a scris pe pagina de Facebook: „Opriti abuzul! Daca acesta va continua atunci inteligenta medie in Suedia va atinge cota de alerta.” Se referea la imigratia musulmana.
Nu stiu ce sa zic de IQ imigrantilor musulmani, dar cu siguranta ca, daca suedezii au ajuns in situatia asta, este numai si numai datorita IQ-ului.

La Londra, ziarista Katie Hopkins este anchetata de politie britanica tot pentru “incitare la ura rasiala”. Katie Hopkins a scris ca aia care le-au violat pe minorele din Telford de-a lungul anilor au fost musulmani pakistanezi! In Marea Britanie, a spune adevarul constituie infractiune, a nu-l spune reprezinta o datorie civica.

MultiCult3

Kandel – Mia, 15 ani, a fost ucisa cu zeci de lovituri de cutit de prietenul ei afgan, care a fost chemat in Germania de Angela Merkel.

Flensbourg – Mireille, 17 ani, a fost ucisa cu zeci de lovituri de cutit de Ahmad, prietenul ei afgan, care a fost chemat in Germania de Angela Merkel.

Berlin – Angela Merkel, 63 de ani, a fost atacata in fata Bundestagului de unul dintre prietenii ei afgani, pe care i-a chemat in Germania. In timp ce o ataca, acesta a strigat Allah Akbar! Afganul a fost doborat si imobilizat de garzile Angelei Merkel.

Spre deosebire de Mia si Mireille, Angela a invatat ceva din tot ce s-a intamplat in Germania in ultimii ani, asa ca s-a inconjurat de garzi, ca sa se pazeasca de prieteni. De aia, pentru ca are experienta si stie cum sa se descurce in minunata lume pe care a construit-o, a si fost aleasa cancelar pentru a patra oara.

Politia din Flensbourg (85.000 locuitori) a declarat o mare parte din centrul orasului „zona periculoasa”. A facut-o datorita deselor confruntari dintre bandele de tineri imigranti, care se lupta acolo pentru stapanirea vechiului burg medieval. In interiorul sectorului clasat drept „zona periculoasa”, politia va putea efectua raiduri prin surprindere, efectua perchezitii corporale, interoga si retine persoanele suspecte, pentru scurte perioade de timp. Daca „zona periculoasa”, care mai exista si in alte orase, nu se va extinde la nivelul intregii Germanii in urmatorii patru ani, atunci germanii au ales gresit si a patra oara.

Politia berlineza a lansat un apel public pentru identificarea unui imigrant, care a violat pana acum 4 femei. Inaintea atacurilor, predatorul sexual isi alegea victimele din metroul berlinez. Asta nu pentru ca in Siria sau Afganistan nu sunt metrouri, ci pentru ca in metroul berlinez femeile inca nu calatoresc separate de barbati.

Asociatia „Excision, parlons-en!” a lansat o campanie de prevenire a excizarilor comise asupra adolescentelor. S-a constat ca in departamentul Seine – Saint – Denis, 14% din frantuzoaicele care nasc sunt excizate (mutilate sexual). Doar 14% ! In Somalia toate femeile care nasc sunt excizate! Franta se afla totusi pe drumul cel bun.

Un marocan, 26 ani, cunoscut de politie, „fisat S”, asadar cunoscut si de servicile secrete, ca toti teroristii de pana acum, aflat in legatura cu o miscare islamista radicala, traficant de droguri, naturalizat francez, pentru ca indeplinea absolut toate conditiile cerute, despre care domnul Gerard Collomb, noul „jandarm din Saint Tropez” de la Ministerul de interne, spune ca nu a dat semne de „radicalizare”, – adica nu a decapitat pe nimeni pe Champs-Élysées, anterior – a fost autorul ultimului atac terorist din Franta.

Dupa atacurile teroriste de la Trebes si Carcassonne, mai multe echipe de jurnalisti – CNN, Le Monde, France 3, BFMTV samd – s-au dus in cartierul Ozanam din Carcassonne, unde a locuit Radouane Lakdim, autorul lor. Au fost agresati de catre tinerii din cartier, multi prieteni cu Lakdim. „Carati-va sau va rupem picioarele”- li s-a strigat! S-au conformat!

Hai, mai, baieti ! CNN, Le Monde, BFMTV – astia-s cu voi, ma! Doar va spala mereu imaginea de rahat! Faceti si voi acum ca afganul ala care a atacat-o pe doamna Merkel?! Unde o sa ajungem asa?

Fortele de securitate si armata italiana sunt in stare de alerta maxima. Din cauza de „no borders” este cautat in toata Italia tunisianul Atef Mathlouthi, clasat drept un terorist extrem de periculos, care, conform informatiilor primite de ambasada italiana de la Tunis, intentioneaza sa comita o serie de atentate in centrul Romei asupra obiectivelor turistice, cafenelelor sau a centrelor comerciale.

Altfel, ramane cum a spus Papa: „Sunteți fratii cu care ne vom impartasi painea, casa si viata. Prea mult timp am refuzat sa va primim! Iertati inchiderea si indiferenta societatilor noastre”.

                                                                                                                                      Bogdan CALEHARI

 

Surse:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=6905181

https://www.welt.de/politik/deutschland/article174583236/Vorfall-vor-Bundestag-Stoerer-rannte-schlicht-auf-Merkel-zu.html

https://www.ndr.de/nachrichten/schleswig-holstein/Flensburger-Innenstadt-wird-zum-Gefaehrlichen-Ort,flensburg3758.html

http://your-brexit.co.uk/news/police-investigate-katie-hopkins-for-linking-pakistani-men-to-child-grooming-gangs/

https://www.welt.de/vermischtes/article174138805/Berliner-U-Bahn-Polizei-sucht-mit-Bildern-nach-mutmasslichem-Sextaeter.html

http://www.liberation.fr/france/2017/03/07/une-campagne-nationale-pour-parler-de-l-excision-en-france_1552999

1 Comment

  1. Sara

    Suedezii au ajuns asa datorita spalarii pe creier de la varste foarte mici,deci a educatiei,nu al IQ-ului.Ideologiile de gen,feminismul,indepartarea de familie pentru ca dupa unii copilul trebuie sa faca ce vrea altfel il ia statu…si multe altele.Nu e vina suedezilor ca au ajuns aici,chiar este de mirare ca mai sunt oameni intregi la cap la cata indoctrinare si manipulare au experimentat unii pe ei.Si da,IQ-ul musulmanilor nu stiti cat e…pai cam atat incat sunt i stare sa ucida,sa violeze ,sa agreseze,sa umileasca…ca de’face parte din cultura lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.