Atitudini

Un dobitoc!

  A ieșit prostul din deal să ne spună că în România doar Klaus Iohannis și guvernul lui au muncit […]

 

A ieșit prostul din deal să ne spună că în România doar Klaus Iohannis și guvernul lui au muncit și muncesc, doar ei și-au făcut și își fac treaba. I-auzi: „Guvernul și-a făcut treaba, Președintele și-a făcut treaba, autoritățile și-au făcut treaba.”

Restul, românii și mai ales PSD, nu au făcut nimic, ba au pus piedici cu cinism, dobitocului Iohannis și guvernului său format din cei mai analfabeți și bandiți membri PNL!

Argumentele dobitocului din deal sunt auto-acuzații, dar cum să explici asta unui prost odihnit lunar pe o cârcă de bani publici?

Cu ce drept ridici tonul, neghiobule!

Dar, vorba lui, iată câteva date prezentate chiar de dobitoc:

În 25 iunie, Curtea Constituțională stabilește că anumite articole sunt neconstituţionale, zi în care România a avut 460 de noi cazuri de infecție COVID-19 și 10 decese.
În 2 iulie, Curtea Constituțională motivează decizia și România a avut 450 de cazuri și 20 de decese.
CONCLUZIE 1: când CCR lucrează cresc cazurile și decesele.

În 6 iulie, Guvernul se mişcă foarte rapid și depune inițiativa noii legi (legea arestului sanitar), la Parlament, zi în care România a avut 250 de noi cazuri și 18 decese. „Deci, încă suntem într-o zonă de control.”
CONCLUZIE 2: când Iohannis-PNL lucrează totul este sub control.

În 18 iulie, după ce PSD a tras de timp în Parlament apoi a votat noua lege, documentul ajunge la Cotroceni și este promulgată imediat, dar România a avut 889 de noi cazuri de infecție!
CONCLUZIE 3: când Iohannis-PNL lucrează PSD este vinovat că rezultatele sunt dezastruoase.

Alo, Iohannis! Spune dobitocului de la Cotroceni și guvernului lui PNL că sunt extrem de proști, dar nu mai proști decât PSD-Ciolacu, cel care vă permite să vă bateți joc de România!

                                                                                                                Dan TOMOZEI

18 Comments

 1. Nenea Iancu

  Cit de idioti sunt cei care l-au votat si s-au uitat in gura lui ?
  Sau cei care il aplaudau atunci cind a iesit in geaca rosie.

  Cei care l-au votat presedinte si-au facut “datoria” de cetateni. Acum ei stau si ii lasa pe alti sa il de jos.

  • PereatMundus

   Pt Vasile, ia-ti cunoscut si mama sau vreo cativa inaintasi?

  • Ovidiu

   Dar suntem convinsi ca a fost votat ,,pe bune,,? In 2014 la o manifestare a declarat ca presedintele nu este ales de cetateni ci de servicii sau la masa verde.Daca nu credeti caut in arhiva si postez.

   • Au masluit votarea, i-au dat voturi in Xerocopie lui iohannis peste 1.000.000 de voturi.

 2. satan existã

  Ciolacu este un țigan infiltrat și se știe că țiganii,ca și românii de altfel,sunt rasiști până n măduva oaselor: român spurcat vă spune ceva?ori cioară boråtã?mie da;îmi arată clar ce fel de oameni trăiesc în această țară;cum vreți ca un țigan să vrea binele unor români,români ce i urãsc grav pe amãråții ãștia?!
  Sau, pe langã faptul că este țigan,poate este și alogen cum sunt mulți dintre politicienii din România și vedeți foarte bine ce fac străinii în țară noastra;iar aici nu mă refer strict la politicienii ãștia infecți.

  • Țiganii sunt alogeni, așa că nu merge țigan și alogen. Cred că nu cunoașteți sensul termenului „alogen”!

  • vasile

   Pt SATAN EXISTA; L-am cunoscut pe tatal actualului sef PSD si sigur nu era tigan. A fost un f bun pilot militar si un instructor bun pentru elevii piloti. Asta nu inseamna ca-l apreciez pe fiul sau (daca intr-adevar, d.p.d.v. biologic, ii este fiu). Il stiu un pic si pe el. E versatil, ca orice politician, dar nu-l da inteligenta afara din … partid. Parerea mea este ca functia de sef al PSD este o caciula mult, mult prea mare pentru el. O fi ambitios, poate, dar ambitia nu-i este slujita de inteligenta. E mai degraba o unealta, folosita temporar de altii, care se vor debarasa de ea atunci cand nu le mai este necesara.

  • Ovidiu

   Neadevarat de Ciolacu! Tatal lui a fost un excelent ofiter de aviatie.E simplu sa aruncam vorbe.Sasul are origini? Nu cumva prin comportament dovedeste ura viscerala pentru romani!

   • gigimutu

    da, sasalaul are origini,

    prin tot ce face, zi de zi, ora de ora, dovedeste ca are stramosi pe hitler si pe ana pauker (hannah rabinsohn, jidanca)!!!

  • Ciolacu este dator SRI… Etc.

 3. fff

  culmea!
  -incaodata DICTATORUL A FUGIT (ca in fiecare vineri) si noi nu facem NIMIC!

 4. Baran Gheorghe

  Un dobitoc si un infect. Un înalt trădător care trebuie carantinat la Gherla. KWI este cel care a dezbinat, mai rau decat chiorul Basescu, poporul roman. În Gherla cu el!!!

 5. satan existã

  @@@justițoarul,atât timp cât țiganii sunt de sute de ani pe aceste meleaguri,eu îi consider români de ai noștri,nicidecum alogeni.

 6. satan existã

  @@@Vasile,este posibil să mă înșel și să nu fie țigan;sunt multe români ce aduc la înfãțișare cu țigani,cu atât mai mult în fața camerei de filmat ce se știe că deformează mult realitatea vizuală;de exemplu eu nu știu ce să zic de vestitul doctor Sorin Oprescu;după gușă ce o are,pare țigani(mulți dintre țigani au gușã)

  • unLegionar

   ReplicaPentru @satan există ,nemernicul Sorin Oprescu e jidan-ovreu.. genetic (după religie nush) confirmat dar se vede și după moaca… Ești novice la astea, haha! Sunt tutoriale și videouri pe net cum să-i identifici… iar țiganii chiar dacă or fi de sute de anii pe teritoriul acestei patrii tot degeaba nu se pot considera români etnici 100 cu adevarat.. sunt nomazi pt că migrează și dau pe afară din India punjab.. în fine..

 7. De acord : e un dobitoc!
  Problema este ca noi cei care ne consideram a nu fi ca el ne lasam condusi de un dobitoc!

 8. satan exista

  @@@unLegionar,nu te contrazic,este posibil sa ai dreptate;insa sunt romani si romance ce pun chiar in practica afirmatia mea cum ca eu ii consider romani de ai nostri;ei/ele se cupleaza cu ele/ei,cunosc chiar o familie cu copii formata dintr o romanca si un tigan…iar daca intradevar ei sunt straini de neamul nostru,atunci nu sunt de acord cu metisarea asta ce se practica de multa vreme in tara noastra;si nu numai intre romani si tigani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *