Puncte de vedere

Un comentariu care ar fi devenit tardiv

  Acum, cînd îmi pregătesc bagajele și fac ultimele pregătiri pentru ca mîine să mă întorc în București, am recitit […]

 

Acum, cînd îmi pregătesc bagajele și fac ultimele pregătiri pentru ca mîine să mă întorc în București, am recitit un articol al lui Mirel Palada. Nu mă dau în vînt după Mirel Palada, dar de a data aceasta a găsit ocazia să-și  pună în funcțiune tunurile și mitralerele și AG-urile, și tot ce are în dotare (desigur, inutil).

Mai interesante au fost însă o serie de comentarii, extrem de pertinente, la care vroiam șă intervin și eu. S-a întîmplat însă ca exact în acel moment să constat că articolul a dispărut de pe tabloul principal, deci comentariul meu nu l-ar mai fi citit nimeni. Și atunci am preferat să fac un scurt articol separat  (scurt, fiindcă nu mi-am terminat treburile și azi aștept și musafiri, ceea ce presupune pastramă la grătar și tot tacîmul).

UE clamează grija față de viața omului, dar și a animalelor. În țările UE, poți ajunge la închisoare dacă omori cîini sau tragi de coadă pisicile, conform UE, în România nu poți să faci autostradă dacă nu faci subtraversare pentru urși, nu poți să faci autostradă acolo unde sînt colonii de lilieci  (deși s-a constatat că acolo unde s-a invocat asta, nu mai existau de ani de zile astfel de colonii – un alt pretext să nu se facă autostrada), în UE nu mai poți prezenta la circ numere cu dresuri de animale întrucît acestea ar fi stresate prin dresaj.

Cîtă minciună, cît fariseism! Conducătorilor UE puțin le pasă de viața oamenilor. Uitați-vă cum state membre UE și NATO își trimit trupele alături de SUA să ucidă civili în războaiele declanșate de americani. Uitați-vă cum serviciile de informații din state membre UE participă la organizarea revoluțiilor sîngeroase în țările ale căror conduceri nu le sînt pe plac. Uitați-vă în cîte țări UE imigranții clandestini ucid localnici, dar despre asta nu se scrie întrucît nu este corect politic.

În decembrie 1989 am putut să constatăm și noi, în România, că viața omului nu are nici o valoare. Au fost uciși peste 1.000 de oameni pentru ca Ceaușescu să fie dat jos, niște trădători să pună mina pe putere iar țara să fie distrusă. Dar toate acestea, prin legile pe care le-au dat ei, sînt acoperite prin apărarea secretului de stat! Apoi, prin accidente care rămîn neexplicate, mor alții, și alții, și alții…

Mai este ceva. Pe planetă sînt prea mulți oameni față de posibilitățile de hrănire a acestora. Și atunci, trebuie să moară cît mai mulți, pentru ca foametea generalizată să nu ducă la o revoltă planetară care să măture păpușarii.

Acum o jumătate de secol, o serie de evrei au inceput să  propună eutanasierea pensionarilor, care nu produc, ci doar consumă.

Pe 21 aprilie 2016 am publicat următorul articol Să ucidem pensionarii!

Din el, reiau doar un pasaj, pe care îl consider semnificativ: „Evreica Ruth Bader Ginsburg (ns. 1933, judecătoare la Curtea Supremă a SUA!), nuanțează nevoia reducerii populației lumii limitind-o la dușmani (ai SUA sau ai Israelului, asta nu precizează): „…și am avut temeri cu privire la creșterea populației, în special de creșteri în rîndul populațiilor care nu vrem să aibă prea mulți oameni.”

Mai abordez doar un aspect. Citez din „Codul lui Lucifer”, dar și dintr-un articol mai vechi (Oare vaccinul înseamnă viață sau scurtarea vieții?)

„15. La începutul sec XX, fundațiile Carnegie și Rockefeller l-au subvenționat pe evreul Abraham Flexner (1866-1959), care nici măcar nu era medic, să analizeze starea educației medicale din Statele Unite. Raportul întocmit de acesta în anul 1910 propune în final reforme în pregătirea doctorilor. Lobby-ul făcut de evrei, care deja se lansaseră în industria farmaceutică, a condus la recunoașterea oficială a raportului Flexner: medicina tradițională (naturală) a fost interzisă, fiind catalogată ca o escrocherie (!); școlile în care se preda aceasta au fost desființate; admiterea la facultățile de medicină se făceau în urma unui sever trial fiind admiși doar cei care se angajau să prescrie exclusiv medicamentele chimice produse în fabrici; cei care prescriau “leacurile populare”, chiar dacă acestea însănătoșeau de sute de ani bolnavii, erau eliminați din corpul medical. Pentru profitul producătorilor de medicamente, s-au prescris medicamente inutile care conduceau la dependență, medicamente care aveau efecte secundare care puteau fi combătute doar cu alte medicamente, medicamente netestate care s-au dovedit ucigătoare. Profitul a fost pus mai presus de viața oamenilor. Conform mai multor materiale, conferința Organizației Mondiale a Sănătății de la Alma Ata din anul 1978 (finanțată de Banca Mondială și Fundația Rockefeller) a internaționalizat recomandările din raportul Flexner (pentru mai multe amănunte, v. dr. Ghislaine Lanctot – „Mafia medicală”). Abraham Flexner a fost fratele mai mare al sionistului Bernard Flexner (1882-1946), consilier al delegației sioniste la Conferința de pace de la Paris (1918-1919) și unul dintre fondatorii CFR (Council of Foreign Relations).”

OMS a devenit sluga umilă și supusă a producătorilor de medicamente. Iar statele, slugile umile și supuse ale societăților de asigurări. Viața oamenilor nu are valoarea cînd aceasta costă, cînd bogatele societăți de asigurări ar trebui să plătească ceva.

Și mau dau un citat:

„Mai trebuie adăugat faptul că acum în urmă cu mai mulți ani am urmărit la TV un film realizat de Michael Moore, care a fost la noi prezentat sub titlul „Cine este mai bolnav, pacientul sau sistemul?“ – nu l-am găsit sub acest titlu în filmografia sa, astfel încît cred că oficial se numește „Sicko”. Este un film în care Michael Moore îmbarcă pe un vaporaș o serie de pompieri care au avut de suferit de pe urma incendiilor din 11 sept. 2001 pentru care societățile de asigurare din SUA refuzau să le suporte cheltuielile de tratament, și îi duce în Cuba. Din acest film, aflăm lucruri de neconceput pentru societatea de consum din SUA și din UE:

– victimele activității depuse de ei la stingerea incendiiilor, refuzate de societățile de asigurări americane, au fost tratați și vindecați gratuit! Întrucît în Cuba comunistă, asigurarea sănătății este gratuită și

– în Cuba, un medicament produs de ei, este de peste 100 ori mai ieftin decît cele produse în SUA, întrucît în Cuba sănătatea nu este o mare afacere, de fapt nu este o afacere de loc.”

Gata, acum, cît mai am putere, mă întorc la munca fizică (să spăl vase, bine că mi-a dat drumul la apă – a fost a opta zi din 17 în care au oprit-o pentru lucrări).

                                                                                                          Dan Cristian IONESCU

1 Comment

  1. vasile de la oi

    dom’le nu va suparati, nu mai folositi numele de americani sau rusi cand vorbiti de puterile raului, sau nemti sau altii….acestia sunt oameni simpli ca si noi care nu au idealuri de putere, ci sa traiasca linistiti pe pamanturile lor , cu familiile lor.
    Cabala conducatoare in toate tarile e straina de popoarele respective, sunt diavoli inchinatori la lucifer, migratori cu balciul, comertul si banii de imprumutat care au inlocuit casele regale, sunt facatorii de erezii si tiparitori de bani, restul sunt sclavi si muritori de rand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *