Atitudini

Tupeu de neam prost: Iohannis își arogă realizările social-democraților

  Leneșul național a ieșit în campanie să taie o panglică. Au găsit repede o investiție aproape de București, la […]

 

Leneșul național a ieșit în campanie să taie o panglică. Au găsit repede o investiție aproape de București, la Giurgiu, ca să nu se obosească prea rău în trafic.

Indicator uman instalat pe ploaie ca să indice coloanei prezidențiale drumul spre staţia de comprimare gaze naturale Podişor, din judeţul Giurgiu, pentru inaugurare.

Doar că investiția e începută și finalizată de guvernarea PSD. Păi dacă în cinci ani de mandat nu a făcut nimic, cu ce era să se laude? Cu asta și cu legile pensiilor și salarizării, despre care ne povestește în pliantul electoral că el le-a „promovat”. În același pliant în care scrie cum m-a respins el pe mine, ca ministru, din motiv de „incompetent”. Mă face incompetentă și apoi își arogă munca mea! Ce penibil!

Click pe imagine pentru mărire

Când tot mandatul ești doar în vacanță și te trezești în campanie că nu ai făcut nimic notabil, cu ce să te lauzi? Cu realizările altora… Auzi la el ce tupeu! A „promovat” legile salarizării și pensiilor… Nu ai făcut decât să le critici și să sperii lumea că nu sunt bani să se aplice și acum bagi capul în poză să zici că ai fost și tu pe acolo? Ce rușine!

Mi-am înfrânt senzația de dezgust și am audiat discursul leneșului național, de la Pitești. După ce am numărat de vreo sută de ori „PSD” , rostit cu groază și ură bolnăvicioasă, m-am lăsat păgubașă. Concluzia mea e clară: omul a dezvoltat o obsesie!

                                                                                                  Lia Olguța VASILESCU

P.S. Zice că îi băgăm în disperare pe pensionari când afirmăm că PNL o să le tăie pensiile. Asta o spune cel care ieșea precum cucuveaua în fiecare seară de marți, în conferintă de presă, ca să agite pensionarii că nu mai sunt bani de pensii! Noi nu îi speriem! Au citit programul de guvernare PNL și li se pare film de groază…

5 Comments

 1. gelu

  Forte bine va face pentru ca sunteti niste tantalai, voi astia din PSD. Ati codus foarte bine Romania in ultimii 3 ani de zile dar ati stat ca prostii doar sa incasati toate laturile turnate in. capul votru de Johannis si gasca lui de #cretini. Si ati incasat pana ati fost furati la alegerile din 26 Mai si Dragnea a fost bagat la inchisoare nevinovat. In loc ca sa-l fi suspendat pe Johannis de la prima incalcare a Constitutiei. Belzebutul trebuia suspendat o data, de doua ori… pana se potolea. Puteati sa-l dati in judecata pentru tradare de fiecare data cand gornea de la Cotroceni.cum ca nu sunt bani de pensii si salarii. Puteati sa nu-i mai platiti cu sutele de mii de euro avionul.privat cu care-si plimba dezbracata-n lume. Puteati sa faceti multe ca Motiunea sa nu fi trecut si sa fiti scosi de la guvernare. Puteati, puteati dar ati statsi.stati si incasati ca tantalaii. JOHANIS VA SCUIPA NEINCETAT SI VOI DOAR INTOARCETI OBRAZUL. TREZITI-VA PSD, TREZITI-VA!!!!!!

  • Nicolae Daniel

   Corect!!!

 2. Despre statiile de compresie a gazului

  Inteleg ca dezvoltarea tehnologica e un lucru care entuziasmeaza astazi foarte multa lume, dar atunci cand ea vine la pachet cu anumite consecinte foarte serioase pentru unii noi, trebuie abordata critic macar din cand in cand. Asa ca am sa atrag aici atentia asupra unui efect foarte nociv al tehnologiei implementate la Giurgiu si nu numai.

  Se umple Romania de statii de compresie a gazului, care se numara printre principalele SURSE DE ZGOMOT DE TIP INFRASUNET care face insuportabila viata celor cu auzul si perceptia vibratiilor foarte sensibile sau amplificate prin expunerea la substante toxice – de care din pacate e plina astazi Romania (intoxicatiile chimice pot avea ca si efect scaderea unuia sau mai multor praguri senzoriale). Undele de joasa frecventa sunt percepute cu tot corpul, nu doar ca zgomot de tip vuiet dar si ca senzatie de vibratie, de obicei in spatiile inchise, care amplifica aceste unde prin fenomene de rezonanta. Undele puternice de joasa frecventa sunt amplificate, nu reduse, in cladirile de tip contemporan si nu exista solutie eficienta de ecranare. Viata intr-o zona in care un fenomen de tip HUM devine semnificativ este imposibila pentru unii oameni. Occidentul cunoaste deja destul de bine fenomenul dar asta nu inseamna ca occidentalii au solutii, altele decat gasirea unei alte zone de locuit, daca ea exista. Evident, cu cat mai multe surse de zgomot infrasonic (produs de multe dintre componentele infrastructurii si industriei moderne, printre cele mai recente descoperite fiind parcurile eoliene, antenele de telefonie mobila sau statiile de compresie a gazului), cu atat mai dificil de gasit un loc in care se poate trai. Pesterile adanci par sa fie singurele locuri in care cei sensibili nu mai percep acest fel de zgomot, au constatat cercetatorii interesati de subiect – nu, nu e o gluma, din pacate.

  Informatia asta nu e aproape deloc cunoscuta la noi, desi reteaua de internet din Romania e foarte bine dezvoltata. Cei care au deja sau vor avea de suferit trebuie avertizati.

 3. alex

  Conducerea PSD a gresit enorm, lucru care ii este si-i va fi fatal in continuare. Cum poti sa stai cu mainile in san la cate gafe si acte de tradare nationala a facut Ciolhanis! Dupa parerea mea, este posibil ca Ciolhanis sa scoata PSD in afara spectrului politic! Este o rusine nationala sa avem un astfel de presedinte!

  • Malus Dacus

   In completare la ceea ce spui, cum poti sa stai cu mainile in san cand stii ca s-au fraudat alegerile europarlamentare? Semnatara acestui articlol Lia Olguța VASILESCU in calitate de presedinte al Comisiei pentru investigarea fraudarii alegerilor europarlamentare, ce a facut in acest sens? Iar doamna Dancila dupa imensa frauda, a judecat ca e bine sa lase SRI sa fraudeze si alegerile prezidentiale!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *