Cadran international

Ultima redută de onoare pentru SUA a căzut odată cu uciderea solului de pace Soleimani!

  Un site al veteranilor americani împotriva războiului ne anunţă că asasinarea lui Soleimani a fost o încălcare a ultimei […]

 

Un site al veteranilor americani împotriva războiului ne anunţă că asasinarea lui Soleimani a fost o încălcare a ultimei reguli primare, care mai putea acorda un rest minimal de onoare SUA.

Nu au fost necesare interceptări magice, aflăm acum din Irak, pentru a aranja asasinarea lui Soleimani. Ambuscada a fost pusă în scenă prin canale diplomatice, atrăgându-l pe Soleimani în Irak pentru a primi o ofertă de sancțiuni reduse de la președintele Trump. Generalul Qasem Soleimani a aterizat în Irak pentru a se întâlni cu prim-ministrul Adel Mahdi, care urma să primească un mesaj pentru Iran din partea președintelui Trump. În schimb, a fost ucis, nota diplomatică a secretarului de stat Michael Pompeo, trimisului iranian Soleimani, fiind, de fapt, o invitație într-o ambuscadă.

Soleimani a zburat de la Damasc și a fost ucis atunci când a părăsit check-in-ul diplomatic de la Aeroportul Internațional de la Bagdad. Irakul acționa ca intermediar între Teheran și Washington, generalul Soleimani acționând în calitate de reprezentant diplomatic al Iranului.

Lui Soleimani îi fusese cerut de către Guvernul irakian  să organizeze și să instruiască forțele care au învins ISIS, un proces care continuă pe măsură ce continua și în Siria, în parteneriat cu Rusia și Turcia, ca parte a Coaliției de la Astana.

                                                                                                                     VT Editors

Sursa: veteranstoday.com via blogul Paul Ghițiu

Citiți și Agresiuni americane în lume după 1848 (lista incompletă)

9 Comments

 1. Adrian Grigoriu

  Exact cum au păcălit pe Ghadaffi in 2011 când Hillary Clinton i-a transmis mesaj că vine să discute cu el încetarea atacului NATO asupra Libiei, Ghadaffi a crezut-o, a ieșit din ascunzătoare, a fost capturat de un comando israelian si ucis apoi Hillary Clinton a spus cu supremă îngâmfare ” Am venit, am văzut, a murit” .

  Așa cum “regele Mihai 1” l-a ademenit pe Mareșal să vina neportejat la palat unde l-a capturat pentru putea înșela mai departe poporul si armata.

  Ca de obicei, mafioții internaționali păcălesc patrioții fiecarei etnii pentru a ucide pe cel mai bun dintre ei pe principiul talmudic “TOB SHEBE GOYIM HAROG!”

 2. gheorghe

  “Așa cum „regele Mihai 1” l-a ademenit pe Mareșal să vina neportejat la palat unde l-a capturat pentru putea înșela mai departe poporul si armata.” – afirmatie dezonoranta si ne-comparabila cu asasinatul diplomatic.

  Suveranul decide ce este BINE pentru supusii Sai, nimeni altcineva.
  Orice analiza se face cu aceasta minima decenta intelectuala: ori supus ori razvratit.
  Regele nu ademeneste si nici nu-Si are locul intr-un text cu mafioti – consider o cadere impardonabila din inaltimea standardului la care se gasesc interventiile DUmneavoastra.
  In “lumina” opiniilor citate, daca ar fi fost o situatie amenintatoare pentru Suveran se intelege ca nu L-ati fi aparat cu pretul propriei vieti xi L-ati fi tradat…
  Uitati (oare!) ca era Seful Statului si Comandantul SUprem?… si ca in regimul militar ordinul se executa?
  Pare ca demo-no-cratia, inventie a talmudistilor babilonieni pusa in gura slugilor lor, franc-masonii…. aceasta inventie are valoare deosebita pentru multi si de aceea oricine poate afirma public orice ii pkace, nefiind sanctionat decat de unealta acelorasi perversi vicleni care in ROmania nu e B’nai Brith ci CNCD, organul anti-defaimare, adica al ascunderii adevarului.

  • IQ100

   Misu b*l b*l
   , avansat intelectual, a fost rege doar pt hastagii de atunci, clonati azi dupa cum vad.Scriptologie maximă. Contradictii cu duiumul.Retard.0 a avut psrtevde inmormantare masgonica.IarcEithek Sephrinus Intaiul a fost adus tot de masgonarie, dupa ce Cuza “deviase”.Ferdinsnd cel Destept a trimis tezaurul durect lui Lenin , iar Carol Priapicul , cartofirul, dezertorul si , pardon, c*rvarul, a fost mani pulat de “duduca” , agenta secreta a unor anumite interese financiare.
   Deci CARE “suveran”???
   Si de ce ar decide pt altii??
   Talmudistii au scris si VT si l au impus apoi crestinismului si implicit statelor feudale timpurii, cu toate aiurelile cu “unsul lui Dumnezeu”.Practic au perpetuat conducerea autarhica, ce a unificat politic si religios triburile am uitat care anume, cu “Judecători ” si “Imparati”.
   Nu poti critica masoneria ,talmudusmul, Bnai brh’-etc-ul, si in acelasi timp sa justifici/glorifici monarhiile crestine in general si pe cea din Eterna si fascinanta Colonie , in special.

  • Adrian Grigoriu

   “regele mihai 1” avea în buzunar de dimineaţa zilei de 23 august 1944 telegramă de la ambasadoarea Kolontai a URSS de la Stockholm prin care guvernul URSS acceptase toate condiţiile impuse de Mareşalul Antonescu pentru ieşirea României din război respectiv tara urma a nu fi ocupată de trupele sovietice care vor trece printr-un coridor de 20 Km la nord de Tisă spre vest.

   ÎN acest condiţii, “regele mihai 1” l-a ademenit pe Mareşal în biroul sau care era singurul loc din Lume în acre MAreşalul intra far garda de corp. Acolo l-a capturat cu ajutorul unor militari trădători, l-a închis într-un seif şi la ora 22:00 “regele mihai 1” a ținut un discurs la radio în care a ordonat armatei să nu mai riposteze la atacurile armatei sovietice întrucât chipurile se semnase un armistiţiu, Dar era o minciună. Armistiţiul s-a semnat după ce întreaga ţară a fost ocupată militar de armata sovietică, la 12 septembrie 1944 la Moscova. Urmare a acestei păcăleli, au fost capturaţi 180,000 de soldaţi români pe frontul de Est din care circa doar 6,000 s-au mai întors în ţară după mulţi ani de captivitate şi munca forţată.

   “regele mihai 1” l-a păcălit pe Mareşal, l-a capturat, a păcălit Armata română care îi jurase loialitate şi a predat ȚAra fără luptă dusmanului de moarte al Poporului român. Toate acestea se explică prin faptul că mihai 1 și întreaga familie de regi erau khazari, antiromâni şi urmăreau numia planurile de distrugere a Poporului Român.

   Mai citiţi fraţilor să ştiţi de ce trăiţi şi muriți degeaba.

   Cu Dumnezeu înainte!

 3. IQ100

  Aceeasi madoni au amanat declaratia de , sanki, independenta din 9 in 10 mai 1877, sa coincida cu data aducerii pectron a printulii “bon pour l’Orient” Karl Zephrinus Eithel Cohen sau cum il chema.
  Si data ofensivei din 24 in 25 octombrie 1944, pt , sanki, eliberarea Ardealului, sa coincida cu zius de nastere a sipradotatului intelectual Mihai Viteză, cum i se zicea pe atunci.

 4. IQ100

  Si cum Gogu Radulescu l -a pus pe Ceausescu sa faca miting in Bucured pe 21 dec 1989?

 5. vltra

  Pe cel mai bun dintre goimi , ucide-l!

 6. Gheorghe si Ion asupriti de straini

  @gheorghe.
  Un alogen, ca zisul “rege” mihai de hohenzollern nu poate fi suveran ! Ci un lup in blana de oaie ! Un parazit ! Ca toti alogenii ! Ceea ce s-a si dovedit in istorie ! Asa ca domnul Grigoriu are perfecta dreptate !

 7. gigimutu

  america = criminali, dar vor plati cu virf si indesat!!!!!!
  abia astept sa vad ziua cind america se destrama si va fi distrusa!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *