Colimator

Tehnologia de telefonie mobilă 5G este un pericol real la adresa existenței umane, un război împotriva conștiinței

  Am mai publicat articole despre tehnologia 5G și voi continua să mai public, deoarece este un pericol major pentru […]

 

Am mai publicat articole despre tehnologia 5G și voi continua să mai public, deoarece este un pericol major pentru noi oamenii. Este contradictorie și suspectă insistența grupurilor de interes pentru implementarea cât mai rapidă a acesteia pe suprafața planetei. Nu există studii de impact asupra ființelor și asupra mediului. Dacă cineva (persoane fizice sau organizații guvernamentale sau nonguvernamentale) încearcă să ridice astfel de probleme, este repede etichetat că este împotriva tehnologiei și a viitorului.
Pentru aceia dintre voi care vor mai multe amănunte, site-ul http://thereluctantactivist.org/ a fost modificat pentru a avertiza oamenii asupra pericolelor 5G și a forțelor malefice care promovează această tehnologie și Internetul.

Prin faptul că ne înconjoară cu război, cu moarte, cu politicieni corupți, egoiști și manipulați, cu mari bănci, cu Big Pharma, cu mass-media mincinoasă, cu corupție agresivă, cu lăcomie și cu sociopatie nemaipomenită, aceste ființe rele elimină orice speranță de schimbare a psihicului nostru. Ingineria opiniei publice și a percepțiilor noastre ne dă senzația de a fi fără speranță față de un viitor la fel ca prezentul – cu ei în control și oameni ca noi să ne simțim neputincioși să facem ceva în privința asta. Dacă i-am lăsa să implementeze 5G, va fi soluția finală … închiderea finală a umanității.

Materialismul Newtonian este pe ducă, acesta este înlocuit încet, încet cu fizica și gândirea cuantică.

De ani de zile marea majoritate a omenirii și-a acceptat soarta ca ființe inferioare într-un univers Newtonian, unde cea mai bogată și mai puternică grupare conduce, și restul dintre noi, o urmează. Această mentalitate a domnitorilor, servitorilor, maestrilor și sclavilor a fost viziunea dominantă a lumii timp de secole și a fost un loc perfect pentru reproducerea psihopaților malefici. Aceste elitele malefice au distrus practic planeta noastră frumoasă, au adus omenirea la limita extincției și sunt pe punctul de a ne controla abilitatea de a gândi liber, prin faptul că ne-a înconjurat mai întâi cu radiații 1G, 2G, 3G, 4G pentru ca apoi să armeze rețeaua planetară cu 5G pentru un control total.

Trebuie să învingem 5G și o vom face. Am fost meniți să fim mult mai mult decât sclavi pentru acești psihopați și ei știu asta. Ei știu că conștiința noastră va însemna sfârșitul acestei înșelăciuni masive. De ce credeți că 5G este lansat la viteză neîngrădită, fără teste, înfășurat în legi noi care o face ilegală, pentru a opri turnuri noi de celule wi-fi și pentru a fi păzite de poliție. Aceasta este o cursă pentru a face omenirea să se blocheze înainte de a ne trezi la sinele nostru superior și la puterea pe care o avem pentru a închide această cultură depravată a morții.

Puneți-vă o întrebare…

Chiar credeți că o inteligență precum Dumnezeu a creat o asemenea complexitate și frumusețe ca viața, această planetă și universul, ne-a creat pe noi oamenii pentru a fi hamsteri care aleargă pe o roată cum vor unii ?

Treziți-vă! Sunteți ființe multidimensionale…

Vă amintiți de contoarele inteligente? A început ca o inițiativă guvernamentală de 3,4 miliarde de dolari anunțată de Obama în 2009. Scopul a fost de a crea o rețea inteligentă de energie. Doi ani mai târziu, în 2011, au fost pregătite noile contoare digitale inteligente pentru a înlocui contoarele analogice din casa dvs. Au fost folosite pentru a înregistra consumul electric al casei dvs. Contoarele inteligente au fost promovate ca dispozitive care ar economisi banii, ar face grila electrică mai sigură, nu ar fi dăunătoare pentru sănătatea voastră și ar elimina necesitatea citirilor lunare. În opinia mea, contoarele inteligente nu au reușit să realizeze niciuna dintre aceste promisiuni, cu excepția eliminării citirilor. Rezultatul a fost creșterea nivelului de radiații din casă 24/7.

Acestea au fost lansate de companiile de utilități și promovate de organele de administrație publică din toată țara, la fel ca și 5G. Notificarea publică, sănătatea publică, vizibilitatea publică și responsabilitatea publică au fost trase de guvern și mass-media. Introducerea 5G este o campanie de propagandă masivă. Fără acces wirless la domiciliu – telefonul dvs. inteligent nu ar putea să vă apeleze contorul inteligent și să vă dezactiveze cuptorul inteligent sau să vă dezactiveze aparatul de aer condiționat inteligent. Internetul obiectelor și toate dispozitivele inteligente planificate pentru casă nu ar fi posibile fără a avea mai întâi un contor inteligent wireless pentru a oferi acces wireless la locuință.

Mâna invizibilă a răului a fost forța călăuzitoare din spatele acestei înșelăciuni de comunicare, la fel ca și în cazul dezastrului tutunului de acum mulți ani în urmă (când i se făcea reclamă peste tot). Apoi a durat decenii și milioane de oameni s-au îmbolnăvit și au murit înainte ca toți oficialii să fugă și să ascundă vina prea evidentă. Trebuia făcut ceva. Apetitul răului pentru moarte este rapace. Nu s-au săturat niciodată – le-am hrănit războiul constant. Ne-au fost date acestea constant, de Big Pharma și FDA, de 911 și Homeland Security. Noi am cedat libertățile și Constituția, iar ei ne-au dat alimente modificate genetic și Departamentul de Agricultură al SUA. Ne-au dat chemtrails, apa cu fluoruri, pesticide, Monsanto și EPA. Ne-au dat vaccinuri nesigure, o pandemie de gripa falsă și CDC. Ne-au dat un sistem bancar fraudulos, FMI și Rezerva Federală (prin care să devenim sclavi financiari). Ne-au dat un sistem politic fraudulos, care preselectează candidații din funcțiile publice, creează districte și controlează numărarea voturilor, astfel încât să avem senzația unei democrații. Ne-au dat un sistem juridic fraudulos, ceea ce face ca crimele împotriva umanității să fie legale.

Destul de bine, industria de telecomunicații lansează în prezent milioane de noi turnuri de celule wi-fi care sunt fără îndoială nesănătoase, în timp ce adoptă legislația care va face ilegală oprirea lor.

Suntem defecți din punct de vedere genetic? Cine ne-a lovit de suntem surzi, proști și orbi? Mai întâi ne permitem sa fim folositi dincolo de credințele noastre si apoi ne aliniem pe Amazon, Facebook, Twitter, YouTube si Google. În schimbul a ceea ce credem că sunt servicii gratuite, am oferit libertatea de exprimare și intimitatea noastră. Toate aceste organizații practică cenzura. Facebook recent a angajat 10.000 de troli pentru a reforma critica și protestul, ca discurs de ură. Cenzura este o practică obișnuită la Facebook și YouTube. Google a fost prins manipulând rezultatele căutării de mai multe ori.

Dar când vine vorba de controlul minții serios, nu putem lăsa în afara mass-media (MSM). Aceștia sunt campioni fără greșeală în lume. MSM este alimentată de noi clienți, de la firmele deținute de Rothschild și de firmele controlate și apoi le plătește editorilor să scrie adesea scenarii de știri identice și întotdeauna elaborate, în toate rețelele majore. Știrile de seară sunt scrise, controlate și proiectate pentru a forma opinia publică și percepția. De ce credeți că reclamele pentru orele de știri sunt acum sincronizate. Nu vedeți? Scopul aici este să vă programeze percepțiile 24/7. MSM colaborează cu guvernul și Statul Profund pentru a-ți proiecta percepțiile, pentru a te copleși cu depravare, frică și lipsă de speranță. În acest fel veți percepe, imagina și manifesta o nouă lume, exact ca cea pe care o avem acum. În definitiv, de ce cei 1% ar dori altfel? MSM este un minister al propagandei de proporții monstruoase.

Elitele sub acoperirea Internetului și 5G, vor stabili o grilă invizibilă, dar complet armată, care vă va ține stăpânit, prost și complet controlat. Acesta este un război pentru controlul minții tale. Gândirea liberă, scopul înalt, creșterea regenerată a sufletului tău și realizarea deplină a Conștiinței Globale nu sunt permise pe pământ. Asta este ceea ce este atacat aici. Nu este vorba de abilitatea de a descărca un film în câteva secunde sau de a comunica cu milioane de noi dispozitive inteligente. Această înșelăciune și deturnare este jucată de FCC, industrie, guvern și mass-media pentru a ne distrage atenția de la misiunea reală.

Biserica l-a folosit chiar pe Dumnezeu pentru a ne înșela. Am fost învățați că suntem născuți în păcat și că niciodată să nu provocăm sau să nu criticăm autoritatea. Am fost învățați să suferim aici pe pământ, să ne întoarcem obrazul și să fim blânzi. Suntem învățați că este bine să suferim, să renunțăm la plăcerile pământești în timp ce trăim și vom realiza Împărăția cerurilor când vom muri. O mare prostie. ÎL poți iubi pe Dumnezeu și / sau Sursa, în timp ce iubiți și vă bucurați de abundența și diversitatea acestei frumoase planete. Pământul nu este doar pentru cei bogați. Nu credeți că este o coincidență faptul că în acest moment de depravare la nivel mondial, crime grave sexuale, trafic de persoane, pedofilie, ce ies la iveală într-o lume care țipă pentru moralitate, spiritualitate și conducere, nici o persoană religioasă nu a avansat?

Fizica cuantică aduce în sfârșit pe planetă moralitatea, integritatea, pacea, justiția, viața, iubirea și abundența. Bye Bye Newton. Păstrați-vă psihopații. Bye Bye Noua Ordine Mondială, regulile jocului se vor schimba.

Fizica cuantică și Gândirea cuantică înlocuiesc fizica Newtoniană ca știință obișnuită. Materialismul reductivist de la Newton, a modelat gândirea umană timp de 300 de ani și este în cele din urmă încheiat. Acum știm că conștiința – nu materialismul – este adevărata țesătură a universului. Așa cum Galileo și telescopul au inversat ani de gândire incorectă și de știință defectuoasă, fizica cuantică va anula anii gândirii genetice, suntem ființe umane magnifice și infinit de puternice. Putem pune intenția, credința și speranța, pentru a crea un nou viitor.

Aceasta este ceea ce înseamnă cu adevărat Conștiința Globală, de aceea răul este atât de înspăimântat, și asta este ceea ce se află în spatele măștii internetului (rețelelor de socializare) și 5G. Ei știu că atunci când omenirea îmbrățișează pe deplin această cunoaștere cuantică, ei (publicul) pot elimina de fapt răul chiar din existență. Acesta este motivul real pentru care 5G trebuie să fie înfrânt. Există un război foarte real pentru a vă controla acum, sufletul și mintea voastră.

Orwell spunea: „Într-un timp al înșelăciunii, spunând adevărul este un act revolutionar.” Mass-media a suprimat acum atât de multe dovezi și a acoperit atât de multe minciuni din industria telecomunicațiilor – că cererea adevărului este acum considerată discurs de ură, în timp ce minciunile și decepțiile sunt tratate ca fiind adevărul.

Mai întâi să aruncăm o îndoială asupra acestui nonsens. Există sute de rapoarte evaluate de unii specialiști cu conștiință despre 5G în întreaga lume. Toate acestea documentează implicațiile asupra sănătății care sunt covârșitor negative. În al doilea rând, acești criminali din domeniul telecomunicațiilor nu finanțează niciun studiu nou despre 5G, deoarece știu că rezultatele vor fi, de asemenea, copleșitor negative. Știind foarte bine că rapoartele de sănătate inițiale sunt toate negative și știind că publicul are îngrijorări uriașe în ceea ce privește siguranța publică – FCC, împreună cu industria telecomunicațiilor, mass-media și guvernul continuă să ne aburească. De fapt, guvernul ne spune acum că 5G este o problemă de securitate națională. Aceste încarnări ale răului speră că, odată ce această tehnologie va fi dovedită fără îndoială nocivă, consumatorii vor fi atît de entuziasmați de ea, încât nu le vor păsa de aceste efecte datorită noilor gadgeturi inteligente care radiază 24 de ore din 24 (ca și în cazul cu tutunul). Dar până atunci – spre deosebire de contoarele inteligente – nu va exista nici o renunțare.

Fiecare gospodărie din America conține probabil două telefoane mobile, două telefoane fără fir, două computere Wi-Fi, două televizoare Wi-Fi, un modem Wi-Fi, un cuptor cu microunde și un contor inteligent. Acum permiteți adăugarea a încă 2 dispozitive inteligente pentru a fi dezvoltate. Treisprezece reprezintă astfel un număr modest de dispozitive radioactive chiar și într-o gospodărie modestă. Dacă toate cele treisprezece dispozitive au fost în conformitate cu liniile directoare ale FCC, cumulativ, gospodăria noastră ar emite radiații de 12 ori peste aceste limite așa-numite ,,De Siguranță”. Potrivit Biroului de recensământ al SUA, există 118 milioane de gospodării. Ar fi vorba despre 118 milioane de gospodării care încalcă substanțial standardele FCC. La aceasta ar trebui să se facă o iradiere nouă, care ar fi generată de la un milion de noi turnuri de celule mici (la 5G, frecvența wi-fi fiind mai mare decât la 4G, ar trebui turnuri wi-fi din 150 în 150 de metri, n.b.).

Iată câteva fapte suplimentare aduse în casele dumneavoastră: https://www.radiationhealthrisks.com/

Turnurile cu celule 5G sunt mai periculoase decât alte turnuri de celule din două motive principale. În primul rând, comparativ cu versiunile anterioare, 5G utilizează o frecvență ultra-înaltă și o intensitate extrem de ridicată. 1G, 2G, 3G și 4G utilizează frecvența între 1 și 5 gigahertzi (GHz). 5G utilizează frecvența între 24 și 90 GHz. În cadrul porțiunii de radiații RF a spectrului electromagnetic, cu cât frecvența este mai mare, cu atât este mai periculoasă pentru organismele vii (lungimea de undă, ca mărime este mai mică, n.b.). În al doilea rând, undele milimetrice cu lungime mai mică (MMV) folosite în 5G nu se deplasează atât de departe sau prin obiecte. Aceasta înseamnă că numărul actual de turnuri de celule semnalul celular nu va fi fiabil. Pentru a compensa, trebuie instalate multe turnuri mini-celulare. Se estimează că vor avea nevoie de un turn de celule la 2 – 8 case. Acest lucru va crește considerabil expunerea noastră.

Cu cât corpul nostrum fizic este mai aproape de sursa radiației RF, cu atât este mai dăunătoare decât nivelul de putere (sau puterea) radiației. Radiația RF se disipează cu distanța. Cu alte cuvinte, o expunere cu putere redusă, lângă o persoană, este mai periculoasă decât o expunere mai puternică, la distanță mai mare. De asemenea, cu cât timpul de expunere este mai lung, cu atât este mai periculos. 5G va fi cel mai mare rău. Vom avea mai multe surse în jurul nostru și mai aproape de noi. În 2011, OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a clasificat tehnologia de telefonie mobilă ca un potențial cancerigen de clasa 2B. Asta a fost acum opt ani. Să vedem că tehnologiile 3G și 4G au fost deja considerate un potențial cancerigen. 5G este de cel puțin 25 de ori mai puternic și va fi radiația în jurul valorii de milioane de noi dispozitive inteligente și milioane de noi turnuri de celule noi. Prin orice măsură (și noi nu avem) asupra nivelurilor noi de radiații, vor fi în afara graficelor actuale.

O atenție publică despre 5G s-a axat pe planurile companiilor de telecomunicatii de a instala milioane de turnuri cu celule mici pe stâlpii de utilități, în clădiri publice și școli, în adăposturi de stații de autobuz, în parcuri publice și oriunde doresc. În comunitățile urbane locale ar exista un turn celular la fiecare 150 de metri de-a lungul fiecărei străzi. Atât de rău că aceste turnuri de celule ar putea părea din punctul de vedere al expunerii constante la radiatii (RF) în imediata vecinătate a sursei, probabil o perspectivă și mai alarmantă va fi emiterea microundelor cu lungime milimetrică pe pământ, de la mii de noi sateliți de comunicații. 20.000 de noi sateliți vor fi lansați în spațiu pentru a acoperi rețeaua 5G planetară și a emite radiații spre Pământ 24/24.

https://www.g-casa.com/conferences/shanghai/paper_pdf/Liu-mindcontrol.pdf

Un adevărat Război al Stelelor se dă acum pentru mintea ta și pentru planetă, ești dispus să-l pierzi ??!!

Sursa: Edward Morgan / https://prepareforchange.net via https://burebista2012.blogspot.com/2019/04/tehnologia-de-telefonie-mobila-5g-este.html#more

 

7 Comments

 1. alex

  Interesant articol! Dar ce ne facem ca tehnologia va evolua permanent, inaintea stiintei, device-urile vor avea frecvente din ce in ce mai ridicate, cum ne vom putea proteja atunci?

 2. Eleonore

  Inainte ca 5G si retelele nano sa ne faca vreun rau acest tip de a informa sau dezinforma oamenii mi se pare mult mai nociv. Consider ca am capaciati intelectuale de nivel mediu cu care sa inteleg ce citesc sau aud si acest articol combinat cu filmuletele respective ma fac sa cred ca otrava sunteti voi cei acre avertizati spunand nimic sau incomplet sau intr-un limbaj care sa induca frica de “ce va fi si va fi rau”.
  Stiti conceptul asiatic cum ca nimic nu-ti face rau decat ce-ti bagi in cap singur ca-ti face rau? Voi confirmati cu acest tip de articole.
  Daca iubiti oamenii si le doriti binele lasat-ii in pace si incurajati binele fara sa speriati lumea si lasand sa se intample oricum ce se va intampla. Personal, cred ca lucrurile sunt porezentate asa ca o mare complicatie tehnologica, big brother care vrea sa stie ce este in miontea a milioane de oameni conectati la internet. Dar celelelate milioane de tarani? de analfabeti? de oameni de stiinta? cunoscatori in ale pericolelor tehnologiei? SWunten cateva procente conectati la internet si vom mai vedea daca lucrurile stau chiar asa. Eu dintre cei neconvinsi de aselenizare. Fricile pe care doriti sa le inoculati in sufletele oamenilor cu astfel de articole neconvingatoare si neargumentate suficient de clar nici macar nu-si ating scopul…. vor fi ignorate si atat.
  By the way, de ce doriti acordul in legatura cu atatea date personale? Si voi le colectati? In ce scop?

  • Mihai Viteazul

   Ce este asa greu de inteles? Mai multa tehnologie care controleaza viata omului in mana fortelor oculte iudeomasonice este daunatoare !
   Dar spalatii pe creier cu “valorile” occidentului apostat, onegisti sorosisti corporatisti tefelisti….nu pot intelege….ei vor “o tara ca afara” si isi baga singuri capul in lat !!!

 3. Augusta

  Eleonore, tu esti deja aselenizata! :))

 4. IQ100

  Sunt obligati….ca toata lumea

 5. LN

  Eleonore, e clar că tu te-ai rătăcit pe aici și nu pricepi nimic din ce se întâmplă în jurul tău… Auzi acolo, „fricile pe care doriți să le inoculați în sufletele oamenilor”! Dormi în continuare. Noapte bună.

 6. Avram Iancu

  Foarte bine ca ati preluat articolul despre pericolul retelei 5G. Va trebui sa ne mobilizam cit de repede spre a incerca sa constientizam turma celor ce stau ziua intreaga cu botul in ecrane – asta inainte ca ANCOM-ul sa vinda la licitatie spectrul de frecvente inalte corespunzator undelor milimetrice operatorilor straini (care in momentul de fata controleaza in totalitate reteaua nationala de telecomunicatii). Altfel ne trezim din nou cu faptul implinit, tiriti in 5G asa cum am fost tiriti in 2G, 3G, 4G… Oricum Sorin Grindeanu este marioneta marilor concerne transnationale de telecomunicatii, fapt ce reiese limpede din predicile sforaitoare despre locuri de munca si inovatie. De amintit ca nu exista telefon mobil sanatos pentru utilizator sau cei din jurul lui. Orice dispozitiv mobil ce comunica prin tehnologie RF necesita un paienjenis de antene care pun in pericol sanatatea tuturor fiintelor vii care se afla in raza lor de actiune, fie ca vorbim de oameni, animale sau plante. Mai mult, nu exista telefon mobil care sa nu inregistreze conversatiile si miscarile utilizatorului. Daca dezactivezi telefonul prin scoaterea bateriei, poate fi pornit un microfon sau cip RF de rezerva ce se afla in componenta acesteia din urma chiar de catre operatorul de telefonie. Revenind la reteaua 5G, trebuie vazut in acest proiect nebunesc o sfortare innoita a globalistilor tehnocrati spre controlul total al lumii: vorbim de o groaza de antene speciale cu orientare in faza (phased array) instalate pe aproape toti stilpii de iluminat, indiferent de localitate, care vor pompa frecvente milimetrice de ordinul zecilor de gigahertzi spre orice dispozitiv “inteligent” mobil sau fix conectat la internet. Iar reteaua 5G nu va inlocui retelele existente 2G-3G-4G, ci va fi de prisos, dupa spusele securistilor si tehnocratilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *