Cadran international

Umilință și prostie la cote maxime în SUA: Albii spală picioarele negrilor pentru a le cere iertare

  Statele Unite: Albii spală picioarele negrilor pentru a le cere iertare În timpul manifestațiilor din Statele Unite, unii americani […]

 

Statele Unite: Albii spală picioarele negrilor pentru a le cere iertare

În timpul manifestațiilor din Statele Unite, unii americani din Carolina de Nord au mers puțin mai departe. Oameni albi au fost filmați spălând picioarele oamenilor negri, cerându-și iertare pentru „anii de rasism”.

Video: https://youtu.be/qbDhZeafWK4

Este drumul spre egalitate totală? Nu e sigur. În timpul manifestațiilor anti-rasism de sâmbătă, 6 iunie, în Carolina de Nord, americanii și polițiștii albi au spălat picioarele compatriotilor de culoare. Scopul era să-și ceară iertare pentru toți „anii de rasism” la care au fost supuși. Conform Daily Mail, albii s-au inspirat din povestea biblică a lui Iisus spălând picioarele discipolilor săi. Au fost membri ai Legacy Church Center, o biserică evanghelică din Carolina de Nord, care au ajutat la organizarea unui marș de rugăciune și unitate.

                                   Rugăciuni și lacrimi

Protestatarii au tinut opt ​​minute și 46 de secunde de tăcere, referindu-se la perioada în care polițistul acuzat de uciderea lui George Floyd i-a ținut genunchiul pe gât. Unul dintre participanți a spus rugăciuni la microfon: „Doamne, îți cer iertare. (…) Am fost atât de plini de ură încât am fost implicați în sclavie”. El a recunoscut, de asemenea, că există o singură rasă de oameni. În același timp, alți oameni plângeau în genunchi. Manifestanții nu au păstrat distanța socială și nu au purtat măști.

Sursa: smartradio.ro

9 Comments

 1. Marian
 2. Moca

  E o blasfemie a gestului lui Hristos din Joia Patimilor si totodata o prostie fara seaman a spalatilor pe creiere de catre marxism-sorosimul militant.

  • Carolina Larisa Irimia

   Psihoza in masa, oricum de așteptat la nația asta spălată pe creier, dar periculos fenomenul, căci și Europa are populația tot intr-acolo(mai puțin Europa de Est). Doamne ferește de mai rău.

 3. Marian75

  Niște imbecili să spele picioarele negrilor,Cum ar veni să spălăm noi picioarele țiganilor,O doamne ferește,,,Jenant ne face de râs pe toți albii…Cretiniii….

  • aaa

   nu e chiar asa. Negrii nu sint tot una cu tiganii. Aici e vorba de cu totul altceva. Dar intradevar este un atentat la drepturile umanitatii, manipulat de evreii prin politica, cu prim scop de a distruge rasa umana, in special rasa alba, si credita fata de Dumnezeu Isus Cristos.

 4. Dan Argeseanu

  Da, o imbecilitate de spital de psihiatrie!

 5. edi

  Negrii au fost adusi ca sclavi in America de catre companii maritime conduse de evrei. Negrii erau cumparati de de catre evrei de la capetenii de negrii si de la arabi. Sclavia inca exista in Africa si la arabi.

 6. Maria

  Asa ceva nu ma asteptam sa vad. Fatada si prostie . In sinea lor, orice american alb considera negrii ca fiind sclavi eliberati . Ceea ce se intampla denota efectul de turma, psihoza generalizata . Acesta este poporul american? Negrii carora li se spala picioarele se simt fericiti? si-au razbunat neamul? Rusine lor -si celor albi si celor negri

 7. aaa

  foarte adevarat. Evreii s-au ocupat cu traficul de sclavi si nu albii. Multi considera evreii ca fiind rasa alba insa evreii nu sint albi. Ei fac parte din rasa Semitica care este nativa a subcontinenului arab si sint de origine afro-asiatici, precum verii lor libienii,palestinienii, iordanienii, arabii din Arabia S, sirienii si ceilalti din triburile arabe, insa datorita casatoriilor de sute da ani, pielea lor a devenit deschisa la culoare. Unul din obiectivele lor este sa distruga rasa alba, invrajbind negrii impotriva albilor, si creind acest fals concept cum ca albii au exploatat negrii. Multe, chiar dacă nu cea mai mare parte a resentimentelor pe care african-americanii le-au legat de istoria Statelor Unite, lungă de abuz și exploatare a fost direcționată în mod intenționat de către cei care sunt cei mai responsabili pentru aceasta, pentru a indrepta vina asupra rasei albe pe care ei o consideră ca dușmani ai lor. Negrii au fost înșelați în mod intenționat de poporul evreu care, în secolele anterioare, și-a construit averile în comerțul transatlantic cu sclavi și care continuă să ne manipuleze și să exploateze chiar și astăzi. Deoarece majoritatea negrilor nu fac distincție între evrei și albi, este ușor pentru evrei să se sustragă dreptății și să scape de vina pentru greșelile pe care le-au aplicat de secole, convingându-i pe negri că omul alb a fost cel care a făcut-o. În majoritatea cazurilor, marea majoritate a rasei albe nu a avut nicio legătură cu sclavia sau alte crime care au fost comise. Albii au fost și continuă să fie exploatați și manipulați de către evrei, la fel ca negrii, iar rasa lor este și mai urâtă de evrei, unde negrii sunt pur și simplu ignorați de evrei cu indiferență, la fel ca și alte rase. Toți suntem pur și simplu pioni pentru evreii care nu au niciun alt folos pentru noi dincolo de a fi o sursă de profit pentru ei și o armă care poate fi folosită pentru a ajuta la distrugerea albilor, pe care îi văd ca dușmani înjurați, încurajându-ne să reproducem cu ei până cind nu mai rămân albi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.