Colimator

Traian Băsescu a fost dat în gât, olandezii i-au desecretizat dosarul

    Sorin  Roșca Stănescu susține că fostul președinte Traian Băsescu a fost deconspirat și că se confirmă faptul că acesta a făcut […]

 

 

Sorin  Roșca Stănescu susține că fostul președinte Traian Băsescu a fost deconspirat și că se confirmă faptul că acesta a făcut parte din serviciul secret sovietic KGB. Sorin Roșca Stănescu a susținut aceste lucruri în editorialul său publicat pe  Corect News:

Inevitabilul s-a întâmplat. Tot ceea ce am scris și am spus despre  Traian Băsescu s-a confirmat. Din cele mai oficiale surse. Serviciul secret olandez  l-a deconspirat. Fostul președinte al Romaniei a fost, pe rând, turnător al Securității, apoi ofițer de informații al Direcției de Informații Externe și a sfârșit, exact așa  cum am scris ani în șir, prin a fi racolat, la Anvers, de către spionajul sovietic.

Din 2004, i-a servit pe americani. Care, o vreme, l-au răsplătit.  Iar astăzi l-au lăsat din mână.

De ce această dezvăluire oficială provine tocmai din arhivele  secrete ale Olandei? Din simplul motiv că, în diviziunea muncii contrainformative a statelor  NATO, în perioada în care Traian Băsescu s-a aflat în misiune la Anvers ca șef al Agenției Navrom, Olanda a răspuns de supravegherea unor agenți ai unor state din  estul Europei, inclusiv România.

O parte din arhiva de la Haga a fost desecretizată. În cazul Traian Băsescu, desecretizarea s-a produs cu mai multă vreme în urmă, atunci când, în  vederea vizitei familiei regale din Belgia în România, a fost întocmit un raport în ceea ce îl privește pe fostul  șef al statului român.

Conform acestui raport, Traian Băsescu a devenit ofițer DIE specializat în transportul de armament și spionaj militar, în baza unui document semnat,  încă din 1973, de către Nicolae Ceauseșcu prin care șefii misiunilor Navrom din străinătate urmau să devină,  automat – desigur, după o instruire adecvată – ofițeri acoperiți ai statului roman, specializați în spionaj militar și trafic de arme.

Când a ajuns șeful Agenției Navrom, Traian Băsescu, rețeaua era condusă de prietenul său Silvian Ionescu. Cel care, recent, l-a și dat în  vileag.  Exista  un general al fostului KGB urmărit încă și azi, Albert Ignatenko, care, în anii 80, acționa în statele Benelux și, în primul rând, în Olanda, un stat cheie  pentru facilitățile sale portuare și o platformă internațională a raficului de armament, dar și de  diamante.  Traian Băsescu a lucrat, așadar, o vreme sub dubla comandă, sub comanda lui Silvian Ionescu pentru DIE, și sub comanda lui Albert Ignatenko pentru  KGB.  Acolo, la Anvers, el l-a cunoscut, a colaborat  indeaproape și s-a împrietenit cu maiorul sovietic Viktor Bout, și el ofițer acoperit KGB, și el specializat în  spionaj militar și trafic de arme.

Între timp, Traian Băsescu a ajuns ministru al Transporturilor și, apoi, președinte al României, menținându-și legăturile strânse cu Viktor Bout care,  în aceeași perioadă de după 90, până în urmă cu câțiva ani, când a fost capturat de americani, a ajuns cel  mai mare traficant de arme din lume. Nu întâmplător, el a inspirat opera cinematografică „Regele armelor”, în care rolul principal l-a jucat Nicolas  Cage.  În arhiva de la Haga, Traian Băsescu ocupă un loc de cinste, acestui personaj fiindu-i dedicate zeci și zeci de rapoarte. La aceste rapoarte  au avut  acces, cum era și firesc, în cadrul parteneriatului NATO, și americanii. Începând din 2004, aceștia, la rândul lor, l-au folosit pe Traian Băsescu.  Astăzi, documentele transpiră din simplul fapt ca nimeni nu mai are nevoie  de Băsescu și, pentru serviciile secrete occidentale, a sosit  ziua răfuielilor. Ce ar urma să se întâmple? Un lucru foarte simplu.

Dacă ceea ce se afirmă în rapoartele serviciului secret olandez, care astăzi este un partener al serviciilor secrete din România, este real, atunci rezultă că un trădator al statului român s-a  aflat, ani de zile, în importante funcții de conducere ale statului, inclusiv în cea mai înaltă dintre acestea. Iar trădarea de țară trebuie anchetată, judecată și pedepsită ca atare, chiar dacă trădătorul, în mod teatral, săruta, cu lacrimi în ochi, tricolorul atunci când se despărțea de Palatul Cotroceni.

                                                                                                                Sorin Roșca Stănescu

Sursa: http://www.corectnews.com/politics/traian-basescu-fost-dat-gat

3 Comments

 1. nelu go

  De cand spun asta !!! Oare faptul ca Petre Roman l-a promovat ,chiar i-a predat PD-ul, in mod voit ,pentru a inlezni accesul la varf tradatorului , nu are nicio vina ? Petre Roman este un personaj la fel de tenebros . Iliescu s-a trezit in ceea ce il priveste pe Petre Roman ,tarziu crezand ca URSS este si va fi . ,, Moarte tradatorilor ” , se striga candva . O mai fi de actualitate ?!!!

 2. Gheorghe Stanciu

  Aici ,ori e confuzie , ori manipulare (!) a lui Stanescu,un personaj nu mai putin sinistru ,privind racolarea tradatorului basescu de catre KGB ! Sau ,si asta e foarte sigur , Olanda minte pentru a-si proteja prietena Anglia ! Pentru ca jigodia a fost racolat si a functionat ca agent M I 6 ,atat pentru englezi cat si pentru americani ( MI6 in cardasie cu CIA ) ,in special in traficul de armament si droguri pentru bugetele teroristilor ce faceau jocul oligarhiei americane ! Nu are nicio logica apartenenta acestui borfas la KGB ,pentru ca porturile Olandei au fost puse la dispozitia oficinelor capitalismului de dincolo de cortina de fier .ele fiind cu capacitati ce depaseau orice control !

  • andrei aurica

   perfect adevarat!dar de ce nu ne spune rosca stanescu pentru ce servicii a lucrat el si pentru cit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *