Atitudini

Suspendaţi-l urgent pe Klaus Iohannis!

  Îndemnul acesta nu are nici o legătură cu bătălia politică. Acum, suspendarea lui Klaus Iohannis este o problemă ce […]

 

Îndemnul acesta nu are nici o legătură cu bătălia politică. Acum, suspendarea lui Klaus Iohannis este o problemă ce ţine strict de interesul naţional, căci, preocupat fiind doar de campania sa electorală din acest an, Iohannis a demonstrat în ultima vreme că este dispus să sacrifice orice pentru al doilea mandat la Cotroceni. Or, România deja deţine preşedinţia rotativă a UE, eveniment pe care şeful statului (cum îi place să fie numit) nu numai că-l ignoră, ci chiar îl boicotează prin refuzul de a numi miniştrii în două posturi cheie, urmărind doar să saboteze activitatea guvernului, fără să ţină seama de consecinţe!

Klaus Iohannis trebuie suspendat imediat din funcţie şi trimis la „garajul BMW” pe care, probabil, i-l va pune la dispoziţie vechiul său prieten. 30 de zile fără Klaus Iohannis la Cotroceni ar putea reprezenta, pe de o parte, oportunitatea ca guvernul să-şi vadă liniştit de treabă fără atacurile permanente la adresa executivului, pe de altă parte, oportunitatea ca Parlamentul să reuşească să finalizeze legile justiţiei ce ar pune capăt abuzurilor uriaşe despre care presa vorbeşte în fiecare zi şi, nu în ultimul rînd, pentru a-i arăta lui Klaus Iohannis că nu este pe moşia FDGR pentru a face tot ce-i trece prin cap, ci deţine funcţia supremă în stat, pe care, din păcate, a subordonat-o propriilor sale interese! Timp de 30 de zile, România şi-ar putea găsi liniştea de care n-a mai avut parte de cînd Iohannis şi-a dorit „Guvernul Meu”, adică de la începutul acestui mandat.

Există o singură condiţie de care trebuie să ţină cont alianţa PSD-ALDE în aceste 30 de zile în care Iohannis ar fi suspendat: să nu se joace cu focul, adică să readucă în discuţie ordonanţa pentru amnistie şi graţiere! Cei din alianţă au destule lucruri de făcut pînă să aducă iarăşi haosul în stradă, mai ales că această temă ar putea fi singura care i-ar sufla în pînze lui Iohannis în vederea alegerilor prezidenţiale din toamnă! Au o mulţime de legi pe care trebuie să le pună în vigoare, astfel încît să poată demonstra tuturor cît rău a făcut Iohannis în aceşti ani în care a fost preocupat doar de Carmen şi de un nou mandat de preşedinte.

      KLAUS IOHANNIS – URMAŞUL CU ACTE AL LUI TRAIAN BĂSESCU

Mai publicăm o dată coperta ziarului CANCAN din 31 iulie 2007, unde citim titlul scris cu litere mari: „KLAUS IOHANNIS – PREGĂTIT DE BĂSESCU PENTRU COTROCENI”. Vă reamintesc că în 2014, după ce Traian Băsescu şi-a încheiat al doilea mandat, chiar Klaus Iohannis a devenit Preşedintele României. Adică s-a împlinit previziunea celor de la CANCAN!

Nu vi se pare ciudat că un ziar specializat în chiloţăreală, în divorţuri şi amantlîcuri a „ghicit” în 2007 exact ce avea să se întîmple în 2014? Nici un analist politic, nici un institut de sondaje, nici un moderator şi nici măcar o fătucă n-au reuşit să anticipeze ceea ce, cu şapte ani înainte de alegerile din 2014, scria cu litere de-o şchioapă un ziar de cancan!

Iar culmea absurdului este că nici acum, după încă patru ani, „coincidenţa” aceasta nu ne face să ne punem întrebări pentru a afla dacă titlul din „Cancan” a fost „ghicit” sau dacă nu cumva acesta aducea în spaţiul public un scenariu pus la cale în anumite laboratoare pentru a-i verifica impactul.

Noi am mai publicat o dată această poză, adăugînd şi informaţiile furnizate de jurnalistul Marius Albin Marinescu din Sibiu, conform cărora „Clubul Economic German” decisese exact în anul 2007 să-l susţină pe Klaus Iohannis pentru Preşedinţia României (https://www.cotidianul.ro/de-ce-nu-a-candidat-iohannis-in-2009/), stabilindu-i chiar sloganul electoral: „Pentru ca România să arate ca Sibiul”! Aveţi în acest articol toate elementele care v-ar interesa, în eventualitatea că vreunul dintre cititori sau dintre colegii din presă ar mai vrea să afle cum a ajuns Klaus Iohannis preşedintele României, despre care încă se crede că a fost scos din bască de Crin Antonescu doar cu cîteva luni înainte de alegerile din 2014.

Se ştie că memoria populară este scurtă şi nu face conexiuni, dar analiştii politici, în special, şi jurnaliştii, în general, n-au nici o scuză că au ignorat informaţia publicată de Cancan în iulie 2007, din moment ce se întreabă şi azi de ce Klaus Iohannis a preluat o mare parte dintre „oamenii lui Traian Băsescu”, nu numai în interiorul PNL, partid care l-a susţinut în 2014 şi-l propune acum pentru un nou mandat, ci chiar la Palatul Cotroceni!

Cei care îşi amintesc anii din urmă, ştiu că atît USL (alianţa PSD-PNL), cît şi alinţa PSD-ALDE au promis în campania electorală că vor pune capăt „regimului Traian Băsescu”. După cum s-a văzut, faptul că fostul preşedinte şi-a încheiat mandatele nu a dus automat şi la înlăturarea regimului pe care l-a creat, toate abuzurile Sistemului şi ale Binomului fiind duse mai departe de „regimul Iohannis”, cel despre care încă din 2007 se spunea că este „pregătit” chiar de Traian Băsescu.

Dacă îi vor asculta orbeşte pe cei care le suflă în ureche că suspendarea lui Iohannis l-ar avantaja în viitoarea campanie, cei din PSD-ALDE pot să-şi facă bagajele şi să plece în opoziţie, pentru că ar demonstra că şi ei sînt preocupaţi doar de alegeri, abandonînd, la rîndul lor, interesul general al societăţii!

Deci: suspendaţi-l urgent pe Klaus Iohannis! Şi fără ordonanţa de graţiere şi amnistie! S-ar putea ca, după luna de suspendare, să înţeleagă şi Klaus Iohannis că este dator poporului român măcar pentru benzina consumată săptămînal pe drumul spre Sibiu, unde îl aşteaptă singurul cetăţean al României pe care catadicseşte să-l respecte şi să-l iubească!

                                                                                                                                Ion SPÂNU

P.S. Serviciile care formează „Sistemul” îl au pregătit şi pe succesorul lui Klaus Iohannis. Numele lui nu este Dacian Cioloş, cum se spune prin tîrg, ci ION AUREL POP, actualul preşedinte al Academiei Române! La fel ca în 2014, acesta îşi va anunţa oficial candidatura cu doar cîteva luni înainte de scrutinul pentru Cotroceni. Sînt mulţi cei care „lucrează” la varianta aceasta! Nu este o premoniţie a Mamei Omida, ci rezultatul analizei informaţiilor deja sugerate în spaţiul public, asupra cărora vom reveni.

Sursa: COTIDIANUL

 

2 Comments

 1. Gheorghe si Ion asupriti de straini

  In primul rand individul este un alogen, un strain de neamul românesc, este ales de strainii si de minoritarii lui, face parte integranta din minoritarii si strainii lui, nu are nimic in comun cu neamul românesc, asa ca e o iluzie, o mare teapa, sa credem ca strainii ne vor noua binele….oricat s-ar stradui ei sa ascunda blana de lup, realitatea de zi cu zi dovedeste contrariul : asupriti si umiliti in fiecare zi de straini !
  Iar umiinta si batjocora strainilor rezulta din insasi acest fapt sfidator : “alegerea” alogenului de catre alogeni, de catre strainii lui care ocupat institutiile statului ! cum a fost “ales” ? prin cele asa zise “sase milioane de voturi” emanate din tastatura calculatorului, adica a sistemului digital informatic aflat sub controlul institutiilor statului ocupate de straini !
  tot vantura alogenii si cozile de topor “sase milioane de voturi pentru neamt”! chiar asa? cat de spalati pe creier sa fim, cat de tradatori si vanzatori de neam sa fim, sa alegem un alogen, un strain de neam in fruntea tarii? sa ne conduca unde? la dezbinarea si destramarea natiunii! sa ne vanda la strainii lui ! (are experienta in domeniu) asadar, cat de spalati pe creier sa fim sa ne dorim singuri raul, dezbinarea, destramarea tarii, jefuirea resurselor, economiei de catre straini, de catre corporatii si multinationalele occidentale ?
  Nu ! nu putem fi atit de spalati pe creier! si atunci ramane varianta ocuparii institutiilor statului, ca lupii la oi, prin minciuna si viclenie, ca niste paraziti, de catre alogeni, de catre straini de neam care decid in numele nostru, dar impotriva noastra !
  strategia lor e simpla :
  – manipulare cat cuprinde prin paine si circ, mai mult circ de fapt, prin mijloacele de indobitocire in masa : tv, radio, ziare net…pe care au pus monopol, si
  – control total prin mijloacele digitalizate de control si supraveghere in masa : internet, card si cip…
  asadar, “alegerea” alogenului s-a facut prin “votul” emanat de tastatura calculatorului aflat in institutiile statului ocupate de alogeni, in primul rand servicii secrete : sts,sri,sie, apoi politie, armata, justitie, guvern, parlament, presedentie….
  cele ” sase milioane de voturi” fiind o gluma buna daca nu ar fi adevarata tragedia pe care o traim, sau un ghinion, cum ar spune alogenul, pentru a confirma somnul nostru cel de moarte in care ne-a adancit de atita amar de ani barbarii de tirani, alogenii, strainii de neam, imperialistii occidentali…altminteri, “civilizati” ei, si… plini de “valori”…

 2. Vasile

  Cred ca problema fundamentala pe care o avem este dezbinarea. Sunt de acord cu toate cele spuse mai sus – in fruntea statului sta un tradator. Realitatea este insa ca exista oameni care il sustin (si probabil l-ar alege din nou) chiar daca se poate demonstra in mod obiectiv, cu argumente concrete, ca actiunile sale au fost si sunt indreptate impotriva interesului tarii. Asadar cata vreme nu exista unitate, nu exista o intelegere corecta a realitatii, nu exista un sentiment comun in privinta a ceea ce inseamana interes national si cine il poate reprezenta si apara vom ramane controlati si batjocoriti de forte straine neamului. Primul pas cred ca ar fi sa intelegem fiecare, la nivel individual, care sunt lucrurile cu adevarat bune pentru Romania devenind astfel o forta ce poate controla destinele tarii. Daca continuam sa ramanem fascinati de strainii care ne flutura cate-o ciocolatica in fata ochilor in timp ce ei ne iau tortul din propria curte atunci contralati vom ramane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.