Cadran international

Trump reiterează că Biden a pierdut alegerile prezidențiale din SUA

     Donald Trump reiterează că Joe Biden, contracandidatul democrat, a pierdut alegerile prezidențiale din SUA. Presedintele republican în exercitiu […]

     Donald Trump reiterează că Joe Biden, contracandidatul democrat, a pierdut alegerile prezidențiale din SUA.

Presedintele republican în exercitiu a declarat astăzi, de la Casa Albă , că democratul a pierdut în toate cele șase state unde votul era încă în dispută şi că adversarul său susţinut de globalişti a pierdut alegerile prezidențiale din Statele Unite.

“El nu a câștigat aceste alegeri. A pierdut în toate cele șase state aflate in dispută si încă cu o marjă largă. Au aruncat sute de mii de voturi în fiecare dintre aceste state și au fost descoperiti”, a scris sâmbătă liderul american pe pagina sa de Twitter .

     Colegiul electoral din 14 decembrie a aprobat rezultatele votului pentru alegerile prezidențiale din SUA, potrivit cărora Biden va deveni noul șef de stat. În sprijinul democratului, ar fi votat 306 de alegători și în favoarea președintelui actual, al republicanului Donald Trump, 232. Pentru a deveni președintele Statelor Unite, un candidat trebuie să obțină 270 de voturi.

Trump nu recunoaște înfrângerea și și-a anunțat anterior intenția de a merge în instanță pentru a cere renumărarea voturilor. Până în prezent, acțiunile avocaților lui Trump rămân fără succes. La sfârșitul lunii noiembrie, republicanul a asigurat că va părăsi Casa Albă dacă colegiul electoral ar vota pentru Biden, dar problema este încă deschisă si pot surveni schimbări majore.

                                                                                                                                  Ciprian POP

1 Comment

  1. lege martiala ?

    ieri m a lovit in moalele capului posibilitatea ca si asta ar putea fi orchestrata sa faca loc legii martiale in scopul vaccinarii fortate. vad ca si pe la noi se vehiculeaza nume de militari si este aceiasi degringolada. sper sa ma insel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.