Puncte de vedere

Strategia crimei împotriva României și orchestrarea ei

  Trebuie să ai mari carențe educaționale și, cum spune românul, „să ai orbul găinii”, pentru a nu observa repetarea […]

 

Trebuie să ai mari carențe educaționale și, cum spune românul, „să ai orbul găinii”, pentru a nu observa repetarea unui scenariu, profund nociv pentru România, care revine și iară revine de câțiva ani buni. Acum la europalamentare, sare în ochi rolul nefast pe care-l joacă, în mod deosebit, mass-media și puterea judecătorească în stoparea, cu orice preț, a propășirii acestei națiuni! Se poate spune, fără putință de tăgadă, că politicienii au plănuit, iar aceste două entități, mass-media și puterea judecătorească, au pus totul în operă cu o rea credință greu de imaginat.

Iată ce spune jurnalistul Petru Romoșan, unul din puținii ziariști de conștiință, din interiorul sistemului mass-media: „Vedem azi limpede ceea ce nu am fost capabili să vedem atâta amar de vreme. Presa, ziariștii nu sunt nicidecum câinii de pază ai democrației, ci doar slugile ordinare, ca și politicienii, fabricați prin media, ai miliardarilor și oligarhilor de pretutindeni. Faptul că înțelegem acum clar că democrația este doar o religie „de dânșii inventată”, că înțelegem cui folosesc politicienii și jurnaliștii – oligarhilor, și nu popoarelor – e, de fapt, marea revoluție care duce lumea într-o direcție imprevizibilă.

Și, în completare, un punct de vedere al lui Tudorel Toader, privitor la Justiție: „…va fi foarte greu să se facă ordine în justiție, dacă nu imposibil…”!!!

Mințind direct și prin omisiune, mass-media a manipulat grosolan poporul român și a favorizat câștigarea alegerilor pentru europarlamentare de non-valori, devoalați de ei înșiși prin faptă și vorbă, partide politice plenar favorabile multinaționalelor, oligarhiilor și trădătoare a cauzei naționale, bine orchestrați de colaboratorul intern, insul de la Cotroceni, el însuși parvenind în actuala poziție prin aceleași procedee!!!

Dar demersurile criminale ale mass-media erau sortite eșecului dacă sprijinul magistraților nu apărea în scenă cu promptitudine, favorizând vinovații ca fiind prezentați drept miei nevinovați și condamnând nevinovați ca fiind mari dușmani ai națiunii!

Într-un cuvânt, cei doi mari gropari ai României și ai speranței de mai bine a românilor!!!

Dincolo de aceste mârlănii de cea mai joasă speță umană, votul pentru europarlamentare a scos la iveală, în sfârșit, jocul abil al lui Călin Popescu Tăriceanu, ca fiind mărul otrăvit din Coaliție, cel care a nășit prăbușirea PSD, prin continua oponență de suspendare a insului de la Cotroceni, Absurdistannis, lăsându-l să-și facă jocul de distrugere sistematică a României și de pregătire minuțioasă a lovirii PSD, dând astfel în vileag promisiunile făcute în toamna lui 2016, în discuțiile tete-a-tete, la Cotroceni cu acesta. Punctual, națiunea română, informată de urzelile otrăvitoare ale lui Călin Popescu Tăriceanu, a sancționat promt ALDE! În mod normal, cariera politică a lui Tăriceanu are trebui să se termine, dar cei pe care i-a servit cu atâta eficiență, probabil îl vor resuscita curând. Și când te gândești că individul pohtește a fi candidat la președinție și să fie propus tocmai de aceea pe care „i-a lucrat”!!!! Teribilă mârșăvie!

Liviu Dragnea, poate fi și el un corupt și un profitor cu nimic mai prejos decât „toată floarea cea vestiă” componentă a puterilor din stat, dar el va rămâne singurul om politic, simbol, care a luptat prin vorbă și fapte, rostind răspicat „Românie ridică-te din genunchi”!!!  De aceea el nu va putea fi niciodată comparat cu pigmeii care au pus vârtos umărul la distrugerea Patrie-Mumă și nu merită ce i s-a întâmplat, atâta vreme cât nemernici care n-au făcut nimic pentru România, ba din contră au decimat-o, zburdă liberi frecându-și mâinile că „au mai aranjat” unul care a îndrăznit să lupte pentru prosperitatea românilor!

Multinaționalele, prin colaboratorii interni, au dorit și au luptat din toate puterile pentru dispariția din viața politică a simbolului luptei românilor pentru devenire, pentru curmarea furtului organizat și distrugerea României, Liviu Dragnea! Până acum, punct ochit, punct lovit!!

Acum, drum liber pentru jefuirea de bogății a Patriai-Mumă, luarea portului Constanța etc., etc.

Privind retrospectiv, cu obiectivitate, Liviu Dragnea a făcut și unele greșeli impardonabile care s-au răzbunat: promovarea incompetenței, lipsa de fler în desemnarea unor persoane în posturi cheie pentru statul român, recidivând chiar, în ultima clipă, prin a propune drept candidat pentru fotoliul prezidențial, o persoană care dovedește că deja, prin funcția pe care o îndeplinește ca primar al Bucureștilor,  „…a urcat până până la nivelul său maxim de incompetență”!!! Mai mult, oameni capabili, precum Olguța Vasilescu, Tudorel Toader, cu abilitate, i-a indepărtat din jurul său.

Prin el, cel care a salvat PSD-ul , la momentul „Colectiv”, când Victor Ponta l-a predat „la cheie” celor care au vrut raderea sa de pe scena politică românească, reiau această cruciadă împotroiva PSD, de data aceasta, forțele reunite Multinaționale, Bănci, Teroziția (Opoziția actuală), sub conducerea insului de la Cotroceni și, iată, Victor Ponta, cel care a dat greș prima dată și acum recidivează!!!!

Că aceasta a fost singura țintă se vede cu ochiul liber azi, când, după întemnițarea lui Liviu Dragnea, insul de la Cotroceni,Teroziția (opoziția actuală, năuci-drogați care defilează pe placul insului de la Cotroceni), Victor Ponta și-au pierdut „obiectul muncii”, arătând că sunt o șleahtă complet nepregătită pentru a prelua guvernarea și că adevăratul lor scop a fost și este acela de a apăra Multinaționalele, băncile în dauna națiunii române!!!!

Ținta lor este, însă reeditarea unui „al doilea Guvern al meu”, cu siguranță, care să joace același rol nociv pe care l-a jucat  și „primul Guvern al meu”, și a cărui ședere la guvernare să fie „sine-die” până ce le așează sacii în căruța Multinaționalelor și băncilor!!!!!

În loc de alte comentarii dau un fragment din articolul jurnalistului Dan Diaconu: „S-a spus că a fost un vot al urii. Greșit! A fost un vot al minciunii, al manipulării grosolane, al post-adevărului. La prezidențiale a câștigat „Puie Monta”, acum a venit la putere „Muie PSD”. Trebuie să fii extrem de rafinat astfel încât să votezi mânat de-acest principiu. Și nu doar o singură dată, ci-n mod repetat…  Dacă te bucuri că și-a luat-o „Dracnea”, ești prost. Pentru că, în fapt, nu și-a luat-o el, ci ți-ai luat-o chiar tu….Puțini înțeleg cele pe care le-am spus. Niciunul dintre cei bucuroși că „au scăpat țara de ciuma roșie” nu-și imaginează ce-l așteaptă.

Se bucură precum copilul căruia tatăl i-a spus că sunt participanți la un mega-joc pe care urmează să-l câștige și că cei care-i leagă la ochi o fac pentru că urmează să joace „baba oarba”. Copilul nu știe că-n scurt timp plutonul de execuție își va descărca plumbii în ei. Asta e situația României…

PSD, după acest duș rece, ar trebui să-și strângă rândurile, pentru că numai un redus mintal nu a observant că, probabil, „baronii locali”, organizațiile județene, primarii „nu au mai tras la car în aceiași direcție”, din motive pe care eu le pot intui, dar ei le știu cu siguranță, să-și reconstruiască echipa, să „se certe” în ședințe până vor găsi un lider care să-i reprezinte și să-i scoată din acest impas!

Să lase deoparte orgoliile pentru a repune pe picioare PSD și să purceadă la desemnarea unui candidat la președinție capabil de a ieși învingător!

In opinia mea acest învingător, spaima lui Klaus Werner Iohannis, Dacian Cioloș și oricare alt candidat, este Olguța Vasilescu!!!!!

Cât privește pe insul de la Cotroceni, Teroziția,Instituțiile de Forță, Administrative ei urăsc atât de mult România și sunt atât de atașați crezurilor Multinaționalelor de a distruge Patria-Mumă încât slabă nădejde că vor lupta pentru națiunea română!

Eu încerc să le reamintesc că și ei sunt români și să procedeze ca atare cu atașament la idealurile naționale!!!

                                                                                                                        Gheorghe IOVAN

2 Comments

  1. gelu

    Romania este condusa 75% de SRI si 25% de SIE care la randul lor sunt conduse de americani, germani, francezi, englezi, israelieni, italieni, unguri….. dupa cum sefii si sefutii din SRI si SIE au fost racolati de CIA, FM5, Mossad….. Si asta pentru ca de la infiintarea Securitatii in 1947, Securitatea s-a infiltrat ofiterii acoperiti in toate palierele vietii sociale-politice-economice si culturale ale Romaniei. In Dec.89 dupa ce Securiatea l-a impuscat pe Ceausescu aceasta s-a schimbat la repezeala numele in SRI continund astfel sa lucreze cu aceleasi metode ca si inainte. Cu toate ca cetatenii acestei tari sunt chemati la urne din 4 sau 5 ani ei sunt chemati de pomana pentru ca Politica economica-financiara-sociala este facuta in continuare de serviciile secrete deoarece SRI si SIE au ofiteri acoperiti infiltrati in Parlament, Guvern, Banci, Politie, Ministerul Justitie, Mass-Media, Sanatate, Educatie, Culte….. Si ceea ce este si mai grav SRI are voie sa desfasoare operatiuni economice-financiare prin puzderia de firme acoperite necontrolate de nimeni ceea ce face ca intreaga economie sa fie sub controlul SRI, Romania nefiind din acest punct de vedere o economie de piata cu adevarat ci un surogat. Iar atunci cand in urma votului popular vin la guvernare Partide Politice care prin masurile economice si juridice aplica reforme legale care duc la scoaterea SRI si SIE din jocul de putere institutiile de forta reactioneaza in consecinta. SRI si SIE prin parghiile pe care le detin in Justitie si Mass-media stabilesc drept tinte politicienii care vor sa le distruga interesele si fact tot posibilul atacandu-i mai intai in presa si mai apoi deschizandu-le dosare penale masluite acestora pentru a-i baga la puscarie. Asa se explica de ce acum SRI si SIE s-au dat mana pentru rasturnarea PSD si Alde de la guvernare, de ce au fraudat alegerile euro-parlamentare si de ce Dragnea a devenit o tinta atacata in mod continu de 2 ani de zile si bagat la inchisoare in urma unui dosar trucat. Cam asta se intampla in Romania de 30 de ani de zile de cand tot se mimeaza de zor democratia si cand toti liderii politici care au dorit sa Democratizeze cu adevarat Romania au sfarsit la inchisoare in urma unor dosare penale trucate, SRI-DNA-ICCJ-PICCJ facand Politie Politica pe fata. Ce e de facut pentru ca Romania sa revina la o viata normala??? 1. Data urgent o lege prin care Serviciile de informatii interne sa nu mai poata sa desfasoare activitati economie-financiare-culturale indiferent sub ce forma si mijloace. 2. Toti ofiterii-politistii judiciari-procurorii si judecatorii care au lucrat sub si prin protocoale concediati si sa li se interzica sa mai activeze in serviciile de informatii, justitie, mass-media, politie si sa faca politica. 3. SRI trebuie desfiintat si construit de la Zero un Serviciu de Informatii Demilitarizat, cu un numar de ofiteri la nivelul mediei serviciilor din Franta, Germania, Anglia, USA, Italia si Spania raportat la 100.000 de locuitori. Pe langa parghiile pe care le au serviciile straine prin penetrarea SRI si SIE pentru a controla Romania politic-economic aceste servicii cat si entitati private occidentale au infiintat mii de Organizatii Neguvernamentale pe care le finanteaza cu zeci si zeci de milioane de dolari anual, ONG care sunt folosite si ele la aparitia unor miscari chipurile populare de strada. Miscari anarhice care sa atace Guvernele Legal Alese de cetateni in urma alegerilor ori de cate ori aceste Guvernele iau masuri prin care vor sa stopeze profiturile uriase pe care firmele din occidentale le scot din Romania fara plata impozitelor legale catre statul roman. Asa se explica actvitatea miscarii #rezist care de 2 ani de zile s-a facut o tinta din a ataca PSD si pe Dragnia. De aceea Parlamentul trebuie sa voteze rapid o lege care sa oblice ONG sa-si declare sursele de finantare indiferent ca acestea sunt externe sau interne. Si aceste OMG sa fie declarate entitati de influenta externa in Romania. In concluzie, fara scoaterea de urgenta din jocul politic-economic-social a influentiei SRI, SIE si acestor ONG tara noastra nu se va inscrie pe o traiectorie democratica autentica cu o adevarata economie de piata durabila si in continua crestere economica. Aceasta fiind singura cale pentru ca Romania sa prospere si sa-si gaseasca locul printre natiunile demen si suverane ale lumii moderne.

    • Lucia

      Cereti imposibilul, Domnule Gelu!😭😠

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.