Abuzuri

Tandemul alogenilor Iohannis și Orban confirmă genocidul împotriva poporului român prin prelungirea stării de alertă

  REGIMUL IOHANNIS-ORBAN A PROGRAMAT PRELUNGIREA STĂRII DE ASEDIU PÂNĂ ÎN 15 IULIE 2020 PENTRU A CONFIRMA GENOCIDUL ÎMPOTRIVA POPORULUI […]

 

REGIMUL IOHANNIS-ORBAN A PROGRAMAT PRELUNGIREA STĂRII DE ASEDIU PÂNĂ ÎN 15 IULIE 2020 PENTRU A CONFIRMA GENOCIDUL ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN!

În ziua de 22 mai a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial nr.434/2020 Ordonanța de Urgență nr.78/2020 privind acordarea de către Ministerul Sănătății, prin direcțiile de sănătate publică județene și a municipiului București, autorităților publice locale a necesarului de măști de protecție pentru familiile și persoanele defavorizate de pe raza unităților administrativ-teritoriale, precum și pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății, din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020.

La art.2, alin.1 din actul normativ mai sus arătat s-a prevăzut că din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății cu suma de 230.000.000 lei pentru achiziția de măști de protecție. Sumă uriașă a fost stabilită în mod arbitrar, fără să fie cunoscut numărul beneficiarilor acestora. Măștile vor intra în rezerva Ministerului Sănătății și apoi vor fi distribuite beneficiarilor stabiliți prin OUG nr.78/2020. Achiziția măștilor se face de Ministerul Sănătății prin procedura de negociere fără publicitate prealabilă. Nu este exclus să fi fost achiziționat deja numărul uriaș al măștilor de protecție.

Autoritățile publice locale au obligația să stabilească, în termen de trei zile, listele cu beneficiarii măștilor de protecție și să le înainteze la Direcțiile Județene de Sănătate Publică. După primirea măștilor de protecție, autoritățile publice locale sunt obligate să le distribuie beneficiarilor, în cel mult trei zile.

La art.4, alin.1 din OUG nr.78/2020 se precizează că: „Se acordă un număr de 50 de măști de protecție…aferente unei perioade de 2 luni”, pentru fiecare beneficiar.

Textul OUG nr.78/2020 confirmă că Regimul Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat s-a înțeles cu COVID-19  ca să rămână în România până, cel puțin, în 15 iulie 2020 pentru ca românii sănătoși să poată fi obligați să poarte măști de protecție în plină vară, pentru a le fi afectată sănătatea. Medicii au stabilit că prin aceste măști trec microbii și bacteriile. Măștile de protecție nu permit oxigenarea normală a organismului și favorizează numeroase boli.

Oamenii sănătoși care sunt obligați să poarte măști de protecție în spațiile închise, precum și în mijloacele de transport în comun, nu se întâlnesc cu cetățenii bolnavi de COVID-19 sau cei suspecți de această boală deoarece aceștia sunt internați în spitalele aproape goale care le sunt rezervate sau, în cazuri mai puțin grave, ei se află în carantină.

Obligativitatea purtării măștilor de protecție afectează sănătatea cetățenilor și încalcă dreptul lor la viață, prevăzut în Constituția României.

OUG nr.78/2020 confirmă că Regimul alogenilor Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat cunoaște etapele și scenariile programate pentru pandemia mediatică și legislativă cu COVID-19 în România, respectiv ale GENOCIDULUI împotriva Poporului Român. Pe această temă am depus zilele trecute un denunț penal la Procurorul general al României.

În timpul celor două luni ale stării de urgență și în vremea stării de alertă din România s-a constat că victima sigură a bolii COVID-19  a fost și este ADEVĂRUL. Timp de 70 de zile, Regimul Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat nu a avut grijă de sănătatea românilor, nu i-a protejat împotriva virusului SARS-Cov-2 și nu i-a obligat pe cetățeni să poarte măști de protecție, iar celor cu venituri mici nici nu le-a asigurat astfel de măști. Acum, când vine vara și a scăzut pericolul îmbolnăvirii cu COVID-19, Guvernul are în atenție afacerile cu măștile de protecție și aparatele speciale pentru măsurarea temperaturii la intrarea în diferite imobile comerciale sau cu altă destinație, ambele cu efecte negative asupra sănătății majorității cetățenilor, mai puțin cei care sunt exceptați de Guvern însă care nu sunt imuni la COVID-19, cu excepția parlamentarilor care au imunitate.

În ziua de 25 mai a.c., Institutul Național de Sănătate Publică a recunoscut că 90% dintre cei 1.200 de decedați și pentru care a fost înregistrată cauza morții ca fiind COVID-19 au avut comorbidități, adică alte boli care le-au cauzat moartea. Rezultă că, în 70 de zile au murit în România din cauza COVID-19 circa 110 persoane. Se știe că, în țara noastră se înregistrează zilnic circa 650 decese.  În cele 70 de zile ale pandemiei cu COVID-19 au decedat circa 45.500 persoane din care 110 din cauza virusului SARS-Co-V-2, ceea ce reprezintă 0,24% și confirmă că măsurile și restricțiile dispuse de Regimul Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat nu au fost și nu sunt proporționale cu situația care le-a determinat, fiind astfel încălcate multe dispoziții din Constituția României, mai ales cele referitoare la drepturile și libertăților fundamentale ale cetățenilor.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) și Curtea de Conturi au și vor avea mult de lucru pe tema verificării legalității uriașelor cheltuieli publice făcute în timpul pandemiei de COVID-19.

Până acum, în fiecare zi, vorbitorii Regimului Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat au ascuns Poporului Român că au programat în secret și fără nici un temei prelungirea stării de alertă până în 15 iulie a.c., urmată apoi, cu siguranță, de reluarea stării de urgență cu scopul de a se trece la vaccinarea obligatorie a tuturor cetățenilor și la dotarea lor cu un cip pentru a fi controlați total cu tehnologia 5G.

Partidele politice parlamentare și mass-media neafectată de subvențiile acordate din cauza bolii COVID-19 nu îndrăznesc să pună Guvernului Orban, cel puțin, următoarele întrebări:

1.Care este suma totală a împrumuturilor externe și interne luate în acest mandat al Guvernului Orban, la ce dobânzi și pe ce perioade?

2.Care a fost destinația împrumuturilor contractate în timpul guvernării Orban?

                                                                                            Dr. Gheorghe FUNAR

                                                                              Președinte al Partidului România Noastră

                                                                                          Cluj-Napoca, 26 mai 2020

Musai de citit și GENOCID împotriva Poporului Român!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *