Cadran international

Trebuie să deveniți antirasiști!

  Columb, Cervantes, George Washington, Ulisses S. Grant , Theodore Roosevelt, Abraham Lincoln, Iulius Cezar, Voltaire, Winston Churchill și alții […]

 

Columb, Cervantes, George Washington, Ulisses S. Grant , Theodore Roosevelt, Abraham Lincoln, Iulius Cezar, Voltaire, Winston Churchill și alții ca ei, au fost demascați drept ucigași în masă, stăpâni de sclavi, rasiști, colonialiști, imperialiști sau supremațiști albi și obligați să-și părăsească, unul după altul, soclurile.

New York Times a anunțat că, de acum încolo, va scrie „Negru” cu majusculă și „alb” cu minusculă. Și asta pentru că, explică NYT, mult timp grupurile de ură și susținătorii supremației albe au scris „alb” cu majusculă.

L’Oréal suprima cuvintele „alb”, „albire” și „luminos” din reclamele sale.

Google șterge poza lui Winston Churchill din rândul prim-miniștrilor britanici.

Kevin Hurley, fost director general al Scotland Yard-ului, îndrăznește să exprime o opinie critică față de Black Lives Matter – reporterul Sky News îi taie microfonul.

Nick Buckley, angajatul unei organizații umanitare, se opune, pe blogul sau, intențiilor exprimate de Black Lives Matter de a dizolva capitalismul – este reclamat și, după o săptămâna, este concediat.

Mike McCulloch, profesor de matematică la universitatea din Plymouth, este anchetat pentru că a dat like la tweet-ul „All Lives Matter”.

Jack Hepple, sudor la Paradigm Precision, este concediat pentru rasism, după ce afișează pe stadionul echipei Manchester City un banner pe care scria „White Lives Matter”.

Nigel Farage îi critică pe anarhiștii ANTIFA, care distrug statuile personalităților istorice din motive ideologice, comparându-i cu talibanii. Își pierde locul în emisiunea pe care o susținea pe un post britanic de televiziune.

În Parlamentul European, parlamentarii de stânga Clare Daly și Mick Wallace propun un amendament la rezoluția de luptă contra rasismului, „împotriva instituționalizării pielii albe ca simbol al frumuseții” și un amendament „pentru o justiție rasială alături de o justiție climatică”.

La Londra, ministrul conservator Nadhim Zahawi își exprimă dorință de a retrage de pe străzi și din parcuri 100 de statui reprezentând personaje istorice care au avut legături cu sclavagismul sau au fost pur și simplu rasiste. Francisc Drake, Wiliam Gladstone, și nelipsitul Cristofor Columb sunt cap de lista.

Joe Biden, candidatul democrat la președinția SUA, anunța public la Houston: „Albii trebuie să-și asume vina pe care o poartă de sute de ani. Ora justiției rasiale a sosit”!

Vera Jourova – vicepreședinte Comisiei Europene – organism ce număra 27 de comisari (15 bărbați, 12 femei), toți albi – declară la Bruxelles: „Vrem să creștem diversitatea în rândurile Comisiei.”

În Parlamentul scoțian, Hamza Yousaf, ministrul Justiției, recită, unul după altul, numele tuturor responsabililor din ministerul Justiției, poliție, guvern și sindicate, rostind acuzator „alb”, la fiecare nume. El spune: „Problema cu Scoția este că, aici, sunt prea mulți scoțieni. Trebuie să acceptăm realitatea și probele prezentate – Scoția are o problemă de rasism structural. Nu va mulțumiți să spuneți că  nu sunteți rasisti – consider asta minimum necesar. Trebuie să deveniți antirasiști!

Michel Onfray, filosof francez, declară la televizune: „Suntem la ora actuală într-un regim comunitarist și rasialist care și-a ales ca adversar bărbatul alb și heterosexual – un apartheid inversat.” Alain Finkelkraut, filosof francez, îl completează tot la televiziune: „Rușinea de a fi alb a înlocuit primejdioasa conștiință burgheză. Acest auto-rasism este manifestarea patologică cea mai grotescă a epocii noastre.

În urmă cu 60 de ani, când nu există Antifa, BLM, Google, Parlamentul și Comisia Europeană; când Churchill mai trăia, iar imaginile lui Washington, Roosevelt, Lincoln, Grant, Columb și Cervantes nu era încă în proiect de a fi maculate; când în America sau Europa justiția era doar justiție, simplă, nici socială și nici rasială; când Mica Sirenă din Copenhaga nu fusese marcată ca rasistă; când nu existau miniștri și primari musulmani în Marea Britanie și nici ministru musulman în Scoția, care să-i certe pe scoțieni că se înghesuie pe acolo; când Onfray nu era născut, iar Finkelkraut era un copil, Emil Cioran scria: „Albii vor sfârși la fel ca ei (indienii americani n.a.), vor fi băgați în rezervații cât să se păstreze câteva specimene. Cine vor fi noii stăpâni? Negrii? Galbenii? Sau și unii și alții? Ce revanșă! Va fi trezirea tuturor acestor popoare înăbușite de albi, care, debilizați, abulici, măcinați de droguri, de o conștiință vinovată, idiotizați de remușcări, abia așteaptă să fie maltratați, alungați și striviți.” Cioran s-a înșelat! Albii nu vor fi alungați, maltratați și striviți – vor deveni antirasiști!

                                                                                                          Bogdan CALEHARI

https://www.spectator.co.uk/article/were-facing-a-tsunami-of-censorship

https://www.eveningexpress.co.uk/news/scotland/justice-secretary-recites-george-floyds-last-words-in-emotional-holyrood-speech/

https://www.thesun.co.uk/news/11826454/protests-racist-statues-topple/

https://www.hotnews.ro/stiri-international-24062798-churchill-fotografie-stearsă-google-lista-fosti-premieri-britanici.htm

https://www.lefigaro.fr/flash-actu/la-commission-europeenne-promet-d-accroitre-la-diversite-dans-ses-rangs-20200624

http://www.fdesouche.com/1392037-parlement-europeen-la-gauche-depose-des-amendements-contre-linstitutionnalisation-de-la-peau-blanche-comme-canon-de-beaute-et-pour-la-justice-raciale-en-matiere-de-climat

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8454627/Burnley-fan-White-Lives-Matter-banner-reveals-60-people-organised-stunt.html?ito=social-twitter_dailymailUK

 

 

3 Comments

 1. unLegionar

  Apropo, de asemenea Columb a fost un excroc… care “albi” poate ovreiasi j suits? Hai ca-i culmea, pe toti i-au dat si enumerat doar din asa-zisa “anglosfera”… Nimic de albii de pe continent, un Leibniz/Liebniz din Germania, un Octavian Goga, Corneliu Zelea Codreanu, Antonescu, BlaisePascal, Socrate,Aristotel , AlexMacedon si alti mari etc? Doar din masonica Anglie? Ridicol.

 2. gheorghe

  Exagerezi si mai si deviezi…
  Stapan de sclavi era forma de “boier” din colonii.
  Primul stapan de sclavi negri a fost un negru.
  Primii sclavi in coloniile “initiale” au fost albi – puscariasi din Anglia si irlandezi capturati cu arcanul, ca animalele. Dar, si astia au aparut dupa ce jidanii au ajuns in America, in 1651.
  Lincoln nu poate fi acuzat pentru societatea din care provenea – mai mult, el a avut o gandire care a folsit viitoarei Americi sa se formeze si sa “creasca”.
  ….
  De fapt, sclavagismul lor – indus, dezvoltat si implementat de jidani disimulati ca olandezi – West Indies Company a avut de toate: nu toti au vrut sa se “emancipeze”, grija pentru ziua de maine nu prea avea solutii in afara fermei/plantatiei.

  • unLegionar

   Raspuns @gheorghe ,Voiam sa spun/ sa atrag atentia ca fix aia pomeniti mai sus in articol de autor (care o fii naiv sau nu) sunt defapt alogeni mixati genetic cu gene de jidani… uita-te la fata acelui “Abraham Lincoln” care a luptat contra Confederatilor in Revolutia America (ipocrit anti-sclavie cand chiar el avea sclavi in proprietate, si vina a picat tot pe albii) apoi piticul nesimtit francmason Churchill anglicanul protestant care a lupta impotriva lui Hitler si apoi a dat jumate de Europa crestin-albă prin impartire Sovieticilor bolshevici a lui Stalin… acum primesc ce-au semanat? Au lupta cu Europa continentala ei (anglosfera) si au lasat un rau mai mare sa se “emancipeze” prin crime de milioane in Estul Europei… holodomor facut de jidanii Lenin… Asta am semnalat.. Deci cand Europenii s-au ridicat prin miscarile eliberatoare fasciste din sec trecut (care erau reactionare s-o spunem drept) nu le-a convenit capitalistilor si marxistilor comunisti ovrei dar ipocrizia si raul SE PLATESTE… poate America va cadea in disolutie sau razboi civil (trist asa e) multi n-au nici o vina ca liderii lor ii paraziteaza dar mnah… SUA pare Noul Babilon si va cadea in disgratie cum merita… e o constructie artificiala experiment Masonic 1776… Cu minciuna nu merge mult!

   In fine.. atat am avut de zis, Numai bine! sal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *