Lichele

Trădătorul Robert Negoiță s-a lepădat de Dragnea înainte să cânte cocoșelul lui Klaus pe gardul de la „justițe”

                     Un partid aflat la pușcărie Deci, cetățeni, ce-avem noi aici? […]

 

                   Un partid aflat la pușcărie

Deci, cetățeni, ce-avem noi aici? Păi, noi avem un partid – cel mai mare din România!!! –  care tocmai și-a luat niște pumni peste ceafă la alegerile europarlamentare (în ciuda a ceea ce susurau sondajele de opinie), până ce s-a îndoit corespunzător și a rămas din el un semn de întrebare… Da’ stați un pic, nu fiți neliniștiți, că n-a rămas multă vreme cocârjat fără speranță, deoarece misterele au cam început să se dezlege…

PESEDEUL ăsta supraponderal are – nici nu vă vine să credeți! – niște lideri. Zic să vedem puțin ce-au făcut liderii ăștia prețioși, inteligenți și vizionari pentru a câștiga alegerile…

Robert Negoiță, spre exemplu, primar-secundar și terțiar în capitală, revoluționar cur-și-cămașă cu doamna Firea, super-revoluționară și ea – cu micul amendament că domnul Negoiță ridică mult mai sonor vocea sa de contratenor expirat de când e Dragnea la pușcărie – zice așa:

Dacă am un regret, am un regret că a trebuit ca alții să vină să ne facă nouă curățenie, adică să scăpăm de personaj (de Liviu Dragnea, cred că se înțelege, n.n.). N-are cum să fie la fel. Adică, ceva cât de cât apropiat de nivelul de ticăloșenie pe care îl întruchipa acel personaj, acel individ, este greu, credeți-mă… sunt cunoscător al detaliilor. Știți bine la cine mă refer.” (ZIARE. com, 5 iunie 2019) și „…Chiar mă bucur că societatea a reacționat.” (la alegerile europarlamentare, trosnind PESEDEUL fără cruțare – n.n.) „Eu anticipam rezultatul. Atât am fost și atât sunt de revoltat de ce s-a întâmplat și se întâmplă în PSD, încât eu, personal, NU M-AM DUS SĂ VOTEZ PSD!” (23 iunie, la B1 TV).

Așadar, cetățeni, el a votat cu un alt partid și cred că s-a tăvălit de râs imaginându-și cum naivii de simpatizanți ai social-democrației au pus ștampila pe cei trei trandafiri ! Și-atunci, întrebare logică: ce mai caută ăsta în partid? A, canalia e primar, și dacă este dat afară din partid, „pierdem SECTORUL 3” – SECTORUL DE POVESTE, în care cetățenii umblă cu gunoiul lipit pe față, așa cum am văzut eu într-un clip publicitar? Și dacă-l pierdem, ce? Are cineva impresia că având un primar plus tot staff-ul său degrabă iubitori de manifestații # REZISTENTE în Piața Victoriei, sectorul „de poveste” mai e în „povestea” PESEDEULUI? Să fim serioși!

Noroc că domnul deputat Cristian Rădulescu are memorie bună și-și amintește niște amănunte din perioada de dinainte de „divorț”, adică: „…Tu, obraznicule de Negoiță, îţi aminteşti cum la unul din CEx-uri spuneai CÂT DE MULT ÎL ÎNDRĂGEȘTI TU PE DRAGNEA, când Mutu ironic a spus că dacă tu îl îndrăgeşti el îl adoră?” (Cristian Rădulescu, Scrisoare deschisă către PSD, 23 iunie 2019)

Să mergem mai departe… pe Marian Oprișan îl știm? Dar cum am putea să-l uităm! Ia să vedem cu ce se laudă dânsul de la ultimul exercițiu electoral?

Nu m-am implicat la europarlamentare pentru că am vrut ca Dragnea să piardă!

Aha, inteligentule, deci Dragnea a pierdut dar partidul, o! PARTIDUL! cum am putut vedea cu toții, A CÂȘTIGAT!!!

Ce mai caută și ăsta în PESEDEU, întreb? Și câți alți lideri s-au luptat, pe viață și pe moarte, să-l bage pe Dragnea la pușcărie, trântind partidul în alegeri? Că așa li s-a spus… dacă pierde PESEDEUL, judecătorii (independenții ăia, știți!) îl condamnă cu siguranță și scapă dânșii de el !

Pot să mai iau o lămâie, sau credeți că cele trei pe care le-am mâncat până acum , scriind ce-am scris, sunt suficiente?

Daddy, Daddy… știu că ai televizor în celulă și vezi toate astea. Îi urmărești pe bravii tăi lideri pesediști cum se bucură de această prăbușire măreață… dar vezi și cum STATUL DE DREPT și ORDINEA au revenit instantaneu în matca lor după plecarea ta. Adică, după ce te-au plasat în cantonament, Daddy, observi că nu mai există nici stat paralel… nici protocoale… nici abuzuri în justiție… nici multinaționale indignate care să-și ia tălpășița… nici lege offshore care să supere lumea civilizată… și va fi și vot prin corespondență, că diaspora, de!… și referendum pentru modificarea Constituției prin introducerea celor două-trei-patru chestiuni care au țâșnit din creierul genial al lui Klaus – deoarece astea ne freacă pe noi acum: unu  –  să aibă grijă diaspora de viitorul nostru, deoarece noi suntem tarați, needucați și știrbi, deci nu ne pricepem să ne hotărâm viața și 2  –  să nu grațiem corupții ! România e pe calea cea bună, zic.

Pe 21 septembrie 2018, înainte de CEX-ul cu scandal, filozoful Robert Negoiță, cu bacalaureatul obținut la 31 de ani și cu două facultăți de prestigiu absolvite aproape simultan imediat după aceea , și desigur, DOCTOR în Ştiinţe Juridice în 2012, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, cu o teză plagiată INTEGRAL, că el nu se joacă atunci când copiază, ca alții, a opinat după o matură chibzuință: „Un partid nu înseamnă un om, ar fi foarte grav să fie așa.

Ba nu, Negoiță, stimabile… dați-mi voie! și-aveți puțintică răbdare! În fiecare zi de când l-ați arestat pe Dragnea Liviu eu observ că dimpotrivă: UN PARTID ÎNSEAMNĂ UN OM, iar PARTIDUL VOSTRU, deșteptule și doctorașule în științe juridice, e azi la pușcărie!

                                                                                                         Luminița ARHIRE

 

1 Comment

  1. gigimutu

    Pai ce,

    pe nea nicu nu l-au tradat oamenii lui, in frunte cu ilici iliescu?

    meteahna grea la comunistoizii de la pisdeu & pcr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *