Colimator

Un popă catolic iohannist și propagandist  #rezist face politică: Francisc Doboș, purtător de cuvânt al arhiepiscopiei romano-catolice

  „Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Romano-Catolice, Francisc Doboş, a scris pe Facebook că are un proces astăzi, că […]

 

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Romano-Catolice, Francisc Doboş, a scris pe Facebook că are un proces astăzi, că nu a putut să se îmbolnăvească şi să se interneze în weekend ca să scape. Asta după ce Liviu Dragnea era așteptat azi la Instanța Supremă, privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. Liderul PSD s-a internat în spital, în weekend, pentru o hernie de disc, potrivit lui Codrin Ștefănescu.

«Am un proces azi. N-am putut să mă îmbolnăvesc și să mă internez în weekend ca să scap. Oricum nu mi-ar fi folosit pentru că procesul meu e unul de conștiință. Voiam de fapt să vă/îmi (re)propun reflecția despre ipocrizie de zilele trecute. Sigur prinde bine cuiva. În primul rând mie.

Ipocrizia (încerc să o demasc mai întâi în mine). Să fim persoane, nu personaje. Următoarea reflecție a fost făcută vinerea trecută de părintele Raniero Cantalamessa: Ipocrizia „ne face să transformăm viața în teatru în care să recităm pentru o audiență; să purtăm o mască, să încetăm să mai fim o persoană pentru a deveni un personaj. Și există o mare diferență între persoană și personaj. Personajul înseamnă corupția persoanei. Persoana este un chip, personajul este o mască. Persoana este nuditate radicală, personajul este tot îmbrăcăminte, tot machiaj. Persoana este autentică și esențială, personajul este ficțiune și artificial. Persoana are convingeri, personajul joacă un scenariu.”», a scris Francisc Doboș.”

Sursa: https://www.digifm.ro/stiri/francisc-dobos-mesaj-pentru-liviu-dragnea-n-am-putut-sa-ma-imbolnavesc-si-sa-ma-internez-in-weekend-ca-sa-scap-de-proces-30770

Click pe imagine pentru mărire!

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, despre acuzaţiile aduse de Laufer preşedintelui: „Băbăiatule!”

Acuzaţiile aduse de Ilan Laufer preşedintelui României l-au făcut pe purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice să reacţioneze pe Facebook. „Bate câmpii Laufer sau mi se pare mie?!”, a scris Francisc Doboş pe contul său de socializare. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Directorul Institutului „Elie Wiesel“: Declaraţia lui Ilan Laufer este… „Chiar nu ştiam cine e tipul. Nici acum nu ştiu. Dar unul Laufer l-a făcut chiar acum pe preşedintele României antisemit… Băbăiatule!!! Bate câmpii acest Laufer, sau mi se pare?! Domnule rabin Rafael Shaffer vă preţuiesc pe dumneavoastră şi pe fraţii evrei”, a scris Francisc Doboş.

Sursa: adev.ro/pij7id

Francis Doboș și Andreea Esca, două trompete ale sionismului globalist.

„Noua rețea de socializare: piața. Împreună cu frații mei (de sânge) și cu trei foști seminariști la Piata Victoriei”, preotul Francisc Doboș, februarie 2017 pe Facebook. (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210649053929915&set=a.1581653628647&type=3&theater)

„Noua rețea de socializare: piața. Împreună cu frații mei (de sânge) și cu trei foști seminariști la Piata Victoriei”, preotul Francisc Doboș, februarie 2017 pe Facebook.

Popa Feri Doboș cu globalistul Tajani: „Azi cu un prieten vechi, Antonio Tajani,Președintele Parlamentului European.  În 2007 ne-a ajutat mult pe noi de la Catedrala Sf. Iosif. Și datorită domniei sale am obținut Declarația scrisă 54/2007 referitor la marea ilegalitate Cathedral Plaza.” (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215965117308177&set=a.1581653628647&type=3&theater)

Popa Feri Doboș cu globalistul Tajani

Reamintim că politrucul neomarxist Antonio Tajani se amestecă nepermis în problemele justiției din România!

Sunt îngrijorat de veștile că Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub control judiciar. Parlamentul European este alături de candidatul său pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European. Voi ridica această problemă la reuniunea comitetului președinților de miercurea viitoare”, a scris Antonio Tajani pe Twitter.

Am aflat cu îngrijorare faptul că candidata Parlamentului European la postul de procuror-șef al Parchetului european, Laura Codruța Kovesi, a fost pusă de autoritățile române sub control judiciar. Acest lucru înseamnă limitarea libertății sale personale: nu poate să părăsească țara fără autorizație, trebuie să se prezinte periodic la poliție și nu poate să facă declarații de presă. Pe baza principiului neingerinței și neimplicării în activitatea autorităților judiciare și cerând respectarea prezumției de nevinovăție, doresc să exprim preocuparea Parlamentului European în legătură cu situația astfel creată. Repet clar că doamna Kovesi rămâne candidata noastră și se bucură de încrederea noastră și de sprijinul nostru. Cer, deci, autorităților române să respecte principiul cooperării sincere între statele membre și instituții și să nu pună obstacole la participarea candidatei la toate fazele procedurii de selecție pentru postul de procuror european șef. Astăzi voi scrie o scrisoare în acest sens autorităților române așa cum s-a hotărât în această dimineață de conferința președinților”, a declarat Antonio Tajani în plenul Parlamentului European. (https://www.g4media.ro/antonio-tajani-in-plenul-parlamentului-european-am-aflat-cu-ingrijorare-de-punerea-sub-control-judiciar-a-laurei-codruta-kovesi-ceea-ce-inseamna-limitarea-libertatilor-sale-parlamentul-o-sprijina.html)

Cine-i activistul globalist Antoni Tajani? „Tajani – fostul jurnalist de casă al politicianului italian Silvio Berlusconi, care pe perioada reprimării sălbatice a mișcării „Vestelor galbene” din Franța (noiembrie 2018 – prezent) s-a ocupat de „vizele umanitare” pentru migranții ilegali din UE – nu îi dăduse ministrului Justiției Tudorel Toader o veste foarte ciudată. Conexiuni nevăzute care au purtat-o pe Kovesi în ultimii ani între discursuri la ONU (mai 2018) și examene la Comisia Europeană arătau că nu era „singură”, așa cum nici celulele de „Stat Profund” din DNA-ul păstorit de ea nu fuseseră „izolate” în ultimii ani. De aceea poate, faptul controversat că procurorul român își întâlnise bune cunoștințe în „panelul de selectare” oferit de Comisia lui Frans Timmermans, a trecut unanim ignorat în presă, cu precădere în Divizia Presă (Adevărul, Coloneleasa , DigiTv, Realitatea Tv ș.a.).” (Doi Marini europeni o vor pe Kovesi (sub)marin al parchetului european!)

 

Se putea ca „românul” Doboș să lipsească la pupatul inelului sionistului Hans Klemm, ultimul sionist trimis de SUA la București din lungul șir de ambasadori evrei desemnați de la Washington, după căderea lui Ceaușescu.

„Normal” că „șogorul” Feri, popa cu nume de prăjitură ungurească: Doboș, nu putea să nu fie alături de bravul combatant în ale globalismului sionist și nelipsitul său ecumenism, popa Constantin Necula din Sibiu, alt pupător de moaște iohanniste.

Doi popi ecumeniști: Ortodoxul Constantin Necula împreună cu „românul” Francisc Doboș (nume neaoș românesc!), purtătorul de cuvânt al arhiepiscopiei romano-catolice și tinerii cărora le spală creierii conform globalismului „corect politic”.

«Costică Necula, având strânse legături cu masoneria sibiană, nu este doar un propagandist al ecumenismului, ci și un xenofil (iubitor de străini), mare fan al antiromânului Klaus Iohannis, cel care „comemorează” Unirea și nu a participat decât o singură dată la Ziua Națională a României de la Sibiu, în 14 ani cât a fost primar. Cosmopolitul popă ortodox Constantin Necula a fost și este un susținător al protestantului lutheran Klasus Werner Iohannis, cu un rol activ în campania electorală a acestuia din anul 2014.

Masonul Klaus Werner Iohannis vorbește despre ecumenismul sibienilor la fel ca ecumenistul popă Necula, că doar au avut instructori deopotrivă, de aceea și-au îmbârligat amândoi și cozile: „Sunt așa, de esență ecumenică, și chiar cred în esența Sibiului, unde trăim așa de câteva sute de ani, și ortodocși, și catolici, și evanghelici. Cred că am trăit bine împreună și vreau să rămână așa.” (Klaus Iohannis, 2014) Ce bine i-a clasificat Sf. Paisie Aghioritul pe toți acești progresiști neomarxiști aflați sub influențe malefice: „Diavolul are trei cozi: pentru cei săraci – comunismul, pentru cei credincioși – ecumenismul, iar pentru cei bogați – masoneria.”  Fiind ecumenic, după cum singur afirmă, Iohannis merge demonstrativ, împreună cu nevastă-sa, la slujbele de la biserica romano-catolică, deși el este protestant lutheran, iar impunătoarea lor biserica se află la doar 100 de metri distanță! Nici nevastă-sa nu este romano-catolică, ci greco-catolică.

Invitat la Gândul LIVE, activistul Constantin Necula, consilierul Mitropolitului Ardealului, Laurenţiu Streza, dă dovadă de un pupincurism extrem față de Klaus Iohannis, rușinos și pentru un mirean, darămite pentru o față bisericească! Cităm din osanalele slinoase date pe goarnă de popa Costică:

„Şi nu am să uit darul cel mai mare pe care mi l-a făcut Klaus Iohannis înainte să fie preşedintele României – pentru că eu socotesc şi că noaptea de 16 noiembrie a fost tot un dar…, dar nu mai discut, pentru că preoţii nu fac politică – a fost că a acceptat, cu mare bucurie, să îl facă Cetăţean de Onoare pe părintele Mircea Păcuraru, cel mai mare istoric al Bisericii Ortodoxe Române. Când am încercat să-i aduc argumente, mi-a zis: Părinte, noi ne ştim de atâta vreme, suntem sibieni, asta înseamnă o familie.”

„Îl ştiu de la catedră, îl ştiu din declaraţiile studenţilor săi – apropo de ghinionul acela care l-a ghinionit, este un tic verbal. Asta le spunea mereu elevilor săi când îi întreba dacă au rezolvat problema, iar ei se chinuiau să-i dovedească profesorului Iohannis că ştiu. El avea un tic, pozitiv zic eu, de a spune Ghinion. Şi de acolo a rămas”

„S-a spus la un moment dat că perechea prezidenţială nu are copii. Ne-am gândit să ieşim în Piaţa Mare câţiva, care am fost profesori în liceu, să ne strângem lăzăriştii laolaltă cu cei din Bruckenthal şi să spunem Noi suntem copiii lor. Pentru că a reduce viaţa unui om doar la ce iese din carnea sa este un pic iraţional. Omul acesta a creat generaţii întregi de oameni, este un profesor de fizică eminent.” » (Fragment  din articolul Constantin Necula, un popă ecumenist și globalist)

Cică „Francisc Doboș, protul care vorbește limba omului modern”. Sigur, este „corect politic”, la fel ca tizul și șeful său, Papa Francisc. Amândoi folosesc aceleași metode perverse pentru manipularea tineretului și modelarea acestuia conform proiectului globalist al neomaxismului progresist.

Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, trebuie sa fie schimbat! Daca si aici se foloseste limbajul urii, lucrurile sunt ingrozitoare!

Foarte multe reactii dupa acuzatia de antisemitism facuta de Ilan Laufer impotriva lui Klaus Iohannis. Care mai de care: unele, insulte de o vulgaritate rara la adresa lui Laufer, iar altele contextualizate si nuantate. Reprezentantii comunitatilor evreiesti l-au aparat in principiu pe Presedinte: nici nu se putea altfel, data fiind functia pe care o ocupa Iohannis si implicatiile unei altfel de reactii.

Am ales sa ma refer la una dintre ele: reactia lui Francisc Dobos, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice. Impardonabil! Acesta i s-a adresat lui Laufer cu apelativul batjocoritor: „Babaiatule!”. Iata mesajul integral: „Chiar nu stiam cine e tipul. Nici acum nu stiu. Dar unul Laufer l-a facut chiar acum pe presedintele Romaniei antisemit… Babaiatule!!! Bate campii acest Laufer, sau mi se pare? Domnule rabin Rafael Shaffer va pretuiesc pe dumneavoastra si pe fratii evrei.”

Este posibil un asemenea limbaj din partea unui preot? Ce vrea sa spuna, cand afirma ca „ii pretuieste pe rabin si pe fratii evrei”? Ca pe Laufer il dispretuieste? De ce nu aduce niciun argument? Eu ma asteptam la un alt limbaj si chiar atitudine, mult mai controlate si decente, mai ales cand este vorba despre o asemenea chestiune.

Nu e prima data cand Dobos foloseste cuvinte insultatoare in public, ca un mic mardeias de cartier. Dai si cu pumnul, bre? Ca, daca dai, sa stim! Asemenea iesiri necontrolate pun intr-o lumina proasta Arhiepiscopia Romano-Catolica de la Bucuresti. Credinciosii romano-catolici merita mai mult.

Nu-l apar aici pe Laufer, ci sanctionez un comportament inacceptabil, venit din sfera religioasa. Cred ca acest domn, Dobos, trebuie sa fie imediat schimbat din functia de purtator de cuvant!

Sursa: Aurelian Pavelescu

Citiți și

Sfânta manipulare de Paști, când politrucii ne învață religie și popii fac politică…

Constantin Necula, un popă ecumenist și globalist

 

 

1 Comment

  1. Bovary

    Doboș n-are nici o vină că e sluga unui Papă senil, care merge pe împlinirea agendei globaliste a lu Soros. Biserica Catrolică e distrusă odată cu acest distrus numit Francisc, ptr care Timmermnanns e mult mai puternic decît Isus Hristos. Vor să-l mai aducă și-n Romînia pe acest distrus. Statio avcdsasă, Ppapa, nu ești8 binevenit ca marxist al lu Soros la noi în țară. Ia-ți miggranții ilegali din Africa la tine la palat, și umblă, Romînia e un stta indeopendent, nu slugă ca tine.,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *