Atitudini

TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR” (XL)

  Atenție, români! Dușmanii statului național unitar nu dorm!         TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR” (XL)   România ocupată […]

 

Atenție, români! Dușmanii statului național unitar nu dorm!

        TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR” (XL)

  România ocupată fără trupe: „fantomele” lui Soroș (X)

      ARESTAREA LUI ROGER STONE, PRIETENUL ROMÂNIEI

„George Soroș este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria. Serviciile de informații din ambele țări derulează operațiuni ilegale, mai mult în linie cu CIA-ul nostru decât sunt cu propriile guverne (…) Am fost informat despre supravegherea din România. Dumnezeule, jumătate din populația statului este spionată … SUNTEȚI CEI MAI ASCULTAȚI OAMENI DE PE SUPRAFAȚA PĂMÂNTULUI … Este cutremurător ce are de gând Soroș. El trebuie oprit. Acest Open Society ( rețea de ong-uri – n.a.) sunt FAȚADE PENTRU TERORISM ȘI PENTRU CEEA CE ESTE MAI RĂU. TREBUIE ÎNCHISE. EL TREBUIE SĂ FIE PRINS, ACUZAT, JUDECAT ȘI TRIMIS LA ÎNCHISOARE (…) Și-au dat seama (românii și ungurii – n.a.) că SOROȘ ESTE UN CANCER ȘI CAUTĂ SĂ SUBMINEZE ȘI SĂ RĂSTOARNE GUVERNELE DE AICI ALESE DEMOCRATIC, PRIN VIOLENȚĂ. El a cheltuit o avere pentru a-și plăti oamenii în guverne, nu numai în guvernele din Ungaria și România. Dar permiteți-mi să fiu foarte clar: ambasadele S.U.A. din București și Budapesta sunt ambele complet populate cu oameni care sunt loiali lui George Soroș… El luptă să submineze aceste democrații! ÎȚI IMAGINEZI ÎȚI IA LIBERTATEA.” ( Roger Stone, consilier al președinților americani Nixon, Reagan și Trump).

Când vedem cu cât zel încercă „statul subteran” soroșist ( de peste Ocean) să destabilizeze regimul președintelui american Trump, ne dăm seama că în România se repetă un scenariu la scară redusă, în scopul creării de instabilitate și dezordine ( gen autonomia Transilvaniei), menite să se alinieze, cât mai repede, în Noul Lagăr al diversității. Din păcate, însă, nici nu am apucat prea bine să ne dumirim, după extraordinarea devoalare făcută românilor de Roger Stone, anume că România este capturată ( în tenebrele Ocultei) într-un realmente lagăr electronic, că rețeaua lui Soroș a și recurs la o incalificabilă „demonstrație de forță”, cu complicitatea reprobabilă dintre F.B.I. si CNN, în urma căreia, la numai câteva luni după declarația din motto-ul acestui articol, temerarul Stone a fost arestat, dându-se un semnal pentru toți opozanții Noii Ordini Mondiale, ca să i se „închidă gura” într-o manieră comparabilă cu metodele Gestapoului: la reședința sa din Florida a debarcat ( încă înainte de ivirea zorilor), în încercarea neostalinistă de a-l prezenta drept „inamicul public numărul 1”, o echipă ( cu arme de atac) formată din 29 de membri ai SWAT (trupele de elită americane) – dispuneau de 15 vehicule ( 2 blindate) și un elicopter în aer!

„Spectacolul” arestării sale, mai ceva decât al traficanților de ființe umane, cu siguranță că s-ar fi putut evita, dacă nu s-ar dori ca în lume să dispară până și „umbra” normalității, dar… trebuie să ni se „fixeze” în conștiințe, o dată pentru totdeauna, că astfel vor păți toți cei care, urmând pe acest om-antisistem (care pledează nevinovat în fața suspiciunilor de complicitate între Moscova și echipa președintelui Trump), vor mai îndrăzni să îl critice pe Soroș și „armata” din spatele lui!

Două lucruri s-ar cuveni să ne dea de gândit, inclusiv celor care se bat cu pumnul în piept în numele mișcării anarhice #Rezist (dar tac când este vorba despre Transilvania sau abuzurile care au pus România „pe butuci”), dacă vrem să știm într-adevăr pe ce lume trăim: a) s-au cheltuit 141 miliarde € (o sumă mai mare decât prejudiciile cauzate în dosarele instrumentate de Parchete și SRI) ca poliția politică să facă din România o campioană mondială la interceptarea telefoanelor; b) despăgubirile plătite CEDO de Statul Român, în urma condamnărilor prin practici justițiare abuzive, este de 115.268.917,48 lei (între anii 2012-2016)!

„Bun” de plata facturii este, în aplauzele Stăzii ( #Rezist) față de cei vinovați și netrași la răspundere penală, Poporul Român! Și vrem Justiție! Dar pentru cine? Numai pentru „găinari” și „găinării”?

                                             CONCLUZII

„George Soroș, din America, acest mare speculant financiar, împreună cu amicii săi din România, Mihăieș, Liiceanu, Patapievici și alții care consideră că NU MAI ESTE NEVOIE DE STATUL ROMÂN, că Mihai Eminescu este un cadavru aruncat, că toate aceste lucruri trebuie aruncate la gunoi, noi, ăștia mai în vârstă, care am creat opera, suntem depășiți, că totul este depășit. Eminescu este depășit, că Ion Barbu este depășit, că Iorga este depășit. Cantemir este depășit și a început literatura asta … de prostituție, imaginea asta de mizerabilism (…) Eu m-am întors de la Paris în 1990, iar în 25 de ani am publicat 27 de volume, în timp ce BĂIEȚII ĂȘTIA UMBLAU DUPĂ ZECI DE MILIARDE DE LA SOROȘ ȘI DE LA MICROSOFT … DAR SOROȘ DĂ FOARTE MULȚI BANI LA OAMENI CARE-ȘI PUN PROBLEMA, CA ȘI MANOLESCU, CA ȘI LUCIAN BOIA, CĂ POATE TRANSILVANIA NU APARȚINE DE POPORUL ROMÂN! Nu este interesant acest lucru? Păi, vedeți ce stă la fund acolo? Băieții ăștia au avut zeci de miliarde în mână, plus bugetul enorm pe care l-a avut Patapievici, ca să ne destabilizeze pe noi, ăștia care credem că națiunea română este o națiune puternică, mândră și legitimă, creatoare de mari valori” (Fănuș Neagu, membru al Academiei Române).

Încet, dar sigur, globalist-luciferica „pânză de păianjen”, a cărei interfață este iritantul Soroș, ne-a împresurat ca Țară încă înainte de a fi luați de „valul” feeriei lui ”89, masiv finanțată de acest sforar-șef (cum ne asigură – și – transfugul nostru ex-parlamentar de la Belgrad), când, iată, ne-am pomenit cu un Soroș camuflat într-un GDS și o Fundație care, printr-o macabră parodie națională, a făcut și desfăcut, cu niște „români” suficient de „veseli” în a accepta să fie dezonorați și pierduți pe vecie, treburile murdare care ne-au „schimbat la față” Poporul și regulile lui consacrate: ne-au întors pe dos cugetele, ne-au aruncat în „hăul” secularizării, ne-au redus dramatic capacitatea de reproducere a stocului genealogic, ne-au expus Transilvania la mașinațiuni segregaționiste, ne-au determinat să facem „primii pași” în epoca anarho-sexualismului postmodern etc. Și așa, fără să ne dăm prea bine seama, atât de hăituitul nostru popor a fost pus deliberat în situația, creionată de marii promotori ai satanismului, de a fi „executat” metodic, în planul globalist, de o Presă vândută care i-a scos pe soroșiști în față cu scopul de a ne exclude din „piramida umanității”, de un PRO TV (avându-i ca tizi pe „democrații” Brucan și alde L.Mândruță) care a distrus ideea de Națiune și simbolurile Statului național, unitar, independent și invizibil ( „născând” o generație rătăcit-cretinizată), de o Editură (Humanitas) care ne-a răstălmăcit trecutul istoric și prezentul (la „întrecere” cu DNA, ne-a prezentat lumii ca pe un popor corupt, dominat de hoți, șmecheri, violatori, incestuoși, drogați, inculți, dobitoci, ucigași, desfrânați – toate fiind, de fapt, „semințe” aruncate de globaliști în țarina Neamului Românesc), de un Minister al Educației care a fost complice dupa ”89 în a „spăla creierele” în masă (Fundația Soroș s-a ocupat, în stil rollerian, de elaborarea unor „manuale” scrise de membrii săi), de un grup de torționari spirituali (repliați în Mass-Media) care a „executat civil” oameni de poveste (Eugen Barbu, Ion Lăncrănjan, Grigore Vieru, Mircea Micu, Fănuș Neagu etc), de un GDS „deranjat” de Ortodoxia cea atât de iubită de marii noștri voievozi etc!

Văzând toate acestea, stimați cititori, marele nostru actor Florin Zamfirescu nu a greșit deloc atunci când, la TV, afrima răspicat: „Soroș a infestat Europa și România”! Da, astfel ne-au îmbolnăvit, cu al lor război psihologic, necruțător, prin care ne-au virusat, în numele „progresismului globalist”, instituțiile statului! Iar apoi, ca într-un joc de domino: ne-au furat pita (obligându-ne să le acceptăm „directivele”), ne-au impus cum să trăim (fiind atenți și cum gândim), ne-au ațâțat la un război fratricid (unii au „fugit” unde au văzut cu ochii), ne-au amăgit cu LIBERTATEA (dar ne-au pus cătușe), ne-au îndepărtat de Dumnezeu și Biserica Sa (răcindu-ne dragostea). Da, s-au „atins” până și de dragoste!

Iar „dacă dragoste nu e, nimic nu e”!

NOTA BENE. În final, iată câteva considerații concludente exprimate de dr. Bogdan Duca, cercetător: „Însfârșit, se apucă și românii să introducă în dezbaterea publică tema Soroș. Asta după ce țări întregi au luat măsuri legislative pentru a bloca anexarea societății civile la ong-urile emanate de Soroș. Cine este Soroș? Este o imagine bine aleasă pentru a masca impunerea hegemoniei culturale americane în Europa de Est, Orientul Apropiat, Asia și pe unde se mai poate. De ce George Soroș? Pentru că este un evreu maghiar, deci est-european, «de-al nostru», anticomunist «modelul succesului» pentru oricare dintre noi (…) Banii lui Soroș. Sub masca acestui «bătrân filantrop» … s-a format intelectualitatea și ideologic o elită pentru țările est-europene, s-a finanțat fabricarea unei societăți civile și a unei mass-media dependente de o viziune și o rețea.

S-a profitat, desigur, de lipsa unei societăți civile organizate la noi, de slăbiciunea intelectuală și morală a unei elite autohtone (…) S-a profitat de sărăcia teribilă din anii ”90. Dar mai ales s-a profitat de idolatria oarbă și quasi-fanatică a societăților est-europene din ”80-90, de tot ceea ce venea din Occident. Echipa Soroș nu trebuia decât să se prezinte ca fiind Occidentul pentru a fi ușor receptată ca singura opțiune eligibilă. Care este ideologia soroșistă? (…) În fapt, ideologia sa este un amestec aparent nefuncțional de fantezii ideologice occidentale (multiculturalism, corectitudine politică, ecologism, secularism) cu neoliberlismul (corporatismul multinaționalelor), interese militare, politice și economice americane … prostie, doctă”!

Corect!

                                                                                                    Prof. Costel NEACȘU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.