Lichele

Tovarășul mareșal Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen și bolșevicii lui de aceeași etnie

  Tovarășul Mihai de Hohenzollern a fost, este şi va rămâne cea mai mare indigestie istorică a poporului român   […]

 

Tovarășul Mihai de Hohenzollern a fost, este şi va rămâne cea mai mare indigestie istorică a poporului român

 

Tovarășul Mihai de Hohenzollern a fost cel mai mare mareșal bolșevic, dovadă că a câștigat războiul împotriva Armatei Române fără să tragă un glonț. A capturat-o, fără nici o opoziție, la 23 august 1944, la orele 22:00. Armata URSS-ului parcursese 1.100 kilometri prin stepă în 14 luni, dar după intervenția mareșalului Mihai, a trecut peste Carpați şi a parcurs 600 km până la Carei în doar două luni. Ăl’ mai mare mareșal, dom’le! România nu a fost invinsă în luptă, ea a fost predată URSS-ului prin înșelăciune de impostorul de nivel istoric Mihai de Hohenzollern.

Tovarășii generali Ivan Zaharovici Susaikov și Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen.

Tovarășii general Ivan Zaharovici Susaikov și mareșal Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen.

Tovarășul Mihai de Hohenzollern a fost cel mai mare executor judecătoresc din lume, singurul care a executat un mareșal autentic și nu degeaba, ci pentru că a eliminat din România 400.000 de coetnici ai săi drept în Palestina, motiv pentru care acest teritoriu a suferit o schimbare de identitate: din Palestina în Israel.

A fost cel mai mare finanțist din lume dovadă că în 1946 leul s-a multiplicat de sute de mii de ori.

A fost şi cel mai mare exportator de grâne din lume astfel ca românii au rămas fără pâine, de au făcut foame cruntă, ceea ce desigur meritau pentru că au atacat nejustificat cel mai frumos monument de umanism bolșevic, pe mărețul URSS.

Generalul sovietic Ivan Zaharovici Susaikov aprinde tigara tovarășului Mihai, foto „The New York Times”.

Generalul sovietic Ivan Zaharovici Susaikov aprinde țigara tovarășului mareșal Mihai Eitel von Hohenzollern, foto „The New York Times”.

A fost cel mai mare strateg politic din lume, dovadă că „a implementat” bolșevismul în România în doar trei ani. Lui Lenin şi Stalin le-a luat peste 10 ani în Rusia!

Tovarășii Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen și Gheorghe Gheorghiu-Dej.

Tovarășii Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen și Gheorghe Gheorghiu-Dej.

A fost şi cel mai mare actor din lume, căci a pretins ani și ani că este monarh al Poporului Român în timp ce în fapt era agentul principal al dușmanilor de moarte ai Poporului Român. Inegalabil actor, nici unul nu a fost mai mare!

Decoratia-Sovietica-a-Regelui-Mihai-Ordinul-Victoria-cu-Diamante-de-la-Stalin

Tovarășul Mihai de Hohenzollern a avut un rol de esență în aplicarea cinică și cu cruzime a procedeelor distructive și ireversibile asupra Poporului Român, a milioane de români uciși sau cu viețile distruse, a distrugerii a tot ce a fost mai bun în Poporul Român, pentru ca apoi să se poată executa transferul patrimoniului Poporului Român către coetnicii săi bolșevici cu efect direct până în prezent. Tovarășul Mihai de Hohenzollern a fost, este şi va rămâne cea mai mare indigestie istorică a Poporului Român.

                                                                                                                                         Adrian GRIGORIU

1 Comment

  1. Tatal meu, Dumnezeu sa-l odihneasca in Pace, a facut razboiul de la inceput, pana la 23 august 1944, cand s-a spart frontul Iasi-Chisinau, adica pana la data la care a fost arestat Maresalul Ion Antonescu, de catre camarila regelui Mihai. A facut razboiul de la inceputul lui, pentru ca era nascut in anul 1919. La 23 august 1944 fugit pana la Buhusi cu un camion german, dupa care a mers pe jos prin munti cateva saptamani pana in judetul Prahova si a stat la o stana. Nemtilor nu le venea sa creada “isprava” pe care a facut-o zisul rege Mihai I al “Romaniei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.