Observator

Tătucul olandez Mark Rutte și îngrijorările lui globalisto-progresiste privind România

Guvernul premierului Mark Rutte premiază anti-semitismul la ONU și finanțează protestele din București, dar are „îngrijorări” pentru „statul de drept” […]

Guvernul premierului Mark Rutte premiază anti-semitismul la ONU și finanțează protestele din București, dar are „îngrijorări” pentru „statul de drept” din România

                                      Din nou despre „îngrijorări”. Cu Rutte

Pe 12 septembrie 2018, premierul olandez Mark Rutte declara la finalul unei întâlniri cu președintele României, Klaus Iohannis, că Olanda are „o serie de îngrijorări cu privire la statul de drept (din România- n.n.)”. În cursul aceleeași vizite, Rutte respingea explicit în conferință comună de presă cu premierul român Viorica Dăncilă ideea accesului României la Spațiul Schengen, invocând „lipsa de progrese” pe Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) și, eventual, susținerea Legilor Justiției de către Coaliția PSD-ALDE.

Premierul olandez Mark Rutte se crede „buricul Universului” și este procupat de soarta României și a întregii planete.

Pe o logică oarecum grotescă, guvernul Olandei ajunsese să „pedepsească” guvernul României pe același motiv pentru care lideri „rezist” erau finanțați să stea în Piața Victoriei din București: iar motivul ținea de insistența Coaliției la putere de a-și impune legislația judiciară. Declarațiile olandezului din 12 septembrie erau, în fapt, doar finalul unei știri ce fusese difuzată prima oară în Ianuarie 2018, atunci când presa publicase dovezi despre implicarea guvernului Rutte în sprijinirea financiară a protestelor anti-guvernamentale din România. Potrivit dezvălurilor din mass-media românească, guvernul Olandei (prin ministerul său de Externe- ministru Stef Blok), împreună cu două ONG-uri globaliste (o entitate Google și una sorosistă) sprijiniseră financiar protestele „rezist” de la București împotriva guvernului României, consumate în februarie 2017.

                     14.400 euro anti-Dăncilă, 100.000 euro pro-Hussein

Extrem de tranșant cu „statul de drept” din România, Mark Rutte mai cobora în schimb standardele și decidea la începutul lunii septembrie, să premieze pe „corectitudine politică”, un personaj controversat din staff-ul Organizației Națiunilor Unite (ONU), acuzat de antisemitism și de hărțuirea celor care au denunțat neregulile din funcționarea ONU (așa-numiții „Whistleblowers”).Era vorba de Zeid Raad Al-Hussein, un prinț provenit dintr-o țară cu probleme istorice pe drepturile omului (Iordania) care a părăsit în iunie 2018, conducerea Agenției ONU lăsând în urmă un mic dezastru.

Zeid Raad Al-Hussein.

În timp ce cuantumul sumei cu care guvernul Olandei sprijinise protestele împotriva guvernului român a fost de cca. 15.000 euro, același guvern Rutte îi oferea lui Al-Hussein un premiu de 100.000 euro din banii contribuabilului olandez, invocând „implicarea” dovedită de acesta la conducerea Agenției pentru Drepturile Omului a ONU.

                       Despre „implicarea” pe care a premiat-o Rutte la ONU

Zeid Al-Hussein este cel care „a reușit” să întrerupă finanțarea Statelor Unite pentru Agenția pentru Drepturile Omului pe care o conducea, după ce delirul anti-semitic promovat de organismul ONU a dus la adoptarea, pe mandatul său, a cca 70 de rezoluții anti-Israel și doar șapte anti-Iran, stârnind un val de proteste și de indignare asupra modului unilateral și discreționar de lucru. După stoparea finanțărilor SUA către ONU, străzile Europei și canalele TV s-au umplut de voluntari care cerșesc bani pentru Națiunile Unite. Nu întâmplător, iordanianul a fost prezentat sporadic în presa nord-americană ca suporter fidel al agendei globaliste a Democraților americani, dar și ca un inamic al celor care au denunțat abuzurile din interiorul ONU, așa-numiții „whistleblowers” care, formal, sunt încurajați și sprijiniți de legea unor instituții internaționale. El a fost acuzat că hărțuiește, face liste negre și persecută pe denunțătorii abuzurilor de la Națiunile Unite, activiști care au și protestat ulterior împotriva premierii sale de către Mark Rutte. Într-o scrisoare publică, Anders Kompass, Emma Reilly și Miranda Brown, care au denunțat practici precum abuzuri sexuale ale lucrătorilor ONU sau punerea sub risc a unor dizidenți chinezi, au arătat că GAP (organizația care îi protejează pe „whistleblowers”) a cerut repetat investigarea penală a lui Al-Hussein. Ei au reclamat și comportamentul deviant-abuziv al staff-ului lui Al-Hussein, cu insulte și ostilitate afișată.

Click pe imagine pentru mărirea textului!

                     Iordania lui Al-Hussein își trimite azilanții spre România

Nu în cele din urmă, este de menționat că Zeid Raad al-Hussein, campionul „drepturilor omului”, provine dintr-o țară, Iordania, care mai nou își trimite solicitanții de azil și migranții spre Uniunea Europeană, specific spre România, fiindcă „integrarea” în Europa a migranților ar fi „mai bună” decât în Iordania.

Click pe imagine pentru mărirea textului!

Migranții ajung în Europa printr-un ONG numit Jesuit Refugee Service (JRS) – patronat de marxistul de treabă cu cruce la gât, Papa Francisc, un bun colaborator al „elitelor” de la ONU. Așadar, printr-o comparație care sfidează inteligența acestor timpuri presupus moderne, Mark Rutte și guvernul Olandei sancționează România, pentru că își face propria legislație juridică, dar premiază pierderea finanțărilor, anti-semitismul și persecutarea unor angajați de la ONU. Democrația guvernului Olandei este „mai bună” decât democrația guvernului României, iar „statul de drept” al Olandei – cel care finanțează „proteste” la București, este „mai bun” decât „statul de drept” din România – cel care primește în Piață „protestele” de la București. Se confirmă astfel că guvernul Rutte este un guvern superior, condus cu politicieni, fără îndoială, au participat și la redactarea Celor 10 Porunci.

                                                                                                                              Traian Horia

Sursa: Cristoiu Blog

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *