Observator

Talmudul, cartea „sfântă” a „poporului ales”

  „Am fost surprins să constat cât de puțin știe lumea românească despre «Talmud». Aproape nimic! Cu gândul bun că această situație s-ar putea […]

 

Am fost surprins să constat cât de puțin știe lumea românească despre «Talmud». Aproape nimic! Cu gândul bun că această situație s-ar putea repara nițel prin publicarea unei cărți, am tipărit, în românește, «Talmudul – Cartea sfântă a evreilor». O bună ocazie oferită curioșilor de a înțelege de ce Talmudul este considerat cea de-a doua carte sfântă a evreilor, prima fiind Biblia.”, spune Teșu Solomovici.

Evreul Teșu pare plin de bune intenții când încearcă să ne prezinte Talmudul pe înțelesul nostru, adică tradus în limba română. În viziunea sa, învățăturile Talmudului sunt un adevărat îndreptar de comportament pentru membrii „poporului ales”. Bineînțeles că pozitive în totalitate. Numai că sunt foarte curios ce răspunsuri, explicații, tălmăciri, ar putea da tovarășul Solomovici unui confrate evreu de-al său, pe nume Israel Shahak, care a studiat aceeași carte sfântă evreilor, Talmud, și a găsit câteva „sfaturi” cel puțin ciudate (prea blând termenul)?

Interesul manifestat de Israel Shahak pentru Talmud a început atunci când a fost martorul unui incident: într-un cartier evreiesc din Ieruslaim un evreu ultrareligios a refuzat să-și folosească telefonul într-o zi de sâmbătă pentru a chema salvarea pentru un vecin ne-evreu! Tribunalul rabinic a confirmat că acest comportament al lui a fost corect și pios; în esență, un evreu nu poate să violeze sabatul pentru a salva viața unui ne-evreu, mai mult, îi este interzis să facă asta și în cursul săptămânii. Violarea legii sabatului este permisă doar pentru a salva viața unui evreu. Derutat și indignat de comportamentul evreului religios, Israel Shahak a început să studieze Talmudul, legea religioasă de bază a evreilor. Iată ce a găsit în Talmud:

Talmud, Iebhammoth 61a: „Doar evreii au dreptul să fie numiți oameni, nu și ne-evreii (goimii).

Talmud, Iore Dea 377, 1: „Servitorii ne-evrei morți trebuiesc înlocuiți precum vacile sau asinii pierduți. Niciun fel de simpatie pentru evreii care-i angajează.

Talmud, Jalkut Rubeni Gadol 12b: „Sufletele ne-evreilor provin din spirite spurcate, pe care le numim porci.

Talmud, Tosaphot, Jebamoth 94b: „Dacă mâncați în prezența unui ne-evreu este ca și cum ați mânca cu un câine.

Talmud, Yebamoth 98a: „Toți copiii goimilor sunt animale.

Talmud, Orach Chaiim 57, 6a: „Nu trebuie să aveți mai multă milă pentru un ne-evreu decât pentru un porc bolnav de stomac.

Talmud, Kerithuth 6b p. 78: „Doar evreii sunt ființe umane, ne-evreii (goim-ii) sunt animale.

Talmud, Kethuboth 110b: „Pentru a interpreta un psalm un rabin a spus: Psalmistul îi compară pe ne-evrei cu fiarele spurcate.

Talmud, Abhodah Zarah 4b: „Puteți omorî un ne-evreu cu propriile mâini.

Talmud, Abhodah Zarah 26b T.: „Chiar și cel mai bun ne-evreu trebuie omorât.

Talmud, Bammidber Raba c 21 & Jalkut 772: „Evreii care varsă sângele ne-evreilor aduc ofrandă lui Dumnezeu.

Am citat din studiile unei somități internaționale. Evreul Israel Shahak, supraviețuitor al Holocaustului, a fost profesor la Universitatea din Ierusalim și președinte al Ligii Israeliene pentru Drepturile Omului.

                                                                                               Sursa: Anonimus

7 Comments

 1. Decebalus per Scorilo

  Potrivit talmudului se consideră că un jidan se spurcă dacă întâlnește în cale un câine, un porc, un măgar sau….. un creștin. Jidanul mai trebuie ca de fiecare dată când trece pe lângă casa unui creștin (regulă care cu timpul s-a aplicat doar în cazul bisericilor) să scuipe, iar atunci când trece pe lângă un cimitir creștin să se oprească și să-i blesteme pe cei îngropați acolo.

  • Stefan Lupu

   Ai grijă să nu afle Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării sau numitul Wexler despre peiorativul „jidan”!… Eu am pățit-o!…

   • Decebalus per Scorilo

    CNCD ar trebui să afle că jidanii instigă la ură împotriva creștinilor despre care spun că sunt inferiori, că scopul pt care au fost creați este să-i slujească pe ei, pe jidani.
    E plin Talmudul de îndemnuri la ură împotriva creștinilor (și nu numai).
    Uite mai jos niște cuvinte din alte limbi străine. Să ne spuna Vexler ce înseamnă și dacă se aseamănă cu vreun cuvânt din limba română:
    Jood (neerlandeză)
    Jude (germană)
    jøde (daneză)
    zsidó (maghiară)
    judío (spaniolă)
    etc.

 2. Evreii trebuesc boicotati in totalitate pentru a-i insingura.Ei nu pot exista fara organismul viu pe care ei il saprofita,din care ei supravietuesc,cu ajutorul caruia ei huzuresc si-si fauresc o viata de placeri fara munca.Boicotati bancile,imprumuturile de bani,evitati scolile pline de copii evrei fara respect fata de colegii lor crestini,insingurati-i si veti fi liberi.Acesta a fost si este un indemn legionar.Nu moartea lor prin crime in care ei sant experti,ci boicotarea lor,lasandu-i singuri,sa se exploateze intre ei,sa se urasca intre ei,sa se leneveasca intre ei,sa-si puna masca sanitara criminala doar ei.Sa-si practice indemnurile Cartii lor sfinte in vant.Aceasta reprezinta lupta adevarata a cestinatatii.Evitatii si veti fi liberi.

 3. Mihai

  Dr. Nicolae Paulescu vorbeste in detaliu despre Talmud in cartea: Spitalul, coranul, talmudul si francmasoneria. Scrisa in 1913.

 4. Ciprian Pampu

  Merita citita si lucrarea Infruntarea jidovilor scrisa de un fost rabin care a trecut la crestinism. Lucrerea se gaseste si in format electronic pe internet.

 5. Gigi

  “Jidanii au căutat, întotdeauna, să ascundă secretele
  criminale ale legislaţiei lor.
  De câte ori a vrut cineva să tragă vălul care acoperă
  mârşăvia Talmudului, a dezlănţuit imediat ura cea mai
  cumplită a jidovilor, care au tăgăduit exactitatea traducerii şi
  au încercat, prin toate mijloacele posibile, să se răzbune
  împotriva traducătorului. Astfel, când în 1700, orientalistul EISENMENGER, după un
  studiu de 20 de ani, publică traducerea unei părţi din Talmud,
  în cartea sa Iudaismul descoperit, jidovimea scoase un răget
  de turbare.
  Ovreii încercară mai întâi să confişte această carte. Dar,
  neputând, ei oferiră autorului 10.000 de taleri, pentru ca să-şi
  retragă scrierea.
  Frederic I, regele Prusiei, căruia se adresară în urmă
  hahamii, – calomniind pe EISENMENGER şi acuzându-l că este
  un falsificator, – însărcină Universităţile din Giessen, din
  Heidelberg şi din Meinz, să caute dacă, într-adevăr, erau
  pasaje rău citate sau falsificate, în lucrarea acestui savant.
  Însă traducerea lui EISENMENGER şi citatele lui au fost în unanimitate declarate autentice, şi hahamii, – nemaiputând să
  mintă în faţa a trei Universităţi, – au fost siliţi să le confirme
  în mod solemn.” Dr. Nicolae Paulescu, SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL, KAHALUL ŞI
  FRANCMASONERIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.