Cap limpede

Un atac la persoană împotriva unuia dintre rarii procurori cinstiți din sistem.

  În publicația internautică Critic Arad s-a publicat un articol care a fost preluat de Lumea Justiţiei cu un titlu […]

 

În publicația internautică Critic Arad s-a publicat un articol care a fost preluat de Lumea Justiţiei cu un titlu foarte departe de realitate, vedeți link-ul la finalul articolului. Este limpede o „făcătură” cu scopul de a-l compromite pe dl. procuror Lucian Dolcu. De ce ar fi nevoie să fie compromis? Păi e simplu: pentru că este unul din puţinii procurori corecţi care refuză subordonarea la mafioţii care conduc în mod real „Statul Român”.

Este evident că se urmăreşte discreditarea procurorului Dolcu pentru a justifica mutarea sau chiar excluderea lui din funcţie.

Dacă nu poate fi atacat în substanța a ceea ce lucrează întrucât activitate să este impecabilă, atunci se recurge la un atac la persoană.

Cel mai sigur mod de a compromite o persoană este să fie făcut subiect al unui scandal sexual. Pentru a amplifica dezgustul publicului, în acest caz s-a mai adăugat şi detaliul gravidităţii presupusei victime.

Cine ar avea interesul acesta? Păi evident mafioţii internaţionali cu care acesta se luptă de ani şi ani în zeci de cazuri pe care le şi câştigă în ciuda influenței uriaşe pe care mafioţii o au asupra justiţiei, serviciilor de informaţii locale şi internaţionale.

Având în vedere că:

Dl. procuror se află în conflict deschis cu mafioţii internaţionali şi slugile lor locale care controlează instituțiile de forță și informații şi prin acestea, în mare măsură justiţia şi întregul stat;

Pentru a putea duce cu succes o astfel de luptă este nevoie de o mare inteligenţă şi mare răbdare;

Aflându-se în acest conflict deschis cu asemenea mari forţe, este perfect previzibil că este urmărit prin multiple mijloace legale şi nelegale, fapt despre care dl. procuror este perfect conștient;

Este absolut imposibil ca dl. Procuror facă ceva compromițător prin mijloace de comunicare electronice aflate în întregime în mâna şi supravegherea mafioţilor internaţionali;

Mai ştim că având acces la mijloace tehnice foarte avansate, mafioții pot simula practic orice situaţie.

În concluzie, existând un mare interes din partea forţelor mafiote ca dl. procuror Dolcu să fie eliminat din sistemul juridic, acestea au recurs la un atac la persoană, fabricat, având toate mijloacele pentru a simula orice scandal. Simulaţia are însă o mare fractură logică: este absolut imposibil ca un om de inteligenţa domnului procuror Dolcu să facă ceva compromițător prin mijloace despre care dânsul ştie cu certitudine că sunt în mâna duşmanilor săi şi cu siguranță vor fi folosite împotriva sa. Este ILOGIC să facă o asemenea prostie, este mult prea inteligent pentru a pune în mâna dușmanului armele cu care să poată fi distrus. Deci sceneta este un fals grosolan care insultă inteligența.

În afară de persoana domnului procuror, toate „personajele” scenetei au identitatea ascunsă – atât presupusa persoană feminină gravidă cât și autorul articolului din publicaţia Critic Arad. Adică nişte nimeni fac public o poveste imposibilă logic. Cât de proști ne cred unii!

Pentru cei mai inteligenţi şi mai bine informaţi, amploarea acestui atac la persoană dovedeşte și mai mult valoarea domnului procuror în raport cu interesul naţional în ansamblul său, ceea ce este opusul a ceea ce mafioţii au intenţionat să realizeze. Adică mafioții și-au dat cu stângul în dreptul precum proverbul „Cine sapă groapa altuia cade el însuși în ea!”

Văzând și înțelegând atacul asupra dumnealui, eu rămân cu un şi mai mare respect pentru dl. procuror Lucian Dolcu.

Momentul și locul sunt precis alese pentru atacul asupra domnului procuror:

Nu este de loc o întâmplare locul şi momentul apariţiei acestui atac la persoana domnului procuror Dolcu, respectiv într-o publicaţie din Arad şi în această perioada întrucât dl. procuror Dolcu este procurorul de caz în dosarul retrocedării ilegale a Satului Nadăș, judeţul Arad, cel care în 2016 a trimis în judecată pentru desfiinţare Certificatul de Moștenitor în baza căruia s-a retrocedat Satul Nadăș, care a fost desfiinţat definitiv printr-o decizie a ICCJ în 9 iunie 2017.

În baza acestei decizii definitive s-au făcut mai multe cereri de revizuire, cea mai importantă fiind revizuirea sentinţei de retrocedare pe rolul Tribunalului Braşov în dosarul nr. 1265/246/2017 în care, peste doar 2 zile, pe 08 octombrie 2020 urmează a fi pronunţată decizia definitivă în recurs, pronunțare deja amânată de 4 ori.

Peste doar o zi, pe 07 octombrie 2020 se judecă la Curtea de Apel Timişoara în dosarul nr. 176/59/2020 contestaţia Romsilva şi a sătenilor împotriva deciziei ilegale a Gărzii Forestiere din Oradea care a returnat pădurea satului Nadăș de 4,700 de hectare înapoi în exploatarea familiei Colțeu în condiţiile în care există o sentinţa definitivă prin care s-a dispus încă din 2014 preluarea în paza juridică a pădurii de către Romsilva.

Mai mult, procurorul Dolcu a întocmit rechizitoriul împotriva „beneficiarilor”” retrocedării ilegale a întregului sat  Nadăș, cu puhoi de infracţiuni și prejudicii de peste 21 milioane euro, rechizitoriul care, înainte de a apuca să ajungă la instanţă pentru a fi judecat, a fost preluat ilegal de conducerea DNA Central de la  Bucureşti pentru a fi blocat cu scopul de a se împiedica judecarea făptuitorilor.

Pe lângă toate, procurorul Dolcu a deranjat foarte tare în trecutul mai mult sau mai puțin recent mari mahări politici cu dosare grele precum și arhicunoscuta mafie imobiliară din Timişoara.

Nu ar fi de loc surprinzător să aflăm în scurt timp că îndepărtarea dumnealui, care s-a dovedit un mare obstacol împotriva nelegalităților în zonă,  face parte din planurile ticluite de „câștigătorii” nelegitimi ai alegerilor locale.

Așadar nu ne mirăm de explozia deosebit de „oportună” a acestui atac foarte sofisticat tehnic, împotriva domnului procuror Lucian Dolcu.

                                                                                                   Adrian GRIGORIU

Despre același subiect: https://www.luju.ro/scandal-sexual-cu-un-procuror-dna-exploziv-o-femeie-insarcinata-in-luna-a-noua-a-depus-la-siij-plangere-contra-procurorului-dna-lucian-dolcu-pentru-santaj-si-hartuire-dupa-ar-fi-primit-de-la-acesta-mesaje-cu-tenta-sexuala-porniri-bolnave-si-animalice-din?

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. gigimutu

    bravo domnule procuror,

    luptati pina la capat!
    ce bine ar fi daca ar mai fi in Romania oameni ca dvs, nu numai mafioti si impostori care isi tin cu dintii de scaun si se pleaca in ce directie bate vintul!!!

  2. Cami

    Cata manipulare…..iti vine sa pleci de aici. Am citut si nu imi venea sa cred cum sa faca asa cevs. Respect pentru acest procuror.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.