Atitudini

TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR”! (XXIX): Antinaționalul ungur-khazar George Soros (I)

  Atenție, români! Dușmanii statului național unitar nu dorm!           TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR”! (XXIX)     […]

 

Atenție, români! Dușmanii statului național unitar nu dorm!

          TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR”! (XXIX)

 

                 Antinaționalul ungur-khazar George Soros (I)

 

„Lumea are nevoie de o nouă ordine mondială și vă avertizez că urmează o perioadă de puternică dezordine în întreaga lume”  (G. Soros, Forumul Economic de la Davos, 1995).

Ca un fur, pe înserat, clanul dictaturii financiare al Rotschildzilor l-a trimis pe „emisarul” GYÖRGY SCHWARTZ (alias ungurul – khazar George Soros) cu misiunea de a conferi întregii lumi, distrăgând atenția colectivă cu tensiunile lui regizate, un ultim chip al degradării, cum nu a mai fost în istorie, prin impunerea cu violență a radicalei ideologii neo-marxiste. Este într-adevăr impresionant să afli cum acest ateu (cum s-a autodeclarat la televiziunea americană CBS, în 1998), născut în 1930 la Budapesta, s-a ridicat atât de trufaș deasupra tuturor națiunilor și, invocând cu cinism valori sociale generoase precum libertatea sau justiția, execută fără a clipi, cu mult „sânge rece”, planul ocult de a forța omenirea să „cadă” la „picioarele” unui monstru planetar distructiv. Practic, prin faptul că încă din copilărie nu a fost atașat nici de Dumnezeu, nici de oameni, acest personaj cu ambiții „mesianice”, care îL percepe pe Dumnezeu ca fiind creat de om (și nu invers), a afirmat atât că nu are remușcări pentru că și-a urmat tatăl, în a colabora cu naziștii în Războiul Mondial, ca să confiște bunurile evreiești comandate de regimul de la Budapesta, cât și prin afișarea cu un dezinteres total, după ce și-a absolvit studiile economice la Londra în 1947 și a reușit să devină economist, față de consecințele sociale (dezastruoase) prin care, în postura sa de mare speculator financiar, s-a implicat cu un zel nelimitat în politici dubioase, evident „binecuvântata” … racolare a sa de către serviciul secret american C.I.A. (prof.I. Coja etc), devenind în cele din urmă un fel de „guru” al cursurilor valutare, multimiliardar (ocupă locul 23 în revista Forbes, în 2017, cu o avere de 25 miliarde $), ale cărui „inginerii financiare” l-au propulsat în sfera înaltă a marilor decizii, consiliindu-l pe președintele american Obama (și pe candidata la prezidențiale Hillary Clinton) și controlând „la vedere” o nemaipomenită rețea de „sclavi” care acționează planetar în numele unei „societăți civile” ca avangardă a globalizării!

Din „vizorul” lui nu avea cum să scape nici țara noastră, România, de aceea ne-a vizitat de mai multe ori și a făcut tot ce i-a stat în putință ca să „ațâțe” Ungaria natală, în pretenția ei revizionistă față de Transilvania românească, având conștiința că noua ordine mondială nu poate fi instaurată decât prin provocarea de conflicte inter-statale, în urma cărora „imperiul american” va face loc, într-o vreme în care nu vor mai exista națiuni și țări, „mult așteptatului”, dar și antidemocraticului, „hiper imperiu” al transnaționalelor „iluminate”…

„Ideologia «societății deschise» presupune o înțelegere imperfectă (asupra lumii –  n.a.). Nimeni nu deține ultimul adevăr”  (G. Soros).

Ca să reușească, în experimentul final al disoluției națiunilor, sforarii din „spatele” lui Soros îi pun acestuia la dispoziție întregul arsenal de mijloace ca să poată zburda „liniștit”, folosindu-se aproape pretutindeni de activiști a căror ideologie neo-marxistă dezechilibrează statele și clatină fruntariile etnomentale, printr-o lume tot mai înstrăinată de cele cerești și adusă metodic în stadiul de a-și dori cu aviditate să-și „trăiască clipa” într-o (indusă) „formidabilă” epocă a relativismului. Cum  însă nimic nu i se mai pare „bătut în cuie”, fiecare fiind îndemnat să se raporteze „normal” la orice fel de închipuire își dorește, Soros  și-a pus în mișcare o infernală mașinărie propagandistică, de elite internaționaliste, care – vrând să „dărâme” totul în cale – acționează virulent în majoritatea țărilor unde au reușit să se infiltreze, inclusiv în  România, ca să defăimeze și să uzurpe state naționale, popoare, culturi – numai ca să fie neapărat groparii trecutului, apologeții unui nou stat, supranațional și totalitar, rezervat îndeobește oricui se profilează pe sentimente antinaționale, antidemocratice și anticreștine!

Dealtfel, Soros a înțeles prea bine (născut fiind într-o Ungarie care numai prietenă nu este României) că poporul nostru constituie o miză majoră (piedică), în acest crunt „război” pentru controlul societăților, de aceea ne-a tot „trecut pragul” (după ”89) cu speranța că ne va deznaționaliza cât mai rapid, ne-a contactat corupător conducătorii, ne-a adus în situația neplăcută de a ne dezbina familiile (printr-un orchestrat exod, masiv, de populație), de a ne îndobitoci (prin distrugerea educației clasice), de a ne coloniza axiologic sub asaltul dizolvant al aberației multiculturaliste (prin trădarea unor intelectuali predisuși să ne vândă valorile naționale), de a ne focaliza atenția spre alte orizonturi (prin vacarmul general al pedepsirii staliniste a corupților) etc. Și astel s-a reușit, într-un potop de nesfârșite acuze și lansări de „fumigene” publice, să fim puși ca nație în fața unor mulțimi anarhizante care, neînțelegând felul odios cum globaliștii soroșiști lucrează la stingerea sentimentului dăinuirii noastre ca neam, au adus Beirutul la București, au făcut jocul unor români cosmopoliți care au semnat declarații pentru autonomia Transilvaniei, au adus peste noi iarna demografică („criza mamelor”), au deformat ordinea divină prin dezputernicirea publică a modelelor istorice și religioase  de Eroi și Martiri etc. S-a ajuns parțial ca și personalitățile vizionare ale României, văzând cât de evident suntem „împinși de la spate” să pășim către Antihrist, să tacă, resemnate, în loc să deconspire faptul că sub masca „libertății presei” și a „drepturilor omului” (sub care se ascunde Soros, „omul anului 2018” după opinia ziarului Finacial Times) nu se află altcineva decât promotorul unui proces subversiv care de fapt militează pentru independența Transilvaniei după modelul Kiev și pentru crearea unei generații de oameni noi (care, detestând în stradă Statul Român și Biserica lui Hristos, de fapt se înrobesc pe sine unor forțe anarhic-anticreștine)… Lui îi „datorăm” alinierea tuturor partidelor politice în a-l „mulțumi” cu o legislație homosexuală, cu „bătaia lungă” a confuziei identitare dintre rromi și români, cu larma eliminării Religiei și icoanelor din școli…

„Face parte (G. Soros – n.a.) dintr-o structură globală de putere responsabilă de o serie de decizii economice prin care a fost jefuită clasa noastră muncitoare, iar bogățiile țării au fost devalizate și canalizate către buzunarele câtorva mari corporații și entități politice”  (Donald Trump, președinte al S.U.A).

Nu poți să fii altcumva decât extrem de perfid, mai ales când vedem cum sunt orchestrate conflictele inter-statale care nasc atâtea dispute, să știi că aparții unor organizații activist – elitiste aflate în solda unui personaj cu o reputație pătată și, profitând în chip josnic de ignoranța mulțimilor dezlănțuite, să strigi în gura mare, cât este ziua de lungă, împotriva unor corupți adeseori nevinovați, dar în schimb să taci iresponsabil, sau chiar să fii de acord, când observi cum se lucrează pe față la desprinderea Transilvaniei de Țara-Mamă, la deznaționalizarea prin colonizare, la dezintegrarea majorității sub asaltul neo-marxist al unor „normalități” antinaționale, antidemocratice și anticreștine!

Nu știu alții cum sunt, vorba lui Creangă, dar s-ar cuveni ca minima morală să te oblige la a-ți face public mea culpa, înainte ca „mâna curată” a Justiției să te oprească din acțiunile anti-statale, la faptul că stăpânul pe care îl slujești (Soros) s-a ridicat peste mări și țări, dezonorant, ca să provoace crize sociale cu impact catastrofic pe continentele nord-american, european și asiatic: în 1992 a falimentat Banca Angliei, atacând la bursă lira sterlină (în timp ce Trezoreria britanică a pierdut miliarde de lire sterline, Soros a avut un profit, în numai 24 de ore, de aproape 2 miliarde $); a provocat o fraudă bancară de milioane de franci la Société Générale din Franța (speculația lui financiară, bazată pe informații privilegiate, a fost sancționată de Tribunalul din Paris cu o amendă penală de 2,2 milioane € și sentința penală a rămas definitivă); în 1997 a distrus economia Malaeziei (ceea ce l-a făcut pe prim-ministrul M. bin Mohamed să îl considere pe Soros responsabil de criza financiară care a zguduit tot estul Asiei), a adus daune imense Indoneziei și Thailandei (președintele indonezian Yudhoyono l-a considerat ca fiind un „criminal economic internațional”); în S.U.A. a produs dezechilibre majore sancționate verbal de președintele Trump (în timp ce actorul J. Woods i-a cerut președintelui Trump să îl aresteze, multi-candidatul la președinția S.U.A. – La Roche – a afirmat că Soros este implicat în traficul de droguri) etc.

Nu cred însă că ar trebui să ne mire cum de este posibil ca acest condamnat penal, a cărui sentință (franceză) a fost considerată ca justificată de C.E.D.O. în 2011, să aibă atâta „trecere” cam peste tot, inclusiv în România, dacă vom lua în calcul aspectul că Soros figurează ca port-stindard, în necruțătoarea confruntare dintre lumea Imperiului unipolar (a viitorului) și lumea multipolară (a prezentului), în „tabăra” celor care nu se dedau de la nimic pentru ca ei să pună mâna pe Centrul Unic de Comandă al Noii Ordini Mondiale. Ceea ce însă s-ar cuveni să ne pună pe gânduri, mai ales că Soros vine în România ca „la el acasă”, este apetitul de neînțeles cu care o pleiadă de intelectuali, din varii domenii de activitate, aderă orbește la teroarea unei previzibile „ordini” planetare, marca Soros, bazată pe desființarea statelor naționale, supremația minorităților, persecutarea drastică a opozanților, deculturalizarea prin non-valori (adică liberalizarea drogurilor, sinuciderea asistată, avortul, legiferarea sexualității deviante, discreditarea și marginalizarea Bisericii lui Hristos)!

Există, totuși, o campanie internațională foarte puternică ce se desfășoară de aproape un deceniu. Este legată de numele lui George Soroș și încearcă să arate că frontierele nu au sens, că națiunile nu au dreptul să decidă și să stabilească cum să trăim (…) Vă îndemn să luptați împotriva dușmanului diferit de noi. Cel închis, nu deschis; cel viclean, nu direct; cel mârșav, nu onest; cel internaționalist, nu naționalist; cel care nu crede în muncă, ci în speculațiile cu bani; care nu are o țară a lui, ci simte că are întreaga lume”  (prim-ministrul ungar V. Orbán, Radio Kossuth).

Fanaticii ideii că totul le este permis, în această „maree” a revoluțiilor corupătoare mental, globaliștii nu ezită să ne desfidă cu modernismul lor smintit, împotriva acelor popoare a căror identitate nu și-o doresc dizolvată, ceea ce îi determină să se poziționeze deasupra legilor, de orice tip, numai și numai ca să le poată destabiliza sistemele constituționale și securitățile naționale. În acest curent anarhic de amploare, al tuturor împotriva tuturor, ei au în mâini toate pârghiile financiare și logistice necesare ca, printr-o oarbă rebeliune împotriva lui Dumnezeu, să linșeze mediatic personalități opozante, să „viruseze” state care mai păstrează încă urme de democrație, să orienteze mulțimile reacționare împotriva oricăror forme de autoritate și să ne abrutizeze dimensiunile sufletești prin reinventarea delictului de opinie…

În fața acestui pericol iminent, de a ajunge cu toții într-un „lagăr mondial”, răspândirii „ciumei progresist-soroșiste” i se mai opun încă unele țări (S.U.A., Rusia, Israel, China etc) care, dezaprobând-o sau scoțând-o în afara legii, ar fi demne de urmat și de noi, românii, cu toată indignarea de a constata, într-o graduală agravare a raporturilor dintre țări (convenabilă impunerii, prin  provocarea amestecării raselor și războiului, „celebrei” noi ordini mondiale) cum Rusia „surâde” la ideea constituirii Moldovei mari, Ungaria se face „punte” ca să poată vedea Transilvania în zona ei de influență, Israelul nu ar ezita să ne transforme efectiv în a doua lor țară, iar S.U.A. s-ar „mulțumi” ca, într-un eventual război cu Rusia, să le rămânem în continuare, strategic, în postura ingrată de „zonă sanitară” (teatru de război)!

În rest, în fața unor astfel de pericole, am ajuns în situația paradoxală de a-l auzi pe antiromânul prim-ministru ungar Orbán, a cărui atitudine împotriva invadării Europei cu imigranți ilegali este de apreciat, că ar fi necesar ca Ungaria să ridice un zid la granița cu România, iar pe cel ajuns cu mari semne de întrebare în fruntea Țării, președintele „liberal” Iohannis, să își dea acordul, ca și Guvernul de altfel (vedeți?, „circul” dintre palate nu îi împiedică să stea în „poziție de drepți” în a executa agenda globalistă!), semnând la Marrakesh (Maroc), la 10 decembrie 2018, controversatul Pact Global Compact pentru Migrație inițiat de O.N.U.! Și astfel, după ce 1/3 dinte români a fost „ajutată” să plece din Țară pentru că nu aveau un loc de muncă, Statul Român și-a asumat să dea curs colonizării altor etnii, africane etc, despre a căror venire ni se spune că ar fi necesară pentru acoperirea … deficitului pe piața muncii! Cum este însă de așteptat, o dată cu venirea lor în România, necazurile noastre naționale se vor amplifica și mai mult!

Lumea noastră: campania de haos global al lui Soros. Primul lucru pe care îl vedem este natura megalomană a proiectului filantropic al lui Soros. Nici un colț al lumii nu a scăpat de eforturile sale (…) Fundația pentru o Societate Deschisă este vehicolul prin care Soros a canalizat miliarde de dolari de-a lungul ultimelor două decenii pentru organizațiile non-profit din S.U.A. și întreaga lume. Conform documentelor, Soros a dat mai mult de 30 milioane $ pentru grupele de lucru pentru alegerea lui Hillary Clinton (…) S-a finanțat masiv grupul de extremă din stânga în Statele Unite și în întreaga lume … Până la urmă, ce legătură are schimbarea climei cu imigrarea ilegală  a africanilor în Israel? Sau ocuparea Wall Street cu politica legată de imigranții din Grecia? Adevărul este că proiectele lui Soros au un  numitor comun. Scopul lor este să stabilească abilitatea autorităților naționale și locale din Vest de a-și păstra legile și valorile națiunilor și comunităților. Toate aceste proiecte ale miliardarului au menirea să împiedice piețele libere, indiferent dacă aceste piețe sunt financiare, ideologice, politice sau științifice. Iar aceste proiecte, într-un mod înșelător, sunt făcute în numele democrației, drepturilor umane, economiei și altor scopuri nobile. Cu alte cuvinte, scopul finanțărilor lui Soros este de a distruge democrația din Vest și să devină imposibil ca guvernele să mențină ordinea sau societățile să-și păstreze identitatea unică și valorile (…) Disputa principală este că, în Statele Unite, Poliția nu este o forță care reprezintă binele, obligând astfel societatea să funcționeze singură menținându-și legea și ordinea… Mai degrabă, Poliția este o unealtă a represaliilor albilor asupra persoanelor de culoare (…) Polițiștii au fost demoralizați deoarece au fost incriminați că încearcă să-și țină orașele sigure, ferite de infractori… Folosirea forței de către polițiști s-a diminuat, chiar și în situația care necesita acest lucru. Teama că ar putea fi acuzați penal pe de-o parte și condamnarea publică ca fiind «rasiști», pe de altă parte, îi îndeamnă pe polițiști să aleagă lipsa de acțiune, chiar și atunci când situația o cere. Demoralizarea și intimidarea polițiștilor este, cel mai probabil, cauza pentru creșterea abruptă a infracțiunilor și violențelor.

Nu trebuie scăpate din vedere nici acțiunile lui Soros legate de imigrările ilegale. Din Statele Unite, Europa și Israel, Soros a implementat un impuls global folosindu-se de imigrări pentru a submina identitatea națiunilor. E-mail-urile scurse evidențiază faptul că aceste grupuri au intervenit pentru ca să fie aleși politicienii care sprijină granițele deschise pentru imigranții arabi și a susține financiar, sau prin alte metode, jurnaliștii care s-au arătat de acord cu imigranții. Grupurile lui Soros sunt pe teren facilitând intrarea imigranților ilegali în Statele Unite și Europa. Ele au urmărit să influențeze deciziile Instanței Supreme din S.U.A. legate de imigrările ilegale din Mexic. Aceste grupuri au cooperat cu musulmanii și alte grupuri pentru a-i demoniza pe americani și europeni care se opun granițelor deschise (…) Dacă pentru greci este «rasist» că doresc să-și protejeze identitatea națională prin blocarea intrării a milioane de sirieni pe teritoriul lor, atunci este «rasist» pentru Grecia sau Franța, Germania, Ungaria, Suedia, S.U.A. sau Polonia să existe (…) Soros se folosește de protestatari pentru a acuza Israelul că este un stat rasist (…) Soros a făcut aceste eforturi din Ferquson, Berlin până la Ierusalim, pentru a induce haosul prin paralizarea autorităților locale, făcând ca autoritățile să nu mai poată să-și apere societățile (…) prin faptul că a cerut înălțarea unui zid la graniță… Trump acționează împotriva multimiliardarului… Mișcările  de «democrație directă» pe care Soros le susține nu pledează pentru altceva decât pentru o conducere a mulțimilor(Jerusalem Post, august 2016).

Și noi, câți am mai rămas în adâncul sufletului români și fideli Patriei Române, nu vom putea să rămânem indiferenți la tacticile perfide cu care neo-marxistul Soros, în antiromânismul lui feroce, ne-ar dori cât mai rapid să avem o Țară fără Transilvania, destul de stigmatizată „strategic” de bacilii toxicității, ca în sfârșit să fim la unison cu agenda lui globalistă, susținută cu frenezie de atâția stipendiați „elitiști”, pentru a-și vedea înfăptuit Imperiul supra-statal (universal) despre care v-am mai amintit! Departe însă de a-i neglija eforturile transfrontaliere, mai ales că a pus în pericol stabilitatea atâtor țări și sănătatea mentalului colectiv, nu mă îndoiesc că ar fi prea puțini cei care, sătui să tot audă „gargara” mediocră despre „democrația liberală” și „societatea deschisă”, vor lua atitudine publică pentru a se disocia cu demnitate (făcându-se incompatibili cu toată pleiada naturilor megalomaniace, sociopate, sataniste, cămătărești, interlope etc) de marșul exaltat al apologeților instaurării unei Ere cu indivizi fără identitate! De altfel, de conștiința fiecăruia dintre noi depinde dacă îi vom da „mână liberă” speculatorului financiar Soros, numit nazist de faimoasa actriță Roseanne Barr, ca să distrugă statele sub pretextul „combaterii autoritarismului, rasismului și intoleranței” iar pe noi să ne depersonalizeze prin inducerea unor modele de viață în care se amestecă uitarea de sine cu stările ludice, cu scopul de a ne anula percepția realistă! Vor urma bineînțeles marginalizări și etichetări mai groaznice decât în orice alt sistem totalitar, căci nu degeaba globaliștii controlează laboratoarele unor universități „prestigioase”, dar faptul că vom fi incriminați (spunându-ni-se monoculturaliști, ortodoxiști, protocroniști, dulghiniști, naționaliști, fundamentaliști, extremiști etc) înseamnă că am reușit să rămânem, în fața lui Dumnezeu și a Neamului Românesc, oameni!

                                                                                                             Prof. Costel NEACȘU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *