Colimator

Țara e cotropită de trădători al căror unic scop este distrugerea noastră ca națiune și ca indivizi!

  Știu că e destul de riscant ceea ce voi dezvolta în continuare și că, într-o oarecare măsură, contrazice multe […]

 

Știu că e destul de riscant ceea ce voi dezvolta în continuare și că, într-o oarecare măsură, contrazice multe dintre ideile mele, dar pe moment nu văd nicio altă soluție de ieșire.

Constatarea de la care pornesc e una cât se poate de simplă: în acest moment, pe scena politică nu există nicio forță politică despre care să se poată măcar bănui că are ca scop ceva din agenda cetățeanului. Absolut toate forțele politice din Parlament sunt tributare unor interese oculte, sunt subordonate unor structuri având scopuri cel puțin dubioase. Ultimele evenimente legate de votarea Legii nr. 55 (a stării de alertă) sau a Legii Mengele, cea care ne transformă în simple obiecte de experiment ale unei dubioase autorități medicale, ar trebui să se constituie într-un duș rece pentru toți cei care au capul pe umeri. Nu vă mai iluzionați: ȚARA E COTROPITĂ DE TRĂDĂTORI AL CĂROR UNIC SCOP ESTE DISTRUGEREA NOASTRĂ CA NAȚIUNE ȘI CA INDIVIZI!

Constatăm o deteriorare exacerbată a agendei publice, o ruptură tot mai mare între popor și politicieni, ceea ce ne obligă să demarăm acțiuni menite a corecta actuala stare de fapt. Așadar ce e de făcut?

Întrucât ne confruntăm cu situația descrisă, consider că e nevoie să aruncăm în luptă o forță coerentă, națională, cu un program orientat strict către cetățean. E nevoie de o forță politică demnă și capabilă să preia de una singură guvernarea pentru a corecta ceea ce e de corectat la statul actual. Cum putem însă face asta?

Avem la ora actuală o seamă de partide legal înregistrate și care, încă de la înființare, și-au asumat o agendă națională. Principalele probleme ale acestor partide sunt:

– slaba reprezentare la nivel național;

– expunerea mediatică insignifiantă;

– necunoașterea de către marele public.

Toate aceste elemente le fac incapabile să facă față unei lupte politice serioase. Mai mult, resursa umană a acestor partide este, în mare măsură, una slabă, îmbătrânită și fără proiecte pe termen lung.

De-aici însă trebuie să începem construcția. Un prim pas concret care ar trebui făcut ar fi coalizarea tuturor acestor partide/organizații într-o platformă națională având principii clare și transparente. În acest fel, toți cei care gândesc românește pot căpăta o vizibilitate mult mai bună. De asemenea, publicul care așteaptă venirea unei asemenea forțe, va găsi mult mai ușor răspunsurile la întrebările pe care le are. Și, mai mult, astfel se va accesa o resursă umană proaspătă care de mult nu mai are reprezentativitate.

De-aceea mă adresez acum tuturor celor care au înființat partide, ONG-uri sau care au format structuri de orientare naționalistă să demareze discuțiile pentru înființarea unei Platforme Naționale. Avem nevoie de o construcție politică puternică pe care s-o aruncăm în lupta cu hidra anti-națională care, de trei decenii, a secătuit țara.

Principiile la care trebuie să adere partidele și organizațiile care se vor alătura Platformei sunt:

– Principiul autonomiei naționale – prin intermediul căruia se va refuza amestecul oricărei entități externe în treburile interne ale națiunii române;

– Principiul primatului interesului național – prin care se interzice orice acțiune care dăunează interesului național sau care ar avea ca efect avantajarea unei entități externe în raport cu statul român;

– Principiul primatului interesului cetățeanului român pe teritoriul național – prin intermediul căruia, pe teritoriul național, legea trebuie să avantajeze și să protejeze cetățenii români în fața oricărei entități externe;

– Principiul protecției internaționale a cetățeanului român – prin intermediul căruia se va interzice extrădarea din România(abrogarea alin 2 din Art. 19 al Constituției) și se va introduce obligația statului de a-și salva cetățenii aflați în imposibilitatea de a se întoarce în țară;

– Principiul autonomiei economice la nivel local și național – prin intermediul căruia statul trebuie să creeze cadrul necesar satisfacerii tuturor nevoilor de bază ale cetățenilor atât la nivel local, cât și la nivel național(o să detaliez acest principiu într-un alt articol);

– Principiul neutralității absolute a țării, conform căruia România nu va mai adera la nicio alianță politico-militară, singura îndatorire a armatei române fiind protecția teritoriului national

– Principiul protecției resurselor naționale – conform căruia se va interzice exploatarea resurselor naturale ale țării de către entități străine sau cu acționari străini;

– Principiul protecției normalității;

– Principiul protejării religiilor tradiționale – conform căruia absolut tuturor religiilor tradiționale li se oferă protecție în fața agresiunilor propagandistice

Sunt câteva principii suficiente de la care se poate porni pentru realizarea unei construcții solide. Știu că este târziu, dar e obligatorie o asemenea inițiativă în condițiile în care suntem agresați de o clasă politică trădătoare. Pentru eficiență propun realizarea unei structuri rețelare, fără o conducere centrală, și în care implicarea membrilor să fie permanentă. Un exemplu de bună practică ar fi ca aleșilor să li se interzică să se pronunțe asupra oricărei probleme pentru care nu au un mandat din partea membrilor organizației din care provin. Astfel, politica se va face activ, prin implicarea permanentă a tuturor membrilor platformei.

Aștept acțiuni concrete. Considerați aceasta este scânteia care aprinde focul resetării naționale. Acum, când întreg eșichierul politic e cucerit de trădători, e momentul marii răsturnări. Implicați-vă gândind strict prin prisma interesului propriu, al comunității din care faceți parte și al națiunii! Aveți puterea ieșirii din letargie?

                                                                                                                    Dan DIACONU

P.S. Aș vrea să elimin din start orice suspiciuni. Personal mă voi implica total în construcția Platformei, dar de rămas voi rămâne strict la nivel de simplu membru, căutând în același timp să fac în așa fel încât această „funcție” să fie cea mai importantă din Platformă.

 

12 Comments

 1. Constantin Mircea

  Ideea dv. este pe cât de simplă și naturală, pe atât de extraordinară, însă, cu mult realism vă spun că, în proporție de 90%, să zicem, nu poate fi pusă în aplicare! Nu, păstrându-se nealterate principiile enunțate. Da, alterându-se principiile, viciindu-se, diluîndu-se. De ce zic aceasta, în scurt? 1. Caracatița forțelor oculte este mult prea puternică și prea bine consolidată. 2. În proporție de peste 70% există oameni cel puțin neinteresați, dacă nu adverși, față de o astfel de orientare. 3. O astfel de orientare, pe care o propuneți, nu poate exista decât izvorând și întemeindu-se pe Ortodoxie! Nu se poate altfel pur și simplu, deoarece Ființa Neamului este Ortodoxă! Este o Realitate ontologică, nu se poate schimba sau trece peste ea! Orice încercare fără a se ține cont de lucrul acesta, se vede limpede la ce a dus!! Deci, ca să fim sinceri și realiști, platforma dv. ar trebui să poarte numele Totul pentru Țară!! În acest sens ultimul principiu ar trebui reformulat și ar trebui să devină principiul secund. Deasemenea ar trebui adăugat ca prim principiu, cel al suveranității depline! PS: 1. În mod deosebit am remarcat principiul nealinierii la nici o alianță militară! Este extraordinar, măcar și ca principiu! 2. Eu aș formula cumva și un principiu al cunoașterii istoriei reale și vii a Neamului. Deasemenea o afirmare curajoasă, coerentă și bine documentată a tuturor falsurilor și denaturărilor din istorie!

 2. wind

  Aproape nefiresc de sublim !
  Din pacate nu poti “lua” un politician,oricat de cinstit ar fi,din tagma realitatii de azi si sa-l faci sa dantuiasca pe muzica celesta din articol.Schimbarile astea profunde izvorasc de undeva din nevazutul interior,te cuprind ca o mantie,iti dau harul de-a privi Lumea de pe buza crapata a unui curcubeu_fara_nume,te fac in final sa doresti sa nu mai doresti… Asadar,daca e sa se faca,inclin sa cred ca trebuie facut de oameni ca noi,simple minds, insa dotati cu acel bun simt primordial si model comportamental de care sunt cu desavarsire lipsiti TOTI politicienii (worldwide). Probabil am atipit si-am visat nitelus,scuze, asa ca ma-ntorc sa mai studiez mirobolanta natura umana de la inaltimea curcubeului meu, natura sagalnica, penduland intre Zenit si Abis ….

 3. Nick

  Nota 10

 4. Atentie cum se lucreaz si in Belgia – imi repet comentariul caci l-am postat deja in mod eronat la alt capitol – cel despre catedrale . De asemeni vreau sa spun ca Merkel tocmai elaboreaza spre votare legi pentru carantinarea regionala, ca si in Romania – deci este vorba despre o comanda unica, sincronizata pentru toate tarile, venita de la centrul ocult al sectei-masina-de-razboi , al globalistilor :
  Acesta mi-a fost comentariul care descrie actuala actiune de “VOLUNTARIAT” din ANTWERPEN:

  Ieri taximetristul belgian mi-a zis ca acestia care se opun purtarii mastilor peste tot

  “SUNT DE EXTREMA DREAPTA “!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ADICA ESTI BOLNAV SI NU VREI SA TE SUFOCI CU HARTIE HIGIENICA BUNA DOAR PENTRU POSTERIOR, SI ITI CERI DREPTUL TAU ELEMENTAR LA OXIGEN, INSEAMNA CA:ESTI DE “EXTREMA DREAPTA” SI BUN DE ARESTAT !!!

  VA ANUNT CA IN ANTWERPEN/ANVERS AU INCEPUT INITIATIVE “BENEVOLEEEEE”, DE FORMARE A UNOR ECHIPE CARE SA TE INSPECTEZE VENINDU-TI IN CASE CU “VOLUNTARI” (platiti de ei pe la spate, toti voluntarii sunt platiti aici in Belgia, in moduri obscure !!! aia care aduna animale abandonate si le aduc de mancare iau 40 euro pe zi ca “voluntari” , de la oras !!! stiu din surse directe !!!) combinati cu fel de fel de “cadre medicale experimentate”(alea care stiu doar sa duca tsucalul, se dau deci drept doctori sau p’aproape , se cred chiar virusologi, personificand un soi de procurori sanitari, si impreuna cu “voluntarii” te “izoleaza” pentru tratamente din ce in ce mai obligatorii oricat de incompatibile ar fi ele cu sanatatea ta! Nu vrei ? Atunci ei “voluntarii” te dau pe mana unei comisii speciale alcatuite din “experti”, care-ti arata ei sa – ti faci tu de cap “ca sa contaminezi societatea” !

  AM RAMAS STUPEFIATA DE ATATA PROSTIE SI PERVERSITATE PROPAGANDISTICA POLITIENEASCA ORWELLIANA, din partea abrutizatului de taximetrist !!! Toata haita din care face parte acest arierat mintal, gandeste identic !

  (mastile oricum sunt din cur-papier lipita de fata ca sa n-ai oxigen – orice virus si orice bacterie circula prin gaurile acestei hartii iar de sufocat nu te sufoci decat tu, nu si bacteriile care te si infecteaza, lipindu-se de fata ta !!! – si ca sa arati ca un caine cu botnita si sa nu uiti cine este stapanul pe globul “lor” – ca de ferit nu te feresc decat mastile chirurgicale din care nu poarta nimeni decat chirurgii !!! Caci sunt prea scumpe !!!)

 5. alex

  Nici nu a aparut bine articolul si ati inceput sa va vaitati ca niste bocitoare! Eu, sa fiu cinstit, asteptam asa ceva, de la d-l Diaconu! Subscriu la cele spuse de dansul! Am spus si eu mai demult, ca fortele nationaliste trebuie sa se uneasca sub o platforma comuna. Nu mai este timp de asteptat, trebuie trecut la actiune! As avea aici o propunere: trebuie facuta o masa comuna( o intrevedere) cu toti jurnalistii patrioti(vezi patronii site-urilor JUSTITIARUL, INCORECTPOLITIC, DREPTATEDIVINA, etc.), Radu Moraru, patronul postului NASULtv, scriitorul si jurnalistul Eugen Delcea, precum si George Mocanu din Canada(fiindca e nevoie si de diaspora nationalista). Sunt multi pe care sigur i-am omis si-mi cer scuze! Dupa parerea mea asa trebuie plecat la drum! Ah, era sa uit, nu poate lipsi, fara doar si poate, d-l col. Zarnescu, Eroul Nostru Contemporan! D-l Diaconu a facut un prim pas! NATIONALISTI ROMANI, UNITI-VA! D-zeu iubeste Romania!

 6. Paula

  In Romania absolut TOTUL e ILEGAL
  POLIȚIA și JANDARMERIA acționează ILEGAL pe teritoriul României: !!!

  Din 1949:
  MINISTERUL JUSTIȚIEI
  PREZIDIUL MARII ADUNĂRI NAȚIONALE
  În temeiul art.44, pct.2 și art.45 din Constituția Republicii Populare Române,
  Văzând decizia Consiliului de Miniștri cu Nr.42 din 1949,
  Emite următorul
  DECRET NR.25
  PENTRU ÎNFIINȚAREA MILIȚIEI
  CAPITOLUL 1
  Dispoziții generale
  Art.1 – Miliția se înființează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, având drept scop menținerea ordinei publice pe teritoriul Republicii Române.
  Miliția apără drepturile și libertățile cetățenilor, înscrise în Constituția Republicii Populare Române, asigură munca pașnică, securitatea personală a cetățenilor și apără bunurile Statului și ale poporului.
  Miliția supraveghează respectarea legilor și dispozițiilor date de autorități.
  Art.2 – Miliția își întemeiază activitatea pe Constituțiea și legile Republicii Populare Române și se călăuzește de interesele poporului, sprijinându-se pe concursul larg al acestuia.
  CAPITOLUL II
  Ogranizarea
  Art.3-Organul central al Miliției este Direcțiunea Generală a Miliției.
  Structura și modul de organizare a Miliției și se stabilesc prin decrete întocmite de Ministerul Afacerilor Interne și aprobate de Consiliul de Miniștri.
  Direcțiunea Generală a Miliției poate da ordonanțe obligatorii în vederea ducerii la îndeplinire a legilor și deciziunilor.
  CAPITOLUL III
  Atribuțiuni și competență
  Art.4 – Direcțiunea Generală a Miliției are următoarele atribuțiuni:
  a) Prin serviciile sale centrale: organizează, conduce, coordonează și îndrumează activitățile tuturor organelor de miliție; eliberează acte de călătorie în străinătate și ține evidența controlului străinilor.
  b) Prin serviciile centrale ale organelor exterioare: asigură menținerea ordinei publice și a securității cetățenilor, combaterea infracțiunilor, paza instituțiilor și paza exterioară a intreprinerilor de Stat.

  Art.5- Miliția urmărește și cercetează toate infracțiunile săvârșite pe întreg teritoriul țării, care intră în competența sa, conform Art.4 lit.b din prezenta lege și trimite Justiției pe infractori.
  Art6- Miliția dă concurs organelor de Justiție pentru executarea hotărârilor luate de Instanțele de Judecată.
  Art.7-Ofițerii și subofițerii de miliție au competența de a urmări și cerceta infracțiunile, în conformitate cu legea.

  CAPITOLU IV
  Dispozițiile finale
  Art.8-Pe data publicării prezentei legi, POLIȚIA ȘI JANDARMERIA SE DESFIINȚEAZĂ.
  Art.9- Legea pentru organizarea poliției generale a Statului, publicată în Monitorul Oficial nr.159 din 29 iulie 1929, legea pentru organizarea și funcționarea Jandarmeriei, publicată în Monitorul Oficial nr.98 din 29 aprilie 1943, precum și orice dispozițiuni contrarii prezentei legi, SE ABROGĂ.

  Dat în București, la 22 Ianuarie 1949,
  C.I. PARHON
  MARIN FLOREA IONESCU,
  Ministrul Afacerilor Interne,
  TEOHARI GEORGESCU

  Ministrul Justiției,
  A. BUNACIU.

 7. Cristian Petru Oradea

  Este mult prea târziu pentru inițiative de acest fel . În istoria noastră toate societățile secrete sau la vedere care și-au propus programe asemănătoare au fost rapid și ușor înfiltrate și deturnate de la scopul lor indiferent că au fost formate din eroi anonimi capabili de sacrificiul suprem sau de indivizi precum politicienii noștri contemporani livrați de masonerie pentru a implementa agenda celor care conduc lumea noastră . Nu avem nici o șansă să răzbim , iar dacă am reuși să ajungem un pericol pentru EI am avea o soartă asemănătoare cu a Sârbilor , nici măcar nu mai putem să umplem un avion cu elitele naționale precum Polonezii care i-au pierdut pe toți în regizata prăbușire . Cu toate cele descrise mai sus sunt optimist pentru soarta Românilor și a umanității, destinul nostru a fost deja rescris într-o notă mult mai aproape de lumină .

 8. sfvb

  ce urmeaza?!

  -suntem condusi de psihopati,aia de la tembelizor sunt alti psihopati:au avantajul necinstit al impredictibilitatii!

 9. Marian

  Să nu aderăm la nici o alianță militară!? Ce demență! Unde s-a mai văzut așa ceva?
  Diaconu ăsta spune niște lucruri de bun simț după care inserează și puțină otravă – probabil adevăratul scop pt care a fost scris articolul.

 10. gheorghe

  O sa faca r..h..l praf!
  1. “Principiul protecției normalității” – defineste normalitatea ca acum are alt inteles “democratic”.
  2. “Principiul protejării religiilor tradiționale” – nici vorba – asta este corupere francmasonica: dolar Crestinism, adica Ortodoxia.
  Ceilalti PA! – Europa satanista va asteapta!
  Probabil ca – pentru Diaconu – religia e o chestie culturala, ca stilurile de muzica… pare ca e surd si mut cand e vorba de CREDINTA, … religia vine pe urma.
  De la mine:
  3. Principiul – scoaterea in afara legii a “dobanzii” = camata de care profita jidanii si mfranc-masonii, slugile/uneltele lor
  4. Principiul – fara genderism, adica scoaterea in afara legii a propagandei “de gen” si anularea legii de aprobare a Conventiei de la Istambul concomitent cu denuntarea acestui document infam si instigator la sinucidere sociala
  5. Principiul – fara colonizare, adica denuntarea Pactului pentru migratie si deportarea invadatorilor mascati sub titulaturi ca “rtefusiat”, “azilant”, “migrant” cu anularea tuturor permiselor de sedere si munca: anhajatorii sa de a salarii de supravietuire romanilor, nu sa le tina la nivel de neo-sclavagism prin aducerea de colonisti. Nu dai salarii, inchide-ti afacerea!
  6. Principiul suveranitatii nationale – fara etnii in Parlament si fara etnici minoritari in primele 3 “linii” de conducere in toate institutiile publice si administrative.
  7. Principiul suveranitatii nationale – desfiintare Bancii Nationale… – care nu este de loc nationala dupa cum se misca banii = sangele s bvietile muncite alke romanilor = catyre buzunarele strainilor: jidani, sectanti, francmasconi.
  8. Principiul suveranitatii nationale – afara cu bazele militare straine din Tara; acestea atrag pericolul maxim asupra romanilor, de a fi omorati “in masa” din primul moment de declansare al oricarei ostilitati beligerante.
  9. Nationalizarea tuturor mijloacelor mass-media cu arestare ideologilor propgandisti caci nu sint redactori sefi!: sint acaparate de globalismul talmudist = control jidanesc prin marxism cultural
  10. Curatenia educational/culturala: eliminate toate gejectiile jidanite cu pretentii de “europenizare”, “modernizare”, “emancipare”, etc. cu arestarea, judecarea si condamnarea initiatorilor si “sponsorilor” deformarii/imbolnavirii mentale a ultimelor doua generatii.
  11. Principiul reparatiei nationale: toti responsabilii care au dus Tara si neamul in aceasta situatie – arestat, judecati si condamnati de Curte Martiala pentru fapte de razboi, terorism, genocid, sabotaj, tradare nationala.
  Ca pe Ceausescu – formal; acela cel putin a scos jidanii din Tara, nu s-a convertit la credinta holocaustica si ne-a scapat de datorii fata de aceiasi…
  Nu am inteles atunci, macar acum sa tragem invataminte si sa discernem cine sint adevaratii dusmani ai romanilor si ai Romaniei.
  …. mai vreti?
  Vremea politicianismului este moarta – este folosita arma polologhiei si vrajelii “democratice” ca sa nu puna romanul mana pe par… ca cei din structurile militare sintb castrati si efeminati: uitati-va ce fete au… si ce prevederi legale le-au mai ramas…. ca sa nu poata sa apere neamul romanesc
  ——
  Altfel, articolul e frectie …. care arata lamentare inadmisibila a unui intelectual care este dependent de lasitatea functionala in fata haitei jidanite si a tehno-kk-tilor.

 11. Ciprian

  Adaugiri extrem de necesare, izvorate dintr-o inima romanească și crestina. Fara Dumnezeu – și nu cred ca domnul Diaconu l-a exclus, in expunerea sa, dimpotriva – nu putem cladi nimic trainic. Dumnezeu care, prin Fiul Sau, a mai pus mana și pe bici, ca sa alunge zarafii din Templu. Si un mic amendament, daca mi se ingaduie. Cred ca ar fi, totusi, mai de preferat sa continuam a face parte dintr-o alianta militara, fie ea si regionala, cu atat mai mult in vremurile tulburi – in fine, cand nu au fost tulburi? – si imprevizibile – aceeasi remarca – pe care le traim. O alianta STRICT DEFENSIVA, la care sa adere popoare nebelicoase, iubitoare de pace. Pana sa se iveasca ocazia, poate ar fi nimerit sa ramanem in NATO, macar in speranta ca ” greii ” Aliantei, precum SUA – prin Donald Trump, cel putin, desi Dumnezeu știe ce va mai fi in Noiembrie sau peste patru ani – nu prea s-au vadit ca sangvinari, din contra. In orice caz, Romania trebuie resetata din temelii, de la politica interna la reprezentarea internationala, prin oameni, pe cat posibil, potriviti la locul potrivit, demni, manati in lupta numai si numai de interesul national, nu slugarnici si adusi de spate. Ramane intrebarea daca dorinta curati – cati or mai fi ramas – de a se uni, infaptui si reusi binele obstesc, n-o fi ramas doar la stadiul de utopie.

 12. Ciprian

  Nu este nimic deplasat și nici împotriva Ortodoxiei, în comentariile Mariei, din contră. Menționez că nu o cunosc pe cititoare. Dumneata încurci îndemnul la a ne recunoaște și corecta defectele cu un atac. Nimic mai fals. Și s-ar cuveni ceva mai mult respect între noi, putem fi în dezacord și fără să ne bălăcărim. Altminteri, ne ducem rău de tot pe copcă și nu mai ieșim la liman. Mai puțină patimă și mai mult discernământ. Și un strop de iubire, dacă se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.