Atitudini

TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR” (XLII): Papa Francisc va fi la Șumuleu Ciuc împreună cu premierul Ungariei

  Atenţie, români! Duşmanii statului naţional unitar nu dorm!          TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR” (XLII)       […]

 

Atenţie, români! Duşmanii statului naţional unitar nu dorm!

         TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR” (XLII)

       PAPA FRANCISC I, alias JORGE MARIO BERGOGLIO

   ,,Papa (Francisc I-n.a.) a fost invitat de către președintele României care este protestant luteran. Mass-media vorbește de primirea papei la Reședința Patriarhală. Deci, nu merge Patriarhul să-l întâmpine pe aeroport. El a fost invitat de către președinte (Iohannisn.a.). Nu știu ce se va întâmpla după venirea lui. Dumnezeu, drăguțul, știe. Atâta știu că ai noștri politicieni  dorm în papucii statului, așa, pe românește! Iertată  să-mi fie expresia. Este inadmisibil într-un Stat Român, de unde toți politicienii  iau salariu, să-l întâmpine  pe papa Francisc prim-ministrul Ungariei. Mare rușine a românilor! Mare rușine a românilor! (…) Mă doare sufletul. Mă sună episcopi din țară și  mă  întreabă: – MĂI, VLĂDICĂ, TE-OR INVITAT CEI DE LA ȘUMULEU? -NU M-OR INVITAT! Până în momentul  de față  n-am primit nici o scrisoare, nici o adresă  la Centrul Eparhial și suntem la doi pași(…) N-AU INVITAT NICI PE MITROPOLITUL LOCULUI, nici pe episcopul locului. DE ACEEA, STAU ȘI MA ÎNTREB: CE SE VA ÎNTÂMPLA?” (Preasfințitul Părinte Andrei, Episcop al Covasnei și Harghitei)

   Ca „vodă prin lobodă”, încălcând normalitatea,  suveranul pontif de la Vatican s-a gândit că ar fi de „bun augur”, cu toate că avem de-a face cu un context total neprielnic, să dea curs invitației președintelui  Iohannis și catolicilor din România  de a participa,  între 31 mai – 21 iunie 2019, la o „călătorie apostolică” într-o „casă”, România, unde însă  va fi primit, cu ocazia pelerinajului anual (iredentist) de la Șumuleu (Miercurea-Ciuc), de nimeni altul decât … antiromânul (secesionist) prim-ministru ungar V.Orbán! Ceea ce frapează, dincolo de strigătoarea la cer indolență a oficialilor Statului Român, este cum de a fost posibil ca nimeni (?), printre atâția arhi-informați care au făcut din Vatican un port-stindard al Noii Lumi  secularizate,  să nu îl „tragă de mânecă” pe acest lider  catolic, succesor al papei „demisionar” Benedict al XVI-lea și primul papă de origine americană, în sensul de a-l atenționa că va merge într-o zonă geografică  (Transilvania), cu o minoritate (maghiară) incitată de  sovini și extremiști (unguri) ca să  fie ostilă țării naturale și legitime (România), unde  oficiile de curtoazie protocolară le vor face … vecini de teapa revizionistului prim-ministru ungar V.Orbán etc! Sigur, nu are nici un rost să ne lăsăm seduși de iluzia că numitul Francisc I, al 266-lea „episcop” al Romei și papă al catolicilor, nu ar cunoaște de altfel cum vizita sa, „cu dedicație” explicită, constituie încă un prilej de a semăna ură și dezbinare, între catolici și ortodocși, avându-se în vedere că ne vom confrunta cu excentricitatea unui înalt prelat al iezuiților mosonici (un convins marxist-progresist, adept al uniunilor civile dintre persoane de același sex și al altor aberații dogmatice), speculată ecumenist de presa globalistă, care și-a dat girul pentru un ,,focar” uman (fluturând steaguri ale Ungariei  Mari) unde se va vorbi (doar) în limba maghiară, fără traducere în românește, în fața unor oficiali care au „proclamat”… „starea de co-suveranitate” a Ungariei asupra „Ținutului Secuiesc”!

   Este așadar de netăgăduit, stimați cititori, că poporul român se vede din nou pus în situația de a fi ispitit, cu o tensiune  națională ce s-ar fi putut evita, de complicitatea unui suveran pontif  care, în ton cu atâția papi anti-români din Istorie,  se face a nu înțelege scopul real, anume declararea autonomiei Transilvaniei, cu care Ungaria „prietenă” a acordat dublă cetățenie în Transilvania,  iar sute de mii de imobile și sute de mii de hectare de teren (agricol și păduri) au fost dobândite ilegal și cumpărate de etnicii maghiari …

                                          GERMANIA

„Pe pământul neamului trăiesc astăzi și oameni de alte rase și credințe. Acestea au ajuns prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meșteșugite (ca evreii). Iubindu-și mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanții de securitate pentru organul oficial al statului.” (Nichifor Crainic, 1938).

Puțini dintre noi, în fastul artificial creat de căderea Zidului Berlinului și implicit a Cortinei de Fier (în 1989), am reușit să nu ne lăsăm copleșiți de amăgirea conform căreia, prin aderarea României la U.E, vom intra într-o epocă – a  „frățietății” –  de unde vor curge „râuri de lapte și miere”! Cei mai mulți însă, nefamiliarizați cu argumentele marilor puteri în a impune regulile în jocul mondial, nu înțeleg că, de fapt, nu doar România, ci întreaga Europă, a fost capturată de câștigătorul „marelui loz”, Germania celui de-al IV-lea Reich (al controlului prin U.E.), adică de o țară ale cărei interese (vădit antiromânești) este folosită ea însăși, de arhitecții globalizării, în postura de cobai al generării de anarhie și al edificării Noii Ordini Mondiale. Nu este deci de mirare cum de s-a reușit, după o propagandă în care agenții săi de influență ne-au făcut să resimțim încă o dată disprețul germanilor față  de „rasa inferioară” românească, să ni se re-inoculeze iar convingerea că România  este  „a 5-a roată la căruță”, cu o populație de sclavi moderni proveniți  dintr-un  neam degenerat (corupți, trădători etc), numai bună să fie  luată în stăpânire și exploatată „la sânge”!

Nu credeți însă, stimați cititori,  că ar fi cazul ca liderii relevanți ai Germaniei să-și reamintească cu câtă emfază ne-au privit, autoconsiderându-se „rasă superioară”, când ne-au pus pe „grumaz” jugul internațional și ne-au dezonorat provinciile Transilvania , Basarabia și Transnistria? Căci noi, românii, nu am uitat, spre deosebire de germani (etc), cum germanii au convocat „din senin” Congresul de la Berlin din 1878 (ca să ne oblige să  avem un articol antiromânesc în Constituție), cum ne-au vândut sovieticilor prin semnarea Pactului Ribbentrop-Molotov în 1939 ( și am pierdut Basarabia), cum ne-au dat „pe mâna” Ungariei prin Diktatul de la Viena din 1940 (și am pierdut Transilvania), cum ne-au secătuit averea națională în ambele războaie mondiale și, desigur, cum de a reușit în procesul de reunificare al Germaniei, făcând un troc cu Ungaria (Acordul Bonn-Budapesta din 1989) și beneficiind de aportul serviciilor secrete sovietice în a sprijini din umbră organizațiile revizioniste maghiare din emigrație care cereau deschis Transilvania, să provoace literalmente dezmembrarea Cehoslovaciei și Iugoslaviei (ca să aducă sub influență germană Cehia, Croația și Slovenia), în vreme ce România a fost supusă unei devalizări și ruinări pe baza cărora românii înșiși, din Transilvania, să își dorească la o adică autonomia și, apoi, unirea cu Ungaria!

„Schema” aceasta, cu „bătaie lungă”, a fost concepută de Germania et comp sub pretextul „grijii” de a ne „elibera” de sub dictatură, căci „eliberare” s-a numit și ocuparea militară a României de către sovietici (1944-1958), fără să ne dăm seama că, ascultând clandești „vuvuzeaua” műncheneză Radio Europa Liberă, am fost victimele unei manipulări în aparență anticeaușistă, dar în esență antiromânească! La fel este și acum: furia opiniei publice este focalizată împotriva „ciumei roșii” a PSD, dar în realitate avem de-a face cu un atac, anti-România, cu rol de a ne prinde în „momeala” globalizării prin ,,ciuma ciumelor” și dizolvarea treptată ca Stat în Imperiul universal suprastatal …

„În centrul dezmembrării se află Transilvania. Ungaria o reclamă aproape în clar, fără ascunzișuri. Nici Germania nu este departe de aceeași abordare. Investițiile germane, instrumentul principal al unui noi Reich ( parcă al IV- lea), se opresc la arcul Carpaților: pentru ele nu există Moldova sau Oltenia. Și se pare că vor s-o ia cu autostrăzi făcute, căci doar presiuni germano-bruxelleze inimaginabile asupra statului român, condus de astfel, de un etnic neamț ( președintele Iohannis – n.a. ), ar putea explica faptul că, din puținul care se cheltuie în România pentru autostrăzi, totul merge la autostrăzile din Ardeal, care îl leagă de Occident, și nu de București! Prin tot ce face, inclusiv prin instituțiile de la Bruxelles, atât de adesea țintit împotriva României, GERMANIA A DEVENIT MAI MARELE VRĂJMAȘ ÎÎMPOTRIVA ROMÂNIEI ACTUALE! Desigur, LA ÎMPĂRĂȚIRE POT APĂREA  ȘI ALȚI ACTORI. Așa cum se întâmplă la orice împărțeală. NE VA APĂRA N.A.T.O. DE O ÎMPĂRȚEALĂ? Cu ATÂȚIA PRETENDENȚI CHIAR DIN N.A.T.O.? TARE MI-E TEAMĂ CĂ ROMÂNIA SE AFLĂ ÎNTR-O SITUAȚIE LIMITĂ.” (Ilie Șerbănescu, vicepreședinte al Societății Române de Economie).

Ca și cum ai încerca sa „duci de nas” un copil, ademenindu-l, tot așa cu acadeaua în vreme ce îl conduci de fapt spre eșafod, tot așa și Germania postcomunistă a reușit să alinieze țările Europei la „locomotiva” sa, după nenumărate înțelegeri făcute deasupra capetelor noastre, prin insistența cu care „liderul mondial” A. Merkel, prezentată de propaganda năucitoare ca o „salvatoare” a „Europei regiunilor”, a ținut morțiș să ne adoarmă vigilența la toți și, concepând diversionist Operațiunea „Coridorul”  (devoalată de Gelu Vișan), să se implice în pregătirea fundalului teoretic – cu concursul serviciilor secrete din Germania ( B.N.D., recte fundațiile Seidel și Adenauer), Rusia ( F.S.B) și Ungaria (A.V.O.) – pentru a înființa cândva, ridicând deocamdată o „minge la fileu” Ungariei, România federală! În acest scop, Germania nu a ezitat să își folosească din plin forța, dată de cei care au scos-o „la înaintare”, ca să reactiveze Coloana a V-a  din țările cu minoritate germană, la fel ca pe timpul propagandei naziste orchestrale de Goebbels, ca să ne desfigureze Țara, după „modelul” Ucrainei, în încercarea sa de a-și folosi toate pârghiile  posibile ca să ne devalizeze, devalorizeze, discrediteze, dezbine, dezinformeze, guverneze ( prin interpuși) și, în final, să își satisfacă interesele dezmembrându-ne teritorial!

Astfel, ca să ne vadă cât mai repede la „picioarele” ei, Germania postcomunistă și-a amplificat efortul supremației, al redesenării frontierelor, pentru a ne globaliza cât mai rapid și, distrugându-ne Cultura, Istoria și Învățământul, să ajungă a ne deromâniza și reorganiza prin următoarele acțiuni împotriva Statului nostru național: și-a oprit investițiile cu precădere la Arcul Carpatic  (ademenindu-i pe românii transilvăneni nu numai către polii de putere economică ai Berlinului, Budapestei și Vienei, ci și infuzându-le percepția eronată că, fiind „superiori” restului românilor, își pot manifesta indignarea, față de neputința „miticilor” din București, inclusiv prin revolte stradale care să conducă la ruperea Țării);  ne-a procopsit cu platforma comercială antiromânească Ebay (cea care confecționează tricouri germane cu emblema Transilvaniei și steaguri având în centru vulturul german); ne-a cultivat afilierea față de spațiul german ( făcându-ne să considerăm protectoratul străin drept o necesitate indispensabilă); ne-a dezonorat Centenarul Marii Uniri prin efortul mediatic concentrat ( DPA, ZDF) de a prezenta România ca pe o Țară care a „anexat” în 1918 „Transilvania maghiară” ( ecoul s-a răsfrânt, la o televiziune din Cluj, unde s-a spus în derâdere că, atunci când Armata Română trecea Carpații în Primul Război mondial, s-a „simțit” pentru prima dată în Transilvania „mirosul de picioare murdare”); ne-a confecționat propagandistic imaginea unui președinte (Iohannis a fost „răsplătit” cu cea mai înaltă distincție a Germaniei, pentru niște „servicii” necunoscute românilor de rând!) care, chipurile!, ar deține controlul direcției unde Țara noastră se îndreaptă ( acesta ne-ar vrea reeducați, antihristic, prin introducerea în școli a ideologiei de gen, obligativitatea vaccinării și promovarea „diversității”!

Iar această reeducare („germană”), stimați cititori, nu ar fi posibilă dacă nu s-ar găsi printre noi atâtea „cozi de topor”, foarte „virale” în Media mercenară, antiromânească și ticăloșită, care – sub masca „grijii” de a ne guverna „pas cu pas” – în fapt … ne dezumanizează ( în „ritm” german) până la a nu mai ști nici cine suntem, nici de unde venim și nici încotro ne îndreptăm!

                                                                                                                Prof. Costel NEACŞU

 

                                  Citiți și:

Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

Este în interesul național al României sau al Ungariei vizita Papei Francisc în țara noastră?

Vizita Papei Francisc la Șumuleu-Ciuc are un caracter antiromânesc, antiortodox și revizionist!

Mofturi papale?!

Un popă catolic iohannist și propagandist  #rezist face politică: Francisc Doboș, purtător de cuvânt al arhiepiscopiei romano-catolice

Papa Francisc, agent electoral pentru Klaus Iohannis

Vizita programată a Papei Francisc la Șumuleu-Ciuc și întâmpinarea sa de către premierul Ungariei

Scrisoare către catolicii din România: Rugați-vă pentru fratele Papa Francisc!

România are un stat catolic și un popor ortodox. Istoria nefericirii noastre

 

 

1 Comment

  1. Adrian Grigoriu

    Tot sectar – nici o diferenta intre catolici, protestanti si alte secte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.