Atitudini

Tineri, sfidați globalismul progresist, ieșiți din turma creierelor spălate și fiți naționaliști! (II)

  „Naționalismul Românesc”, aceasta este sintagma care bagă spaima în groparii României. Adăugați la această formulă vitală: ortodoxie, tradiție, familie […]

 

„Naționalismul Românesc”, aceasta este sintagma care bagă spaima în groparii României. Adăugați la această formulă vitală: ortodoxie, tradiție, familie naturală, destin propriu, democrație directă, stat suveran și aveți toate elementele care formează „doctrina” (orânduirea) politică interzisă în România. Această interdicție nu este întotdeauna frontală, oficială, ea nu este asumată pe față, acționând cu predilecție pe două fronturi:

1. Mass media joacă partitura principală împotriva intereselor populare și naționale folosind cu abilitate stratagema „tăcerii”. Conspirația tăcerii, cenzura neoficială a realității, permite manipularea și orientarea poporului după și în funcție de interesele celor care, disimulați după iluzia „democrației” reprezentative – penitenciarul politic capitalist – dețin și controlează întreg Sistemul autohton, inclusiv procesul ilu-„zion”-ist al „democrației” reprezentative.

2. Legislativul, gruparea antinațională din Parlament, C.C.R., grupurile de presiune (ONG), Președintele, Puterea judecătorească, Procuratura… etc., respectând și continuând abuzul inaugurat cu Legea „Wiesel-Iohannis“  (Legea nr. 217/2015), supralegiferată prin abuzul dușmanilor de țară, Legea „Silviu Vexler and Co. Transnațional” (legea fiind anticonstituțională, eminamente antiromânească, votată de Parlament fără dezbatere, în timp record prin criminalul art. 75 din Constituția revizuită în 2003, și promulgată, la fel de prompt, de Iohannis), vor face tot posibil pentru a băga pumnul în gura „libertății de exprimare” și a înlătura discursul naționalist la pachet cu cei implicați în această luptă inegală.

De partea noastră, un colectiv format din câțiva zeci de iubitori de neam. Liceeni, studenți, adulți și chiar pensionari care participă și ne ajută cum pot indiferent de dificultățile, atacurile și, uneori, uitarea în care sunt părăsiți. Am pornit din instinct, din necesitate, pe nevorbite, fiecare în colțul său de țară sau chiar din străinătate și, prin voia Domnului, cărările noastre s-au intersectat și ne-am unit.

Astăzi, indiferent câte răni, suferințe și frustrări a acumulat fiecare, idealul măreț care ne leagă ne întărește credință și ne face să ne simțim privilegiați și mândri că ne-am născut în România și aceasta indiferent de greutățile și momentele de cumpănă prin care trece. Trădătorii de neam, indiferent cât se străduiesc, nu o să reușească niciodată să ne facă să ne pierdem dragostea și gustul pentru țara noastră, ba, din contra, mai degrabă au reușit să ne înzecească aceste sentimente infinite.

Nucleul dur este format din înțelepți, scriitori, sociologi, profesori, militari și jurnaliștii independenți. Nucleul nu este compus din „profesioniști” propriu-zis și nici nu este finanțat de afară. Cât de prost să fii să crezi că cineva mai „sponsorizează” valorile naționale? Cunoaștem prea bine tendința „capitalului” veșnic orientat în direcția opusă… adică spre destrămarea, divizarea și, în cele din urmă, cucerirea integrală a României. Centralizarea forțelor antinaționale, intensificarea monopolului străin asupra mijloacelor de (dez)informare în masă, fenomen la care asistăm cu mare îngrijorare, face ca lupta naționaliștilor să fie din ce în ce mai dificilă. Pe rețele de „socializare” munca noastră de reinformare este supusă cenzurii, site-urile sunt atacate constant, primim amenințări, convocări pe la CNCD, și chiar amenzi din partea acestuia – cică îi „discriminăm” pe groparii României!!!

Bineînțeles, nu am ales acest drum crezând că vom fi scutiți de neplăceri și nici nu ne plângem de alegerea făcută, ci tocmai ne dorim să deranjăm și mai mult! Pentru că fiecare membru activ și implicat pe „frontul național” și-a cam atins limitele, având fiecare activități paralele, familii, serviciu, studii și alte obligații de asumat, avem nevoie de susținerea celor care ne sunt alături pentru a continua activitatea și a ne extinde și mai mult influența pozitivă. A trecut un an de zile în care am menținut în viață publicații doar cu bani din buzunar, dar nu putem menține la infinit flacăra naționalismului împotriva furtunii globaliste fără ajutor.

Din aceste motive și multe altele (nu vă mai plictisim cu alte amănunte), pentru că trebuie să ne întărim și să ne dezvoltăm raza de acțiune: întreținerea și îmbunătățirea site-urilor, întărirea echipei redacționale, organizarea unor conferințe naționale de reinformare, podcasturi, materiale fizice: tehnică/unelte, pliante de informare și atitudine, campanii sociale, populare etc. – AVEM NEVOIE DE SPRIJINUL VOSTRU!

Așadar, ne-am hotărât să lansăm o campanie oficială prin care fiecare să poată participa direct la proiectul nostru: lansăm prima serie de tricouri „Incorect Politic” urmând, în cele din urmă, să dezvoltăm o ofertă mai bogată de produse în jurul temei naționaliste.

Prin achiziționarea acestor tricouri, unele foarte serioase, altele mai amuzante, pe lângă faptul că participăm direct la dezvoltarea rețelei naționaliste, mai și arătăm că facem parte dintr-o mișcare (elegantă) organizată al cărei crez, simț și trăire rimează cu dorința, zicem noi arzătoare, a reînvierii spiritului Neamului Românesc și, mai presus de orice, recucerirea spațiului nostru vital, ROMÂNIA!

Fiți alături de noi” înseamnă, de fapt, să fiți alături de voi, alături de țara românilor, de către români și pentru români! Purtați tricourile cu mândrie, ele vorbesc despre noi!

Doamne Ajută!

Link:https://airdropshop.com/collections/merchandise-incorect-politic

Redacția incorectpolitic.comE Țara Mea (facebook), în parteneriat cu mihaiserban.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *