Colimator

Tusea și junghiul României: Alogenii trădători Iohannis și Barna, candidații altora

  „Parteneriate energetice”… cu alte cuvinte gazul din Marea Neagră! Asta e prețul vizitei lui Klaus Werner Iohannis la Casa […]

 

„Parteneriate energetice”… cu alte cuvinte gazul din Marea Neagră! Asta e prețul vizitei lui Klaus Werner Iohannis la Casa Albă de pe 20 august 2019. În preț e inclus și un nou mandat de președinte, desigur!

Dăncilă va primi și ea ceva… probabil terminarea în pace a mandatului de prim-ministru și un post, ceva pe la o instituție internațională! Istoria a demonstrat doar că nu contează cât de prostănac ești, important e să servești cu abnegație și dăruire!

Ce bine că am scăpat de corupți,  acum putem să fim primiți și mângâiați pe creștet și de stăpanii noștri! Pardon, am vrut să spun de partenerii noștri strategici. Căci se pare că aliații noștri nu acceptă să discute cu corupții… ci doar cu trădătorii!

Nu mai e niciun dubiu: USR-ul și Dan Barna sunt vârful de lance al colonialismului și al colonialistilor în România!

Renunțarea la independentă și suveranitate este politică de stat pe care candidatul la prezidențiale Barna o propune românilor. Exact ce spunea și Cristoiu că se pregătește.  Ăsta vă spune pe față că vrea să predea țara altora, chiar înainte de alegeri!

Liderul USR Dan Barna propune ca MAI și parchetele să fie controlate, analizate și conduse de parteneri externi: „E nevoie de inlăturarea urgentă a tuturor celor care au permis perpetuarea crimei organizate și promovarea incompetenței în locul siguranței publice.Forțele de ordine și de securitate din România trebuie să își reinnoiască coordonarea cu partenerii europeni și internaționali. Nu este o rușine să ceri ajutor de la parteneri și aliați atunci când ești într-o situație de criză profundă. Iar situația de astăzi din România cere de urgentă instituirea unei celule de criză coordonate de la cel mai înalt nivel, prin CSAT și cu eventuală participare a unor misiuni din partea unor parteneri externi.”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

În aceste condiții, votul cerut de Barna românilor nu mai este o simplă opțiune electorală, ci o veritabilă renunțare la suveranitate, demnitate și verticalitate!

                                                                                                                Dan CHITIC

2 Comments

  1. gigimutu

    pai bre idiotule,

    tu crezi ca in afara de lingaii lu matale o sa te mai voteze cineva?
    a, dar nu-i bai, ca vine sts-ul si aranjeaza el situatia, nu-i asa?

  2. alex

    Ca sa nu ajunga cele doua lepre, D.B si K.W.I in fotoliul de presedinte, trebuie sa-l ajutam pe d-l dr. Gh. Funar, sa stranga cele 200k de semnaturi, pentru a candida la prezidentiale iar nationalistii patrioti sa-l votam. Ar trebui sa intelegem, ca daca ajung astfel de specimene la conducerea tarii, dupa parerea mea, nu mai sunt sanse de a mai ridica din sclavie romanii! Sa ne reamintim, ca progresele Romaniei, s-au facut numai cand la conducerea tarii au fost NATIONALISTII! Este imperios necesar, ca la conducerea tarii sa alegem un NATIONALIST, un patriot cu dragoste de tara si popor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.