Cadran international

Suedia nu este o țară, este o boală mintală

  Municipalitatea localitatii suedeze Nacka a cumparat pentru sirianul in varsta de 57 de ani, care s-a „refugiat” in Suedia […]

 

Municipalitatea localitatii suedeze Nacka a cumparat pentru sirianul in varsta de 57 de ani, care s-a „refugiat” in Suedia impreuna cu cele 3 neveste de 40, 40 si 43 de ani si cei 16 copii ai familiei, 3 case in Saltsjöbaden, localitate balneara afiliata Nacka. Vilele pot fi vazute in imaginea ce insoteste textul.

„Casutele”, pe care sirianul este acum coproprietar, au costat municipalitatea 13 950 000 de coroane suedeze. Nu va lasati impresionati de cifra – nu este vorba decat de 1, 5 milioane de euro. Pana acum, municipalitatea din Nacka a cheltuit pe casele pentru „refugiati”, 26 de milioane de euro, suma ce pare mare dar investitia trebuia facuta, altfel sirienii sau irakieni ori afganii ar fi putut alege sa se refugieze in Beverly Hills, Calabasas, Malibu ori Hamptons si sa lase Suedia si Nacka cu buza umflata.

Si nici 26 de milioane de euro nu-i mult, daca tinem cont ca „gospodarii” din Nacka au cheltuit cu totul pana acum, pentru cei care vor transforma Nacka in Raqqa in numai doua generatii, 50 de milioane de euro.

Desi confidentiale, cifrele sunt reale, ele fiind furnizate presei de consilierii municipali din Nacka ai partidului Democratilor Suedezi (SD). Aflati in opozitie, acestia au votat impotriva, dar fara succes. Bine, Democratii Suedezi („nazistii” Suediei) vorbesc acum de faptul ca suedezii sunt tratati diferit, ca tinerii sunt obligati de cele mai multe ori sa traiasca impreuna cu parintii lor in aceeasi casa, datorita faptului ca locuintele sunt scumpe, ca multi pensionari suedezii au pensii mici, de pana intr-o mie de euro, si sunt obligati sa-si caute slube la mica publicitate pentru a-si completa veniturile, dar asta este vrajeala populisto-nazista pe care suedezii n-o prea inghit, de aia SD este in opozitie iar ei i-au cumparat din banii lor sirianului cu 3 neveste si 16 copii, 3 case de 1,5 milioane de euro intr-o statiune balneara.

De aia, bine a zis cine a zis: „Suedia nu este o tara, este o boala mintala.”

                                                                                                   Bogdan CALEHARI

http://www.friatider.se/nacka-k-bost-der-i-saltsj-baden-f-r-14-miljoner-t-man-med-tre-fruar

3 Comments

 1. Dana Rohlen

  Inteleg ca vreți sa întoarceți adevarul după cum bate vântul, dar situația este in felul următor. Comuna Nacka nu are locuințe de închiriat pt refugiații pe care a tb sa ii primească conform legii suedeze, așa ca a cumpărat un nr de apartamente ( obs nu case, dar ev in case mai mici, ca cele din poza) pt acest scop. OBS nu refugiații sunt proprietari! Comuna o sa iasă in câștig peste câțiva ani dacă vor sa vândă apartamentele respective.
  Dar bine-înțeles ca situația cu poligamia a dus la discuții pro și contra in presa suedeza ( pe care o citesc in fiecare zi). Este o situație ieșită din comun, iar legile suedeze nu sunt făcute sa facă fata la astfel de situații…Oamenii sunt in principiu contra și s-au cam saturat de cheltuieli pt alții

 2. Sara

  Oamenii sunt naivi,dar se datoreaza in special indoctrinarii politice corecte pe care au incercat-o inca din copilarie.Pare inspaimantator faptul ca politicienii isi urasc in mod deschis proriul popor.A oferit trei case unui migrant cu trei neveste …a mai aparut si o carte pt copiii intre 3 si 6 ani …”Bunicul are patru neveste”sa se obisnuiesca si cu poligamia.Trist.

 3. alex

  De acord si-l felicit pe Bogdan pentru articol! Ce e trist, este ca, sub masca lui ” politically correct”, guvernele scandinave practica un comportament nemaiintalnit decat la nazisti. Sunt atatea exemple de cazuri, cand sunt condamnate propiile popoare. Revenind la articol, partea proasta este ca, acesti migranti nu se pot integra in societatea de tip european, preponderent crestina. Tin aici sa reamintesc, ca exista un plan care este dus perfect la indeplinire,- planul Kalergi- prin care se doreste metisarea rasei albe si in final distrugerea ei. Acest plan se indeplineste pas cu pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *