Atitudini

Tineri, sfidați globalismul progresist, ieșiți din turma creierelor spălate și fiți naționaliști!

      Cum să nu te plictisești la școală – Ghid militant Asistăm la începuturile educației sexuale în școli, […]

      Cum să nu te plictisești la școală – Ghid militant

Asistăm la începuturile educației sexuale în școli, intensificarea propagandei pro-diversitate în rândul elevilor, Iohannis decide impunerea cotelor obligatorii de gen în instituții publice și CNCD amendează persoanele publice care nu sunt de acord cu homosexualii, sodomia este condamnată în Biblie, valoarea supremă a creștinismului fiind adevărul. Ne interzice practic să fim creștini. O instituție care interzice să spui adevărul este o instituție anticreștină.

Dragi camarazi, suntem în plin proces de disoluție spirituală, deconstrucție culturală și demoralizare socială. Ne aflăm în război împotriva unor forțe diabolice care pentru a impune globalismul (noul iudeo-bolșevism internaționalist) au început de mici să ne frângă voința, să ne dezumanizeze și să ne răpească picătura dumnezeiască din noi, conștiința.

În această luptă istorică suntem în fața unei fatalități. Dacă suntem indiferenți, pierdem. Dacă ne deznădăjduim, pierdem. Dacă lăsăm frica să ne paralizeze, pierdem.

Apatia înseamnă moarte.

Ori răsturnăm istoria, ori ne îngroapă ea pe noi.

Singura șansă pentru ca neamul românesc să mai existe după secolul curent este ca tineretul României, conștient de primejdie, printr-un efort supraomenesc de voință, credință și muncă, să devină cruciați moderni capabili să impună un alt curs României.

Omul este o ființă socială care tânjește pentru sentimentul de apartenență la o comunitate și care, efectiv, se împlinește în comunitate. Dar comunitățile nu apar din pământ.

Trebuie să le facem noi.

Odată ce ai câțiva oameni într-o comunitate, iar aceștia fac activism militant, atunci vine schimbarea.

Este nevoie ca 10 la sută dintre membrii unui colectiv să aibă convingeri ferme pentru ca restul să le adopte convingerile. Minoritatea sănătoasă duce neamul mai departe.

Activismul militant este felul în care stânga radicală a reușit să ajungă puterea politică dominantă în Occident. Același tip de activism poate fi folosit de noi.

Ești elev sau student? Ai resurse limitate, câțiva bani de buzunar și mult timp petrecut la școală?

                                          CE POȚI FACE?

În primul și în primul rând, convinge-ți părinții să voteze la referendum.

Apoi, informează-ți părinții de fiecare dată când la școală se aduce vorba despre sex, sodomiști – ziși pretențios homosexuali –, LGBT, acceptarea imigranților, toleranță etc.

Transformă pauza dintre ore într-un dialog cu colegii despre problemele care ne interesează, fă-o subtil printr-o poveste despre un scandal cu țigani (majoritatea au avut contacte neplăcute cu ei), mai apoi întrebând colegii dacă au avut experiențe similare.

Învață un lucru important care este valabil în general: oamenilor le place să vorbească despre ei și despre experiențele lor, așa că pune-le întrebări și ți se vor deschide; pe de-o parte, le vei câștiga încrederea și, pe de altă parte, vei afla cum să formulezi ideile ca să concorde cu experiențele lor, așa vor fi receptivi la ele.

Transformă o simplă plimbare pe afară într-un act de activism, scoate la imprimantă niște pliante/stickere sau caută propaganda opoziției prin oraș și dă-o jos. Poți face să fie interesant, ca un joc, ia un prieten și vedeți care face scor mai mare la finalul plimbării.

În fiecare colectiv există dizidenți sau chiar opozanți, oameni care merg împotriva curentului, rebeli, iar astăzi curentul promovat în școli este unul globalist pederast, zis globo-homo. Profită de tendința tinerilor spre contradicție și întoarce-i împotriva curentului, fă din ei activiști, fă-i să simtă că iau parte la o luptă importantă pentru viitorul României.

Fă concurs de poezii tăioase (edgy) scrise cu simț critic și pline de umor despre acceptare, migrație, toleranță, globo-homo, menite să evidențieze absurdul acestor concepte și incongruența cu realitatea (poți menționa transexualul balaur ca să atragi atenția).

Intră în grupuri de interes comun pe rețelele de socializare, trimite mesaje la articole de pe siteuri gen Ion Coja, ActiveNews, Justițiarul, Buciumul, lasă comentarii și la video-uri pe YouTube, caută oameni care gândesc la fel și intră în contact cu ei, dă mesaje private, comunică. Dacă simțiți aceeași chemare și locuiți în apropiere, treceți la următoarea etapă și întâlniți-vă undeva, formați grupuri, căutați alții ca voi și încet-încet deveniți o comunitate activă.

Am vorbit cu mai mulți elevi și studenți isteți, pe care i-am întrebat de ce are nevoie cel mai tare tineretul României?

Răspunsurile lor:

Educație politică privind ideologiile existente, istoria României, cum a apărut marxismul cultural. Să nu ajungă ignoranți sau proști și să voteze cu PSD-ul sau PNL-ul.

Să fie schimbată mentalitatea hedonistă, egoistă, individualistă, subsumată ideilor „Trăiește momentul“ / „Mă doare-n cot de tot, e viața mea, pentru că așa strici viitorul generațiilor care te urmează și să se treacă la îndemnul „Nu trăi doar pentru moment, trăiește și pentru viitor!

Oferă modele de comportament. Curaj, un crez, voință și hotărîre, sperantă.

Învățați să fie acceptat adevărul necondiționat, chiar și când acesta nu e convenabil sau „doare, supără“.

Susținerea principiilor pe fond intelectual. Tineretul trebuie să fie îndrumat și coordonat spre o viață adecvată și o gândire limpede, nu ca acum, când este bulversat de aproape toate mass media, aflate în mâna străinilor.

Putem să spunem că orice țară are nevoie de naționalism ca să existe și viitorul ei și al poporului ei este creat de tineri. Dacă tinerii sunt de bună calitate, atunci viitorul va fi bun, dacă avem un naționalism bazat pe adevăr și virtuți, atunci vom avea un naționalism care va rezista, dacă tineretul îmbrățișează naționalismul acesta, atunci țara va avea un viitor și va fi protejată de problemele care pot apărea.

Despre dez-americanizare.

O identitate rasială bazată pe tradiții și cunoașterea istoriei.

Tinerii de azi au, într-adevăr, au nevoie de un scop în viață, dar în primul rând au nevoie să înțeleagă că au nevoie de un scop în viață. Cei care au înțeles acest lucru au datoria să-i ajute pe alții să ajungă, din proprie inițiativă, la aceeași înțelegere. Adică să-i călăuzească până la apă, nu să-i forțeze s-o bea.

Acesta este primul obiectiv, dacă te afli într-un colectiv (clasă de liceu, facultate etc.) vorbește cu lumea, află cine are convingeri similare cu ale tale și leagă prietenii. Formează un grup, nu contează că sunteți doi sau trei, „unde-s doi puterea crește”.

Fiecare dintre noi trebuie să devină o forță vie, un Om Nou, activ în slujba neamului, care nu poate fi descurajat, deznădăjduit, înfricoșat sau ademenit.

Deci, eu sunt dator lui Dumnezeu numai în nația mea. Or, cum nația este cel mai important cerc colectiv în care trăiește omul în istorie, eu n-am decât un singur tribut de plătit în viață, față de Dumnezeu: prin națieNae Ionescu.

Existența capătă un sens real atunci când viața e trăită cu Dumnezeu, prin națiunea ta și pentru mântuirea ei.

Demoralizarea de tipul „Degeaba te agiți, că nu o să schimbi nimicsau „Ești aiurea cu naționalismul, revino pe pământsunt frustrările unor imbecili care văd că-ți pasă, că ai credință și putere de muncă.

Incapabilii, leneșii, nihiliștii vor să te atragă în mocirla inacțiunii lor, în care se complac. Prin faptul că-ți dai interesul și vrei să faci ceva, acești pigmei își amintesc cât de neputincioși sunt și ajung să te invidieze, chiar să te dușmănească. Lasă-i să se zvârcolească în nimicnicia lor.

Respinge otrava neomarxistă și regăsește-ți reperele, depune efort în slujba neamului prin care să cinstești jertfa eroilor, urmându-le exemplul!

A trecut vremea lamentării pasive.

A sosit timpul să împlinim destine.

„Eu vreau ca voi, soldaţi ai unor alte orizonturi româneşti, citind aceste amintiri să recunoaşteţi în ele propriul vostru trecut şi să vă aduceţi aminte de luptele voastre. Să retrăiţi suferinţele îndurate şi loviturile primite pentru neam. Să vă umpleţi inimile de foc şi de hotărâre în lupta grea şi dreaptă, în care v-aţi încleştat şi din care avem cu toţii poruncă de a ieşi: biruitori sau morţi.

La voi mă gândesc când scriu. La voi, acei care veţi trebui să muriţi, primind cu seninătatea strămoşilor Thraci, botezul morţii. Şi la voi, acei ce veţi trebui să păşiţi peste morţi şi mormintele lor, ducând în mâinile voastre steagurile triumfătoare ale RomânilorCorneliu Zelea Codreanu, Pentru Legionari.

                                                                                                                    Sterie CIUMETTI

Sursa: INCORECT POLTIC

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.