Lichele

Trompeta cu jeg PNL „nr 1” vrea să fericească Moldova

  Desigur, ştirea ar putea fi una falsă, ticluită în laboratoarele perfidului Kremlinion putinist, ca să bage spaima sau greaţa […]

 

Desigur, ştirea ar putea fi una falsă, ticluită în laboratoarele perfidului Kremlinion putinist, ca să bage spaima sau greaţa în sărmanii moldoveni din dreapta Prutului (cei rămaşi pe dinafara poporului moldovenesc, fătat recent de preşedintele Iohannis). Dar, pînă o să ne lămurească deontologii patrioţi, să luăm de bun anunţul făcut de vedetul isteric al canalului neo-securist Realitatea TV, Rareş Bogdan, ajuns „nambăr 1 ” pe lista PNL pentru Parlamentul European: circarul jegos are de gînd să-şi mute cartierul general la Iaşi, apoi să aibă un cabinet de euro-deputat pe malurile Bahluiului, ca să elibereze Moldova din robia PSD-istă.

Pauză de aerisire…

Că partidul Brătienilor, cel mai important partid al istoriei romîneşti, a ajuns într-un asemenea hal de tîmpire şi prostituare, cu Şică Orban – preşedinte marionet şi Rareş Bogdan – nr. 1 ca produs politic exportat în Europa… asta de-acum face parte din patologia sinucigaşă ce va intra în analele liberalismului multi-lateral lăbărţat. Cu ajutorul intens al neo-Securităţii post-comuniste. Sau credeţi cumva că supozitorul Rareş Bogdan, introdus oral pe gîtul PNL, are alt rol decît cel de a goni electoratul liberal mai mofturos înspre strunga neo-securistă USR / PLUS – Cioloş ?

Să vă mai amintesc ? Realitatea TV are un patron multiplu puşcăriaş – Maricel Păcuraru, şi un alt patron multiplu traseist politic – Cosmin Guşă, fost şef în PSD pe vremea lui Adrian Năstase şi apoi plimbat prin PDL, PIN, PLM etc. Aceeaşi Realitatea TV are datorii de milioane de euro la bugetul public. Iar actualul „nambăr 1 ” al PNL a fost şi director general al acestei cumetrii infracţionale pentru furat bani de la stat.

Să vă mai amintesc ce conductă cu jeg pseudo-jurnalistic e mocirla TV vîrfuită de vedeta PNL Rareş Bogdan? Are vreo legătură cu Brătienii voma extremist-naţionalistă împrăştiată,  în mod repetat, de vedetul pe care mutanţii liberali l-au ales ca purtător de steag, în ţară şi în Parlamentul European ? Apropo, oare ce crede Partidul Popular European despre tot jegul anti-european produs şi încurajat de solistul Rareş Bogdan & PNL Mutant Band ?

Ieşenilor le ajunge vorbetele incontinent Tudor Ciuhodaru, pesedistul traseist cu stetoscop la gît, le ajunge pesedistul năpîrlit Mihai Chirica, primarul-Hristos şi urmaş al Doinei Cornea. Nu mai e nevoie şi de reziduuri importate, de un dihor cu pene de cocoş în dos, de un lebăral lăbărţat, ieşit din fabrica de lebărvuşti a mănăstirii Noul Secu de la Cluj. Aşa că ar fi mai bine ca maimuţa urlătoare galben-albastră să ne lase cu necazurile noastre şi să ne scutească de dosul ei roşu, scos la înaintare în chip de faţă.

Ducă-se învîrtindu-se la mumă-sa, neo-Securitatea, şi la multiplii taţi – şogorii de grup Ioan Rus, Vasile Dâncu, Cozmin Gușă & co. Şi să-şi ia şi batista aia tărcată. Dacă i s-o termina hîrtia igienică, trebuie să se şteargă cu ceva la gură.

                                                                                                                       Lucian POSTU

Sursa: https://www.7iasi.ro/trompeta-cu-jeg-pnl-nr-1-vrea-sa-fericeasca-moldova/

 

1 Comment

  1. Rareș Bogdan o mizerabilă expresie a decăderii umane

    Rareș Bogdan, cea mai mizerabilă expresie a decăderii umane – un sclav nu jurnalist care are 1000 de stăpîni și un singur obicei- să înghită de la toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.