Istorie

Torționarii din Justiție: Studiu de caz, idiotul util Alexandru Petrescu, judecătorul criminal. Să nu uităm, să nu iertăm!

  În urmă cu o săptămână, scriam despre procurorii și judecătorii torționari, cei care au exterminat clasa politică a Marii […]

 

În urmă cu o săptămână, scriam despre procurorii și judecătorii torționari, cei care au exterminat clasa politică a Marii Uniri: Ninel Peia: „Procurorii și judecătorii români, primii torționari ai Țării” Fără doar și poate aceștia au fost cei mai de folos idioți utili pe care i-au putut avea bolșevicii în România. Cu atât mai abominabile sunt faptele lor cu cât știm că au fost școliți într-o societate în care legile democrației își făcuseră deja loc și puteau să așeze Țara pe făgașul pe care, istoric, îl merita.

Astăzi, voi explicita cele scrise atunci, arătându-vă un caz absolut fabulos, acela al judecătorului Alexandru Petrescu, torționarul care a condus completul de judecată care l-a trimis pe Iuliu Maniu în neant și împreună cu el o întreagă pleiadă de mari oameni politici, mari patrioți.

Iuliu Maniu la procesul înscenat de comunisti.

Mare atenție, teoria care spunea că tribunalele bolșevice erau compuse din oameni fără căpătâi , fără carte, fără studii juridice este complet  falsă. O minciună care trebuia să ne îndrepte mintea pe căi strâmbe. Teoria acesta, mârșavă și perfidă, a fost ticluită de progresiștii neomarxiști în laboratoarele urii, progresiști care nu sunt altceva decât mândrii urmași ai bolșevicilor de ieri pentru a nu se afla cine au fost adevarații torționari ai elitei politice ce a facut Marea Unire de la 1918.

O minciună atent programată imediat după revoluția din 1989 pentru a reuși îngenuncherea vectorilor politici cu adevarăt patrioți printr-o justiție ghidată si controlată de slugile lui SOROS din România. Controlând Justiția, aceste vermine speră și azi să distrugă destine de oameni politici care se opun ideologiei lor construită complet împortiva mersului natural al istoriei Țării.

Dragi magistrați, cei care au distrus cea mai patriotică și mai devotată clasă politică a României au fost tot magistrati, școliți în libertatea anilor interbelici la Universitatea București sau în marile centre universitare din Vest. Iată una dintre cele mai clare dovezi din câte pot exista.

Prin Sentinţa nr. 1988/11 noiembrie 1947, Tribunalul Militar al Regiunii a II-a Militară – Secţia I – a condamnat pe Iuliu MANIU la 9 pedepse, însumând 104 ani de închisoare, plus de două ori muncă silnică pe viaţă, pe Ion MIHALACHE la 6 pedepse, însumând 67 de ani şi o pedeapsă de temniţă grea pe viaţă, pe Grigore GAFENCU la 3 pedepse, însumând 32 de ani, şi una de 20 de ani muncă silnică, pe Gr. NICULESCU-BUZEŞTI la 5 pedepse, însumând 69 de ani, şi încă una de muncă silnică pe viață plus alți 13 patrioți români la 40 de pedepse însumând 395 de ani de închisoare și muncă silnică pe viață.

Completul de judecată ce i-a condamnat pe uriașii politicieni au fost următorii torționari și mari idioți utili: Judecătorul PETRESCU I. Alexandru (președintele completului de judecată), Judecătorul Vasilescu Mihail, judecătorul Irimia și procurorii Georgescu Alexandru (prim procuror), Alexandrescu Victor și Stanciu Constantin.

Tragica mascrada girată de torționarii magistrați – procurori și judecători – se petrecea, deci, în noiembrie 1947. Șeful criminalului complet de judecată complet subjugat de bolșevicii ajunși puternicii zilei era Alexandru Petrescu. Al cărui suflet sperăm să ardă în iad pentru asasinatele pe care le-a girat cu numele său.

Dar, surpriză, ia să vedeți ce a mai prestat torționarul judecător în ilustra sa carieră, nu cu foarte mulți ani înainte: Alexandru Petrescu a fost și președintele completului de judecată care, în 1941, i-a condamnat la numai 10 ani de închisoare pe Teohari Georgescu și Iosif Chișinevschi, secretari ai CC ai PCdR, partid atunci aflat în ilegalitate, capi bolșevici arestați în aprilie 1941.

Cum să mai spunem? După ce i-a înfundat pe capii bolșevici în 1941, șase ani mai târziu, marele idiot util, supunându-se noilor șefi politici și crivățului care bătea pe deasupra șenilelor tancurilor care se buluceau din Răsărit spre Occident, torționarul Petrescu, crescut bine în perioada interbelică, de frică să nu i se taie macaroana și să sculpteze restul jalnicei sale existențe uriașe cuburi de sare, execută, fără pic de regret, o pleiadă de mari politicieni, care au făcut posibilă Marea Unire și le-a dat o Românie de invidiat. Dacă avea conștiință s-ar fi sinucis în fața lui Maniu și a celorlalți mari politicieni. N-a avut, a rămas la nivelul dictat de mintea lui Lenin: niște idioți utili transformați prin propriul zel în torționari blestemați.

Ca o paranteză, mai trebuie să amintim aici o acțiune la fel de josnică: magistrații torționari au acționat și împotriva Armatei Române, de unde, pe baza Legii nr. 293/18 august 1947, au fost scoşi (trecuţi în rezervă) 52 de generali, în frunte cu fostul prim-ministru Constantin Gh. Sănătescu. Cea mai mare parte dintre ei au fost ulterior arestaţi, și condamnați de judecători torționari pe baza unor rechizitorii făcute de procurori torționari şi, apoi, exterminaţi prin închisori roșii.

Ca să pară justificate aceste ticăloase acțiuni, sistemul bolșevic și-a pus în mișcare activiștii și vectorii din presa vremii. Acțiunea prostirea maselor a luat un avânt fără precedent.

Să spicuim câte ceva: Silviu Brucan, scria în „Scânteia”: „…Banda naţional-ţărănistă are ceea ce se numeşte antecedente. …Ea nu se află la prima lovitură: e recidivistă învechită în rele… Osânda care se va abate asupra capilor P.N.Ţ. va fi expresia voinţei întregului popor de a lichida această piedică în calea dezvoltării, independenţei şi suveranităţii naţionale… “. Şi tot în “Scânteia” din 2 noiembrie 1947, un alt gânditor de mare anvergură, Sorin Toma, se întrece în acuzaţii ce frizează absurdul. Idiotul util scria cum că liderii P.N.Ţ. “comit asasinate, stârnesc vărsări de sânge, războaie civile, pentru a da putinţă imperialismului străin să ocupe şi să subjuge ţara, ai cărei fii nu mai sunt de mult.”

Dacă nu vi se par cunoscute aceste abordări, răsfoiți un pic presa de azi, veți citi aceleași lucruri despre clasa plitică dar povestite cu mai mult rafinament, cu aluzii forte, cu exprimări ce duc la o singură concluzie: toți politicienii care se declară și construiesc acțiuni patriotice sunt înfierați cu același zel. Numai ideologia care cere astfel de articole s-a modificat un pic. Nu mai sunt bolșevici, ci neomarxiști progrești.

                                  Pupătorii poalei lui Soros!

E mai lipede ca apa de izvor, trăim momente asemănătoare cu cele a anilor când bolșevicii se instalau ca o otravă, peste Țară. E drept, acum toată conspirația e făcută mai cu batista pe țambal, dar scopurile sunt la fel de grave.

Noii magistrați torționari, noii idioți utili care s-au aruncat deja în brațele ideologiei neomarxisto-progresiste sunt aici și fac rău cât încape. Pe măsură ce ideologia lui Soros se va înșuruba mai adânc în inima Patriei, cu atât mai virulenți vor deveni și torționarii procurori și magistrați!

Săptămâna viitoare vă voi dezvălui nume grele ale noilor magistrați torționari, umile scule ale progresiștilor, idioții utili ai meomarxismului, ticăloșii sistemului viciat de ideile lui Soros!

                                                                                                Jurist Ninel PEIA

                                                                                     Președinte Partidul Neamul Romanesc

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *