Puncte de vedere

STS și-a luat țara înapoi! Primele rezultate ale prezidențialelor din toamnă!

  Ceea ce vedem aici, panouri electorale pentru Iohannis și Dăncilă nu există, de fapt. Campania nu a început, știm […]

 

Ceea ce vedem aici, panouri electorale pentru Iohannis și Dăncilă nu există, de fapt. Campania nu a început, știm sigur. Abia în octombrie va fi cazul. Ceea ce vedem, reprezintă doar niște comunicări pe care cei mai importanți oameni ai țării, președintele și prim-ministrul, vor să le facă. Bunăoară, președintele ne comunică faptul că vrea să trăiască într-o țară normală, deși e greu de înțeles de ce se chinuie atunci să transforme România în balamuc. Nu știm nici cine a avut banii necesari pentru panourile ce străbat țara de la nord la sud și de la est la vest. Țucu-i normalitatea de să-i zboare fulgii!

Dăncilă vrea să fie alături de fiecare român, iar noi o înțelegem… E evident că nici pomeneală să fi intrat în campanie elctorală! Absurd! Vrea doar să ne informeze că este muncitor calificat și că, dacă vrea careva să-și pună o gresie, o faianță, ea poate da o mînă de ajutor. Altminteri, nu cred că la ilegalitatrea prezidențială răspunde cu o ilegalitate guvernamentală. La fel, habar nu avem dacă panotajul e al PSD sau dacă doamna Dăncilă a dorit să se vadă îmbrățisîndu-se pe fiecare bloc.

Situația este cu atît mai absurdă cu cît știm deja rezultatul votului! A cîștigat Iohannis! Restul, „turiștii” din campanie, mama Dolores din America, Cumpănașu, actorul, patriotul, apevistul, Cataramă, Funar, omul cu usturoiul – Neamțu, intelectualul și diplomatul PMP,  Matrix, Giumbix, fel și fel de forme de viață electorală, par absolut inutile în peisaj. Pentru cei care n-au auzit, există HG 631/2019, publicat în Monitorul Oficial, prin care STS-ului i se reconsfințesc atribuțiile electorale de către actualul guvern. Actul e semnat de Dăncilă, Fifor, Teodorovici, alții la fel de importanți, iar STS-ul primește tabletele și softul (la fel de neverificate) ca să decidă asupra alegerilor. În mod straniu, România e singura țară europeană unde un serviciu secret (sau poate mai multe!) are/au atrribuții electorale.

Cum ar veni, nimic nu mișcă fără STS! Singura curiozitate ce mă încearcă acum este dacă STS-ul îl va băga sau nu pe Kelemen Hunor în turul doi? Nu de alta, dar ar fi o bună oportunitate să ne „demonstreze” că oltenii chiar votează pe rupte cu UDMR-ul, unde mai lași că ar fi și extrem de haios! Tot se zicea că alegerile din România vor să stabilească cu cine guvernează UDMR. Acum, am putea vedea și cu cine intră Hunor în al doilea tur. Dar, nu cred că au atîta minte…

Sigur, am mai putea să ne hlizim un pic legat de cum se gîndea „Veorica” la refacerea softului de către STS sau alte asemenea, în schimb, hai să vedem ceva și mai hazliu! Anume, faptul că diferența dintre cifrele Autorității Electorale și ale Institutului Național de Statistică arată o „mică” discrepanță de 2,4 milioane de cetățeni. Un fleac! Nu stăm noi în 2,4 milioane de voturi! La fel de hazlie a fost și remarca despre diaspora alcătuită din 9,7 milioane de cetățeni – credit Ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero!

Sursa: Sociopol. Click pe grafic pentru mărire!

Așadar, cu 12,4 milioane de voturi în aer, orice om zdravăn la minte înțelege că jocurile au fost deja făcute, cel puțin un serviciu secret se ocupă ca să fie bine făcute! Vor fi trei zile de paranghelie electorală diasporeză, în condițiile în care Autoritatea Electorală se plînge deja că abia dacă poate organiza zece secții de vot pe baza numărului românilor din străinătate care au binevoit să se înscrie pentru votul de la prezidențiale. Va fi circ! Va fi frumos! Munți de popcorn! Dacă ar avea un pic de milă de populația țării, STS și restul serviciilor ar putea organiza o mică ceremonie, cu multe cașchete, niște apă plată și cîteva platouri pentru pișcotarii de la Cotroceni, urmând să-l declare pe Iohannis cîștigător, fără să mai aruncăm banii aiurea.

Sigur că s-ar opri Star Trek-ul pe cer! Ăia micii ar face un pic de spumițe și le-ar trece. Singura mea grijă se leagă, totuși, de Liviu Pleșoianu.

Liviu Pleșoianu vrea o bătălie.

Deocamdată, Caramitru junior se amuză de cei care-i strîng semnături, înfruntînd canicula (aka „oamenii care n-au bani de-un mall”), iar aceștia se roagă de Pleșoianu să se arate în public. Pentru că lumea n-a auzit de el, nu-l cunoaște.

Captură Facebook. Click pe imagine pentru mărire!

Eh, dar să nu ne grăbim! Sîntem abia în 2019! E timp… S-au strîns deja 9,6K! Băieți și fete, el este candidatul! E greu de ratat! Poate există vreo anomalie în softul de la STS! Cine știe? Speranța moare ultima! Fie să fiți, domnu’ candidat!

                                                                                                                         Ambrus BÉLA

 

Citiți și:

Cacealmaua implicării militarizate a STS-ului prezidențial în alegeri continuă

Toți oamenii președintelui: Serviciul de Telecomunicații Speciale

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

Falsificarea rezultatului alegerilor: Solicitarea renumărării voturilor pare imposibilă fiindcă există o complicitate a politicienilor și ong-urilor cu serviciile secrete

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

 

2 Comments

  1. gigimutu

    ar trebui sa nu mai voteze nimeni, in semn de protest!!!

  2. Radu

    Cum sa nu voteze ,doar nu imi iei votul de la gura :))) Drama “democratiei” iluzia de la capătul tunelului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.