Colimator

Un bolnav psihic conduce România?

         Majoritatea telespectatorilor care au privit festivitățile de Ziua Marinei de la Constanța au fost șocați de […]

 

       Majoritatea telespectatorilor care au privit festivitățile de Ziua Marinei de la Constanța au fost șocați de lipsa reacției președintelui Klaus Werner Iohannis la suferința unui militar american, leșinat lângă pupitrul de la care își citea fițuicile plăvanul de la Cotroceni. Cele întâmplate nu l-au afectat pe individul care spunea în anul 2014 că unii au investit în copii, în timp ce el a fost interesat de achiziționarea a cât mai multe imobile și de o carieră poltică.

Dați click pe linkul acesta: https://www.facebook.com/Lichele.si.Tinichele/videos/660084977814591/

      Mai rar atâta nesimțire ca la robotul ruginit. Leșină un militar la doi metri de el și androidul citește mai departe, cu aceeași intonație caraghioasă și străină de limba română, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic! Orice om normal și-ar fi întrerupt discursul și s-ar fi interesat de soarta militarului, mai ales că era un străin, soldat în trupele de ocupație ale „partenerului”.

Întreb și vă întreb, deoarece la acest individ problema este mult mai gravă decât lipsa empatiei, Klaus Werner Iohannis este un om normal din punct de vedere psihic?

       Pe Iohannis l-a verificat la modul serios vreun medic psihiatru? Priviți niște fotografii netrucate în care are o fizionomie de cretin sadea, de parcă pozele ar fi fost realizate special pentru catalogul Lombroso. Dați click pe fiecare fotografie în parte pentru mărire!

     Incidentul de la Constanța nu putea să treacă fără ieșirea la rampă a penalului și impostorului Virgil Guran, vicepreședinte PNL și permanent „avocat” din oficiu al jupânului de la Cotroceni. Penalul cu cazier i-a luat apărarea robotului, susținând ca neghiobul că acesta nu a văzut leșinul militarului aflat la doi metri de el și nici toată vânzoleala determinată de eveniment, inclusiv roiul de ambulanțieri care au eludat protocolul trecând în fugă pe lângă plăvanul ce-și citea cuvântarea poticnită la pupitru. Nu este prima dată când acest „lup moralist”, penal și nebun cu acte, neagă evidențele,  susținând cu încăpățânarea nătărăului propriul său „adevăr”, văzut doar de el, Guran Buricul Universului!

Tribunalul reţine vinovăţia lui Virgil Guran pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual şi EVAZIUNE FISCALĂ, dar constată că a intervenit prescripţia specială, fapt determinat chiar de Guran prin amânarea repetată a procesului. Chiar dacă procesul penal a încetat, intervenind prescripţia răspunderii penale, condamnarea civilă nu s-a prescris. Instanţa l-a găsit vinovat şi l-a obligat pe Virgil Guran la plata prejudiciului adus STATULUI ROMÂN prin EVAZIUNE FISCALĂ.” (http://adevaruldesprevirgilguran.blogspot.com/)

Virgil Guran, vicepreședinte PNL, împreună cu Ludovic Orban, președinte PNL.

Individul a fost și arestat preventiv în anul 2000, a fost executat silit de ANAF pentru recuperarea prejudiciului rezultat din evaziunea fiscală, este diagnosticat cu schizofrenie în același an 2000 și târăște după el un șirag consistent de „tinichele”, dar acum se dă Alba ca Zăpada și ne ține tuturor lecții de morală la televizor, unde este invitat tot timpul de alți impostori de același calibru cu el.

Click pe imagine pentru mărire!

Deci, penelistul penal Virgil Guran a fost condamnat în anul 2005 la nouă ani cumulați de închisoare pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual și evaziune fiscală în afacerile lui cu alcool. Procesul a fost tergiversat chiar de inculpat până la prescriere, dar acesta a scăpat de închisoare  și datorită internării la balamuc, unde Guran a fost diagnosticat, probabil contra cost, ca diliu cu acte și iresponsabil. Însă, nebunul infractor e musai să-l apere pe „tătucul” lui, indiferent de acuzele care i se aduc boului sfânt Apis de pe altarul  Cotrocenilor. Solidaritatea țicniților…

                                                                                               Marius Albin MARINESCU

 

Citiți și Suferă Klaus Iohannis de sindromul Asperger?

2 Comments

  1. gelu

    Sediul sucursalei SRI din orasul Caracal se afla in cladirea Inspectoratului Politiei Caracal. Ceeace dovedeste faptul ca SRI judetene si SRI central coordoneaza activitatea de rapire a minorelor pe intregul teritoriul al Romaniei sub faslul steag al clanurilor interlope. Toti generalii criminali imbracati in fireturi si trese aurite ce conduc SRI trebuiesc arestati urgent pentru crima. Degradati si condamnati pe viata la inchisoare.

  2. gigimutu

    daca esti nebun cu acte, ce mai cauti in libertate? ha? la balamuc, nenorocitule, ca numai handicapati si nebuni si schizofrenici conduc Romania in ultimul timp!!!!
    la fel si tu, plavane, demisia urgent si expertiza psihiatrica, nazistule!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *