Atitudini

UE la statuie

  Văd că mult prea mulți români habar nu au ce se întâmplă. Așa că, inimă largă cum sunt, las […]

 

Văd că mult prea mulți români habar nu au ce se întâmplă. Așa că, inimă largă cum sunt, las de la mine și mai explic odată. Mai clar de atât, nimeni nu vă va spune lucrurilor pe nume!

Dragilor, INTRAREA ROMÂNIEI ÎN UE a fost o opțiune obligată. Da, ați citit bine, opțiune obligată!
La fel cum a fost intrarea României în Axă. Refuzul invitației, la fel de obligată și asta ar fi însemnat, inițial, schimbarea violentă a guvernului și apoi, în caz de continuare, distrugerea (a se citit destrămarea) statului.

Motivul? În primul rând obținerea de către puterile vestice a unui acces strategic în preajma Rusiei. Acest „ avantaj strategic” al poziției geografice a României cu care ne-am tot lăudat fix ca proștii și care, iată, ne iese acum pe nas. În loc sa fim plătiți noi pentru asta, iată că plătim să fim furați pe banii, resursele și avantajele noastre. Dar, asta-i cam demultișor poveste.

Singura certitudine luminoasa e că UE, ca orice imperiu, va crăpa din interior. Beleaua e că România care a cedat toate resursele și capabilitățile sale gratis Occidentului, de la păduri la medici care vor salva viețile străinilor și spălătorese la cur, va rămâne fix ca o frunză-n vânt. Mare trecut, aproape zero viitor!

E limpede ca distrugerea economiei a fost gândită eficient. Altfel resursele energetice n-ar fi luat calea exportului cu totul și pe bani puțini dar comisioane grase. Pe lângă asta, efectele negative ale retrocedărilor necontrolate, ale înstrăinărilor de terenuri, desființarea agriculturii organizate, a zootehniei, pisciculturii și a industriei alimentare au făcut ca importurile sa golească buzunarele romanilor pe produse alimentare din import, iar datoria publica a explodat de la ZERO la cote de neimaginat.

Urmașii românilor de azi, adică copiii și nepoții, vor moșteni o groapa de datorii, bașca nu vor avea resurse și nici un fel mijloace de producție pentru subzistentă… Vor mânca tehnologii informaționale și de distracție direct din telefoane inteligente… Securitatea din ultimii 30 de ani a făcut posibil ca românii să poarte măscuțe nesterile achiziționate cu bani de împrumut…. Niciodată un regim politic n-a lovit românii mai rău ca acesta din ultimii 30 de ani.

Retrocedăm fără număr și despăgubim aiurea din bani public fără sa știm măcar cât s-a retrocedat de 30 de ani. Suntem furați pe față și hoții semnează protocoale că nu se vor prinde între ei atunci când se vor roti la putere, drăguț, nu?

Numai Dumnezeu și căința românilor mai poate salva ceva, atât la nivel de individ, cât mai ales de popor. Să nu uitați asta, fiindcă doar asta ne-a mai rămas.

                                                                                                        Werner von Strudel

5 Comments

 1. satan existã

  Domnule Werner,dar i ați întrebat pe români dacă cred în existența lui Dumnezeu,în Sfånta Treime,în cruce,în cele 7 Taine,în Biserică?
  Prezența la referendumul istoric din 6-7 Octombrie 2018 spune multe…

  • Credinţa este:

   – absenţa raţiunii
   – suprimarea cunoaşterii
   – negarea realităţii

   • drfg

    credinta in Satan este:
    – absenţa raţiunii
    – suprimarea cunoaşterii
    – negarea realităţii

 2. La fel toti fraierii asteapta introducerea monedei Euro si pentru asta ar ceda si putinul ce a mai ramas! O primim si daca o refuzam fratilor ca oricum nu o vrea nimeni altcineva!

 3. gigimutu

  poate mue la ue!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.