Atitudini

TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR” (XLV)

  Atenţie, români! Duşmanii statului naţional unitar nu dorm!         TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR” (XLV)       […]

 

Atenţie, români! Duşmanii statului naţional unitar nu dorm!

        TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR” (XLV)

                       MIHAI RĂZVAN UNGUREANU

Este normal ca un ofițer acoperit să ocupe, contrar legii, funcții administrative și politice?(…) Și acum urmează întrebarea-cheie:A TRĂDAT (Mihai Răzvan Ungureanu – n.a.) SAU NU INTERESELE STATULUI ROMÂN ÎN FOLOSUL UNGARIEI, în afacerea Gojdu?(…) alaltăieri a fost ministru de externe al României, calitate în care a avansat o ordonanță de urgență prin care era cedată, Ungariei, Fundația Gojdu. Iar dacă este așa, avem de-a face cu un act de trădare națională, care, ca să ne doară capul de tot, este săvârșită de un OFIȚER ACOPERIT, care a jurat credință steagului românesc.” (Sorin Roșca Stănescu, fost director al cotidianului „Ziua“).

Însetat după putere, cu ochi a căror vioiciune nefirească îți lasă impresia că nu-i scapă nici cel mai mic detaliu, istoricul ieșean (evreu) MRU este cel mai „bun” exemplu, având o notorietate confecționată de manevrele S.R.I., în ce privește sfidarea unei națiuni, „dezertând” la inamicul milenar(Ungaria), aducerea din plin a aportului la edificarea Suprastatului Global în care te judecă nejudecătorii și votul este o păcăleală cu liste de alegători „umflate”)!

Cu multiplele sale afinități oculte, românul filo-maghiar MRU a  „gustat” din Statul Român, după ce s-a “convertit” de la communism la liberalism, cam tot ceea ce era de “gustat”: a fost secretar de stat(până în 2001), ministrul de externe la doar 36 ani(2004-2007), director al SIE(2007-2012; 2015-2016), prim-ministrul(72 de zile, în 2012), iar în 2014 – cu toate că a susținut public tezele Congresului al XIII-lea al PCR – a devenit consilierul personal al “anticomunistului” președinte Iohannis!

Considerându-se cu „un cap” deasupra tuturor „oamenilor de rând”, până la a se visa președinte al României în 2014, MRU (cetățean israelian?) s-a „cățărat” fără nicio ezitare și remușcare dintr-o demintate în alta, pe filieră masono-soroșisto-penelistă, aducând prejudicii României, de miliarde de euro, sub „ochii” DNA! Și, ca să vedem cam câtă morală s-ar găsi în exponenții regimului “anticorupt” al președintelui Iohannis, este bine să se știe că fostul consilier presidential MRU și-a finalizat studiile la Oxford ca bursier al magnatului M. Rich, aflat în Top 10 pe lista FBI cu cei mai căutați infractori ai lumii de către SUA (condamnat  în SUA,  dar grațiat de președintele Clinton)!

Cât de mult ne-a „costat” ascensiunea aceasta fulminantă, a lui MRU, este desigur o problemă nu doar de competența istoricilor și a ziariștilor!

„Acest ministru de externe (MRU –n.a.) nu pare român” (Prof. univ. Raoul Șorban, Doctor HonorisCausa al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj).

Cine cunoaște cât de cât planul iudeilor sioniști, din rândul cărora se spune că face parte și MRU, înțelege cum de este posibil, zdruncinând încrederea popoarelor în seriozitatea propriilor autorități naționale, să ne confruntăm zilnic cu trădările unor funcționari care slujesc (extenuant) mai degrabă unor interese străine, să fim supuși unui experiment de permanentă agitație și, dezgustați să tot vedem cum deciziile dintre instituții sunt tot mai contradictorii, să fim puși în situația disperată de a accepta să ne conducă (în ferma colectivă) Suprastatul dictorial global din Ierusalim! De aceea, nelipsitele relee din viața noastră ne mențin, oră de oră, într-o „excitație” permanentă cu rol de „dresaj” total!

Practic, nemaiștiind ce să mai înțelegem, regizorii ni-i arată strident pe figuranți, ca astfel să ne dispară cheful de a fi reprezentați de ai noștri compatrioți, nu ca pe niște trădători, ci ca pe niște … eroi! Că MRU  a primit o droaie de decorații din țări străine ar fi ceva de subânțeles, dar a primi din Țara ta înaltă recunoaștere (MRU a fost „recompensat”, în 2011, cu Ordinul Național „Steaua României”) este de-a dreptul de neînțeles pentru un demnitar care, în „generozitatea” lui față de alte state, a fost – ca șef al diplomației românești – un dezastru național: a pus la dispoziția Ungariei averea din moștenirea lăsată de patriotul Emanoil Gojdu (trădându-i pe români ardeleni ortodocși); i-a abandonat pe românii din afara granițelor; a susținut teoria antiromânească a existenței „limbii moldoveneși” de dincolo de Prut; a sabotat negocierile pentru redobândirea Tezaurului românesc de la Moscova (ambasadorul României în Rusia, cosmonautul Dumitru Prunariu, a spus: „Total surprinzătoare și de neînțeles pentru mine acum, în aprilie 2005 am primit ordin scris de la MAE, să nu mai abordez în nici un fel și sub nici o formă problema Tezaurului”); s-a poziționat antagonic față de Biserica Ortodoxă Română (după ce, în 2006, Patriarhia Română a fost ultragiată de minciuna lui, anume că Părintele Patriarh Daniel i-ar fi transmis un mesaj omologului său de la Moscova) etc!

Nu a-i putea să faci toate acestea decât „măturându-i” din cale pe adevărații profesioniști în actul guvernării, dacă ai convingerea că Sistemul, de undeva deasupra legii, te-a „supervizat”, încă din zorii adolescenței, ca să fii intangibil, imun, oricât de multă anarhie și resentimente ai produce! Pentru „Noua Lume”, a globalizării, astfel de „conștiințe”, lipsite de scrupule, sunt neapărat indispensabile!

„Eu, când am auzit numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la S.I.E., am avut o tresărire. Am spus «oare președintele (Băsescu-n.a.) nu știe cine este omul ăsta, sau S.R.I. nu l-a informat?» (…) Dacă Comisia parlamentară de control a S.R.I. sau S.I.E. vrea să mă asculte, aș putea spune lucruri interesante.” (It-col.Nicolae Ulieru, fost purtător de cuvânt al S.R.I.).

În „bombardamentul” zilnic cu „noi dezvăluiri” mediatice, în al căror „rol principal” sunt programați niște „pioni” dispuși oricând să trădeze Statul Național și să îl „vândă” în numele Revoluției Globalizării, este de-a dreptul ridicol să ne mai mire, într-o lume în care și marile state contemporane sunt conduse pe față de agenți ai serviciilor secrete, că și în România duplicitarilor, pe culmile ipocriziei, al doilea Serviciu Secret al Țării (S.I.E.) s-a aflat, la un moment dat, sub conducerea unui „deconspirat” personaj (MRU) care, în încercare extraordinară de a fi racolat din motive foarte întemeiate (acuzații de spionaj) de un experimentat ofițer al S.R.I., ne-am „trezit” nu numai cu neutrazilarea acestui ofițer (la dorința expresă a unui serviciu secret străin și stat străin), ci și la o șocantă ascensiune în funcțiile de mare anvergură ale Statului Român!

Credeți dumneavoastră că s-a întâmplat ceva deosebit, când subiectul în cauză a devenit public? Ei, aș ! Nici U.E., nici N.A.T.O., nu au schițat nici un gest dezaprobator la faptul că serviciile secrete „își bagă nasul unde nu le fierbe oala”, în vreme ce Comisia parlamentară de control al SRI și SIE s-a arătat absolut dezinteresată când It-col. N.Ulieru (purtător de cuvânt al SRI) ne-a dezvăluit că este gata să ofere probe concludente despre acțiunea de trădare a intereselor României de către MRU (în favoarea, se spune, a serviciului secret israelian Mossad)!

Și uite-așa, cu groază de a nu fi acuzați că semănăm „ura” împotriva planurilor celor care de fapt vor să ne reducă la tăcere pe vecie, suntem atât martorii instaurării unei terori planetare, cât și suspecții (atent monitorizați) disocierii de APELUL LA „UNITATE” al celor cu care nu gândim (și nu simțim) la fel!

„În situația în care an de an, pe teritoriul României, în județul Harghita, au loc manifestări evidente ale cauzei secesioniste maghiare, susținute de cei mai controversați reprezentanți ai statului ungar… și … la aceste acțiuni, se contestă frecvent Tratatul de la Trianon și nu se recunoaște caracterul unitar și indivizibil al statului român (…) Consider intolerabilă prezența, la lucrările Universității de Vară de la Tușnad, a fostului premier al României și fost director al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu. Prin prezența și discursul susținut în limba maghiară, a validat opiniile exprimate în susținerea cauzei secesioniste a maghiarilor extremiști din Ungaria și România (…) este premierul care… s-a remarcat prin acțiuni defavorabile statului român și avantajarea intereselor materiale și ideologice ale statului maghiar.” (Cătălin Ivan, europarlamentar).

Pe când ocupa înalte demnități în Stat, MRU (vorbitor al limbii maghiare!) a făcut, în detrimentul României, imense servicii Ungariei ostile! Astfel, după ce ungurii l-au atras în boardul științific al Centrului de politici de securitate de la Szeged (în 2003), în anul 2005, făcând  jocurile Budapestei, MRU a semnat (alături de prim-ministrul C.P. Tăriceanu, convertit la catolicism și căsătorit la … Budapesta) un veritabil act de trădare națională, Acordul bilateral româno-ungar, conceput de MRU în conformitate cu normele de drept din Ungaria! Documentul în cauză, contrasemnat de prim-ministrul F.Gyurcsany și aprobat de Parlamentul ungar, avea la bază Testamentul (din 1869) prin care marele mecena Gojdu oferea burse de studii (până în 2070) „acelei părți a națiunii române din Ungaria și Transilvania care se ține de religia răsăriteană ortodoxă”. Cu alte cuvinte, „românii” MRU și Tăriceanu consimțeau să transfere ilegal statului ungar, în ciuda opoziției Bisericii Ortodoxe Române (ca executor testamentar), averea de miliarde de euro lăsată de Gojdu ca moștenire românilor! Din fericire pentru noi, în 2008, Parlamentul României a respins atât Acordul, cât și o Ordonanță guvernamentală, făcând ca ultimul act legal dintre Ungaria și România, privitor la bunurile Fundației Gojdu, să fie Acordul din 1937 (dar Ungaria refuză să îl pună în aplicare, prevalându-se de trădarea lui MRU ca să nu își mai onoreze obligația, din 1937, de a ceda României întregul patrimoniu Gojdu)!

Concesia făcută în „litigiul” reprezentant de moștenirea lui Gojdu a fost „dublată”, apoi, de alte două enormități: MRU a agreat înhumarea fastuoasă la Odorhei a ideologului fascist maghiar J. Nyirö (acuzat de incitare la crime de război) și a elaborat o Hotărâre Guvernamentală privind înființarea liniilor maghiare la UMF Târgu-Mureș (anulată, ulterior, în instanță)!

Ungaria nu l-a „uitat” pe MRU și, în 2012, acesta a fost „recompensat”, ca o „recunoaștere” a Budapestei pentru serviciile aduse, cu titlul de Doctor Honoris Causa conferit de Universitatea din Pecs, cea mai veche universitate din Ungaria! Iată cum, stimați cititori, Ungaria este implicată, fără ca cineva să „îi bată obrazul”, în guvernarea României atât prin ilegala U.D.M.R., cât și prin interpuși fideli, ziși români, care sunt dispuși, pentru o faimă trecătoare, să calce cu nerușinare peste mormintele strămoșilor și peste demnitatea poporului român!

„Acordul dintre Ungaria și România asupra problemelor Gojdu pune punct discuției prelungite de mulți ani. Exemplul acestei probleme este că România renunță la revendicarea bunurilor materiale, pe care a formulat-o în 1998, ba chiar și anterior, în legătură cu averea lui Gojdu” (Nemeth Zsolt, fost ministru de externe al Ungariei).

Istoricii știu prea bine că reprezentanții minorității maghiare din Transilvania, de la care s-a tras sfârșitul lui Ceaușescu, niciodată nu au abandonat mentalitatea de a ne exploata în propria noastră țară, recurgând la orice mijloace să ne discrediteze ca nație în marile cancelarii de pe mapamond și, victimizându-se peste tot că încălcăm legile și nu le acordăm nu știu ce drepturi și libertăți, au umplut „vidul de putere” postdecembrist (cu ilegala U.D.M.R.), au racolat (prin serviciul secret ungar AVO) românii fără caracter, nu au dat „doi bani” pe legile României (au refuzat să semneze textul Constituției actuale, au luat cu japca patrimoniul Gojdu, au atentat cu acte false la proprietățile Statului Român etc.)!

Educați „din fașă” cu o mentalitate rasistă, antiromânească, maghiarii extremiști  din Transilvania au găsit întotdeauna români cosmopoliți și antipatriotici, gen MRU, dispuși să le țină isonul că ar fi o pătură socială suprapusă (privilegiată), numai „bună” de a ne „râde în nas”, fără rost, cum s-a întâmplat și la recentele alegeri europarlamentare (2019) când, în contextul în care CONTINUĂM SĂ NE MINȚIM CĂ SUNTEM UN NUMĂR FABULOS DE ALEGĂTORI (AEP susține că numărul total de alegători este de 18.968.840 de persoane), iată că mai este puțin și ni se va spune „oficial” că în România sunt mai mulți maghiari decât români!

Nu vi se pare că, tot mai pe față, neo-sclavii Suprastatului Universal  ne tratează de-a dreptul, în mentalitatea lor necioplit – autoritară, ca pe o turmă de idioți utili?

                                                                                                              Prof. Costel NEACȘU

Citiți și:

CE LIPSEŞTE DIN BIOGRAFIA MIROBOLANTULUI INTELECTUAL MIHAI RĂZVAN UNGUREANU

Răzbunarea ungureanului… deputatul Ion Stan, americanii și MRU

Soţia lui Mihai Răzvan Ungureanu încasează în continuare 84.000 euro de la OMV Viena

Mihai Răzvan Ungureanu: „Inamicii Uniunii Europene sunt Memoria și Cultura ….”

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Lista lui Soros: colaboraționiștii care au trădat România

1 Comment

  1. gelu

    Gata bai, ciocul mic!!! Cei mai destepti, cinstit si drepti in Romania sunt securistii, procurorii si judecatorii. Ei nu fura si n-au furat mici macar un capat de ata in viata lor. Restul cetatenilor Romanieii fac parte dintr-un Grup Infractionar Organizat care a devalizat si furat toata averea acestei tari dupa ce securistii cei drepti si omenosi i-au impuscat pe sotii Ceausescu in Dec. 89.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.