Atitudini

Timișoara, un punct al planului de secesiune: Primarul Nicolae Robu va fi înlocuit cu Dominic Samuel Fritz, un activist progresist cu cetățenie germană

           Căderea Timișoarei, parte a Căderii Ardealului Am tot scris despre planul transformării Ardealului într-o Republică […]

 

         Căderea Timișoarei, parte a Căderii Ardealului

Am tot scris despre planul transformării Ardealului într-o Republică Autonomă. Aceasta nu este o teorie, nu este din păcate nici un scenariu de lucru, este un plan minuțios și extrem de bine pus la punct. Cunosc în amănunt acest plan, știu cine l-a făcut și care sunt punctele pe care vrea să le atingă. De la bun început, trebuie să spun că planul transformării Transilvaniei în Republică Autonomă face parte dintr-un plan mai vast al Germaniei, care trebuie să slăbească Națiunile și Statele Uniunii Europene, ca prim pas al formării Statelor Unite ale Europei, conduse de Germania.

În Europa, formarea SUE sub conducerea Germaniei este cunoscută ca Al Patrulea Reich, care este în funcțiune și acum, fără a fi însă statuat oficial. Al Patrulea Reich va deveni oficial o structură când vor începe să se formeze Statele Unite ale Europei sub conducerea Germaniei.

Tot acest proces se va produce sub o anumită mască falsă a democrației, poparele însele trebuind să agreeze și să fie de acord cu pierderea identității naționale, statale și de credință in fața internaționalismului progresist.

Elementele aplicării acestui plan sunt:

– Promovarea neoliberalismului economic in favoarea supranaționalelor.

– Promovarea progresismului, a neomarxismului și a societății deschise în dauna creștinismului și a naționalismului.

– Anihilarea PÂNĂ LA DISTRUGERE a sentimentului național și creștin, pe toate căile posibile.

– Decredibilizare și atacarea clerului și a bisericii de orice cult.

– Scoaterea din joc și distrugerea politicienilor naționaliști, prin decredibilizarea lor, inclusiv prin acuzarea lor – în România, de exemplu, de fapte de corupție, – și de alte fapte considerate ca fiind reprobabile.

În esență, creștinismul și naționalismul, inclusiv economiile naționale trebuie distruse și înlocuite cu PROGRESISMUL, NEOMARXISMUL și SOCIETATEA DESCHISĂ.

Regiunile Autonome care vor trebui să-și declare Autonomia/ Independența sunt, în ordine: Scoția, Catalonia, Transilvania, Tirolul de Sud. Sunt vizate și alte regiuni care la început trebuie să-și declare Autonomia sau direct Independența dacă sunt deja autonome.

În România, vârful de lance pentru transformarea Ardealului în Republică Autonomă/Independentă  – Republica Transilvania – dar nu numai, pentru că există o parte a planului și pentru Moldova și Dobrogea, despre care de asemenea o să vorbesc. Vârful de lance este deci Klaus Werner Iohannis și ca partid integral USR, al cărui scop este exact acesta.

În toate celelalte partide există naționaliști, e drept nu în număr mare, dar cei din conducere trebuie anihilați și excluși, în primul rând la alegerile locale și parlamentare de anul acesta. Ei vor trebui înlocuiți cu reprezentanți ai Celui de-al Patrulea Reich, chemați să înfăptuiască politica acestuia.

Despre un astfel de caz o să vorbesc acum:

La Timișoara, USR-ul intenționează să aducă direct un cetățean german – repet, un cetățean, nu etnic german –, care să primească cetățenia română și domiciliul în Timișoara și care să candideze și să câștige Primăria Timișoarei. Nu am nici o afinitate față de Robu, Primarul Timișoarei, cel care are prima șansă la Timișoara, dar faptul că este român este de ajuns pentru Cel de-al Patrulea Reich pentru a fi schimbat cu un cetățean german.

M-ați tot întrebat ce e de făcut, tocmai am dat o informație cetățenilor Timișoarei, acelora care încă mai țin la țara lor, România, din care încă face parte și Banatul, despre ceea ce li se pregătește. În această perioadă tulbure pentru România și pentru Ardeal, o să vorbim despre multe alte părți ale acestui plan malefic, dar și cum pot fi contracarate ele.

Dacă mă întrebați ce trebuie să faceți concret dumneavoastră, preluați aceast articol și direcționați-l astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni din Ardeal și din Timișoara, pentru a ști cum să se ferească de ceea ce li se pregătește.

Dumnezeu Să ajute România, Dumnezeu Să-i ajute pe români!

                                                                                                                       Gelu VIȘAN

                          Notă importantă „Justițiarul”

Deutschland über alles! Se pregăteşte temeinic instalarea ca primar în Timişoara a unui neamţ, însă a unuia get-beget, promovat în calitate de candidat al USR. E vorba de un tânăr şcolit bine de tot în universităţi occidentale fabricante de poltruci de genul celor școliți pe vremuri la Frunze şi Ştefan Gheorghiu sau acum la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA): „Dominic Samuel Fritz s-a născut în 1983 la Lörrach, Germania, într-o familie cu 8 copii. Activează de peste 10 ani în administrația publică germană, în domeniul diplomației și cooperării internaționale. În prezent, lucrează ca șef de cabinet pentru fostul președinte al Germaniei, fostul director FMI și actualul înalt diplomat la ONU, Horst Köhler. (…) Dominic este timișorean de suflet încă din 2003, când a lucrat timp de un an, ca voluntar al Federației Caritas, la o casă de copii din oraș. În 2006, la un stagiu în cadrul Fundației Pentru Voi din Timișoara, a înființat primul program de mentoring pentru adulți cu dizabilități intelectuale din România. (…) Pentru contribuţia sa la viaţa comunităţii a fost distins de către Primăria Municipiului Timişoara cu Diploma de Excelenţă în 2014. Lucrează la Berlin, dar din 2015 deține o a doua locuință în Timișoara.” (http://tvr3.tvr.ro/dominic-samuel-fritz-neamtul-pentru-care-timisoara-e-acasa_24556.html)

Dominic Samuel Fritz, după nume pare mai mult khazar, decât neamț, iar la USR e plin de evrei khazari urmași ai bolșevicilor veniți în România pe tancurile rusești și oploșiți aici!

Citiți și promovarea excesivă pe care o face pentru Dominic Samuel Fritz soroșista Brîndușa Armanca la Radio Europa Liberă prin articolul intitulat Dominic Samuel Fritz: „Eu nu candidez pentru că sunt neamț, ci pentru că iubesc Timișoara”.

Vizionați și videoclipul cu intenția lui Dominic Samuel Fritz de a candida la primăria Timișoarei:

 
La Timișoara orientarea filogermană a fost pregătită din timp, culmea chiar de Robu, viitoarea victimă a nemților:

Tradițiile altora importate la Timișoara și Robu dracilor

Timișoara serbează centenarul Marii Uniri în uniformele habsburgice ale ucigașilor de români

După modelul Alba Iulia, și Timișoara scoate gărzile criminalilor habsburgi la defilare

Ca să înțelegeți cât mai bine că România este condusă de alogeni care doresc dezmembrarea țării și derulează programul propagandei germane sau aplică planurile colonializării cu alte popoare a teritorului României, vă invităm să citiți și următoarele materiale:

Hienele germane și coioții români

Aleșii noului SRI german, roboții Klaus și Mureșan!

M-am săturat de Germania, dar și de nemții falși, așa ca Siegfried Mureșan

Klaus Werner Iohannis și dezmembrarea României „pas cu pas”

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană

Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de Sibiu

USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

 

13 Comments

 1. madmax

  Chiar are sanse veneticul asta sa castige primaria?

  • samsara

   Ca sa vezi ca a avut. Totul merge ceas conform planului.

 2. Ionela Ionescu

  Din ce anume o să-și facă PIB-ul viitoarea Republică Transilvania , care astăzi încasează (de la miticii cei răi) mai mul decât produce, pentru a-și acoperi necesitățile ?
  Că industrie nexam, agricultură plană nu se poate face pe dealuri, exportul de oi către arabi tocmai este distrus lunile astea, pădurile sunt pe terminate, deci doar din aur, argint și cupru LA FEL CA IN SECOLUL ȘAIȘPE, ioi, ce mult am evoluat ….. nu ?

 3. PSDsalvarea

  Numai PSDul ne mai poate salva! Sper să se trezească.

 4. Anne Ban

  N am înțeles de ce sa vina un neamț primar al unui oraș din România!! Poate îmi spune cineva altceva decât știu eu: s-au terminat românașii noștri? Ori pe ei îi facem căpșunari in alta tara, iar pe străin primar la noi in tara?????!!!!!!

 5. Gheorghe

  Are macar cetatenia romana? Sau se poate candida fara asta?

  • Conform legilor strâmbe și antiromânești, la alegerile locale se poate candida fără cetățenie română și cu cetățenie dublă!

 6. Didel

  Omul vrea doar să aprindă spiritul Timișoarei. Mai pașnic decat alții, care au aprins Colectivul pentru a ajunge în fruntea țării.

 7. Constantin

  Deși pare un candidat normal într-un oraș cosmopolit din UE, este usor de inteke ca a fost pregătit demult pentru a-si asuma conducerea turmelor de prosti din Timișoara la fel ca mulți alti lideri ai USR si PLUS, partide create un laboratoarele serviciilor secrete românești in colaborare cu mafia politica de la UE. Cred ca nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca cele doua partide sunt conduse de către copii si nepoții foștilor ofițeri de Securitate sau ai altor structuri ai serviciilor de forța! Se pare ca serviciile de forța in frunte cu SRI si SIE si-au asumat rolul “revoluționar” de integrare a României in UE si dectrabsfornare a țării intr-o colonie pe placul licuricilor de la Bruxelles, Berlin si Washington tot la fel cum elita conducătoare uzurpatoare a procedat si în timpul ocupației austro-ungare, otomane, sovietice si comuniste! Romanii, in special cei din Banat si Ardeal subt niște snobi internaționaliști lipsiți de demnitate care au nevoie de niște roboței globalisti germani sa-i conducă ca pe orbi !?!

 8. Anca

  Cum puteti sa spuneti ca sorosistul de primar al Timisoarei este patriot?! Nu este el unul dintre cei patru primari cocotati de soros pe tronuri, care au facut anti-romaneasca Alianta Vestului?! Dar se stie ca oculta mondiala isi elimina slugile dupa ce si-a rezolvat treburile murdare cu ei. Primarii Aradului, Timisoarei, Oradiei si Clujului sunt niste slugoi scarnavi ai lui gyorgy soros.

 9. A CAZUT MAFIA TIGANILOR . Urmeaza procese si puscaria nene care ai distrus Timisoara . Trebuie sa dai socoteala ca orice om pentru ce ai facut . Se vor ridica impotriva ta cei ce nu au avut curaj din primaria ta . Pa PUIU !!!

  • Crazybutnotstupid

   O fi cazut magraonul dar acum a venit puiul satanei. Sa te vad cum ii pupi dosul.

 10. IONEL POMUT

  Da, si eu am parerea ca USR este marxism. Da, problema este ca psd a facut totul ca sa se ajunga aici de peste 30 ani. Este rezultatul nemerniciei lor de comunisti alienati care nu au nimic la tartacuta decat ce au fost invatati de la Moscova: furt, coruptie, crima, etc. Falsi nationalisti si imbecili notorii. Nu numai ca nu au facut absolut nimic bun dar pas cu pas au dus la distrugerea intregii tari furand si distrugand totul. Au distrus si opozitia nationalista veritabila, au lucrat cu tenacitate impotriva a tot ce era bun si romanesc veritabil. Politicieni corupti verosi si demonici folosind toate mijloacele kgb. Iar ceilalti au fost ori distrusi din interior prin infiltrarea securistilor lor ori s- au luat dupa aceste puslamale si lichele si scursori ale neamului si istoriei. Pacat de ea tara. Traiasca Romania. Sus Patria, jos mafia. Nu este pacat ca nemtii ar conduce Romania caci ei sunt popor merituos, poate cel mai vrednic dar conducerea marxista a lor si anticrestina a nenorocit Europa. Asta este rezultatul cum spune David ca daca la conducere ai hoti, netrebnicii, nelegiuitii vor umbla in voia lor prijn Tara. Apreciez oricum articolul spune adevarul. Si vad ca materialele sunt bune. Numai cand Tara v- a avea oameni veritabili la conducere ca inaintea de venirea rusilor pe tancuri atunci se vor schimba lucrurile. Dumnezeu sa ocroteasca Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.