Puncte de vedere

Suspendarea lui Iohannis, o necesitate

  Mă uit consternat la felul cum de câțiva ani Iohannis joacă pe degete toată Societatea Românească pe care a […]

 

Mă uit consternat la felul cum de câțiva ani Iohannis joacă pe degete toată Societatea Românească pe care a transformat-o într-un loc al urii și dezbinării, cum își bate joc de o țară întreagă, dar mai ales cum calcă în picioare politicieni care odată aveau un cuvânt de spus.

O să fiți mirați, dar cazul doctorului Beuran, în care Iohannis a călcat în picioare o somitate pentru a-și numi apropiații în funcții, ne-a arătat că individul nu se dă în lături ( sau umblă doar prin lături) de la nimic. Cu toate acestea, politicienii stau și înghit, îi fac jocul într-un fel inexplicabil, parcă ar fi hipnotizați.
Să fim înțeleși: politica nu este un balet, nici măcar o artă (așa cum chiar eu o definesc câteodată – în cazul politicii externe), ci este un joc etern pentru și despre putere, dar mai ales ar trebui să fie despre și pentru oameni.

Așa cum am scris de mai multe ori, Iohannis este agent BND, iar misiunea primită de el de la conducerea Celui de-Al Patrulea Reich este să provoace Declararea Autonomiei Transilvaniei, în mai multe etape, după care Transilvania să-și declare Independența. Cine și de ce a făcut acest plan Diabolic pentru România, care este stadiul aplicării lui, cum va arăta România, care va fi statutul Transilvaniei în viziunea Celui De-Al Patrulea Reich, o să scriu în amănunt la un moment dat. Cert este că tot ceea ce face Iohannis este subordonat ducerii la îndeplinire a acestui ordin, de a rupe România.

Vă spuneam că POLITICA este despre PUTERE, iar Iohannis știe acest lucru, fiind învățat bine. De aceea forțează jocul puterii, promovând ALEGERILE ANTICIPATE și ALEGEREA PRIMARILOR ÎN DOUĂ TURURI, împotriva unei Decizii a Curții Constuționale și cu intenția vădită de a arunca țara în haos. Provocarea unor anticipate fără motiv în acest moment, este pur și simplu catastrofal pentru România.

Vă explic și de ce: Parlamentul (puterea legislativă) va fi pur și simplu anulat pe o perioadă de câteva luni de zile, iar Guvernul (puterea executivă) – nu că acum ar avea vreun rol, decât de sclav al lui Iohannis) – va fi inexistent. La aceasta adăugați desființarea SIIJ, care va face ca și rolul celei cea de-a treia putere în stat, Justiția, să fie anulat, iar aceasta să fie subordonată lui Iohannis. Cea de-a patra putere în stat, Presa, îi este demult subordonată.

Prin Provocarea Alegerilor Anticipate, întreaga Putere din România – Legislativă, Executivă și Judecătorească, la care se adaugă Puterea Presei – va fi concentrată în mâna unui singur om: Klaus Werner Iohannis!

Gândiți-vă de exemplu, cam câte milioane de voturi va introduce Iohannis în urne la Anticipate; prin Softul de Centralizare, PNL va fi dus la cel puțin 50%, ( sclavii lui încearcă de pe acum să pregătească populația prin sondaje contrafăcute); din momentul acela practic Iohannis și cei care-l dirijează vor avea Puterea Absolută în România, și vor face ce vor dori.

Ce face Clasa noastră Politică în frunte cu PSD-ul lui Ciolacu, un micuț sclav al Serviciilor Secrete? Se lamentează și îi face jocul prin anunțarea unei așa zise moțiuni de cenzură!

Prin anunțarea publică și prin demersurile pe care le-a făcut până acum, dar și prin toate faptele sale din ultimii ani, Iohannis a încălcat și încalcă grav Constituția, în mod voit, iar PSD-ul nu are decât o singură opțiune: Declanșarea Procedurii de Suspendare a Președintelui Iohannis, imediat și în Sesiune Extraordinară, trecerea prin Parlament și Organizarea Referendumului pentru Demiterea Președintelui.

O să-mi spuneți că Referendumul nu va trece. Uitați însă că timp de cel puțin o lună Președintele va fi Suspendat, Președinte Interimar va deveni Meleșcanu, iar Softul nu va mai putea fi folosit, lăsând la o parte că toate dosarele pitulate ale lui Iohannus se activează și poate fi pus sub urmărire penală pentru fals și uz de fals – în cazul caselor -, în sensul acesta existând o hotărâre judecătorească în care scrie negru pe alb că Iohannis nu este cumpărător de bună credință și a participat la fals alături de Carmen Iohannis și Georgeta Lazurca, mama decedetă a lui Carmen.

Poate să mai vrea Iohannis orice, dar peste două luni vă asigur că nu va mai fi Președinte, iar Politica în România se resetează complet. Singura opțiune pe care o mai are PSD pentru a scăpa România de la Dezastru este SUSPENDAREA LUI IOHANNIS. O va folosi? Bineînțeles că nu, pentru că PSD-ul lui Ciolacu a devenit demult o ANEXĂ ( să nu spun altcumva) a lui Iohannis.

                                                                                                                Gelu VIȘAN

Articole de același autor:

Autostrada și gândacul, penibilul pretext al străinilor care plănuiesc dezmembrarea României

Gelu Vișan a avut dreptate: Soțul consilierei lui Iohannis, numit șef de secție la spitalul Floreasca!

Profesorul universitar dr. Mircea Beuran, executat la ordinul lui Klaus Werner Iohannis

Speranțe la început de an: Redeșteptarea României

Ciorile și „porungheii”

A început, au venit cămătarii!

1 Comment

  1. alex

    Se pare ca s-au prins, d-le Gelu Visan, ca au inceput sa-l lucreze pe d-l Melescanu! PSD-ul tace! Si atunci intreb: ce putem face? Sa speram ca psd-istii vor alege un alt presedinte de partid, cu sange in instalatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.