Timp liber

“Trenurile Zăpezii 2021”: călătorii reduse la CFR

  CFR Călători a lansat oferta “Trenurile Zăpezii 2021”, oferta valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie, care oferă […]

 

CFR Călători a lansat oferta “Trenurile Zăpezii 2021”, oferta valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie, care oferă o reducere de 25% la trenurile care au ca destinatie sau punct de plecare cele mai căutate staţiuni montane. Reducerea se acordă de luni până joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, Vatra Dornei Bai hc sau Vatra Dornei, potrivit unui comunicat emis de CFR Călători.

Cu oferta amintită preţul biletului pe ruta Bucuresti – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai putin fata de pretul intreg; pe ruta Satu Mare – Predeal preţul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin faţă de tariful întreg; pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai putin fata de tariful intreg, iar pentru ruta Iasi – Vatra Dornei Bai pretul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai putin fata de tariful întreg.
Reducerile se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte. Biletele la preţ redus se pot achiziţiona: online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări sau agentii de turism.

Printre rutele din ofertă se numara şi trenul IR Tomis Expres, Constanţa – Braşov şi retur, ce oferă servicii superioare, similiare trenurilor InterCity, de confort sporit şi durată de parcurs redusă. De asemenea, trenurile incluse în ofertă sunt formate şi din vagoanele modernizate în anul în curs, ce asigură o capacitate de transport sporită şi servicii de calitate superioară.

CFR Calatori reaminteşte că pentru zilele de sfârşit de săptămână, pentru deplasarea între statiunile de pe Valea Prahovei, poate fi utilizată oferta de weekend Valea Prahovei prin care se aplica reduceri de 31% – 56% de vineri pana duminică, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brasov şi retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.