Observator

Străinii despre noi: Cea mai sărăcită țară a Uniunii Europene

  Rar a existat o națiune este mai binecuvântată de așezarea sa geografică decât România, care stă la răscrucea Europei. […]

 

Rar a existat o națiune este mai binecuvântată de așezarea sa geografică decât România, care stă la răscrucea Europei. Cu clima sa temperată, irigată de fluviul Dunărea și alte râuri mari, Romania ar putea, și ar trebui, să fie „țara promisă”. Cu o populație de 20 de milioane, este cea de-a șaptea țară ca număr de locuitori din UE. Românii sunt etnici europeni,  la fel de înzestrați intelectual ca oricare dintre cele mai inteligente popoare ale Europei și chiar mult mai străluciți decât unele dintre acestea.

Numele lor în latină este romanus și literalmente înseamnă „cetățenii Romei”. Resturile umane datând din urmă cu 40.000 de ani fac din această Grădină a Edenului uterul Europei. România a fost poarta de netrecut a Creștinismul Etnic European timp de două milenii.

Ce ar fi putut să meargă rău, cu excepția faptului că în Romania a fost impus comunismul, în februarie 1945 (Conferința de la Yalta), de către domnul războinic neales în Anglia, Winston Churchill și de către președintele american Franklin D. Roosevelt?

După ce 45 de ani a fost exploatată de Uniunea Sovietică, sponsorizată de Washington, România a devenit, în 2007 membră a Uniunii Europene. Da, același bloc cvasi-comunist al cărui președinte impus, nu ales, Claude Juncker, care recent i-a adus un omagiu lui Karl Marx.

După 12 ani de ocupație Bruxelles/Berlin, este interesant să vedem ce se întâmpla cu o națiune din Grădina Edenului, odată ce devine membră a Uniunii Europene. Ucraina, ia notițe!

România este cea mai religioasă țară din Uniunea Europeană, având mai multe biserici pe cap de locuitor decât orice alt stat membru. În ceea ce privește nivelul de trai, acest vechi teritoriu este cea mai înapoiată țară europeană. 45% dintre români nu au toaleta în casă. Românii au doar jumătate din puterea de cumpărare a semenilor lor din UE, dar își petrec timpul liber în mall-uri și hipermarket-uri și noile mall-uri, în ciuda crizei economice.

România este singurul regim care menține cetățenii săi complet dezarmați, dar este cea mai coruptă țară din Europa. Nu mai puțin de 40% din cele 15 miliarde de euro alocați de UE în fiecare an pentru serviciile publice din România sunt furați.

România se află printre puținele țări în care prostituția este complet ilegală, dar, din cauza sărăciei endemice și a lipsei de șanse, ea este cel mai mare exportator de prostituate în Uniunea Europeană. România este singura țară în care 50% dintre familii declară că nu au niciun membru angajat, iar 25% din familii au doar un membru angajat, ca susținător al casei.

România se află printre țările cu cei mai mulți absolvenți de studii universitare din lume, dar este țara cu doar două universități în topul celor 1.000 (locurile 986 și 987), potrivit centrului pentru clasamentul universităților în 2015. (Nota redacției „Justițiarul”: Acum sunt cinci – conform clasamentului întocmit pentru anul 2018 de către Times Higher World University Rankings –, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca se află  între poziţiile 600 – 800, iar Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea Bucureşti, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași şi Universitatea de Vest din Timişoara se regăsesc între 800 – 1.000.) România este țara în care educația este finanțată de către stat, dar este pe primul loc în Europa la numărul elevilor analfabeți.

România este țara cu cel mai mare proporție a nemulțumirii exprimată față de elita sa politică, ceea ce este o realizare în Uniunea Europeană. Bine ați venit într-un alt stat eșuat al Uniunii Europene! Pe 23 – 26 mai 2019 votează împotriva candidaților a căror agendă este globalistă (bolșevică).

                                                                                                                     Michael WALSH

Michael Walsh este jurnalist, radiodifuzor și autor al cărților RISE OF THE SUN WEELEUROPE ARISE, TROTSKY’S WHITE NEGROESMEGACAUST, DEATH OF A CITYWITNESS TO HISTORY, THE BUSINESS BOOSTER and THE FIFTH COLUMN VOLUME I și II și alte 50 de titluri de carte.

Sursa: THE ETHNIC-EUROPEAN (The Voice of Ethnic-Europeans Worldwide)

 

 

 

 

 

1 Comment

  1. Anonim

    Pozitia Romaniei din punct de vedere strategic este oribila, la granita cu Asia si mereu cu vecini imperii si nu sunt 19.6 milioane de romani ci mai putin de 14 milioane etnici romani, restul sunt minoritati cat despre restul argumentelor sunt relativ adevarate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.