Lichele

Supărare mare în clanul „Pricopsiții”

                          E doliu la Miami! În clanul ,,Pricopsiților […]

 

                        E doliu la Miami!

În clanul ,,Pricopsiților ” e tristețe mare de când PNL a luat decizia să susțină la Primăria Sector 2 candidatul propus de USR !

Mă bucur că ,,Verdictul Lui Rizea – Episodul 23″ preluat de câțiva jurnaliști curajoși a devoalat care erau „interesel ” susținerii ipochimenului Dan Cristian Popescu și până la urmă și Lucovid a realizat că dacă ar fi insistat pe acea candidatură ar fi „dezgropat ” cam mulți scheleți de prin dulap! (Nota redacției „Justițiarul”: Articolul a fost preluat și de noi sub titlul Șpăgarul Rareș Bogdan dat în gât de fugarul Cristian Rizea)

De la înălțimea aroganței sale , autoexilatul la Bruxelles pe banii fraierilor de români , pe nume Rareș Bogdan nu a avut nici măcar bunul simț să clarifice față de cei care l-au votat care este adevărul în legătură cu acea achiziție imobiliară controversată de la soții Narcisă ( fostă Mirica ) și Bogdan Georgescu, rezidenți la Miami !

Păi bine, măi Răreșică, nu puteai să arăți ordinul de plată cu care ai cumpărat vila din Pipera ?

Aha, înțeleg că sunt probleme să vii în față electoratului și să arăți cum tu din bani cinstiți făcuți cu multă sudoare ai plătit chipurile 500.000 euro unor vechi prieteni de combinații penale ai Elenei Udrea?

În schimb ai ales tăcerea și l ai pus pe celălalt ipochimen din clanul „Pricopsitilor” să icnească la el pe Facebook disperarea că v-am stricat ,,ploile ” !

Lulu Balulu sau Mișu Pricopsitu și-a găsit timp între șprițurile zilnice să scrie și el câteva rânduri, supărat fiind că fratele sau nu a fost nominalizat nici de PNL și nici măcar de PSD ca ultimă soluție, așa cum sperau cei doi frați șmecheri! Din păcate pentru cei doi ipochimeni se pare că robinetul cu bani publici fără număr se va închide în curând…

Îmi pare rău, Mișule, dar sunt sigur că te descurci tu și fără să „sugi ” din contractele date de fratele tău din bugetul primăriei sector 2! Știu, disperarea e mare că fratele „a căzut între scaune”, dar lasă că după ce tragi o „linie” îți revii repede….

Chiar dacă ne am intersectat de multe ori prin diverse locații, nici nu aveam cum să ne cunoaștem pentru că starea în care te aflai mai mereu nu-ți permitea să articulezi prea multe silabe …

Îți atașez aici din presă vremii, câteva „combinații penale” de ale tale, unele prescrise așa cum e celebra privatizare a hotelului București (actual Radisson) sau spăgile, care cică nu ar fi toate prescrise pe care le luai constant de la asfaltatorii Nelu Iordache și Costel Cășuneanu pe vremea când erai consilierul lui Lucovid la Ministerul Transporturilor!

Capul sus, Mișule și nu uită niciodată sfatul celui mai bun prieten al tău, Johnnie Walker: Keep Walking!

                                                                                                               Cristian RIZEA

P.S. Apropo vezi că mi-au zis niște amici de la Miami cum trăgeai de căruciorul plin cu hârtie igienică la Walmart făcându-ți provizii acum trei luni pentru pandemia de COVID-19, așa că nu mai vorbi de „lucruri sfinte ” că vezi câtă nevoie ai de ele…

EXCLUSIV/ Nora lui Virgil Măgureanu, gașca de la Miami, bufonul, Mișu Pricopsitu și UN MEGA TUN IMOBILIAR

Clanul „Pricopsiţii“, oamenii lui Orban şi Iohannis | Justitiarul – revista de investigatii

Misu Popescu – Presa de Investigatii

Sursa: Spovedania lui Rizea, episodul 24 din 31 iulie 2020

 

2 Comments

 1. gigimutu

  incet incet, cad mafiotii.

  pe cind si la bulau cu ei?
  si sa ia cu ei si pe protectorii lor, politicieni, magistrati, securici, etc.

 2. Cornel-Dan Niculae

  Traseu inexplicabil al casei din Miami a lui Mişu Popescu-Pricopsitu (Popescu Mihai Gabriel) în ultimele luni:
  – La data de 16 decembrie 2019 Mişu îşi vinde casa lui Cristi Popescu-Pricopsitu, viceprimarul „liberal“ de la sectorul 2 pentru…. 100 de deolari;
  – La data de 27 iulie 2020, Cristi Popescu îi transferă înapoi casa lui frate-său Mişu Pricopsitu, gratis.
  Vedeţi detalii privind istoricul casei pe care Mişu a cumpărat-o în 19 februarie 2015 cu
  858.000 de dolari (după ce şi-a vândut apartamentul de un milion) aici:
  https://blockshopper.com/fl/miami-dade-county/miami-beach/property/0232030013210/7980-hawthorne-avenue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.